Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim demek istediğim o değil o kadar insan zaten gezi parkı için direnmiyormu onu demek istiyorum yani burda değil parkı yıkmak park yapmak için can atıyolar demek istiyorum yanlış anlamayın beni!

yok sizi yanlış anlamıyorum ama insanların direndiği park değil ben de bunu demek istiyorum

Ne durumda ankara?

Direniş , Sömürülmeye döndü, halkın arasına pravakatorler karıştı
Artık halk kaybetti ..
Ölümler artmaya başladı , artık durmak lazım
Birileri bişey yapsın

cnm şimdi burası çok yeri değil ama ölmüş vatandaşı seçmen yazdı birileri
ne katakülliler dönüyo bilen biliyo
neyse şimdi

bu kadar çoğunluk oy vermese bişi yapamaz bence işi makarnayala götürmüştür en fazla

bu eylem daha fazla devam ederse hiç bir faydası olmaz zaten olanlarda bunu gösterıyor

artık başka şekilde gösterılmelı tepki böyle ınsanların yaralanıp öldüğü şekilde devam edemez

izmirde son durum: 0100 kıbrıs şehitleri: sakin/akıcı gündoğdu: yoğun/akıcı lozanolis/provakator #direnizmir canlı: senemmm on USTREAM: .

İzmire ulaşın.
İzmirliler.

Arkadaşlarla iletişimdeydim biriyle konuşurken hat kesildi kafayı yicem!

Israrla terketmiyorlar orayı delircem yaa !

Kızılay fena karışık ankarada.

Ümitköy - çayyolu hala eylem yapıyor.

Orada polis yokmuş.:26:

Şiddet şiddeti doğuruyor işte giderek büyüyecek bu direniş her geçen gece daha kalabalık oluyoruz umarım sabah başbakan güzel bir açıklama yapar taaa uzaklardan ya da hemen ülkesine döner acilen ben bunu istiyorum ve diliyorum tüm kalbimle kimse ölmesin artık bir sürü yaralı var ve kalıcı yaralanmalar bazıları uzvunu kaybediyor insanlar...kimi kime kırdıyor

bende dünden beri paylaşım yapmıyorum artık.. face ve twitimde.

her ne kadar öfkeden deliyede dönsem yapmıyorum... az sakinlik iyidir diye düşünüyorum... direnişçi halktan başka her yere çekildi zaten bu protesto.. siyasi partilere alet oldu.. saflar belirlenmek istendi.. sağ-sol kavgası değilki bu ziraa Türkiye artık uyandı bu tür galeyanlara gelmez..

ben erdoğanın konuşmasında kendine bir güvensizlik gördüm.. gözleri korkuyordu.. kendi söylediklerine inanmıyordu... (msjı beden dili almış inatla hiçbişey yokmuş gibi davransada ) esadı çok kınamış sanırım

cumhurbaşkanı açık açık söyledi zaten... msj alınmıstır dedi...

çokta üzülüyorummm burdaki şiddeti,işkenceyi doğuda pkklılara gösterseymişya!! nevruzda d.bakırda olanları biliyoruz... orda kuyruk kıstıranlar burda neden yaanii..neyseee konuşmayayım....hem çok üzülüyorum hemde kızıyorummmm...

provokatörlerden farkımızı fark ettirme zamanı şimdi....

Allah'ım daha neyi bekliyorlar niye durdurmuyorlar bu vahşeti yaa
ölsün mü herkes ne olsun ne istiyorlar

gerçek kurşunla polis vurarak öldürmüş halk tv de dinledim...

Allahlarından bulsunlar.
Resmi olarak duyurulmuyor ama çok daha fazla ölü var.
Mesela dün alsancakta bir kişliyi daha kaybettik.

Arkadaşlarla iletişimdeydim biriyle konuşurken hat kesildi kafayı yicem!

Israrla terketmiyorlar orayı delircem yaa !

Israrla ara terketsinler.
Bu direniş değildir maceradır.
Lütfen.

polis izmir basmaneden alsancaga 2000 cevik kuvvet ve tomalarla geliyor cevik kuvvet lozan kapisinda toplaniyor #direnizmir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…