Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kişisel fikrim eve dönmek için daha erken olduğu yönde, direnişin amacı zaten Akp seçmenini uyandırmak, farklı partilere kaymasını sağlamak değildi hiçbir zaman, ki bu yönde bir katkısı da olmadı aksine daha mutsuzlar, kendilerini daha yalnız hissediyorlar şuan ve bu daha büyük bir parti fanatizmi olarak dönüyor. Yine kişisel görüşüm Chp'nin ne ana muhalefet partisi olmayı ne iktidara yükselmeyi haketmediği yönünde. Bu durumdan sandıktan çıkan ne olursa olsun meydanlara dökülen tüm halkın taleplerini karşılama konusunda yeterli değil, genel seçimlerde.

Direnişin amacı, iktidarın destekçi olsun olmasın, yaşam tarzları ne olursa olsun, halkın tüm kesimlerinin yaşam tarzını, kültürünü, değerlerini koruma zorunluluğu olduğunu, bu zorunluluğu gerçekleştirmediği takdirde, halkın bedelini göze alarak hakkını arayacağını göstermekti. İktidardakiler bunu kabullenene kadar direniş sürmeye devam etmeli bana göre.

Halk artık ayaklandı durdurmazlar eylemleri.

Bence gece 12ye kadar yapılsa eylemler daha iyi olurdu.

Böylece biraz şiddeti azaltmak zorunda kalırlardı.

Güzel İzmirli kardeşlerim ahali diyor ki bu gecelik herkes evine dönsün, polis ve provokatörler pislik peşindeymiş. Haydi İZMİR herkes evine

İletidir:

Gumussuyu gaz doldu, evlerindeki yaslilar zor durumda. #SIDDETIDURDURUN

ozaman ınsanlarda ölmeye devam edecek malasef

DEMET GÜMÜŞ bulunmuş arkadaşlar durumu gayet iyiymiş..

kızlar facede kuzenım paylasmıs ölen genc faceye bunu yazmıs en son

''Bugün bana hediye edilen boş kovan bununla bir muhalif öldürülmüş ve düşündüm de neden insanlar birbirini öldürür ki ''

Son düzenleme:
İsanbul'dan İletidir:

İki polis minibüsü ve bir toma, Süzer Plaza / Ritz Carlton'ın tam önünde gözaltına alıyor.

hükümet istifa etmeli...

artık seç,m meydanına çıktığında bu halkın yüzüne nasıl bakacaklar.
bu polis bu olaylar durulduğunda nasıl çıkıp sokakta turlayacak.
bu işlerin yarını yok sanki.
hükümet derhal istifa etmeli. ama onu anca rüyamızda görürüz gibime geliyo.

vay be bakış açımı değiştirdin sağolasın tüylerim ürperdiiiii....

İstanbul'dan iletidir:

Polis, Süzer Plaza / Ritz Carlton'ın içine girmiş. İçeride gergin bir bekleyiş var.

İzmir'den iletidir:

alsancaktan çıksınlar acil kesin bilgi saldırıyolar. bornova sokağı artvinliler derneğine sığınabilirler

sorumlusu hükümettir bu ölümlerin

eylemcilere bıkaç çapulcu gözuyle bakan hükümet hepimiz ölsek bile çokta umursaycanı sanmıyorum

olan yıne halka olur bence daha fazla ölüm yaralanma olmadan bıtırılmeli eylem bu bı yenılgı değil akıllıca davranmaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…