Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

geçemezsin canım anlamak istemeyene hiçbirşey anlatamazsın. Bu zulüme, bu eziyete kim hangi vatan evladı dur diyebilir ki. Onların da evladı var çocukları var bir gün büyüyüp onlarda sesimi çıkarayım deyip yiyip dayağı gelirse o zaman çok pişman olurlar. Çocuğu, hastası tencere tava sesinden uyuyamıyormuş kaç kişi oldu bunu söyleyen yaa bırak uyumamakla ölmez kimse ben kaç gündür uyumuyorum sağlamım şükür. Birkaç gün uyumamakla brşey olmaz ama uyumakla çok şey olur anlatamıyoruzzz. Hakaret ettim sanıyorlar bir de mana senin çocuğunda büyüyüp eylemci olmasın dediğim zaman ben çocuğumu iyi yetiştirirm çıkmaz sokaklara diyor biz iyi yetişmemiş anamızın sokağa attı çocuklarmışız yazık bize.

Arkadaşlar dün Mersinde 21.00'da tencerelerle ışıklarla tepkimizi gösterdikten sonra bayraklarımızı aldık ve meydanlara çıktık . Hiç polis müdahalesi olmadı sloganlarımızı attık , marşlar söyledik, meşaleler yaktık.
Mersin olarak birlikteydik parti görüş mezhep ayrımı gözetmeksizin!!!!
evinden çıkam
ayanlar balkonlarında destek , arabaları olanlar çevre yolunda, yaşlı genç bebekler bile barış meydanındaydı .
gurur duyduk bu tablodan !!

Son düzenleme:
günlerdir kkya kafamı boşaltmak için giriyorum buraya yazmamıştım
asli görevimi başka yerde yapıyorum
iyi ki yazmamışım
burdaki bazı yorumlar sokaklardan daha sinir bozucu

ama lafımı söylemeden de gitmeyeyim
susma sustukça sıra sana gelecek

Ahmet Hakan'ın kalemi iyidir, iyi yazar, yazmışta.

Ama bence yazmış olmak için, rüzgar artık farklı yönden esiyor diye yazmış. Yazdıklarının yürekten geldiğine inanmıyorum.

Mersin'de 3. gün falandı sanırım pkk sloganları atılıyordu, kuzenim orada yaşıyor telefonla dinledik
Şimdi durumun böyle olmasına çok sevindim.

sen 59 yaşındasın 11 yıldır konuşuyorsun, takan yok
ATATÜRK 132 yaşında 75 yıldır konuşamıyor ama herkes onu dinliyor, anlatabildim mi? bunu şarkıcı teoman yazmış çok hoşuma gitti... anlayana

Fenalik geldi artik haberlerdende olan olaylardanda..ne kadar gaza gelen bir millet olduk ya Rabbim?

Dun Turkiye Cumhuriyeti diye nara atanlar bugun Turk polisine hareket cekiyorlar…

Soylendigi gibi aslinda olay sadece bir agac bir park olayi degil bana kalirsa…oyle olsa nasil baska iller ilceler harekete gecer? 1 gunluk yururler biter is…

Teror bitecek diye sevinirken baska bir teror baslatildi ulkemizde, ikiye ayrildik resmen…

Rabbim bitkileri hayvanlari biz kullanalim diye yaratmis, bugun bu kesilir ama yarin yerine cok daha fazlasi yapilir. Kaldiki basbakan yaptiginida soyluyor.

Elbet vardir iclerinde gercekten doga dostu insanlar, ama o kadar cok provokator varki bu konuda samimi olanlar gozukmuyor.

Soylendigi gibi daha once kesilen bicilen onca ormanlik araziye kimsenin gikinin cikmamasi suanda bu sekilde olmasi normal mi?

Caminin icine adamlar girmisler icki bira siseleri atmislar, ayakkabiyla girmisler…soylermisiniz gercek bir doga dostu yapabilir mi bunu??? Yapamaz…dedigim gibi provokatorler is basinda…digerleride gaza geliyor o da cabasi..esnafa etrafa acilan zarar bilmem kac milyon almis basini gidiyor.

Bitsin artik bu kavgalar gurultuler, kendi ulkemizde yasamaya korkar olduk sayelerinde…bizi icten ice boluyorlar farkindamiyiz? Sonrada yok almanya sunu dedi yok su avrupa ulkesi bunu dedi diye eylemciler ovunuyorlar…birsey soyleyeyimmi…avrupalilar ikiyuzludur…bugun gulerler yuzune arkandan bi taraflariyla gulup kuyunu kazarlar…gaza gelmeyelim, getirmeyelim.

hayatını kaybeden kardeşimiz Abdullah Cömert'e çok üzüldüm arkadaşlar, daha kaç kayıp vercez, nerde bu devlet nerde, yarın oy zamanı ne yapacaksınız merak ediyorum...

Çok endişeli şekilde günlerdir bilgisayar başındayım, uyku uyumuyorum desem yeridir... Kuzenim taksimde oturduğu için olayları birinci ağızan duyuyordum , Cumartesi günü olanları gördükçe artık yeter dedim eşime bizde gitmeliyiz İstanbul'a bir şekilde yardım etmemiz lazım. Eşim eczacı olduğu için ilaç hazırladı götürmek içn hatta biber gazı için bile antiasit karışım yaptık.

Ve gittik gece 4 te bindik otobüse , sabah direk soluğu taksimde aldık. Polisler çekilmişti tabi haberlerini twitterdan okuyordum. Çok az kişi kalmıştı Gezi Parkı'nda, gitmiş çoğu insan .Tabi artık günlerin yorgunluğu, bu kadar direndikten sonra boş bırakılmasaydı keşke dedik. Makine Mühendisleri Odası masa oluşturmuş tıbbi yardım malzemeleri topluyor ilaçlarımızı oraya teslim ettik , çok mutlu oldum bazı insanlalra yardım edebilecek olduğumuz için.

İnsanları görmeniz lazım , oradaki manzara gerçekten bir harika herkez elinde çöp torbası parkı temizliyor... Parkı bitirdiler çevresini temizlemeye başladılar. Saat 2 'ye doğru artık insanlar toplanmaya başladı ve öyle büyük bir kalabalıktı ki , öyle coşku vardı ki adeta şenlik havasındaydı Taksim Meydanı... Gezi Parkı kısmı ayrı kalabalık... çimlerde oturacak yer yok ... Sağın solun sanatçı dolu zaten , herekes birlik beraberlik içinde, gerçekten büyük bir dayanışma var orada. Bedava yiyecek içecek satan standlar kurulmuş insanlar için. Eğer uyuyorsan hemen başının altına yumuşak birşey verebilirim diyen bir ses duyuyorsun yada yemek yiyen biri etrafındakilere sizlerde istermisiniz diyor.

Bunları internette takip ediyordum ama gözlerimle görmek çok başka idi gerçekten. Şuan anlatabildiklerim bu kadar.

Sizlerle paylaşmak istedim.

bunuda anlamiyorum, neden bu adam Ataturkle kiyas ediliyor??? ben Ataturkle ayniyim diyor mu hic? neden daha once gelen basbakanlar vs Ataturkle kiyaslanmadida bu adam kiyaslaniyor...

sirf bu insanlar yuzunden insanin zorla Tayyipci olasi geliyor

bu arada takan olmasa o adam 11 yildir o koltukta olamazdi, demekki sanildigindan cok takiliyor bu adam.

Son düzenleme:

ölen arkadaşlarımızın yerine de yenisini getirebilcekler mi? ağaçları dikecekler ya, sen ne diyosun arkadaşım...

Eyüp Can ' mı Allahım ne günlere kaldık.

Ne olur güzel arkadaşlarım her güzel yazıyı , güzel yazı sanmayın yalvarıyorum. Ne çabuk unutuldu bu adamın Fetoşla çanak röportajlar yaptığı.

Son düzenleme:
Ahmet Hakan'ın kalemi iyidir, iyi yazar, yazmışta.

Ama bence yazmış olmak için, rüzgar artık farklı yönden esiyor diye yazmış. Yazdıklarının yürekten geldiğine inanmıyorum.

sana katılıyorum arkadaşım, türban olayında nasıl kafa tutmuş, nasıl savunmuştu,biz unutmadık, şimdi istediği kadar destek görünsün yapmacık geliyor bana inandırıcılığı yok...

Sen birşeyi yanlış anlamışsın arkadaşım "bizi icten ice boluyorlar farkindamiyiz? " derken çook yanılıyorsun. Asıl şimdiye kadar hiç olmadığımız kadar birlik beraberlik içersindeyiz. Bi adam barış işareti yaparken yanındaki mhp nin kurt işaretini yapıyor ve birlikte slogan atıyorlar. Kürdü türkü herkes orada yan yana birlikte direniyor, sloganını atıyor... Bunları kendim gördüm hatta başka arkadaşlarımdan da duydum. Asıl yapmaya çalıştıkları bizi bölmekti , ama bu Gezi Parkı olayları ile farkında olmadan insanları birbirine kenetlediler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…