- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ah dejavu ben bile icimizdeki hainlere saldırmamak icin zor tuttum kendimi, durduk yere cam cerceve indirdiler. Evet bilincliyiz ama önüne gecemiyoruz. Gökçekten iyi kim tanır halkını hemen hazırlamış zemini ama kimse kullanmamış o taslarıÇaakaaaal diyesim geldi
Makyajla kapattım ama batma var hala. Geçer nasılsa.
Dün paylaşmıştım ben petrol kanunu çıktı.
Yabancılar kara ve denizlerimizde petrol arayıp işletebilecek
Arkadaşlar dün Mersinde 21.00'da tencerelerle ışıklarla tepkimizi gösterdikten sonra bayraklarımızı aldık ve meydanlara çıktık . Hiç polis müdahalesi olmadı sloganlarımızı attık , marşlar söyledik, meşaleler yaktık.
Mersin olarak birlikteydik parti görüş mezhep ayrımı gözetmeksizin!!!!
evinden çıkamayanlar balkonlarında destek , arabaları olanlar çevre yolunda, yaşlı genç bebekler bile barış meydanındaydı .
gurur duyduk bu tablodan !!
Eki Görüntüle 727926 ikisi de polis
Bundan korkuyordum işte...
Link bozuk çıktı açılmıyor başka link atar mısın holy rica etsem?
sen 59 yaşındasın 11 yıldır konuşuyorsun, takan yok
ATATÜRK 132 yaşında 75 yıldır konuşamıyor ama herkes onu dinliyor, anlatabildim mi? bunu şarkıcı teoman yazmış çok hoşuma gitti... anlayana
Fenalik geldi artik haberlerdende olan olaylardanda..ne kadar gaza gelen bir millet olduk ya Rabbim?
Dun Turkiye Cumhuriyeti diye nara atanlar bugun Turk polisine hareket cekiyorlar…
Soylendigi gibi aslinda olay sadece bir agac bir park olayi degil bana kalirsa…oyle olsa nasil baska iller ilceler harekete gecer? 1 gunluk yururler biter is…
Teror bitecek diye sevinirken baska bir teror baslatildi ulkemizde, ikiye ayrildik resmen…
Rabbim bitkileri hayvanlari biz kullanalim diye yaratmis, bugun bu kesilir ama yarin yerine cok daha fazlasi yapilir. Kaldiki basbakan yaptiginida soyluyor.
Elbet vardir iclerinde gercekten doga dostu insanlar, ama o kadar cok provokator varki bu konuda samimi olanlar gozukmuyor.
Soylendigi gibi daha once kesilen bicilen onca ormanlik araziye kimsenin gikinin cikmamasi suanda bu sekilde olmasi normal mi?
Caminin icine adamlar girmisler icki bira siseleri atmislar, ayakkabiyla girmisler…soylermisiniz gercek bir doga dostu yapabilir mi bunu??? Yapamaz…dedigim gibi provokatorler is basinda…digerleride gaza geliyor o da cabasi..esnafa etrafa acilan zarar bilmem kac milyon almis basini gidiyor.
Bitsin artik bu kavgalar gurultuler, kendi ulkemizde yasamaya korkar olduk sayelerinde…bizi icten ice boluyorlar farkindamiyiz? Sonrada yok almanya sunu dedi yok su avrupa ulkesi bunu dedi diye eylemciler ovunuyorlar…birsey soyleyeyimmi…avrupalilar ikiyuzludur…bugun gulerler yuzune arkandan bi taraflariyla gulup kuyunu kazarlar…gaza gelmeyelim, getirmeyelim.
Böyle bir şey varmış
Eki Görüntüle 727924
ve güzel bir yazı daha...
Çankaya'dan beklenen davet - EYÜP CAN - Radikal
Bütün köşe yazarları ve insanalr bas bas bağırırken tayyip hala olanları görmezden duymazdan geliyorsa, diktatör değil de nedir :)
Ahmet Hakan'ın kalemi iyidir, iyi yazar, yazmışta.
Ama bence yazmış olmak için, rüzgar artık farklı yönden esiyor diye yazmış. Yazdıklarının yürekten geldiğine inanmıyorum.
Fenalik geldi artik haberlerdende olan olaylardanda..ne kadar gaza gelen bir millet olduk ya Rabbim?
Dun Turkiye Cumhuriyeti diye nara atanlar bugun Turk polisine hareket cekiyorlar
Soylendigi gibi aslinda olay sadece bir agac bir park olayi degil bana kalirsa oyle olsa nasil baska iller ilceler harekete gecer? 1 gunluk yururler biter is
Teror bitecek diye sevinirken baska bir teror baslatildi ulkemizde, ikiye ayrildik resmen
Rabbim bitkileri hayvanlari biz kullanalim diye yaratmis, bugun bu kesilir ama yarin yerine cok daha fazlasi yapilir. Kaldiki basbakan yaptiginida soyluyor.
Elbet vardir iclerinde gercekten doga dostu insanlar, ama o kadar cok provokator varki bu konuda samimi olanlar gozukmuyor.
Soylendigi gibi daha once kesilen bicilen onca ormanlik araziye kimsenin gikinin cikmamasi suanda bu sekilde olmasi normal mi?
Caminin icine adamlar girmisler icki bira siseleri atmislar, ayakkabiyla girmisler soylermisiniz gercek bir doga dostu yapabilir mi bunu??? Yapamaz dedigim gibi provokatorler is basinda digerleride gaza geliyor o da cabasi..esnafa etrafa acilan zarar bilmem kac milyon almis basini gidiyor.
Bitsin artik bu kavgalar gurultuler, kendi ulkemizde yasamaya korkar olduk sayelerinde bizi icten ice boluyorlar farkindamiyiz? Sonrada yok almanya sunu dedi yok su avrupa ulkesi bunu dedi diye eylemciler ovunuyorlar birsey soyleyeyimmi avrupalilar ikiyuzludur bugun gulerler yuzune arkandan bi taraflariyla gulup kuyunu kazarlar gaza gelmeyelim, getirmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?