- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Ak Gençlerin beyni tamamen yıkanmış.Neden bu kadar İzmirde örgütlüyorlar acaba bu kanı kaynayan gençleri ?
Kudurdun alamadın diye İzmiri değil mi ?
evet tv de gördüm canım resman kaldırıma taşlar dizilmiş altına da naylon poşet serilmiş alın atın gibi bunu başka kim yapabilir ki atm parçalayan poliste gördü bu gözler. Ben biraz daha eylemcilerin bilinçlendiğini düşünüyorum ama provakatörlere izin vermeyecekler. Ama gelen haberler burada insanların anlattıkları korkunç yaa ve o polisler hala görevinin başında ben bunu sindiremiyorum
Şİmdi nasıl gözün,indimi şişliği birazcık..
Kendi adamları için koymuştur oraya
hayır canım kendi hareketim değil bu bir halk hareketi..benim daha bugün haberim oldu..
bir link daha;
https://www.facebook.com/Garanti?fref=ts
Amaç o zaten gavur İzmiri alabilmek. Ama çok zor CHP'nin kalesi İzmir
İşlerini biliyorlar.Bornova'yı ikiye böldüler.Bir kısım Bayraklı oldu diğer kısım Bornova.Merkezin göbeğindeyiz birden alakasız bir şekilde Bayraklı olduk ki büyük protestolar yapmıştık ozamanda.
Bu arada Bornova Türkiyenin büyük ilçelerinden biri.Bayraklı kesimi ise Türkiyenin her tarafından göç alan bir yer.
Maksat açık ve net oyları eritmek...
Neyse konu İzmir üzerinde oynanan oyunlara gelmesin yoksa söyleyecek çok şey var.
ölümler başlamış,artık yeter!
karşılıklı olarak bu olaya dur denilmeli!
kızlar tayyipe Allah belanı versin dedim diye editör hanımlar 4 gün ceza verdi. ceza alacağımı biliyordum zaten ama neden 4 gün? bunu acıklamasını yapsınlar hemen. ülkem ne hale geldi yaaa. ölenler,yaralananlar... hepimiz içimizden demiyor muyuz Allah belanı vere diye. oyyy oyyy. güzel ülkem benim. atamın mezarda kemikleri sızlıyor
az önce bankadan aradılar eşimi fırsat bilmemne diye eşim konuşurken birazdan gidip hesapları kapatacağız diye konuştum arkadan, arayan adamın sesi düşmüş birden kem küm edip kapatmış telefonu.
şimdi gidiyorum ben de hesap kapatmaya ferit bey artık penguenlere açsın birer hesap bir bir herkes kapatıyor kartlarını iptal ediyor paralarını çekiyor.
Sizler gezi parkıyla meşgul iken bakın mecliste ne oldu ! - YouTube
''Sizler gezi parkıyla meşgul
iken bakın mecliste ne oldu !
''
Arkadaslar cepten su videoyu izleyemiyorum
izleyip ne oldugunu bana yazabilir misiniz
Eger tahmin ettigim gibiyse hepimiz bu oyunun parcasinda kayboluyoruz
Dedim ya yapilan. danisikli dovus
Arkadaslar cepten su videoyu izleyemiyorum
izleyip ne oldugunu bana yazabilir misiniz
Eger tahmin ettigim gibiyse hepimiz bu oyunun parcasinda kayboluyoruz
Dedim ya yapilan danisikli dovus
Bence artik eylemi birakip asil bu eylemle uyutuldugumuzun farkina varmaliyiz...
“Gezi Parkı” hareketi...
Seni sandıkta deviremeyeceğini anlayanların sokakta devirme hareketi değil.
Seni hazmedemeyenlerin hazımsızlık gösterme hareketi değil.
Karanlık şahsiyetlerin askeri tahrik edip elinden iktidarı almaya çalışma hareketi değil.
Senin yaşam tarzına karşı başlatılan bir hareket değil.
Senin inancına karşı yürütülen bir hareket değil.
*
Bu hareket...
Öyle zannedildiği gibi acayip karmaşık, çözülmesi çok zor, karanlık odaklı, hileli, desiseli, kökü dışarıda, CHP’li, İP’li, empati yoksunu bir hareket de değil.
Çok basit bir hareket bu...
Çok yalın, çok anlaşılır, çok net, çok şeffaf, çok çocuksu, çok naif, çok hesapsız, çok gelişigüzel bir hareket.
*
“Usta”... Sokaklara çıkan o çocuklar var ya o çocuklar... Sana şunları söylüyorlar:
Beni rahat bırak.
Parkta nasıl oturacağımla, metroda nasıl davranacağımla, nasıl yaşayacağımla, nasıl konuşacağımla, nasıl giyineceğimle, nasıl düşüneceğimle, nasıl yiyip içeceğimle ilgili saygılı ya da saygısız fikir beyan etme.
Beni azarlama... Üst perdeden konuşma...
Sen bizim babamız değilsin... Bize babalık raconu kesme.
Tut ki babamızsın... İki çocuğuna bile sözünü geçiremeyen aile babaları ortadayken, sen 75 milyon çocuğa nasıl söz geçireceksin?
Biz nasıl senin yaşam tarzına saygı gösteriyorsak, sen de bizim yaşam tarzımıza saygı göster.
İlk dönemler belirli sınırlar içinde kabul edilen, hatta bazen hoş karşılanan “Kasımpaşalı/delikanlı” üslubun, artık “Kasımpaşalı/delikanlı” üslubu olmaktan çıktı... Çünkü bu üslubu artık kendi haklı davanı savunmak için değil, hak arayanları rencide etmek için kullanıyorsun.
Bin türlü anlayışı, bin türlü inanışı, bin türlü kıyafet tarzını, bin türlü eğlence biçimini, bin türlü ahlak telakkisini, bin türlü tarih algısını, bin türlü rengi, bin türlü çiçeği tek bir potada eritemezsin. Bunu herkes istese bile yapamazsın... Teknik olarak yapamazsın... Vazgeç.
Sevdiklerime saygı göster.
“Ayyaş” deme, “alkolik” deme, “çapulcu” deme, “Bunlar ideolojik” deme.
Bir kişi, tek bir kişi hem mimari dehası, hem ahlak filozofu, hem meydan düzenlemecisi, hem Ortadoğu fatihi, hem gündem değiştirme şampiyonu, hem tıp doktoru, hem sosyal mühendislik gurusu, hem din âlimi, hem tarih bilgini, hem bağımlılık uzmanı, hem 75 milyonun yaşam koçu, hem de televizyon eleştirmeni olamaz... Olmaya kalkarsa bir yerde arıza çıkar. Vazgeç bu sevdadan.
Sana artık ancak Reuters muhabiri seni kızdırabilecek soruyu sorabiliyor... Medyayı baskı altına almaya çalışma... Bırak medya özgürce görevini yapsın.
“Ben karar verdim, olacak” deme... Sandıkta aldığın tüm oyları, sana beş yıl boyunca aklına eseni yapman için verilmiş genel bir vize olarak değerlendirme...
İnat etme, müzakere et... Nefret ettirme, sevdir... Cepheleştirme, kaynaştır... Dediğim dedik deme, esnemesini bil... Sadece sana oy verenlerin başbakanı olma, oy vermeyenlerin de başbakanı ol...
Bize gaz sıkma... Bize gaz sıktırma...
biraz uzun ama lütfen okuyun,bir olay bu kadar güzel özetlenebilir..Ahmet Hakan'ın kaleminden..keşke başbakan da bu yazıyı okusa da artık ölümler getiren bu olay son bulsa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?