ölen arkadaşlarımızın yerine de yenisini getirebilcekler mi? ağaçları dikecekler ya, sen ne diyosun arkadaşım...
bunuda anlamiyorum, neden bu adam Ataturkle kiyas ediliyor??? ben Ataturkle ayniyim diyor mu hic? neden daha once gelen basbakanlar vs Ataturkle kiyaslanmadida bu adam kiyaslaniyor...
sirf bu insanlar yuzunden insanin zorla Tayyipci olasi geliyor
bu arada takan olmasa o adam 11 yildir o koltukta olamazdi, demekki sanildigindan cok takiliyor bu adam.
bunuda anlamiyorum, neden bu adam Ataturkle kiyas ediliyor??? ben Ataturkle ayniyim diyor mu hic? neden daha once gelen basbakanlar vs Ataturkle kiyaslanmadida bu adam kiyaslaniyor...
sirf bu insanlar yuzunden insanin zorla Tayyipci olasi geliyor
bu arada takan olmasa o adam 11 yildir o koltukta olamazdi, demekki sanildigindan cok takiliyor bu adam.
Sen birşeyi yanlış anlamışsın arkadaşım "bizi icten ice boluyorlar farkindamiyiz? " derken çook yanılıyorsun. Asıl şimdiye kadar hiç olmadığımız kadar birlik beraberlik içersindeyiz. Bi adam barış işareti yaparken yanındaki mhp nin kurt işaretini yapıyor ve birlikte slogan atıyorlar. Kürdü türkü herkes orada yan yana birlikte direniyor, sloganını atıyor... Bunları kendim gördüm hatta başka arkadaşlarımdan da duydum. Asıl yapmaya çalıştıkları bizi bölmekti , ama bu Gezi Parkı olayları ile farkında olmadan insanları birbirine kenetlediler...
bende bunu diyorum iste, hic birsey insan hayatindan onemli degil, bu kadar kavga gurultuye gerek yoktu
iki agac icin bu kadar insanin olmesine yaralanmasinada gerek yoktu.
ben oyle dusunmuyorum
yarin oburgun bu olaylar unutulur..bundan sonra baska bir fitne cikarirlar ortaya...hoop kenetlendi dedigin insanlar gene baska bir gruba ayrilirlar...bakiniz...kurt-turk..alevi-sunni vs vs...
icimizde fitnelere firsat verdikce maalesef bu durumdan kurtulamayacagiz.
link burada:
https://www.facebook.com/photo.php?v=664101170283724
Ayrıca bir olay daha: Meclis bu hafta Milli Parklar'ı imara açmayı görüşecek.. Koruma kaldırılacak, yatırıma açılacak.
senle polemiğe girmeycem banlanmak istemiyorum... ATATÜRK'Ü kimseyle, kimse kıyaslamaz canım, anlatılmak istenen başka o zihniyette anlayacak kişi zor o yüzden zorlama kendini... sen tayyipciliğine devam ettttt
Evet kendini kıyaslıyor. Onlar ne yapmış ki? Biz şu kadar yol yaptık dediğini bilmiyor muyuz? Ve daha bir sürü lakırdı...
Kaldı ki Tayyip'i peygamberle kıyaslayan kendini bilmezler bile var.
Padişahlarla ve Atatürk'le kıyaslanması çok anormal değil.
normal yazilan bir posta olan tepkine bakar misin? ne demek tayyipciligine devam et??? ben tayyipciyim dedim mi? zorla tayyipci yaparlar insani dedim. bende onu diyorum zaten bu adami neden Ataturkle kiyasliyor herkes diye
Ahmet Hakan'ın kalemi iyidir, iyi yazar, yazmışta.
Ama bence yazmış olmak için, rüzgar artık farklı yönden esiyor diye yazmış. Yazdıklarının yürekten geldiğine inanmıyorum.
Olay iki ağaç meselesini çoktan geçti , hala iki ağaç için diyorsunuz... İnsanlar ehh yeter artık diyor. Bu kadar baskının , yasakların , diktatörlüğün getirdiklerine tepki gösteriyor. Diğer şehirlerdeki insanlar niye eylem yapıyorlar heryerde Gezi Parkı mı var ?
yazdıkları yürekten mi değil mi bilemem adunulum ancak en azından yazmış,susmamış..ben beğendim ve paylaşmak istedim..
bu eylem de insanlar ölmeye başlamışken çocuklar gençler ölüyorken ve hükümetin istifa etmeyeceği açıkken artık daha sağduyulu davranılması taraftarıyım..direniş elbet bitecek ama ölen öldüğüyle kalacak..biz normal hayatlarımıza döneceğiz peki o ölen çocukların ailesi dönebilecek mi? artık bu şekilde bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?