Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ölen arkadaşlarımızın yerine de yenisini getirebilcekler mi? ağaçları dikecekler ya, sen ne diyosun arkadaşım...

bende bunu diyorum iste, hic birsey insan hayatindan onemli degil, bu kadar kavga gurultuye gerek yoktu
iki agac icin bu kadar insanin olmesine yaralanmasinada gerek yoktu.

Evet kendini kıyaslıyor. Onlar ne yapmış ki? Biz şu kadar yol yaptık dediğini bilmiyor muyuz? Ve daha bir sürü lakırdı...

Kaldı ki Tayyip'i peygamberle kıyaslayan kendini bilmezler bile var.
Padişahlarla ve Atatürk'le kıyaslanması çok anormal değil.

senle polemiğe girmeycem banlanmak istemiyorum... ATATÜRK'Ü kimseyle, kimse kıyaslamaz canım, anlatılmak istenen başka o zihniyette anlayacak kişi zor o yüzden zorlama kendini... sen tayyipciliğine devam ettttt

Son düzenleme:
tabii,bir ormanı parkı yokedin, yeni bir tane daha yaparız. bunu nasıl rahat yazıyoruz.
bir ağaç kaç yılda büyüyor unuttuk galiba.
ve camii olayı açıklandı. birileri toplayıp bira kurularını atmış camilere. sırf oradaki direnişçilere suç atmak için.
millet orada can derdindeyken, doktorlar canları kurtarırken revir haline getirilmiş o camide bira içildiğini düşünüyorsanız ,kelimelerim size kifayetsiz kalıyor demektir.
dip not.
o parkı yok edin. peki o bölgede ağaç dikecek boş alan nereden bulacaksınız. onuda deyinde bir öğrenelim

Son düzenleme:

ben oyle dusunmuyorum

yarin oburgun bu olaylar unutulur..bundan sonra baska bir fitne cikarirlar ortaya...hoop kenetlendi dedigin insanlar gene baska bir gruba ayrilirlar...bakiniz...kurt-turk..alevi-sunni vs vs...

icimizde fitnelere firsat verdikce maalesef bu durumdan kurtulamayacagiz.

bende bunu diyorum iste, hic birsey insan hayatindan onemli degil, bu kadar kavga gurultuye gerek yoktu
iki agac icin bu kadar insanin olmesine yaralanmasinada gerek yoktu.

Olay iki ağaç meselesini çoktan geçti , hala iki ağaç için diyorsunuz... İnsanlar ehh yeter artık diyor. Bu kadar baskının , yasakların , diktatörlüğün getirdiklerine tepki gösteriyor. Diğer şehirlerdeki insanlar niye eylem yapıyorlar heryerde Gezi Parkı mı var ?

Ben şu ana kadar tayyipi savunan kimseye "biz iyi insanlarız, şunları bunları istiyoruz" diyerek derdimi anlatamadım.
Doğal olarak kimse de bana tayyipi anlatmasın çünkü anlamayacağım

bu olayın unutulması mümkün değil , unutulmayacakda...Hiç de ayrılmayacaklar göreceksiniz , benim artık umudum var.

Ayrıca iki ağaç diyenler, mecliste bu sıra "milli parkların imara açılmasını" tartışacaklarını ve büyük ihtimal kabul edileceğini biliyor musunuz?
Kaç iki ağaç?

senle polemiğe girmeycem banlanmak istemiyorum... ATATÜRK'Ü kimseyle, kimse kıyaslamaz canım, anlatılmak istenen başka o zihniyette anlayacak kişi zor o yüzden zorlama kendini... sen tayyipciliğine devam ettttt

normal yazilan bir posta olan tepkine bakar misin? ne demek tayyipciligine devam et??? ben tayyipciyim dedim mi? zorla tayyipci yaparlar insani dedim. bende onu diyorum zaten bu adami neden Ataturkle kiyasliyor herkes diye

siz birbirinizle yazışın, neden bu kadar rahasız oldunuz ki... neyse biz burda polemikle uğraşmıyoruz, j-hakkımızı arayanlara destek oluyoruz... siz bildiğinizi yapın.

normal yazilan bir posta olan tepkine bakar misin? ne demek tayyipciligine devam et??? ben tayyipciyim dedim mi? zorla tayyipci yaparlar insani dedim. bende onu diyorum zaten bu adami neden Ataturkle kiyasliyor herkes diye

arkadaşım anlamıyosun, anlatmayacam da.... hala kıyas diyosannnn anlatmam imkansızzzzzzz

Ahmet Hakan'ın kalemi iyidir, iyi yazar, yazmışta.

Ama bence yazmış olmak için, rüzgar artık farklı yönden esiyor diye yazmış. Yazdıklarının yürekten geldiğine inanmıyorum.

yazdıkları yürekten mi değil mi bilemem adunulum ancak en azından yazmış,susmamış..ben beğendim ve paylaşmak istedim..

bu eylem de insanlar ölmeye başlamışken çocuklar gençler ölüyorken ve hükümetin istifa etmeyeceği açıkken artık daha sağduyulu davranılması taraftarıyım..direniş elbet bitecek ama ölen öldüğüyle kalacak..biz normal hayatlarımıza döneceğiz peki o ölen çocukların ailesi dönebilecek mi? artık bu şekilde bakmak lazım.

agaclar onemsiz demiyorum ben yanlis anlamak istiyorsunuz bence...tabiiki doga onemli gelecek nesiller icin cocuklarimiz icin, ama simdi bi gelene bakin birde gidene? onca olaya cana zarara degdi mi? o kadar olay cikti degdi mi? degmedi bence...

Kızlar bir çocuk ölmüş doğru mu?
Offff neden nasıl yaa?Allahım çok üzüldüm yıkıldım resmen.

bende dayanamadım yazdım. neyse ya. cevap vermemek lazım mantık dışı mesajlara.
neyse gelelim konumuza

[h=5] 22 yaşındaki Abdullah Cömert’in sosyal medyada, cep telefonundan son paylaştığı mesaj yürek burktu. Cep telefonundan, ölmeden 8 saat önce yolladığı mesajda yorgunluğundan söz eden Cömert, şunları yazdı:
“3 günde sadece 5 saat uyudum. Sayısız biber gazı yedim, 3 defa ölüm tehlikesi atlattım. Ve insanlar ne diyor biliyor musunuz? “Boşver ülkeyi sen mi kurtaracaksın” Evet kurtaramasakta bu yolda öleceğiz. (O kadar yorgunum ki, 3 günde 7 tane enerji içeceği 9 tane ağrı kesici ile ayaktayım. Sesim kısık vaziyette ama gene saat 6′da alanlardayım sadece devrim için)”

Abdullah Can Cömert Twitter’da Fox TV’ye en son şu tweeti atmış:
@muratguloglu orda o kadar insan öldü gece Tophane’de 10 15 kişilik bir gurup terör saçtı neden göstermiyorsunuz…
[/h]

Son düzenleme:

evet ise sorun iki agac meselesi degil artik ilk yazimda dedim zaten..baska seylere olan hinclarini cikarmaya calisiyor bi takim insanlar...herneyse herkesin fikri sabit gordugum kadariyla...ne kadar konussakta burda olaylar duzelmeyecek nasilsa...

Canım benim niye beğendin yada paylaştın demek haddime değil. Sadece bu ve bunun gibilere inanmıyorum onu belirtmek istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…