bencede su anki olaylarin en büyük sorumlusu Kiliçdarogludur!!
bu ülke bu hale gelmisken hala insanlari kiskirtiyor ya pes dogrusu!!
hangi devlet adami bunu yaparki?? Bakin AKP ile MHP hiç anlasamiyorken bile Devlet Bahçeli halkina bu olaylara karismayin dedi!!!
bu olaylarin bitmesi bence sadece Kiliçdaroglunun elinde
Artik ayri gayri diye birsey yok, ülke elden gidecek, hangi partiyi destekliyorsak destekliyelim ama bu iç savasi durduralim!!! sonumuz kötü!!
kusura bakmayın da bi amacınız varsa ona ulaşmak için kaybettikleriniz olacak
kardeş ben bahçelinin yaptıkları iyi demiyorum zaten hiç oy vermiş biri de degilim ama bu kaos içinde söyledikleri olması gereken siyasetçi kimligi dedim ha bu arada korkulacak birşey yok emin ol başbakanın böyle bir şeye kalkışırsa en son bizlerin yazdıkları ile ugraşır sokaklar onun karşıtı ile dolu iken bize sıra gelmezBahçeli mi o önce 2+2 hesaplarını bıraksın ondan 100 yıl daha bi nane olmaz bir de çıkmış ben bu iktidardan hesap soracağım diyor
burda eşim başbakanlıkta çalışıyor diyen bi arkadaş var ben bunlardan korkarım kul hakkından dinden imandan çok bahsederler bizim ip adreslerimizden kimliğimizi tespit ederler o yüzden buralarda yazmamak en iyisi
evet her an sıkıntı allah sonumuzu hayır etsin korkarımki sokakta olan insaların karşısına karşı görüşteki insanlar çıkarsa vay ülkemin haline resmen iç savaşa dönecek bu da siyasetçilerin pkk dışında hepimizin canını yakacak
kızlar bu topık ıyı oldu karşıt goruslu olduğu bellı olan arkadaşların orada yazmaya devam etmek onlar ıcınde bızler ıcınde gerıcı olabılır
ınsalla burası kapanmaz artık bulmakta zorlanıyorum sızlerı benzer konu cogaldıgından
son yazacağım şey bu; eğer bir yerde insan ölümleri başlamışsa o eylem artık durulmalı,benim tek bildiğim şey budur..
bu eylem biter,herkes evine çekilir,sokaklar düzenlenir,gazın etkisi geçer,başbakan aynen devam eder,bazı polisler yaptığıyla kalır,bazı gruplar provokesiyle kalır,vb....peki ölen gençlerin ailesi ne hale gelir kimse düşünüyor mu bunu? ateş sadece düştüğü yeri yakar biz ancak üzüldük deriz sonra geçer gider..işte bu yüzden artık başka gençler ölmesin,lütfen...bunu herhangi bir görüş mensubu olarak değil bir anne olarak yazıyorum,adı batsın siyasetin!
o görüş bu görüş derinde değilim ben,eylemi destekleyen ,direnşiçilerin yanında olan bir insanım evet ama artık durun diyorum,artık durun..akıllı olun ve bir iç savaş çıkarsa bunun en çok kime yarayacağını kimin en çok "bakın ben demiştim" diyeceğini kimlerin en çok yara alacağını hatırlayın..
şunu da ekleyiyim başbakan eğer sen gerçekten konumunun insanı olsaydın halkına bütün olarak sahip çıksaydın şimdi bu durumda olmayacaktık..İnşallah geri adım atarsın,hatalarını kabul etmek de bir erdemdir.
hepinize iyi günler arkadaşlar.
katılıyorumKonuşmiyim konuşmiyim diyorum ama susamıyorum da!!!
Atatürk'ün karşısında olan herkes/herşey bi defosun gitsin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başka söze gerek var mı!!!
Evet eylemler yavaşlamalı,GEZİ dışında provakatörlere izin verilmemeli.
Ama bu eylemleri haksız gören,Türk halkını suçlayan veya ben iki tarafıda tutmuyorum ama benim huzurumu bozmasın diyen arkadaşlar;
Hesap soracağınız mercii halk değil,sevgili BAŞBAKANINIZ dır.
Kendi deyimiyle 3 tane ağaç için bile halkın isteklerini hor görüyorsa,BİRİNİZDE ÇIKIN CESURCA ''BİZ SANA OY VERDİK VEYA VERMEDİK,3 AĞAÇ İÇİN BİZİM HUZURUMUZU BOZMAYA NE HAKKIN VAR ''deyin
Hesap sorma yeri burası değil,BAŞBAKANLIK,CUMHURBAŞKANLIĞI dır.
Evet eylemler yavaşlamalı,GEZİ dışında provakatörlere izin verilmemeli.
Ama bu eylemleri haksız gören,Türk halkını suçlayan veya ben iki tarafıda tutmuyorum ama benim huzurumu bozmasın diyen arkadaşlar;
Hesap soracağınız mercii halk değil,sevgili BAŞBAKANINIZ dır.
Kendi deyimiyle 3 tane ağaç için bile halkın isteklerini hor görüyorsa,BİRİNİZDE ÇIKIN CESURCA ''BİZ SANA OY VERDİK VEYA VERMEDİK,3 AĞAÇ İÇİN BİZİM HUZURUMUZU BOZMAYA NE HAKKIN VAR ''deyin
Hesap sorma yeri burası değil,BAŞBAKANLIK,CUMHURBAŞKANLIĞI dır.
kusura bakmayın da bi amacınız varsa ona ulaşmak için kaybettikleriniz olacak
Artık yapılan direnişimizi geçtim canım ben biz hepimizi birbirimize düşman olmuş durumundayız ya biri ortada birşey söylese herkes bir tarafa çekiyor hakaretler saçmalamalar başlıyor ne hale geldik herkesi birbirine kırdırıyorlar taraflada alakası yok bende bu direnişin destekçisiyim sesler duyurulu gereken mesaj alındı istenilen sonuçta alınıcaktır inşallah gezi parkı için ya da bazı düzenlemeler için ama gelinen bilanço üzüyor canımı yakıyor nedense daha fazla üzülmeden durulmalı diyorum.Olan bize oluyor bunu farketmeliyiz o açılan zararları biz halk ödeyecegiz vergilerle faturalarla gerisin geriye yanan canlar yaralılar verdigimiz bir ölü rabbim daha kötü sonuçlardan korusun ateş düştügü yeri yakar bakın bizim canımız yanıyor baştakiler sadece olmuş gözüyle bakabiliyor kim olursa olsun.Biz halksak halkın sesi isek yine halk için durmak zorundayız.
ne için çıktığınızı unuttuğunuz bu yolda şimdi de karşıt görüşlü diye ayrımcılık yapmaya başladınız.o yüzden fb gs bjk birleşti derken kapalısı da var açığı da var derken farkında olmadan pkk yanlısını ,hükümet düşmanını ve gizli dış tehditleri de yanınıza aldınız.aaa emeline ulaşmak isteyen partielr de var.hani o isimleri sayılan partiler ayy nemalanıcaklar şimdi dediğiniz.
çok şaşırdım günlerdir anlatmak istediğimi ve isteyenleri dışlayıp söylenenleri beğenilerle destekleyenler şimdi yan mı çiziyorlar.
tarih tekerrürden ibarettir.olaylar ın bu noktaya geleceği belliydi.
şimdi iyi niyetli daha doğrusu masum olan insanlar çekildiğinde ortalık kime kalıcak ??????bu saatten sonra öyle bitsin ile olmuyor malesef şimdi başlıyor birde maddi manevi zararlar var.
yorumum alıntılayıp hakaret vari cümlelerle laf vurma arkadışım,ne demek istediğim gayet açık.tartışmaya da girecek değilim.
Katılıyorum... Hele ölen genci duyunca içim parçalandı... Yazık günah değil mi?
Ama başbakan geri adım bile atmıyor nolacak böyle bilmiyorum...
Çatışma bitsin dedik doğuda bitti taşrada bitti, dağda bitti...
Şimdi ise asıl terör 'şehir merkezlerinde'
Daha ne denebilir ki?
Uzlaşma olmalı...
Artık yapılan direnişimizi geçtim canım ben biz hepimizi birbirimize düşman olmuş durumundayız ya biri ortada birşey söylese herkes bir tarafa çekiyor hakaretler saçmalamalar başlıyor ne hale geldik herkesi birbirine kırdırıyorlar taraflada alakası yok bende bu direnişin destekçisiyim sesler duyurulu gereken mesaj alındı istenilen sonuçta alınıcaktır inşallah gezi parkı için ya da bazı düzenlemeler için ama gelinen bilanço üzüyor canımı yakıyor nedense daha fazla üzülmeden durulmalı diyorum.Olan bize oluyor bunu farketmeliyiz o açılan zararları biz halk ödeyecegiz vergilerle faturalarla gerisin geriye yanan canlar yaralılar verdigimiz bir ölü rabbim daha kötü sonuçlardan korusun ateş düştügü yeri yakar bakın bizim canımız yanıyor baştakiler sadece olmuş gözüyle bakabiliyor kim olursa olsun.Biz halksak halkın sesi isek yine halk için durmak zorundayız.
o ölen gencin annesi yerine koydum kendimi ve amaç uğruna feda edilecek şey insan hayatı değildir,asla..en belirgin örnek şehitler için de vatan için canımız feda dedik ama noldu dağdan inenleri davulla zurnayla karşıladık,giden gittiğiyle kalan acısıyla kaldı...ben şunu anladım ki insan amaç uğrunda araç değildir..
neyse,diğer yazımda son yazım demiştim ikinizi de seviyorum ve gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?