Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kılıçdaroğlu kim ?? O kim ?? O kim ki bu olayların bitmesi onun eninde diyorsunuz birde sadece onun elinde diyerek.
Kılıçdaroglu bırakın evlere dağılın dese bırakılacak mı ?
Ilımlı konussa ordaki direnişçiler '' heee tamam kılıçdaroglu böyle dedi bitirelim dayılın beylerr'' mi diyecek.
Ordaki insanların ne için orda oldugunu hala anlaşılamamış ya şu kadar gündür ne diyeyim..
Şunun unutmayın ki ordaki kimsenin Ne tayyibi ne de kılıçdaroglunu umursadıgı var...

kusura bakmayın da bi amacınız varsa ona ulaşmak için kaybettikleriniz olacak

hele ki amaç özgürlükse
ağacından başlayıp toprakların vatanın eğitimin sağlığın satılan her şeyin geleceğinse
çocuğunun geleceğiyse

kardeş ben bahçelinin yaptıkları iyi demiyorum zaten hiç oy vermiş biri de degilim ama bu kaos içinde söyledikleri olması gereken siyasetçi kimligi dedim ha bu arada korkulacak birşey yok emin ol başbakanın böyle bir şeye kalkışırsa en son bizlerin yazdıkları ile ugraşır sokaklar onun karşıtı ile dolu iken bize sıra gelmez

Artık yapılan direnişimizi geçtim canım ben biz hepimizi birbirimize düşman olmuş durumundayız ya biri ortada birşey söylese herkes bir tarafa çekiyor hakaretler saçmalamalar başlıyor ne hale geldik herkesi birbirine kırdırıyorlar taraflada alakası yok bende bu direnişin destekçisiyim sesler duyurulu gereken mesaj alındı istenilen sonuçta alınıcaktır inşallah gezi parkı için ya da bazı düzenlemeler için ama gelinen bilanço üzüyor canımı yakıyor nedense daha fazla üzülmeden durulmalı diyorum.Olan bize oluyor bunu farketmeliyiz o açılan zararları biz halk ödeyecegiz vergilerle faturalarla gerisin geriye yanan canlar yaralılar verdigimiz bir ölü rabbim daha kötü sonuçlardan korusun ateş düştügü yeri yakar bakın bizim canımız yanıyor baştakiler sadece olmuş gözüyle bakabiliyor kim olursa olsun.Biz halksak halkın sesi isek yine halk için durmak zorundayız.

ne için çıktığınızı unuttuğunuz bu yolda şimdi de karşıt görüşlü diye ayrımcılık yapmaya başladınız.o yüzden fb gs bjk birleşti derken kapalısı da var açığı da var derken farkında olmadan pkk yanlısını ,hükümet düşmanını ve gizli dış tehditleri de yanınıza aldınız.aaa emeline ulaşmak isteyen partielr de var.hani o isimleri sayılan partiler ayy nemalanıcaklar şimdi dediğiniz.

çok şaşırdım günlerdir anlatmak istediğimi ve isteyenleri dışlayıp söylenenleri beğenilerle destekleyenler şimdi yan mı çiziyorlar.

tarih tekerrürden ibarettir.olaylar ın bu noktaya geleceği belliydi.

şimdi iyi niyetli daha doğrusu masum olan insanlar çekildiğinde ortalık kime kalıcak ??????bu saatten sonra öyle bitsin ile olmuyor malesef şimdi başlıyor birde maddi manevi zararlar var.

Bülent Arınç birazdan cumhurbaşkanıyla yaptığı görüşme sonrası açıklama yapacak banane bülent arınçtan onamı kaldı arkadaş durum değerlendirmesi ya da mesaj vermek ben Başbakanı istiyorummmmm o gelip konuşacakkkk...

Konuşmiyim konuşmiyim diyorum ama susamıyorum da!!!

Atatürk'ün karşısında olan herkes/herşey bi defosun gitsin ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Başka söze gerek var mı!!!
katılıyorum

3 gündür bunu söylüyorum sanki eylemi durduracak olan bu site gibi davranılıyor
tüm Türkiye ayağa kalkmışken bir taraf geri cekilse diğer taraflar hala eylemde. bu kadar insanı durduracak olan ben değilim sen değilsin şu bu değil anlayın artık arkadaslar
parti savunuculuğu yapmayın hala daha
başbakanınn çıkıp orta yol bulması lazım. ha diyorsanz ki orta yol da neymiş? biz eski düzene devam etmek istiyoruz yine bunu başbakanın sağlaması lazım
lütfen söyler misiniz şu foruma yazmakla neyi nasıl düzelteceksizn? en fazla kendi çevrenizi belkiii geri çekersiniz. ya tüm Türkiye?
buna ancak kimin gücü yeter?
kim ister ki o 1tek can yaralansın?sanki destekleyenler milletin ölmesini istiyor gibi davranıyorsunuz! daha niye polis şiddeti arttırıyor
oturup konusulmuyor misilleme yapılıyor??
eğer başbakanlıkta aranızda sözü geçen varsa bunları iletsin yaa.

ağzına sağlık,evet 3 ağaç için neden huzur bozdu başbakan sorulsun o zaman?..tarafım bellidir direnişten yanayım her zaman ama bu direniş artık yavaş yavaş bitirilmelidir..

kusura bakmayın da bi amacınız varsa ona ulaşmak için kaybettikleriniz olacak

o ölen gencin annesi yerine koydum kendimi ve amaç uğruna feda edilecek şey insan hayatı değildir,asla..en belirgin örnek şehitler için de vatan için canımız feda dedik ama noldu dağdan inenleri davulla zurnayla karşıladık,giden gittiğiyle kalan acısıyla kaldı...ben şunu anladım ki insan amaç uğrunda araç değildir..

neyse,diğer yazımda son yazım demiştim ikinizi de seviyorum ve gidiyorum :)

şu yanlış anlaşılmış galiba biz kılıçdaroğlu için değil kendi irademizle meydanlardayız
yani onun posteri asılmış asılmamış fark etmez , bir geleceğimiz için artık susmayacağımızı göstermek için oradayız
şu an ofisteyim mesai arkadasım diyorki yan odada '' 4 ağaç için mi bunlar böyle günlerdir bagırıyor tencere tava ışıklarla balkondalar . o kadar zamlar yapıldı sesleri çıkmadı ne ağaç sevgisiymiş avm yapılınca giderler ama ..''
işte bizi birbirimize düşürdü ya onunda istediği buyduu
Allah'ım sen şu 3 maymun vatandaşımızın gözlerini aç, koyun gibi aynı laflar hep ya çok sinirlendim şu an!!!!!

zaten demek istedigimizde bu ama nedendir bilmiyorum sanki birileri ölümler artsın insanlar birbirini kırsın ortalık savaş alanına dönsün ister gibi bir tavırdalar bunu vatan haileri vatanı bölmek isteyen yaparda aklı başında ülkemi seviyorum diyenler hangi akla hizmet yapıyorlar anlayamıyorum artık ölüm ler acılar son bulsun yeter onlarında anneleri var

Bu direniş bitsin, peki bitsin.

Bu direniş bitince Tayyip Efendi takkeyi önüne alıp düşünecek mi ?

Ben milletin efendisi köylüyü, çiftçiyi kendi aklımca aşağıladım "ananı al git" dedim (çocuk bile biliyor ama tekrar edeyim küfredemeyip çevirdiği için) hata ettim.

Gencecik vatan evlatları için kelle dedim, oysaki postal yüzü görmeyen oğullarım var.

Halkın damarına bastım paçavra açanlara kucak açıp, 10 Kasım'larda 29 Ekim'lerde Atatürk anıtına çicek koyanlara soruşturma açtırdım.

Asker milletin askerlerini sudan sebeplerle, kendi ekolümden yetişmiş hakim ve savcılarla içeri tıktırdım. ( Biraz önce bir arkadaş Aziz Nesin'in öngörüsünü yayınlamıştı, teşekkür ediyorum) Oysa ki herkes bilirki asker darbe yapmak istese yapardı, sadece kendimi tatmin ediyorum.

10 yıl önce şiir okudum içeri girdim diye mazlum edebiyatı yaparken, şimdi yazarı çizeri içeri tıktırıyorum.

etc. etc. etc.

Bu direniş bitsin, peki bitsin.

Bu direniş bitince ne değişecek ? Tayyip akıllı uslu, kitlelerin görüşlerini dikkate alan birimi olacak, sihirli değnek mi değecek totosuna.

Bu bir aydınlanmaysa henüz bazı şeyler yerine oturmadı. Hiçbir devrim (ki bu bu devrim) kansız olmaz. Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız, çocuklarımızın geleceği için klavye başında değil sahnede olacağız. Giden gencecik fidanlar için kahroluyorsak, şu anda bırakırsak onlar gittiğiyle kalacak çünkü hiçbirşey değişmeyecek.

3 gün sonra mado da, starbuckta insan kaynayacak. 3 gün sonra Tayyip geldiğinde gene atıp tutacak. 3 gün sonra Kılıçtaroğlu gene bundan nemalanmak isteyecek.

Ve bizler 3 gün sonra o evladı unutacağız.

Henüz hiçbir şey bitmedi, aksine yeni başlıyor.

Hiçbir deniz dalgalanmadan durulmaz.

(Alıntı falan değil , bu bence bir yazıdır.)

Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Son düzenleme:
ya arkadaslar bırakın şimdi Kılıçdaroglunu şunu bunu ya hu. onun diğerinden farkı yok
ki konu bu değil ya. onlar da bu eylemi fırsat bilip oy için ugrasanlardan. ben sırf oyum bosa gitmesin dıye chpye verirdim ama bu fırsatcılıgını da gördüm ya hayatta vermem oy falan.

yorumum alıntılayıp hakaret vari cümlelerle laf vurma arkadışım,ne demek istediğim gayet açık.tartışmaya da girecek değilim.

hayret bişi bülent arınç 1923 de hepimiz kurduk bu vatanı diyooo ne kadar zoruna gidiyo Atatürk ve bizler demek biz kurmuşuz bu vatan hepimizinmiş Atatürk liderliğinde olmasak zor kurardık...boş boş konuşuyor laf kalabalığı yapmaaaa diyeeee bağırasım varrr sadede gel beyim gezi parkına dokunulmayacak deee polisleri geri çekiyoruz deeee....şiddet olmasın diyoo masum halkın günlerdir yaşamadığı kalmadı...

Bu hareketin arkasında chp kemal kılıçdaroğlu var dersen bize hakaret etmiş olursun.O sadece basiretsiz yönetim anlayışıyla haklın direnişinden nemalanmaya çalıştı.Çok şükür ki başaramadı.

Yani burada o kadar yazıldı çizildi her şeyi berbat edecek diye.Partizanlık yapanlar da biz değiliz.Hükümetin olayları provoke etmesini savunanlar partizanlık yapanlar.

Dediğim gibi bu bir sivil direnişti en başından beri.Araya giren provokatörler ve nemalanmaya çalışanlar bunu bozmaya başladı son günlerde.Ben hala gezi parkında kalınması gerektiğini düşünüyorum.Dİğer yerlerde direniş sona ermelidir bence.

Mesele iki ağaç meselesi diyenler sanki BAşbakan topçu kışlasından vazgeçmiş gibi konuşuyorsunuz.Hala yapacağım diyor.Eeee demek ki gezideki eylem devam etmeli.

Onun geri adim atmamasi
yaptigi aciklamalar bile danisikli dovusun bir parcasi ...

Bizleri bolmeye calisanlarin hedefe ulasmasina ramak kaldi ....

Olaylarin ozunu inen azicik analitik yaklasan, ulke uzerindeki oyunlari gorur

çok doğru kadınlar kulübünde bile başlıklarda sohbet ettiği arkadaş arkadaşını listeden siliyorsa bunda ayrımcılık yokta ne var??

polisler ve eylemciler arasında yaralılar ve ölüler var.şimdi merak ediyorum gezi parkı için yola çıkmış bu uğurda yaralanan ve ölen kişiler şehit ve gazi mi ????

kazananda kaybedende olmadi, ama mesaj alindi bence

Artik bu olaylar son bulsa, sabaha kadar rahat bir uyku çeksem, ardindan Sabah TV yi açsam, ve görsemki hersey bitmis hersey yolunda, daha ne isterimki

canıım
ben de sizi seviyorum
işte artık bunlar olmasın diye direnişimiz
şu millet insan yerine konsun diye
o ölen çocuğu senin benim gibi başbakan da iç işleri bakanı da cunhurbaşkanı da düşünsün diye
biz değil yetkililer artık buna bir son versin diye
çok mu zor halkının karşısına çıkıp anlatmak dinlemek orta yolu bulmak
sen hala onlar bizler dersen-bizimde evde oturtuğumuz insanlar var dersen ,demek ki biz senin insanın değiliz
bu yüzden yapılıyor bu eziyetler
evet her şey olabilir
iç karışıklık çıkabilir
iç savaş çıkabilir
dışardan müdahele gelebilir
işte o zaman türk halkı üstüne düşeni mutlaka yapacaktır
kimse yıkamaz bizi bizden başka
yıllardır korkutuğumuz zaten bunların bizi savaşa sokması değil miydi
bu gün bir çocuk öldü ama ilerde yüzlercesi binlercesi ölecek belki

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…