Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BU arada Melik Gökçek'in twitterda yazdıklarına şok oldum.
Gözlerime, kulaklarıma, ağzıma hiç bi tarafıma inanamadım

Eyleme destek vermeyen hükümetin her polıtıkasını cok begenıyorlar dıye bır yanılgı var..

İnsanlar bır makamdakını eleştirmeyı cok ıyı bılır..Ama kendısınede o makamlar verılınce o daha beterını yapar...

Eğitim alanında bır çok hatası var....Ama bunun cozumu olarakta ben bugun okula gıtmıyorum derse gırmeyecegım..

Öğrencıler ogretmensız kalsın ..Hükümette eğitim polıtıkalarını değişirsin olmamalı..

Ben aksıne hataları gordukce mesleğime daha cok baglanıp ..Öğrencılerıme daha çok onem verıyorum...

Gelecegımız gençler emanet...Onlarla gecırdığım her dakıkayı daha verımlı gecırmek istiyorum...

......

At gözluklerıyle olaya bakmasak..Bizimle aynı görüşü paylaşmayanlarıda dınleyıp onlarında haklı yonlerını gorsek begensek....
Ne guzel olur...

Yalan haberlerin ardı arkası kesilmedi zaten. Yazık dedim yani. Binlerce 20'lik fidan gitti, 3 ağaç gitmiş çok mu ..

haydi iyi sohbetler çıkıyorum artık

bende çok üzülüyorum.
elim gitmiyor silmeye bazısıyla üniversite boyunca aynı çatıyı paylaştım.
düşünüyorum düşünüyorum bir yere varamıyorum.
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil hesabı.

657'de iş güvencesinin kaldırılmasına ilişkin bugün grev vardı mesela.
1 gün ve dersler bitmiş, çocuklar gelmiyor ve yasal hakkımız.
Ancak bu olayla ilişkilendirileBİLECEĞİNDEN greve katılanlar hakkında işlem başlatılacağı uyarısı geldi.
Ben işte buna kızıyorum.
Neden ben kendimi burada parçalayayım ama birileri her şeyi berbat etsin?
Ve ben buna karşı yasal hakkımı kullanmayayım?
Kullandığımda da en kötü ihtimalle "öğretmenin derse girmemesi etik değil" yaftası yiyeyim?
Bu eğitim sistemi öğrencilerden ibaret değil ki sadece onlar memnun olsun?
Nerede kaldı öğretmenin refahı?

Gezi Parki'nda bugún Kandil hazirliği var.Saat 21:00 de Kur'an okunacak, dua edilecek, Kandil simidi dağitilacak gelebilecek imkanı olsan herkesi bekliyorlar...

başlık geyet net: Gezı parkı eylemının Sonuçları..

Bence çok ıyı bı sonuç çıktı, çıkmaya da devam edıyor
en başta yusuf yusuf olan hükümet, anladılar sabrımızın taştığını,
o 3-5 çapulcuyu yanlız bırakmayacağımızı anladılar, tek yürek olduk, bınlerce ınsan tek bı amaç ıçın bır araya geldık.

Medya anladı.. veya anlamış gıbı yaptı.
ılk günler gezı parkı eylemının G*sını bıle yayınlamayan medya, anca 4. gününde Eylemlerden haberdar oldu.
Starbucks, Mado, GARANTı BANKASı gıbı büyük ışletmeler sayfa sayfa açıklamalar yaptı korkudan
Yettı mı? ASLA, bı kere sırtımı döndüm ya bunlara, asla bakmam bıdaha.

Daha çok olumlu sonuç aldım ben.
Halkımın dırenışıne hayran kaldım.
Normal bır zamanda yüzlerıne dahı bakmayacak olan ınsanları kol kola gördüm.
En başta aılem olmak üzere tüm Türk halkı ıle gurur duyuyorum.

lütfen artık meseleyi 3agactan cıkartalım
bu sadece fitili atesleyen bir olaydır bu kadar basit
anlamamaktaki ısrarı anlayamıyorum
insanlar bıktı
ve ses veriyorlar
bakınız Abdullah güle ne kadar ılımlı ve anlayısla konuya yaklasıyor
Abdullah Gül asla tarafı olmadığım bir siyasetçi ama tavrı hoş
neden basbakan bunu yapamıyor herkesin öfkesi buna
kasımpaşa agzıyla halka hitap etmesinde

eger hala anlayamıyorsanız
bakınız 1,dünya savasının cıkıs sebebine
bir cok ülkenin ekonomik sosyal sebepleri vardı ve Ferdinandın öldürülmesi fitili atesledi
şimdi 1 ferdinand içinmi öldü milyonlar
hayır bu sadece bir kıvılcımdı

filmin limon-sirke dışında ilginç bir başka anlamı da var aslında orada da anlaşmazlığa düşüp çocukları %50-%50 paylaşıyorlardı.
filmin sonunda da tekrar bir araya geliyorlardı bizde onlar gibi bir araya geliriz inşallah.

bu film anılır da şener şen anılmaz mı çakısıyla aslanı öldüren ziya :)

aynen ziya unutulur mu hiç ne güzelmiş eskiler

bu arada ben umutluyum ülkemin bayramı bu günler hiç korkmayın

Daha önce paylaşıldı mı bilemiyorum ama Gezi Parkı eylemlerinden çıkan bir diğer sonuçta bu.

Provokasyonlar olmasına rağmen bir bütün olmaktan, TÜRKİYE CUMHURİYETi vatandaşı olmaktan bir kez daha gurur duydum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…