BU arada Melik Gökçek'in twitterda yazdıklarına şok oldum.
Gözlerime, kulaklarıma, ağzıma hiç bi tarafıma inanamadım
BU arada Melik Gökçek'in twitterda yazdıklarına şok oldum.
Gözlerime, kulaklarıma, ağzıma hiç bi tarafıma inanamadım
Yalan haberlerin ardı arkası kesilmedi zaten. Yazık dedim yani. Binlerce 20'lik fidan gitti, 3 ağaç gitmiş çok mu ..
kaç gündür arkadaşlık listemi kontrol ediyorum bende, beni silen var mı acaba diye
5 günde 5 yılki kadar paylaşım yapmamıştım çünkü
Allahtan fire yok şimdilik
ama normal hayatta arkadaş olanların, komşu olanların hakarete varacak şekilde duvarlarında kavga etmesini görmek üzücü
Eyleme destek vermeyen hükümetin her polıtıkasını cok begenıyorlar dıye bır yanılgı var..
İnsanlar bır makamdakını eleştirmeyı cok ıyı bılır..Ama kendısınede o makamlar verılınce o daha beterını yapar...
Eğitim alanında bır çok hatası var....Ama bunun cozumu olarakta ben bugun okula gıtmıyorum derse gırmeyecegım..
Öğrencıler ogretmensız kalsın ..Hükümette eğitim polıtıkalarını değişirsin olmamalı..
Ben aksıne hataları gordukce mesleğime daha cok baglanıp ..Öğrencılerıme daha çok onem verıyorum...
Gelecegımız gençler emanet...Onlarla gecırdığım her dakıkayı daha verımlı gecırmek istiyorum...
......
At gözluklerıyle olaya bakmasak..Bizimle aynı görüşü paylaşmayanlarıda dınleyıp onlarında haklı yonlerını gorsek begensek....
Ne guzel olur...
filmin limon-sirke dışında ilginç bir başka anlamı da var aslında orada da anlaşmazlığa düşüp çocukları %50-%50 paylaşıyorlardı.
filmin sonunda da tekrar bir araya geliyorlardı bizde onlar gibi bir araya geliriz inşallah.
bu film anılır da şener şen anılmaz mı çakısıyla aslanı öldüren ziya :)
cok iyiymiş ya
gülelim aglanacak halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?