peki arkadaşım varsın türban olsun türban takıyor diye bu tür bi ayrımcılığa maruz kalmasını mazur mu görüyorsunuz acaba??:44:yazmazsam, sinirim beni uyutmaz.
"baş örtüsü ile ordu evlerine alınılmamış! baş örtüsü ile çeşitli törenlere alınmamış... vs" külliyen yalan!
baş örtüsü ile olanlar değil, türbanlı olanlardı. ben anneannemi, tek bir şehirdeki değil, birden fazla şehirde ordu evlerine götürdüm. anneannemin BAŞ ÖRTÜSÜ nasıl anlatsam, kelebek şekli diyeyim, o şekildedir. kimse de çıkarın demedi, kimse de olmaz demedi.
aynı şekilde, yemin törenlerinde de bu uygulama vardır. saçını başını aç diyen yok, türban ile örtme, baş örtüsü olarak kullan denir.
içinde olmasam, yutacam yani.
yazmazsam, sinirim beni uyutmaz.
"baş örtüsü ile ordu evlerine alınılmamış! baş örtüsü ile çeşitli törenlere alınmamış... vs" külliyen yalan!
baş örtüsü ile olanlar değil, türbanlı olanlardı. ben anneannemi, tek bir şehirdeki değil, birden fazla şehirde ordu evlerine götürdüm. anneannemin BAŞ ÖRTÜSÜ nasıl anlatsam, kelebek şekli diyeyim, o şekildedir. kimse de çıkarın demedi, kimse de olmaz demedi.
aynı şekilde, yemin törenlerinde de bu uygulama vardır. saçını başını aç diyen yok, türban ile örtme, baş örtüsü olarak kullan denir.
içinde olmasam, yutacam yani.
Pazartesi gunune kadar evimde televizyom yoktu. Yeni tasindigimdan dolayi.
Gelir gelmez haber kanallarini actim. Tum kanallari aklina ne gelirse hepsini izledim. Bir taneside polisi ovup eylemciyi kotulemedi.
Siz hala hangi mesnetsiz kanaldan bahsediyorsunuz?
Sanki cok masum gullerle eylem yapiliyorda trt karalamaya calisiyor artik fazla olmaya basladi bence.
Sonuçlarından biri: Adanada Gezi Parkı göstericilerine müdahale sırasında eylemcileri kovalayan Komiser Mustafa Sarı, yapımı devam eden 5 metre yüksekliğindeki alt geçit köprüsünden düşerek ağır yaralandı. Komiser Sarı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Şubat 2013 de Bulgaristan da da benzer bir olay yaşanmıştır onların sebepleri bize göre daha basitti bence elektrik faturası sadece,
Bulgaristan'da tasarruf tedbirleri ve yüksek elektrik faturaları nedeniyle ülke genelinde düzenlenen protesto gösterileri hükümetin istifa etmesine neden oldu. Başbakan Boyko Borisov hükümetinin istifa ettiğini açıkladı.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov parlamentoda yaptığı konuşmada, "Polisin insanları darp ettiği bir hükümetin lideri olmak istemiyorum" dedi.
Ülke genelinde yüksek elektrik faturalarının protesto edilmesi sonrası, elektrik dağıtımı yapan firmalardan birinin lisansının iptal edileceği ve elektrik fiyatlarının yüzde 8 indirileceği açıklanmıştı.
Protestocular elektrik dağıtımının yeniden kamulaştırılması çağrısında bulunmuştu.
geçen hafta perşembe başladı sen pazartesiden bahsediyorsun,onca gün nerdeydi medya...göz var göz neyi tartşıyorsunuz hala ayan beyan ortada herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?