- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Teşekkürler.Murat Bardakçı dışında okuduğum bütün kaynaklar mekanı Topçu Kışlası olarak göstermişlerdi.
ama protesto ettiği ,gösterilerde bulnduğu insanlarla yapılan görüşmeler de oldu.
haklısın elbette ama dediğim gibi izni alınmamış ,çevreyi rahatsız eden engelleyen bir gösteri eyleme dönüşüyor ise ve uyarılmış ise sonucu bu olur.
ne derler cuma nın geleceği perşembeden belli olur.olaylar ın bu noktaya geleceği belliydi ama bu kadarı da tahmin edilmiyordu.
yine haklısın polis biber gazını gereksiz kullanmış olabilir.mesela ilk kırmızılı kadını gördüğümde şok geçirdim kadıncağız da belki de orda şok geçirdi polis ise direnmediği için bollcaaa biber gazı fışkırttı.çok yanlış bir görüntüydü ama olayın başlangıcına gitmek lazım.ben kaçışmış insanları sıkıştırıp joplayan bir polis memur u görmedim.siz gördüyseniz doğrudur ama ben video da kesik kesik te olsa bir kızın börek uzattığını poliste kabul etmeyince değer mi iki milyar için dediğini duydum sanki ve belki bunun gibi bazı şeyler de var ben bilmiyorum ama üstüne basa basa söylüyorum siz gözlerinizle gördüyseniz doğrudur.
herşeyin bir çıkış noktası vardır.
işte şu noktada hemfikiriz. amacının aşmasına sebep oldu bir takım gruplar. amaç onların fırsat bulduğu bu ortama son vermek. sindirmek konusunda zannetmiyorum 10 gün süren tepki gösterildi talepler dile getirildi. bence eylemin bitmesi demek geri adım atmak değil. sonuç alınacak mı diye beklemek sadece. en azında bu kışkırtmalar insanları birbirine kırdırmalar son bulur. meydan provokatörlere kalıncada hepsi toplanıp götürülür.başbakan çok net konuşmadı ama cumhurbaşkanı bakanlar, başbakan yardımcısı geri adım attılar en azından hatalarını herkes anladı analiz etme ve onarma çabasına giriştiler. bakalım sonuç hayır olur umarımİşte sonucunun bu olacağı konusunda anlaşamıyoruz.Bu ülkede bölücülerin yaptığı eylemlerde bile sonuç böyle olmadı neden bunda olsun ki?Ben eklemiştim video buraya ama bilgisayara kaydetmediğim için bulabilir miyim bilmiyorum.Gayet netti orada her şey.Bulmaya çalışacağım.
Mesela o göstericilerin bir gün önce de çadırları yakılmıştı.Ne olursa olsun bu tutum yanlıştı olayların fitilini ateşledi şimdi de birilerine gündoğdu.
Diyorum ya kafam karışık.Bir yanım amacını aştığını düşünüyor.Mesela Taksimdeki bayraklar falan.O bayrakları kaldırmazlarsa arkalarına baktıklarında artık kimseyi göremeyecekler.
Bir yandan da diyorum halkı sindirdim diye mi düşünüyor birileri.Yine aynı şekilde mi davranacak?
Sağduyu konusuna kesinlikle katılıyorum.Ama bir yanımda Başbakanın bu tavırlarını gördükçe acaba mesajı almadı mı diyor? Eylemler bittikten sonra acaba yine aynı tas aynı hamam mı olacak?Yine bir kesimin istekleri yok sayılıp, bazılarının istediği gibi bir nesil mi şekillendirilmeye çalışılacak?
Kafam karışık.Geleceğimden , kızımın geleceğinden endişe duymuyor değilim
:)
CNN Türk'ten büyük skandal
CNN Türk Başbakan Erdoğan'ın bir hafta önce yapmış olduğu konuşmayı canlı yayınmış gibi yayınlayarak bir habercilik skandalına imza attı
Güncelleme:06 Haziran 2013 08:08
CNN Türk Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir hafta önce yaptığı konuşmayı 'canlı' diye duyurdu
CNN Türk spikeri Saynur Tezel kendi programının bitiminde Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını anons etti. Tezel'in "Başbakan Erdoğan şu an Afrika'da bir açıklama yapıyor" diye anons ettiği konuşma bir hafta öncesine aitti.
Cihan Haber Ajansı'na ait olan görüntülerde Başbakan Erdoğan'ın, Topçu Kışlası hakkındaki açıklaması yer alıyordu.
Kaynak: Sabah
(KAYNAK : mynet )
İşte sonucunun bu olacağı konusunda anlaşamıyoruz.Bu ülkede bölücülerin yaptığı eylemlerde bile sonuç böyle olmadı neden bunda olsun ki?Ben eklemiştim video buraya ama bilgisayara kaydetmediğim için bulabilir miyim bilmiyorum.Gayet netti orada her şey.Bulmaya çalışacağım.
Mesela o göstericilerin bir gün önce de çadırları yakılmıştı.Ne olursa olsun bu tutum yanlıştı olayların fitilini ateşledi şimdi de birilerine gündoğdu.
Diyorum ya kafam karışık.Bir yanım amacını aştığını düşünüyor.Mesela Taksimdeki bayraklar falan.O bayrakları kaldırmazlarsa arkalarına baktıklarında artık kimseyi göremeyecekler.
Bir yandan da diyorum halkı sindirdim diye mi düşünüyor birileri.Yine aynı şekilde mi davranacak?
Aydın doğan yine aynı şeyi yapmaya çalışıyor. Bu kez başaramayacak, üstelik kendi suyunu ısıtıyor.. Ben başbakanı tanıtorsam Tayyip onu öyle bırakmaz
Her iki tarafta bilgi kirliliği yaratıyor.
Mesela İzmir'de eli sopalı sivillere polis dendi.Hiç sanmıyorum öyle olduklarını.Zaten o Anıtkabiri de yıkarız elhamdülillah diyen zatın polislerin yanında eli sopalı bi fotoğrafını paylaşmıştım.Gerçekten güvenilir arkadaşlarımdan uyduklarım da bu eli sopalıların sivil polis olmadığı yönünde ki bu da çok büyük bi skandal.
Her iki tarafta bilgi kirliliği yaratıyor.
Mesela İzmir'de eli sopalı sivillere polis dendi.Hiç sanmıyorum öyle olduklarını.Zaten o Anıtkabiri de yıkarız elhamdülillah diyen zatın polislerin yanında eli sopalı bi fotoğrafını paylaşmıştım.Gerçekten güvenilir arkadaşlarımdan uyduklarım da bu eli sopalıların sivil polis olmadığı yönünde ki bu da çok büyük bi skandal.
canım o fotoğraftaki adam Akp gençlik kollları başkanıymış kanal d de söyledi
Anıtkabire hakaretten sonra istifası istenmiş istifa etmiş
bence o adam hapse atılmalıydı bile..
ama polisle çatışmayın diyen kişiyi gözaltına alıyorlar
güzel ülkem.
soruşturmalı bence.çünkü eylemcilerin arasına nasıl başka türden insanlar karıştıysa bunda da vardır bir eksiklik.eğer gerçekten eli sopalı polisler ise ve halka saldırdılarsa gereken yapılmalı.
o haber içinde denilene göre onu diyen kişi yıllar önce istifa etmiş partisi bile istememiş gibi söylemler oldu.eğer doğruysa belki de sorunlu biriydi o yüzden partiden çıkardılar !
onun hakkında da işlem başlatılmalı.okuyunca bile sinirlerim zıpladı.
Evet öyleymiş.Polis nasıl müsade edebiliyor sopayla insan kovalamasına?
Polise bir eleştirim daha var.Dün Rize'de yaşananlarla alakalı.Bir geç kız bayılmış insanlar ambulansa götürmeye çalışıyor karşıt görüştekiler ambulansı tekmeliyor hatta hızını alamayıp şöförün yanına oturuyor(ne planlıyorsa artık).İstanbulda Ankarada İzmirde uçan kuşa biber gazı sıkıyorsun da burada neden sıkmıyorsun?Allah korusun oradaki gerginlik çok tehlikeliydi.Ama dha'dan takip ettim edebildiğim kadar polis eliyle itiyor yalnızca bazıları da izliyor.
İlçe Başkanıymış bunu yazdıktan sonra bilgilendirme amaçlı yazı yayınladılar partiden.Bizi bağlamaz düşünceleri diye bir de yaptıkları olağanüstü toplantıda istifa etmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?