bu adam kendi söylediğine bile inanıyor mu bir sorma imkanımız olsaydı iyiydiMustafa durdu diye bi adam ilk defa duyuyorum ismini Habervaktim.com yazarıymış bi insan bu kadar terbiyesiz olur ancak nasıl iftiralar atmış insanlara kendi bilinç altını ortaya çıkarmış asıl provokatör bunlar yaaa çok sinirlendim yazıyı okudukça miğdem bulanıyor!!!!
“Bunlar CIA’nın Çocukları” adlı yazısından kin ve nefret dolu söylemlerden bazıları;
Bunlar, Reyhanlı’daki patlamaya da çok sevindiler. Bunların en büyük beklentisi ülkede kaos çıkması, iç savaş çıkması, ABD’nin Türkiye’yi işgal etmesidir.
“Türkiye’nin yüzde 0,1’i AKP‘yi devirmek ve intikam almak için bir araya geldi”
Başı kapalı olmadığı hâlde başını örtüp eylemlere katılan münafıklar, kendi dilleri ile kendilerini ifşa ediyorlar. Güya AKP’den dindarlar da rahatsızmış! Yesinler sizin komik hilelerinizi!..
* Bir kısım eylemci necis ayakları ve cünüp bedenleri ile Dolmabahçe’deki camiyi, ABD’nin kâfir askerleri gibi kirlettiler, yağmaladılar.
Bu parkta hem para ile hem de gönüllü hem de flört adı altında fuhuş yapılıyordu. Bundan dolayı parktaki yeni düzenleme kimilerinin işine gelmedi.
* Cami içinde içkilerini zıkkımlandılar.
* Camide grup seks bile yapmış olabilirler.
* Biz onların dinine girmedikçe onlar bizden asla razı olmayacaklar. Biz onların taptıklarına tapmadıkça bize hep düşman olacaklar.
* Siz istediğiniz kadar onların mabet-i kebiri anıtkabire saygı duyun onlar bizim mabetlerimize saygı duymayacaklar. Siz istediğiniz kadar onların taptıkları heykellere saygı duyun, onlar şeriata saygı duymayacaklar. Şunu herkes beynine işlesin! Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu yoktur.
* Biz Müslümanlar kutsal davayı unuttuk, İslâm için kılımızı bile kıpırdatmaz olduk. Demokrasiden, seçimlerden medet umar olduk. Demokrasi ile İslâm’ın geleceğini zannettik. Oysa demokrasi insanları saptıran beşerî bir din, helvadan bir puttu.
Mustafa durdu diye bi adam ilk defa duyuyorum ismini Habervaktim.com yazarıymış bi insan bu kadar terbiyesiz olur ancak nasıl iftiralar atmış insanlara kendi bilinç altını ortaya çıkarmış asıl provokatör bunlar yaaa çok sinirlendim yazıyı okudukça miğdem bulanıyor!!!!
“Bunlar CIA’nın Çocukları” adlı yazısından kin ve nefret dolu söylemlerden bazıları;
Bunlar, Reyhanlı’daki patlamaya da çok sevindiler. Bunların en büyük beklentisi ülkede kaos çıkması, iç savaş çıkması, ABD’nin Türkiye’yi işgal etmesidir.
Başı kapalı olmadığı hâlde başını örtüp eylemlere katılan münafıklar, kendi dilleri ile kendilerini ifşa ediyorlar. Güya AKP’den dindarlar da rahatsızmış! Yesinler sizin komik hilelerinizi!..
* Bir kısım eylemci necis ayakları ve cünüp bedenleri ile Dolmabahçe’deki camiyi, ABD’nin kâfir askerleri gibi kirlettiler, yağmaladılar.
Bu parkta hem para ile hem de gönüllü hem de flört adı altında fuhuş yapılıyordu. Bundan dolayı parktaki yeni düzenleme kimilerinin işine gelmedi.
* Biz onların dinine girmedikçe onlar bizden asla razı olmayacaklar. Biz onların taptıklarına tapmadıkça bize hep düşman olacaklar.
* Siz istediğiniz kadar onların mabet-i kebiri anıtkabire saygı duyun onlar bizim mabetlerimize saygı duymayacaklar. Siz istediğiniz kadar onların taptıkları heykellere saygı duyun, onlar şeriata saygı duymayacaklar. Şunu herkes beynine işlesin! Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu yoktur.
* Biz Müslümanlar kutsal davayı unuttuk, İslâm için kılımızı bile kıpırdatmaz olduk. Demokrasiden, seçimlerden medet umar olduk. Demokrasi ile İslâm’ın geleceğini zannettik. Oysa demokrasi insanları saptıran beşerî bir din, helvadan bir puttu.
Nasıl bir dava açılır bilemiyorum tam olarak, ancak bilişim suçlarından zaten pek de bir şey çıkmıyor.Madem bu kişilere bir yaptırım yok, halk kamu davası açamaz mı?
İftira eden iftirasını ispatlamakla yükümlüdür, dava açılsın, hatta maddi manevi tazminat davası, kazanılan tazminat mehmetçik vakfına gitsin, barolar birliğini göreve davet ediyorum.
Nasıl bir dava açılır bilemiyorum tam olarak, ancak bilişim suçlarından zaten pek de bir şey çıkmıyor.
Yalnız "Atatürk'ü koruma kanunu" olduğunu biliyorum(5816 nolu kanun)
Madde 1:
f1. Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
f2. Atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut Atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.
f3. Yukarıki fıkralarda yazılı suçları işlemeye başkalarını teşvik eden kimse asıl fail gibi cezalandırılır.
Madde 2:
f1. Birinci maddenin ikinci fıkrasında yazılı suçlar zor kullanılarak işlenir veya bu suretle işlenmesine teşebbüs olunursa verilecek ceza bir misli artırılır.
Madde 3:
f1. Bu Kanunda yazılı suçlardan dolayı Cumhuriyet savcılıklarınca re'sen takibat yapılır.
Madde 4:
f1. Bu Kanun yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
Madde 5:
f1. Bu Kanunu Adalet Bakanı yürütür.
Twitter'dan yazan kendini bilmez için olabilir ama yazar denilen kişi için en uygunu bu:
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama MADDE 216. - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Mustafa durdu diye bi adam ilk defa duyuyorum ismini Habervaktim.com yazarıymış bi insan bu kadar terbiyesiz olur ancak nasıl iftiralar atmış insanlara kendi bilinç altını ortaya çıkarmış asıl provokatör bunlar yaaa çok sinirlendim yazıyı okudukça miğdem bulanıyor!!!!
Abdullah Cömert'in ailesi gezi parkına fidan göndermişler. Şehit Komiser Mustafa Sarı ve Abdullah Cömert'in de Mekanı cennet olsun, Allah ailelerine sabır versin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?