Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
23 polıs yaralanmış, yüzlerce ınsan yaralandı bu eylemler sırasında polısın sert müdahalesı yüzünden, Ölenler oldu, onun nıye lafı geçmemış?
Eşı hamıleymış, üzüldüm.
Aılesının başı sağolsun..

Bizi kuru,taze,konserve diye ayrıştıran yönetime karşı isyan edelimHepimiz kuruyuz hepimiz fasülyeyiz#direnkk

bunu da bizzat benim arkadaşım yazdı kızlar gercek.

Eskisehir'de hukuk okuyan bir arkadasim vardi hatirliyorsan, onun kardesini Eskisehir'de eylem dönüsü sıkıştırmıslar cok kötü dövmüsler cocuk beyin kanamasi gecirdi her an vefat edebilir yogun bakimda duruyor doktorlarda hazirlikli olun dediler

ben artık korkuyorum olaylardan ve olanlardan...önceden bir umudum vardı belki diyordum içimden gerçekten sağduyulu davranılır ama artık iş kimin bileği kuvvetliyseye döndü...

her ne ideolojik fikri savunursa savunsun iş insan hayatına gelince işin rengi de değişiyor...olay bireyselleşiyor ve asıl gaye unutuluyor yine gündem değişiyor gibi geliyor bana ve zaten

bu hükümetin en iyi becerdiği şeydir gündem değiştirmek ve kışkırtmak...

Turan Akbaş ilk önce Gazi hastanesine götürülmüş fakat kabul edilmemiş daha sonra Ok Meydanı hastanesine götürülmüş durumu kritik arkadaşlar dua edelim daha 16 yaşında olduğu söyleniyor

Son düzenleme:
Recep Tayip Erdoğanı karşılamaya gidenler olmuş en doğrusu smsle bilgilendirilip otobüsler tutulmuş ve insanların elinde bir işaretin yeter pankartları var

Recep Tayip Erdoğanı karşılamaya gidenler olmuş en doğrusu smsle bilgilendirilip otobüsler tutulmuş ve insanların elinde bir işaretin yeter pankartları var

Bir işaretin yeter pankartını bende gördüm. Ne olucak bir işaret verilince çok merak ediyorum...

Tayyibin özür dilemesi gerek bu halktan orantısız polis gücü var aslında orantısız güç de değil bunun adı şiddet çünkü hiçbir direniş yokken insanlara polisler tarafından müdahale geldi bizler huku devletinde yaşıyoruz arkadaşlar ..

Başbakan'a görkemli karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak isteyen vatandaşlar Atatürk Havalimanı’na akın ediyor.
Güncelleme:07 Haziran 2013 00:38
Tunus'taki resmi ziyaretlerini tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye dönmek üzere TSİ 23.30'da hareket etti. Başbakan Erdoğan'ın beraberinde eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da bulunuyor. Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyetin yolculuğunun 2 saat 10 dakika sürmesi bekleniyor. Bu arada İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi tahmin edilen Başbakan Erdoğan için havalimanı çevresinde çok sayıda vatandaş da toplanmaya başladı. Başbakan Erdoğan'ı bekleyen grup, "Azınlık şaşırma, sabrımızı taşırma", "Polise uzanan eller kırılsın", "Tayyip sana canımız feda" ve "Geliyor, geliyor büyük usta geliyor" şeklinde sloganlar atıyor. Başbakan Erdoğan'ı karşılamaya gelen AK Parti seçim otobüsünün de aralarında bulunduğu araç konvoyu, yoğun trafik içinde havalimanına ulaşmaya çalışıyor.

kaynak : mynet canlı yayın da yapılıyor.uyku tutmadı görkemli karşılamayı bekliyorum konuşma yapması da bekleniyormuş.

Tayyibin özür dilemesi gerek bu halktan orantısız polis gücü var aslında orantısız güç de değil bunun adı şiddet çünkü hiçbir direniş yokken insanlara polisler tarafından müdahale geldi bizler huku devletinde yaşıyoruz arkadaşlar..

Tayyibin özür dilemesi gerek bu halktan orantısız polis gücü var aslında orantısız güç de değil bunun adı şiddet çünkü hiçbir direniş yokken insanlara polisler tarafından müdahale geldi bizler hukuk devletinde yaşıyoruz arkadaşlar ..

Zorla evde tuttuğu %50yi fazla zorlamış olacak ki, evden çıkarıp havaalanına çekebilmek için epey uğraşmış .
Her şey zorla yapılıyor güzel ülkemde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…