Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sonuçlarından söz etmek için henüz erken olsa da kendi çıkarımlarım:

ana akım medyadan izlediğim haberler taraflı, yanlı, eksik, gedik, çer, çöpmüş
bazı insanlar ayakta uyurken uyutulurken, bazıları uykusundan fedakarlık edip uyuyanların da hakkını savunabilirmiş
kibirli egoist dediğim dedik çaldığım düdük biri, %50yi %50den fazla görebilecek kadar matematikten anlamazken, iktidarmış
senin benim onun kardeşi abisi babası olması muhtemel polisler maşa gibi kullanılabilirmiş eh her meslekte iyisi kötüsü varken onların içinde de vicdansızları olabilirmiş
halk tv diye belli bir partiye hizmet etse de olayları canlı canlı aktaran bir kanal varmış-tüy dökücü krem reklamları berbatmış ama olsunmuş yine de sağolsunmuş
10 sezen aksu 1 şebnem ferah edecek açıklama yapamıyormuş, evirip çevirip laf kıvırıyormuş(zamanında yetmez ama evet diyen sezen aksu)
tarkan adammış, her türlü adam
diğer eylemde bulunan bulunmadan sosyal medyadan destek olan ünlü kısmısı iyiymiş hoşmuş
emine ülker tarhan partisinden bağımsız olarak sevilebilecek takdir edilebilecek nadir kişilerdenmiş
ali ihsan varol zeki adammış çok zeki .........
daha uzar gider bu böyle 10 gün öyle hareketliydi ki memleket, köyde kırda tvden haber dinlemek zorunda kalana değil sosyal medyayı takip edebilene ebette

xx-70 konserve fasülye
70-80 kuru fasülye
80-90 taze fasülye
90-+ çıtır fasülye

:) buyrun son durum : )

uhuuuuuuuuuu kavgada bilem söylenmezz

kazen kk gibi kadınların olduğu bir forumda bu laflar olay yaratır bence kaç derim

hoşşş çıtır fasulye olarak hiççç alınmadım ama senin için söylüyorum

ben de merak etmiştim şu fasulye muhabbetini demek buymuş

xx-70 konserve fasülye
70-80 kuru fasülye
80-90 taze fasülye
90-+ çıtır fasülye

Zorla kışkırtıyormuşsun gibi bir his var içimde bize fasulye diyen sensin, koydun ortaya bombayı kimin elinde patlarsa
Lafı ortaya koyan hangi tür fasulye oluyor acaba?
a)- çalı fasulye
b)- sırık fasulye
c)- tamam sustum

Starbucks'ın alnının ortasına "Yaşasın tam bağımsız Kurukahveci Mehmet Efendi" yazan zekâya...

Sus geldi bir anda herkese...

Bu arada konservelerden ciddi tepkiler gelmeye başladı 3 üyelik iptali var ....

şakadır lütfen evde denemeyiniz...

ben sadece gençlere bir nebze de olsa renk vermek istedim bu arada bana abi diyeni banlarım....

Mesaj alındı,Abi yok

Kuru, taze, konserve farketmez, tüm fasulyeler sizinle gurur duyuyoruz

Ortam yavas yavas duruluyor sanki.
Bu olaylardan herkesin cikarmasi gereken cok ders var.
Bundan sonra yasanan olaylarin telafisi, yakip yikanlarin yani sira masum halktanda cikacak.
Umalimda beklenenden fazla olmasin.
Ben kendi adima gördüm ki pusuya yatip bulanik havayi bekleyen, Türkiye nin tökezlemesini hasretle bekleyen sirtlan sürüleri cok ama cok fazlaymis.
Ve sunuda cok iyi gördüm ki " 1 kisiye 9 gazoz, 9 kisiye 1 gazozcular" asla vazgecmeyecek.
Keske böyle olaylar olacagina, herkes eline bir fidan alip her tarafa fidan dikerek eylem yapsa idi hem daha olumlu, hem daha etkili, hem de daha cevreci olurdu.

Size bir animi anlatayim.
Alman bir arkadasim Ramazan ayinda bana oruclu olup olmadigimi sordu.
Oruclu oldugumu söyledim.
" yarin bende oruc tutacagim" dedi. Ve gercekten tuttu.
Iftara davet ettim.
Iftardan sonra nasil gectigini sordum.
"susuzluga dayanmak, acliga dayanmaktan daha zordu. Oruc hicte kolay birsey degilmis. Ama dedigin gibi ac olan insanlari anlamak adina iyi bir deneyimdi" dedi.
Sadece arkadas oldugumuz icin beni anlamak adina oruc tuttu.
Aslinda bu büyük bir anlama cabasi.
Dilerim birgün bizim insanimizda karsisindaki insani anlamak icin en az bu kadar özverili olur.
Insanlar birbirini anlamaktan, empati kurmaktan korkmamali.
Ne kadar cok empati kurulursa o kadar cok ortak nokta bulunur.

Kimsenin sesi çıkmıyor, Kazen bize fasulye dedi, hatta bizi çeşitlere ayırdı, tepkisiz kalmamak lazım
Çıtırlar kendi çeşidini memnuniyetle kabul etti, ya benim gibi kuru fasulyeler
Susacak mısınız

xx-70 konserve fasülye
70-80 kuru fasülye
80-90 taze fasülye
90-+ çıtır fasülye

Ne demiş

Mune acil 70-80 arasında kk kadınları için direniş başlatıyoruz. KK yönetimi istifa
Taze fasulye olarak direnişe tam destek

d) Susma sustukça sıra sana gelecek

Starbucks'ın alnının ortasına "Yaşasın tam bağımsız Kurukahveci Mehmet Efendi" yazan zekâya...

O bir çarşılı

Bir kuru fasulye olarak bir çıtır fasulyenin daha aramızdan ayrıldığını okuduğumda ağlayarak doğruluğunu araştırırken çıtır fasulyelerden üçü tebessüm etmemi sağladı

Not : Turan Akbaş hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Umarım doğru değildir okuduğum

İstanbul Gazi Mah, Turan Akbaş ağır yaralı gaz fişeği ile yaralanmış ameliyata alınmış

Turan Akbaş hala ameliyatta durumu krıtık , Avukatlar ve Aılesı hastanedeymiş ..
Haber beklenıyor ..
Allahım ne olur ölmesin , bir kişi daha ölmesin ..
Dua edelim.

Cidden orantısız güce orantısız zeka kazandı bu direnişte ya

İstanbul Gazi Mah, Turan Akbaş ağır yaralı gaz fişeği ile yaralanmış ameliyata alınmış

Yine mi ya.
Araştıralım bir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…