Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülkede hoşumuza gitmeyen birşeyler olabilir herkes aynı düşümek zorunda da değildir.. Anayasada protesto hakkımız vardır bizim ve biz bunu kullanıyoruz.. fikrime saygı göstermeyen bana çapulcu diyen bir basbakan benım ıcın saygı çizgisini coktan aşmiştir... !

hukuk kurallarına uyduğun sürece ....

ve bunun devamı da vardır şartlar kurallar ....

Şehit polis Mustafa Sarı, köprüden mi atıldı?
Adana'da şehit olan polis Mustafa Sarı ile ilgili ses kaydı ele geçirildi.
Güncelleme:06 Haziran 2013 23:42
Adana'da Gezi Parkı gösterileri sırasında şehit düşen Polis memuru Mustafa Sarı'nın ölümüne ilişkin detaylar ortaya çıkıyor. Şehit Polis'in ölümüne yol açan olaya ilişkin ses kayıtları yayınladı.

TRT Haber'de yer alan iddiaya göre; Ses kayıtlarında şehit polise vurulan darbe ile şehit Polis Mustafa Sarı'nın 5 metre yüksekliğinden düşerek öldüğü anlatılıyor. Kayıtlarda şehit polise 'Sergen' isimli eylemcinin kafa üstü attığı açık olarak ifade ediliyor.

Konuşmalarda "Sergen arkadaşımız polisi kafaüstü atmış, ondan sonra da kaybolmuştur" deniliyor. Adana Polisi telsiz kayıtlarında adı geçen Sergen adlı kişiyi heryerde arıyor. Öte yandan şehit düşen Komiser Yardımcısı Şehit Polis Mustafa Sarı, Adana Valiliği'nde düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

kaynak : mynet

twitterdan takip ediyorum melih gokcek yazmıs altına gelen yorumlara koptum lutfen aktarmak ıstıyorum Melih Gökcek :ŞİMDİ ARKADAŞLARIM ARADI; DAĞ TAŞ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DİYEREK HAVAALANINA AKIYORMUŞ...HELAL SANA İSTANBUL...
bir üye :kaynım havalanında çaycı, az önce aradı, 50 kişi ya var ya yokmuş, niye yalan söylüyon. ?
hahahah yorum sıze kaldı

mynet ten ve tvden canlı olarak izliyorum şu anda trafik bile kitlenmiş görünüyor.taksim de de baya bi kalabalıkmış inşallah ortalık karışmaz.

gözyaşlarımı tutamıyorum gülmekten 50 kişi ya var ya yok heeee

kaynı malum tv yi izlemeyi bırakıpta pencereden dışarı baksın kaç kişi.

bu arada bahsedilen kanal 'a baktım resmen halkın yanındayız diye halkı kışkırtıyor.aradaki reklama da gülümsedim :)

[video=youtube;j6xJckHqp_I]http://www.youtube.com/watch?v=j6xJckHqp_I[/video]

emniyet-sen başkanının konuşması.(sendika kurduğu için polislikten atılmıştır.)

bugün bir kanalda gezi parkında 40-50 yaşlarında bir adam vardı.
yüksek bir yere çıkmıştı elinde İsrail bayrağı vardı.
yakmak için yeltendi oradaki sağduyulu kitle adama itiraz etti.
adam hafif bi afalladı bu kez eliyle yırtıyım mı hareketi yaptı.
elinden bayrağı aldılar.
bu adamın zihniyeti bellidir niyeti bellidir ve umarım ki dışlanmıştır.

Son düzenleme:
başbakan yurda dönüyor ve her yerde canlı yayın var
ne kadarda açık ve net her şey.

'Al 50 lirayı, dağılın'

Adana'da, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek için bir araya gelen eylemciler, kendilerini dağılmaları konusunda uyaran polise 'Sizin maaşınızı biz veriyoruz' diye çıkıştı.
Güncelleme:07 Haziran 2013 01:13
Adana Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ise cüzdanından çıkardığı 50 Lirayı bağıran göstericiye uzatarak 'Benim maaşımdan senin ödediğin bu parayı al ve dağıl' dedi.

Atatürk Parkı'nda İstanbul Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla bir araya gelen yaklaşık 100 kişi, Atatürk Caddesi'nden Ak Parti İl Binası'na yürümek istedi. Kasım Gülek Köprüsü yakınlarında polislerle karşı karşıya gelen göstericiler polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmadı. Bu arada İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin grubun dağılması için eylemcilerle konuşmaya gitti. Burada eylemciler 'Sizin maaşınızı biz veriyoruz' diye bağırınca, İsmail Bilgin cebinden çıkardığı 50 Lirayı eylemciye uzattı ve 'Benim maaşımdan senin ödediğin bu al ve dağıl' dedi. Önce parayı alan eylemci, basın mensuplarının görüntülediğini görünce parayı yere attı. Bu olayın ardından son uyarıları yapan polis'e zaman zaman taş atıldı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan eylemciler polis tazyikli su ile müdahale etti. Yaklaşık 10 dakika süren müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı. (DHA)

haklsıın şartlar ve kuralar vardır biz bunu bilenlerdeniz peki neden medya bu olayları günlerdir halka 'ki hepimiz halkız burda sen,ben, o' göstermek yerine
3 maymunu oynadı ..
saygılar !

Polise linç girişimi kamerada
Güncelleme : 06 Haziran 2013 17:53

Ankara'da Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için yapılan eylemler sırasında çıkan olaylar MOBESE tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde göstericilerin Sıhhıye'de bir iş makinasını ele geçirerek Kızılay Meydanına ilerlemesi ve bir çevik kuvvet polisinin bazı kişiler tarafından linç edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ankara’daki gösterilerde vatandaşların arasına karışarak olayları provoke ettikleri iddia edilen bazı göstericiler kent merkezinde ki kameralar tarafından görüntülendi. Kaydedilen görüntülere göre, yüzleri maskeli göstericiler bankaları tahrip ederek, işyerlerine ve araçlara zarar verdi. Göstericilerin Sıhhıye’de bir iş makinasını ele geçirerek Kızılay meydanına ilerlemesi ve polisle çatışan grupların arasında kalan bir çevik kuvvet polisinin de bazı eylemciler tarafından linç edilmesi dikkat çekti. Olayları provoke ederek tırmandırdığı iddia edilen bazı kişilerin, yakılan barikatları söndürmeye gelen itfaiye ekipleri ile gazdan etkilenen veya yaralananlara yardım etmek için olay yerine gelen sağlık ekiplerine saldırmaları da kameralar tarafından kaydedildi.

Bir eylemci ise polisin attığı biber gazını yerden alarak Kızılay metro istasyonuna attı. Polis ekiplerinin müdahalenin ardından gazdan etkilenen birçok vatandaşa ise yardım etmesi polis kameraları tarafından görüntülendi.

Ankara’da 5 gün boyunca devam eden olaylarda çok sayıda kişi yaralanırken, yüzlerce kişide gözaltına alındı.

dha

başbakanımızı karşılayacak olan arkadaşlar kalbim sizinle

aman ha sakın...! dış ve iç mihrakların oyununa gelmeyelim yakıp yıkmak bize yakışmaz her ne olursa olsun yanımızda yöremizde bulunan provakatörlere fırsat vermeyelim..

amaç milletimizi birbirine kırdırmaya çalışmak lütfen lütfen lütfen hiç birimiz bu oyuna gelmeyelim ...

gezi parkı destekçileri sizlere de sesleniyorum BU ÜLKE HEPİMİZİN ben kaybedersem sen de kaybedersin tüm ülke kaybeder.

LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN TÜM ÜLKE TÜM İNSANLIK İÇİN SAĞDUYU....

haklsıın şartlar ve kuralar vardır biz bunu bilenlerdeniz peki neden medya bu olayları günlerdir halka 'ki hepimiz halkız burda sen,ben, o' göstermek yerine
3 maymunu oynadı ..
saygılar !

bilenlerdensin ama eksik bilgi veriyorsun diğer maddeleri de herkesin bilmeye hakkı var.

belki de olaylar büyümesin bu masum başlayan olaya provakatörler karışmasın diye , belki de birileri bundan nemalanmasın diye ,belki ülke birbirine girmesin bölünmesin diye , belki de bunların hepsi senin yararına....

şunu da eklemek istiyorum görsel medya yı geç artık internetle ulaşıyor herşey .herkes görsel medya dan değil sosyal medyadan (facebook twetter vs vs )toplandı.

yanlış bi cümlem varsa düzeltin gece nin 2 si oldu nasıl bi konuşma yapacak diye bekliyorum gelmedi gitti :S

Son düzenleme:

hımmmmm unutmayın gezi parkında ki eylemciler hepimizin hakkını savunmaya çalışıyorrr

Arkadaşlar başbakanı karşılamak ıcın akpnın duzenledıği etkınlıgı ve attıgı mjları yaydıgım ıcın akp genclık kollarından olan bırılerı hakaret ve tehtıt mjları atıyor..
Basıma bısey gelırse buraya yazıyorum
Kanıt olsun.

Korkma tatlım.
Ben de tvitten bir sürü mesaj ve sms görüntüsü yaydım.

Ülkem için çok umutluyum. Gezi parkındaki gençlere nasıl ki kitleler destek verdi bağrına bastıysa,
T.C. Başbakanını da destek veren kitlelerin karşılaması hoş görünüyor.
Bundan böyle farklı fikirleri sonuna kadar anlayarak dinleme konusunda herkesin kendine
düşen dersi aldığına inanıyorum. Herşey güzel olacak.

melitta melitta güzelim benim öncelikle sen benim şahsıma karşı bir konuşma yapamazsın hadde gel bebek.. sonra da bende yeterince hatta sana da ağır gelecek kadar bilgi var.. takip ediyorum evet senin söylediklerini de kopyala yapıştırı bırak bıraz da öz düşünceni yaz tatlımmm .. ne kadar güzel demişsin arkadaşım eksik bilgi herkesin bilmeye hakkı var diye sana bi tek bu konuda o da kelimenin doğru olmasından dolayı katılıyorum ağzından bal damladı iştee bilggiiii .. kor,sagır, dilsiz olamayımm sayın medya !!
son olarak da ben ne provakatörüm ne olayların büyümesi çirkinleşmesi yandaşıyım ne de ülkenin bütünlüğüne zarar gelmesinden.. aksine üzerine en çok titreyenlerdenim..
Melittaaa melittaa ' BEN HALKÇIYIM, NE SAĞCIYIM NE SOLCU..'
Saygılarr..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…