Zorla evde tuttuğu %50yi fazla zorlamış olacak ki, evden çıkarıp havaalanına çekebilmek için epey uğraşmış .
Her şey zorla yapılıyor güzel ülkemde.
Tayyibin özür dilemesi gerek bu halktan orantısız polis gücü var aslında orantısız güç de değil bunun adı şiddet çünkü hiçbir direniş yokken insanlara polisler tarafından müdahale geldi bizler hukuk devletinde yaşıyoruz arkadaşlar ..
Bu ülkede hoşumuza gitmeyen birşeyler olabilir herkes aynı düşümek zorunda da değildir.. Anayasada protesto hakkımız vardır bizim ve biz bunu kullanıyoruz.. fikrime saygı göstermeyen bana çapulcu diyen bir basbakan benım ıcın saygı çizgisini coktan aşmiştir... !
haklsıın şartlar ve kuralar vardır biz bunu bilenlerdeniz peki neden medya bu olayları günlerdir halka 'ki hepimiz halkız burda sen,ben, o' göstermek yerinehukuk kurallarına uyduğun sürece ....
hukuka aykırı bir protesto olmadı zaten .. olaylar sonradan bu hale geldi.. siyasi iktidar polisle halkı bizzat karşı karşıya kendisi getirmiştir
ve bunun devamı da vardır şartlar kurallar ....
bu ne ya utanmasa eylemciler bize gaz sıktı,orantısız güç kullandı diyecek[video=youtube;j6xJckHqp_I]http://www.youtube.com/watch?v=j6xJckHqp_I[/video]
haklsıın şartlar ve kuralar vardır biz bunu bilenlerdeniz peki neden medya bu olayları günlerdir halka 'ki hepimiz halkız burda sen,ben, o' göstermek yerine
3 maymunu oynadı ..
saygılar !
başbakanımızı karşılayacak olan arkadaşlar kalbim sizinle
aman ha sakın...! dış ve iç mihrakların oyununa gelmeyelim yakıp yıkmak bize yakışmaz her ne olursa olsun yanımızda yöremizde bulunan provakatörlere fırsat vermeyelim..
amaç milletimizi birbirine kırdırmaya çalışmak lütfen lütfen lütfen hiç birimiz bu oyuna gelmeyelim ...
gezi parkı destekçileri sizlere de sesleniyorum BU ÜLKE HEPİMİZİN ben kaybedersem sen de kaybedersin tüm ülke kaybeder.
LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN TÜM ÜLKE TÜM İNSANLIK İÇİN SAĞDUYU....
Arkadaşlar başbakanı karşılamak ıcın akpnın duzenledıği etkınlıgı ve attıgı mjları yaydıgım ıcın akp genclık kollarından olan bırılerı hakaret ve tehtıt mjları atıyor..
Basıma bısey gelırse buraya yazıyorum
Kanıt olsun.
bilenlerdensin ama eksik bilgi veriyorsun diğer maddeleri de herkesin bilmeye hakkı var.
belki de olaylar büyümesin bu masum başlayan olaya provakatörler karışmasın diye , belki de birileri bundan nemalanmasın diye ,belki ülke birbirine girmesin bölünmesin diye , belki de bunların hepsi senin yararına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?