Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkma tatlım.
Ben de tvitten bir sürü mesaj ve sms görüntüsü yaydım.

Korkmuyorum, ama sinirlerim bozuluyor nasıl cesaret edıyorlar buna bu güç nerden gelıyor ?
Dün bir arkadaşın tc.nosunu adresını alıp tehtıt ettıler , bugun beni attıgım tweetlerden tehttı edıyorlar ne olacak bu boyle..
Allah hakkımızda hayrlı olanı versın artık ne dıyecegımı bılemıyorum

Tandoorii, kişilerin partili olduğundan emin misin?
Seni tehdit edenler sosyal medya mı kullanıyor, twitter mı yoksa:44:

başbakan karşılama istemediğini söylemişti ayrıca parti yetkilileri de karşılama olmayacağını beyan etmişti haberler de duydum.sen nerden duydun gördün seni de mi davet ettiler ?

Gezi parkına destek süresince Başbakana ve Hükümete yönelik olumsuz slogan ve pankartlara
AKP'lilerin sabrı ve sağduyusu takdiri haketmiştir bence.
Şimdi aynı sabrı ve sağduyuyu gezi parkı ve destekleyenlerin gösterme zamanı.
Türkiye Cumluriyeti hepimizin. Hep birlikte daha aydınlık yarınlara İnşallah.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ve lütfen burdan da birbirinize atıp tutmayın çok ayıp çok yazık .. Hepimiz türküz ve müslümanız lütfen sakin olun şiddet şiddeti doğurur en önce de beyinde başlar sinirlenmeyelim kimse kimseye ne sözlü nede başka bi şekilde zarar vermesin arkadaşlar herkesin fikri kendine ..

saygı sınırını aşma.msj ımı oku yazdıklarını ona göre düzenle. başlık gezi eyleminin sonuçları ben yeterince öz düşüncemi paylaştım.

yazdığım msjlardan da herşey anlaşılıyor.

Halk TV'yi izler misiniz ?

Halk TV bugüne kadar büyük bir saygı ile seni izledim ama ciddi olarak ötekileştirerek işi siyasette tarafa döktün ...

Halk TV bugüne kadar büyük bir saygı ile seni izledim ama ciddi olarak ötekileştirerek işi siyasette tarafa döktün ...

sefer saatı biten metrolar, sırf başbakan gelıyor dıye geç saatlere kadar çalışacakmış.
yarın taksim sanki ilk haline dönecek gibime gelıyor
belgesel veren bütün kanallar şuan canlı yayın yapıyor

Son düzenleme:

Lütfen korkma canım korkacak da hiçbirsey yok bizler anayasal hakkımız olan protesto hakkımzıı kullandık .. olayı baska yere cekenler ise tamamen amacı farklılastırmak içindi .. sen kendini biliyorsun .. eger bugun hakkımızı ıstmezsen yarın konusamayız bile unutma özgürlük insanın dogasında var

Anlıyorum hepimizin sinirleri bozuk, insanlar ölüyor, halka şiddet uygulanması emrini veren yönetenler var, bu şiddetten her iki taraf ta nasibini alıyor ve farkındaysan hala partizanlık yapılıyor burada bile.
Yazık.
Bu zihniyet değişmez.
O yüzden sinirlerin bozulmasın lütfen.

Ve korkma, endişe etme. Memurluk için çabaladığını biliyorum ama gözaltılardan bir şey çıkmayacağından adın gibi emin ol.
Hani göz altına alınsan bile diyorum.
Bunların hepsi korku salma amaçlı yapılıyor. Göz altılar da "işte yapıyoruz bakın ayağınızı denk alın" tavrı havada kalmasın diye, bundan emin ol.
Tehditlere asla pabuç bırakma, üşenme gerekiyorsa git suç duyurusunda bulun.
Ha bir şey çıkarmı çıkmaz.

Tandoorii, kişilerin partili olduğundan emin misin?
Seni tehdit edenler sosyal medya mı kullanıyor, twitter mı yoksa:44:

Ak gençlik tvitır üzerinden feci şekilde çalışıyor mune.
Tehditlerin sorumluları onlar mıdır bilemem ama başbakanla ve eylemle ilgili atılan tivitler takip ediliyor.
Neye yarıyor diye sorarsan, hiç bişeye.. Yazık arı gibi çalıştıklarıyla kalıyorlar

Son düzenleme:
bugün metrobüsler bedava idi, sırf başbakanı karşılasınlar diye.

evet farkındayım metro bile sabaha kadar açıkmış amaaaaa halk TV nin bu penguen belgeseli nedir ?

işin boku çıktı artık kusura bakmayın. CHP'de AKP'de artık ben bunda tarafsızım demesin ....

yazık insanlar öldü bu mudur cevap ?

bugün metrobüsler bedava idi, sırf başbakanı karşılasınlar diye.

Yazık oluyor ülkeme, 10 gündür taraf olundu, bugüne kadar penguen belgeseli yayınlayan kanallar canlı yayına geçti, bugüne kadar demokrasi diyenlerse penguen belgeseli veriyor.
Olan halka oluyor, işte şimdi uyanın halkı halktan başkası düşünmüyormuş çok yazık

oy uğruna insanlarla oynuyorlar o belgeseli ver zaten ama yeşilköye değilde diğer kanallara nisbet yap ...

kimse bunun masumiyetinden bahsetmesin ...

yazık oldu benim çıtır fasulyelerime...

Yapma Kazen.
Ektiklerini biçiyorlar dememiz gerekmıyor mu ?
B.k cıktı yorumuna katılmakla bırlıkte buna sebeb olanın başbakandan baskası olmadıgını dusunuyorum.
Herseyı durduracak bır kelam cıkmıyor ağzından, medya ona calısıyor twitterda olanlar da ortada..
Bir şekilde insanlar tepkısını belli etmeye calısıyor işte..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…