Korkma tatlım.
Ben de tvitten bir sürü mesaj ve sms görüntüsü yaydım.
Arkadaşlar başbakanı karşılamak ıcın akpnın duzenledıği etkınlıgı ve attıgı mjları yaydıgım ıcın akp genclık kollarından olan bırılerı hakaret ve tehtıt mjları atıyor..
Basıma bısey gelırse buraya yazıyorum
Kanıt olsun.
Tandoorii, kişilerin partili olduğundan emin misin?
Seni tehdit edenler sosyal medya mı kullanıyor, twitter mı yoksa:44:
melitta melitta güzelim benim öncelikle sen benim şahsıma karşı bir konuşma yapamazsın hadde gel bebek.. sonra da bende yeterince hatta sana da ağır gelecek kadar bilgi var.. takip ediyorum evet senin söylediklerini de kopyala yapıştırı bırak bıraz da öz düşünceni yaz tatlımmm .. ne kadar güzel demişsin arkadaşım eksik bilgi herkesin bilmeye hakkı var diye sana bi tek bu konuda o da kelimenin doğru olmasından dolayı katılıyorum ağzından bal damladı iştee bilggiiii .. kor,sagır, dilsiz olamayımm sayın medya !!
son olarak da ben ne provakatörüm ne olayların büyümesi çirkinleşmesi yandaşıyım ne de ülkenin bütünlüğüne zarar gelmesinden.. aksine üzerine en çok titreyenlerdenim..
Melittaaa melittaa ' BEN HALKÇIYIM, NE SAĞCIYIM NE SOLCU..'
Saygılarr..
Gezi parkına destek süresince Başbakana ve Hükümete yönelik olumsuz slogan ve pankartlara
AKP'lilerin sabrı ve sağduyusu takdiri haketmiştir bence.
Şimdi aynı sabrı ve sağduyuyu gezi parkı ve destekleyenlerin gösterme zamanı.
Türkiye Cumluriyeti hepimizin. Hep birlikte daha aydınlık yarınlara İnşallah.
okudum tekrar okuyacagım da ..saygı sınırını aşma.msj ımı oku yazdıklarını ona göre düzenle. başlık gezi eyleminin sonuçları ben yeterince öz düşüncemi paylaştım.
yazdığım msjlardan da herşey anlaşılıyor.
Halk TV bugüne kadar büyük bir saygı ile seni izledim ama ciddi olarak ötekileştirerek işi siyasette tarafa döktün ...
Korkmuyorum, ama sinirlerim bozuluyor nasıl cesaret edıyorlar buna bu güç nerden gelıyor ?
Dün bir arkadaşın tc.nosunu adresını alıp tehtıt ettıler , bugun beni attıgım tweetlerden tehttı edıyorlar ne olacak bu boyle..
Allah hakkımızda hayrlı olanı versın artık ne dıyecegımı bılemıyorum
Korkmuyorum, ama sinirlerim bozuluyor nasıl cesaret edıyorlar buna bu güç nerden gelıyor ?
Dün bir arkadaşın tc.nosunu adresını alıp tehtıt ettıler , bugun beni attıgım tweetlerden tehttı edıyorlar ne olacak bu boyle..
Allah hakkımızda hayrlı olanı versın artık ne dıyecegımı bılemıyorum
Tandoorii, kişilerin partili olduğundan emin misin?
Seni tehdit edenler sosyal medya mı kullanıyor, twitter mı yoksa:44:
bugün metrobüsler bedava idi, sırf başbakanı karşılasınlar diye.
yarın taksim sanki ilk haline dönecek gibime gelıyor
belgesel veren bütün kanallar şuan canlı yayın yapıyor
Halk TV'yi izler misiniz ?
bugün metrobüsler bedava idi, sırf başbakanı karşılasınlar diye.
yarın taksim sanki ilk haline dönecek gibime gelıyor
belgesel veren bütün kanallar şuan canlı yayın yapıyor
evet farkındayım metro bile sabaha kadar açıkmış amaaaaa halk TV nin bu penguen belgeseli nedir ?
işin boku çıktı artık kusura bakmayın. CHP'de AKP'de artık ben bunda tarafsızım demesin ....
yazık insanlar öldü bu mudur cevap ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?