Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pardon bedava konusunda emın değilim.
'' kıyamet alanı '' imiş her yer
o %50 evınden çıktı, ondan mahşer alanı gibiymiş herhal...
bizim paramız ile dönen metrolar sırf başbakanın menfaatine çalışıyor.

olağanüstü sabır göstererek ve saygımı bozmadan bi kaç şey sormak istiyorum :
  1. bikaç arkadaş akplilerin gösterdiğimiz sağduyuyu eylemcilerde göstersin demiş.SAĞDUYUYA EVET SONUNA KADAR VARIM AMA MERAK EDİYORUM İZMİRDE ELİNDE SATIRLARLA GELEN AKPLİLER DEĞİLMİYDİ?VALLA BAK SADECE MERAK
  2. provokatörler var evet ama hükümetin ılımlı yaklaştığı söylenmiş PARDONDA DAHA BUGÜN SAYIN VE ÇOK SEVGİLİ BAŞBAKANIMIZ BENİM İNADIM İNAT O PARK YIKILCAK DEMEDİMİ BENMİ YANLIŞ ANLADIM?

ÖLEN POLİSİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM CANA VE MALA ZARAR VERMEK BU EYLEMİN ÇOK DIŞINDA DEDİM HEP HALADA DİYORUM BU DURUMU İSTİSMAR EDEN GRUPLAR TABİKİ VAR AMA ŞUNUDA SORMAK İSTİYORUM:
YILLARCA KOYUN YERİNE KOYULAN BU HALKI SUSTURARAK İSTİSMAR ETMEDİLER Mİ?
PEKİ BU DURUMDA NE FARK KALDI?

HALA BASTIRARAK SÖYLÜYORUM O ZARAR VERİLEN MALLAR BİZİM VERGİMİZLE ÖDENDİ POLİS EMİR KULU AMA BIRAKINDA İNSANLAR HAKKINI SAVUNSUN BU MASUM EYLEMİ POLİS DEMİYORUM AMA POLİSE VERİLEN TALİMATLAR BU HALE GETİRMEDİMİ???

yazıklar olsun acil ambülans isteniyor yapılan yayına bak....

kullanmayın bu taze fasulyelerimi ...

sağduyu nerede diyip sağduyusuz davrananlara tepkim ....

yazık değil mi ? Şu yayına bakın

Evet olan benim memurluk umutlarıma olacak , ama biliyor musunuz geleceğim pahasına da olsa haksız,yanlış gördüğüm şeylere susamıyorum,kayıtsız kalamıyorum.
Vermek istedikleri korkuyu verdiler bırçok insan sustu
Ama eger tehtıtler devam ederse dırek savcılığa gidiceğim, susmayanın sadece onlar olmadıgını anlamaları ıcın.

Bir de beyaz tvyi izleyin kazen. İnsanlarla resmen dalga geçiliyor.

Amaç sinir bozmaksa, halk tv de buna karşılık veriyor sanırım.

Bugün bir polisimizi kaybettik, 16 yaşında bir canımız da şu an ameliyatta.
Beyin ölümü gerçekleştiği söyleniyor, net bilgi yok.

Ama insanlar sevinç çığlıklarıyla havaalanında.

Midem almıyor.

''hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz'' ne kadar da doğru...

çok merak ediyorum hangisinin diğerinden ne farkı var?
dün onlar yaptı bugün bu yaptı
hepsi aynı bilmem neyin laciverti değil mi??

Valla ben ve eminim benim gibi birçok insanda havalanında toplanan insanlara biber gazı atılırsa onların hakkını savunmak için de sokağa dökülürüz biz...

beyaz TV ye zaten telefon ettim neler söyledim neler melih gökçek bağlandığında....

Valla ben ve eminim benim gibi birçok insanda havalanında toplanan insanlara biber gazı atılırsa onların hakkını savunmak için de sokağa dökülürüz biz...

sanırım siz ve ben en az azınlığız, bizi kullanıyorlar mı ne ?

bsağduyu nerede diyip sağduyusuz davrananlara tepkim ....

birz argo oldu ama yazık değil mi ? Şu yayına bakın

iyide kazen ne bekliyoruz ki kesinlikle taraflı bi yayın kabul ediyorum halk tv nin tarafsız olduğunu iddaa etmiyorum ama sağduyuyla nerden bağladın olayı onu anlamadım?:26:

Politikacılar her zaman insanların duygularını kullanmışlardır bunu unutmayın ben kendim tv izlemeyen biri olarak artık ne halk ne malk tv izleme tarafarı değilim.. koyun can derdinde kasap da et ..

bir ara reklamlarda dönüp duruyordu, şimdi de sayın başbakanımızı karşılarken ''seçim parçasını'' çalıyorlar
ciddi anlamda bu parça ile sorunum var.

iyide kazen ne bekliyoruz ki kesinlikle taraflı bi yayın kabul ediyorum halk tv nin tarafsız olduğunu iddaa etmiyorum ama sağduyuyla nerden bağladın olayı onu anlamadım?:26:

bu eylemi yapan taze fasulyeler taraf değildi ! günlerce bunu ifade ettik, yetmez mi ?

insnaları tahrik etmenin anlamı nedir ? ne istiyor bunlar ?

bu eylemi; eylemin mesajını alamayanları, bu eylemi menfaatlerine döndürenleri kınıyorum...

yazık benim taze fasülyelerime yazık....

çok merak ediyorum hangisinin diğerinden ne farkı var?
dün onlar yaptı bugün bu yaptı
hepsi aynı bilmem neyin laciverti değil mi??

Değil kuzum.
Evet dalga geçiyor şuan, ama güzel bir cevap veriyor bana göre.

Tarafsız mıyım? Hayır.
Bu yapılanlar karşısında nasıl olabilirim ki.

beyaz TV ye zaten telefon ettim neler söyledim neler melih gökçek bağlandığında....

Neler söylediniz? Merak ettim.

Ben de tvitır üzerinden epey methiye düzdüm.

Penguen yayını yapanlar altına Taksim yazmamıştı, penguen belgeselini yine koy ama altına birşey yazma, Başbakanın demokratik olmadığını düşünüyor, ben demokrasi için varım diyorsan penguenler- yeşilköy olmamış.

Kazen,
Bir kuru fasulye olarak iyi özetledim mi konuyu:44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…