evet farkındayım metro bile sabaha kadar açıkmış amaaaaa halk TV nin bu penguen belgeseli nedir ?
işin boku çıktı artık kusura bakmayın. CHP'de AKP'de artık ben bunda tarafsızım demesin ....
yazık insanlar öldü bu mudur cevap ?
okudum evet sürekli bi muhalifsin her arkadaşa :) bravo
Yapma Kazen.
Ektiklerini biçiyorlar dememiz gerekmıyor mu ?
B.k cıktı yorumuna katılmakla bırlıkte buna sebeb olanın başbakandan baskası olmadıgını dusunuyorum.
Herseyı durduracak bır kelam cıkmıyor ağzından, medya ona calısıyor twitterda olanlar da ortada..
Bir şekilde insanlar tepkısını belli etmeye calısıyor işte..
Lütfen korkma canım korkacak da hiçbirsey yok bizler anayasal hakkımız olan protesto hakkımzıı kullandık .. olayı baska yere cekenler ise tamamen amacı farklılastırmak içindi .. sen kendini biliyorsun .. eger bugun hakkımızı ıstmezsen yarın konusamayız bile unutma özgürlük insanın dogasında var
Anlıyorum hepimizin sinirleri bozuk, insanlar ölüyor, halka şiddet uygulanması emrini veren yönetenler var, bu şiddetten her iki taraf ta nasibini alıyor ve farkındaysan hala partizanlık yapılıyor burada bile.
Yazık.
Bu zihniyet değişmez.
O yüzden sinirlerin bozulmasın lütfen.
Ve korkma, endişe etme. Memurluk için çabaladığını biliyorum ama gözaltılardan bir şey çıkmayacağından adın gibi emin ol.
Hani göz altına alınsan bile diyorum.
Bunların hepsi korku salma amaçlı yapılıyor. Göz altılar da "işte yapıyoruz bakın ayağınızı denk alın" tavrı havada kalmasın diye, bundan emin ol.
Tehditlere asla pabuç bırakma, üşenme gerekiyorsa git suç duyurusunda bulun.
Ha bir şey çıkarmı çıkmaz.
Ak gençlik tvitır üzerinden feci şekilde çalışıyor mune.
Tehditlerin sorumluları onlar mıdır bilemem ama başbakanla ve eylemle ilgili atılan tivitler takip ediliyor.
Neye yarıyor diye sorarsan, hiç bişeye.. Yazık arı gibi çalıştıklarıyla kalıyorlar
Yazık oluyor ülkeme, 10 gündür taraf olundu, bugüne kadar penguen belgeseli yayınlayan kanallar canlı yayına geçti, bugüne kadar demokrasi diyenlerse penguen belgeseli veriyor.
Olan halka oluyor, işte şimdi uyanın halkı halktan başkası düşünmüyormuş çok yazık
Bir de beyaz tvyi izleyin kazen. İnsanlarla resmen dalga geçiliyor.
Amaç sinir bozmaksa, halk tv de buna karşılık veriyor sanırım.
Bugün bir polisimizi kaybettik, 16 yaşında bir canımız da şu an ameliyatta.
Beyin ölümü gerçekleştiği söyleniyor, net bilgi yok.
Ama insanlar sevinç çığlıklarıyla havaalanında.
Midem almıyor.
sağduyu nerede diyip sağduyusuz davrananlara tepkim ....
birz argo oldu ama yazık değil mi ? Şu yayına bakın
Valla ben ve eminim benim gibi birçok insanda havalanında toplanan insanlara biber gazı atılırsa onların hakkını savunmak için de sokağa dökülürüz biz...
bsağduyu nerede diyip sağduyusuz davrananlara tepkim ....
birz argo oldu ama yazık değil mi ? Şu yayına bakın
Politikacılar her zaman insanların duygularını kullanmışlardır bunu unutmayın ben kendim tv izlemeyen biri olarak artık ne halk ne malk tv izleme tarafarı değilim.. koyun can derdinde kasap da et ..Bir de beyaz tvyi izleyin kazen. İnsanlarla resmen dalga geçiliyor.
Amaç sinir bozmaksa, halk tv de buna karşılık veriyor sanırım.
Bugün bir polisimizi kaybettik, 16 yaşında bir canımız da şu an ameliyatta.
Beyin ölümü gerçekleştiği söyleniyor, net bilgi yok.
Ama insanlar sevinç çığlıklarıyla havaalanında.
Midem almıyor.
iyide kazen ne bekliyoruz ki kesinlikle taraflı bi yayın kabul ediyorum halk tv nin tarafsız olduğunu iddaa etmiyorum ama sağduyuyla nerden bağladın olayı onu anlamadım?:26:
çok merak ediyorum hangisinin diğerinden ne farkı var?
dün onlar yaptı bugün bu yaptı
hepsi aynı bilmem neyin laciverti değil mi??
beyaz TV ye zaten telefon ettim neler söyledim neler melih gökçek bağlandığında....
iyide kazen ne bekliyoruz ki kesinlikle taraflı bi yayın kabul ediyorum halk tv nin tarafsız olduğunu iddaa etmiyorum ama sağduyuyla nerden bağladın olayı onu anlamadım?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?