Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu eylemi yapan taze fasulyeler taraf değildi ! günlerce bunu ifade ettik, yetmez mi ?

insnaları tahrik etmenin anlamı nedir ? ne istiyor bunlar ?

oy istiyorlar açık ve net değilmi? ne yapalım bugüne kadar bi tek onlar canlı yayın yaptı izledik ama hala emin ol orda binlerce tarafsız insan var 4 gündür ordayım .bence kışkırtan bizzat başbakan tv değil...

halktv yayını oldugu gibi verseydi ozaman bakın işte tarafsız yayın diyebilirdik boyle yapılınca halk tvyi taraf gorenler boyle gormeye devam edecekler..

'' İstanbul burada Çapulcular nerede ''

Gerçekten de barışçıl bir karşılama ve konuşma yapıyorlar ..
Şaka gb

başbakanın sesine can geldi, kan geldi...en ön sırada bağırıp çağıranlar hoşuna gitti.
ben inanıyorum ki, orada şuan şu saate sesi kısılana kadar slogan atanlara başka bir zamanda sorsan asla akplıyım demez; şahsen ben bu zamana kadar hiç diyenle karşılaşmadım çünkü...ta ki, gezi parkı olayı olana kadar, işte o zaman en yakınımdakının bıle gerçek düşüncelerini facebook da gördüm, halbuki daha önce bu düşüncesini savunmuyordu
nedendir ki, akp ye oy verenler hep gizli takılıyor, arkadaş madem doğruyu yaptıgını düşünüyorsun, neden gizli takılıyorsun
yoksa bazı şeylerden şüphen mı var?
hakaret etmediğin sürece, senin görüşüne saldıran yok ki...

aksi konusunda bir kelime ettim mi ? ettimse bulun gösterim biz bundan bahsederken halk tv kanalının şu anki yaptığına ne diyorsunuz ? taraflı yazmayın lütfen....

yahu yok mu taze fasulye ?

Şuan bende midemin almayacağı kadar olmasa bile benzer hislerle izliyorum havaalanı görüntülerini . Belki bizde varız ı göstermek için yapılıyor ama son derece ikiye bölünmüşlüğe hizmet ediyor aynı zamanda.

Aramızdaki fark şu ama ?

Can kayıplarını varken , Mehmet , Abdullah ölmüşken de , Tam o gece de Taksim de halaylar , konserlerle , sevinç çığlıkları ile insanlar eylemine devam ediyordu.

O zaman ki bu çoşkuyu '' işte bayram havası '' gibi heryer diye gururla izlerken , şimdi ki bu çoşku ve kalabalığı insanın midesinin almaması çakışmıyor mu ?

'' İstanbul burada Çapulcular nerede ''

Gerçekten de barışçıl bir karşılama ve konuşma yapıyorlar ..
Şaka gb

Halk tv de veriyor şuan.

Bizim kavgayla, çatışmayla işimiz olmaz diyor.
Polisin yaptığı sevgi gösterisiydi zaten günlerdir.

Kapatıyorum ya tahammül edemiyorum.
Yazıklar olsun.
Hakkımı bunlara helal etmiyorum ben.

Gitti geldi , kendıne guvenı geldı :)

Evet bu bahsettıgını bende malesef cevremde cok goruyorum oylekı benı arkdslıktan cıkaranlar bıle oldu .
Senın dağdakı pkk ile ne farkın kaldı devletıne savas mı acıyorsun dıyenler de cabası ..

aksi konusunda bir kelime ettim mi ? ettimse bulun gösterim biz bundan bahsederken halk tv kanalının şu anki yaptığına ne diyorsunuz ? taraflı yazmayın lütfen....

yahu yok mu taze fasulye ?

Kaldın mı kuru fasulyelere?

Ne tuhaftır ki her iki tarafında (hoş taraf olmaması gerekir hepimiz aynı milletiz) ellerinde TÜRK BAYRAĞI var. Neyin alıp verememesi bu? İnsanlar farklı düşünebilir herkes aynı şeyi düşünse savunsa bi anlamı kalmazdı zaten neyi alıp veremiyoruz biz? Bu gece daha bi üzüldüm ülkemin haline yazık gerçekten çok yazık...

Atamın her zamankinden daha çok sızlıyor kemikleri

ılım ılım ılım derken bu adam kabadayılık yaptıkça eleştiren biz değilmiydik ? şimdi sen dalga geçersen söylediklerini çürütürsün...

al işte adam buna dayanp ta tehditlere devam ediyor...

insanları ikiye böldü resmen
işte bu bir şeydir...yazarsam olmaz sanırım
nazım hikmet zamanında bunun için şiir yazmış...
neyse.

bu gece erdoğan'ın sesi kısılır, o denli cesaret geldi.

Son düzenleme:

Ben şunu anlamıyorum Kazen yanlış düşünüyorsam düzelt lütfen ilk defa alıntı yapıyorum yazdıklarına.

Sen ülkenin başbakanısın akpli olabilirsin daha başka partiden olabilirsin ama sonuçta sana oy veren ve vermeyen herkesin başbakanısın. Bu tehdit kime niye ?

................
bu gece erdoğan'ın sesi kısılır, o denli cesaret geldi.

bunu binlerce kez yazdım ama karşında kafası çalışmayan olmayınca adam 1 e 3 le geri dönüyor....

2 saattir bekliyorum Türkiye' deki kaoslar için ne dıyecek nasıl yatıştıracak insanları '' diye ama yıne başladı yoldan , dağdan , yaptıklarından ..
Ah başbakanım ah
Ölmezsin be '' hata ettim '' desen valla bak ölmezsin

bunu binlerce kez yazdım ama karşında kafası çalışmayan olmayınca adam 1 e 3 le geri dönüyor....

taksimde 1 kişi, şuan orada olan 20 kişiye bedel...
arif olan anlasın, her düşündüğümüzü yazamıyoruz çünkü
yeterınce özgür değiliz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…