Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok şekerim çakışmıyor.
Millet; onca şiddete, saldırıya, zorbalığa karşı bu direnişi dağıtamadıkları, bu direniş birlik ve beraberlik nezdinde amacına ulaştığı için halay çekiyordu.
Bunu ölümlere indirgemek nasıl bir zihniyet?
Kaldı ki o meydanlarda ölülerimiz çok kere anıldı.

Bunlar ne için halay çekiyor?
Başbakan geldiği için.
İstediğiniz kadar yadsıyın hanımefendi, bu can kayıplarının ve bu şiddetin tek bir sorumlusu vardır. O da halk değildir.

Siz 2 halay arasındaki farkı anlayamayacak durumdaysanız bişey diyemeyemem, üzülürüm ancak adınıza.

Bir kişide sormuyor kimse gelmesin demiş

- bu ses sisteminin orada ne işi var ?
- metro neden sabaha kadar açık ?

Günlerdir üzüntümün üzerine şu anda sadece tekrar tekrar çok ama çok üzgün ve kırgınım...

Sayın Başbakan nezdinde kendimi ve bu eylemlere katılan gencecik çocukları ve meydanlardaki insanları adeta yokmuşum gibi hissediyorum,

Sayın Başbakan, Başbakan konumu ile değil de bir parti lideri veya seçim öncesi miting tarzı bir konuşma yapıyor ve benim içim çok ama çok acıyor sadece bu duruma... Belki de ben çok alınganım bilemiyorum. Ama hislerim bu.

sanırım cinnetin eşiğindeyim ya sabırrrrrr.............................................................

offf, acayip sinirlerim bozuldu
bu kelimelerle anlatılacak bişi değil.

2 gün sonra mercimek, makarna, 25 tl dağıtılmaya başlar...

aksi konusunda bir kelime ettim mi ? ettimse bulun gösterim biz bundan bahsederken halk tv kanalının şu anki yaptığına ne diyorsunuz ? taraflı yazmayın lütfen....

yahu yok mu taze fasulye ?

sinirim altüst bu konuşmayı duydukça tarafsız konuşmak mümkünmü!!!!

şimdide '' azgın'' olduk
aramıza saldılar provakatörleri ve bayrağı yaktırdılar, neden? sırf bunu halka kullanmak için.

Sinir basacak ne var canım? Tomalara karşı direnen gezi parkıydı, destek verenlerdi.
Onca gaza rağmen direnelerle, bu görüntü arasında da orantısızlık çok fazla.

ya ben suan yazamıyorum kal geldi gercekten
bu durumlarda elimin ayarını kacırıyorum
o yüzden en azından şuan sessiz kalmalıyım.

bu konuda son mesajım yanlı mesaj yapan herkesin derdi menfaati yani partisinin çıkarları, kimsenin derdinin hak aramak olduğunu düşünmüyorum. Zira başbakanın yaptığı bu konuşma, halk tvnin bu akşam ki yayını yeterince bana mesaj verdi...

son mesajım taze fasulyelerimi kullanırsanız hakkımı helal etmem hepsine.....

'yol ver gidelim taksimi ezelim' herhalde sozun bittigi nokta bu. ama hala biz vandaliz,siddet yanlisiyiz,fasistiz

kazen halk tv nin ayıbını söyleyince,onun baktığı açıdan bakınca olaya eyleme sevindiğim için utandım ......!!!

ama şuan konuşmalarını dinleyince her söylemlerinde dedim ki bu kadarda olmaz başbakan dedimmm..!!!
yok artık ..!!! kime kime gazlıyorsun ya yazık...!!!

Bir kez daha üç beş ağaç lafını duyarsam çığlık atıcam, yemin ediyorum. Hayır olaylar 3-5 ağaç yüzünden büyümedi. O 3-5 ağacı savunmaya çalışan naif insanların üzerine sabahın bir körü saldırıldığı için büyüdü, ülkecek İstanbul'un göbeğinde yaşanan olayları halktan saklayabilecek güce ve ahlaka sahip olduğunuz için büyüdü, hala salağa yattığınız, en ufak bir diyalog çabası içine girmediğiniz için büyüdü, sorumluluğu ona buna, diğer siyasi partilere, diğer Dünya devletlerine kesip, acaba bir payım olabilir mi diye düşünmediğiniz için oldu.

Ayrıca bu ne yahu -Sizin elinizde tencere tava yok di mi? - İşte bu çok önemli İçim sıkışıyodu deminden beri, bu noktada iyi güldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…