Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki tane arkadaşımız hayatını kaybetti ve genç kağıt toplayarak hayatını sürdüren genci köprüden attılar
polisimizi şehit ettiler eşi 4 aylık hamile kim vereek bunların hesabını ak partimi chp mi
şimdi soryuyorum kim haklı ve yada daha doğmamış yetimin suçu ne o köprüden atılan gencin suçu ne diğer gencin suçu kimin... masum eylemi bu hale getirenlerin suçu
yazık oldu çok yazık

- Sizin elinizde tencere tava yok değil mi ?

- Sizler Masum halkım ?

seyirci ( yol ver ezelim taksimi )

Bunlar şuan yaşanıyor La havle ..
Allahım sen akıl ve vicdan ver

halk tv : objektif haber kanalız, diğer kanallara örnek olmak için yayınlıyoruz
ahhh reytıng ve para aşkı, nelere kadirsin

hepimiz halk tv'yı tanıdıgımıza göre çekilebiliriz.

Ey Türk Gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerâit, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve Cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Son düzenleme:

Teşekkürler ama üzülmeyin buna hiç gerek yok ....

Benim için her iki çoşkuda aynı derecede ''giden gitti meydan kalanlarındır modunda '' .Bu çoşkuyu bir taraf yaparken alkışlayıp , diğer taraf yaparken midem kaldırmaz ise benim için orada bir sorun vardır.Sizin için yoksa mesele yok .

Grup: "Ya Allah gidelim Taksim'i ezelim."
RTE: "Örnek gençlersiniz, mazlumların umudusunuz."

ya arkadaşlar halk tvyi bırakın allah aşkına ya !
Görmüyormusunuz halk galyana getiriliyor!
Inci sözlükte biri atatürk bile rte yi saygıyla dinliyordur yazılıyor!
Din kisvesi altında boş(!) beyinler dolduruluyor!
Yapılan eylemi değil görmek küçümseyen halkı kaosa sürükleyen bi başbakan!

Allah doğrunun yardımcısı olur !!
Evet katılıyorum yeşilköy ''allahü ekber!''

Son düzenleme:
Bir başbakanın ülkeyi bölüşünü izledik arkadaşlar başka hiçbirşey değil elim ayağım titriyo resmen

dokunma !​

Ben sinirimden ağlıyorum şu an ne yazık ki bi işe yaramıyor...

ciddi anlamda gerginim şuan.

başlığa bakar mısın? '' onbinlere sağduyu çağrısı yaptı'' burada ''onbinler'' resmen bazı kesimin bilinçaltına mesaj...
bu medyanın fecii bir yalakalığı

Metne bağlı konuşması gerekirken, zaman zaman metnin dışına çıkmış.
İşte metnin dışına çıktığı zamanlar gerçek yüzünü yansıtıyor.
Gezi parkı eylemi, bilmediğimiz gerçekleri yansıtması açısından da önemli bence.
Menfaat bağlılığı en güçlü bağlılıktır.

ya arkadaşlar halk tvyi bırakın allah aşkına ya !
Görmüyormusunuz halk galyana getiriliyor!
Inci sözlükte biri atatürk bile rte yi saygıyla dinliyordur yazılıyor!
Din kisvesi altında boş(!) beyinler dolduruluyor!
Yapılan eylemi değil görmek küçümseyen halkı kaosa sürükleyen bi başbakan!

Allah doğrunun yardımcısı olur !!
Evet katılıyorum yeşilköy ''allahü ekber!''

O gidenler, diğer tarafın emirleri ve tavırları yüzünden gitmiştir. Bu nedenle bugün o noktada bu faşizmi alkışlamayı benim midem kaldırmıyor.
Dolayısıyla benim için sorun yok, mesele de yok.
Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…