Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halk tv : objektif haber kanalız, diğer kanallara örnek olmak için yayınlıyoruz
ahhh reytıng ve para aşkı, nelere kadirsin

hepimiz halk tv'yı tanıdıgımıza göre çekilebiliriz.

Halk tv'yi çok seviyormuşum, meydanlardan, ya da diğer illerden yayınlar yapmak yerine ısrarla bin defa yayınladıkları o konuşan resimlere, ya da şu ulusalcı setlerinin reklamlarına çok hastaymışım gibi olmasın ama ben özellikle bekledim Recep Tayyib'in konuşmalarını yayınlamalarını, sonuçta direnişle ilgili sıcak haber hazırlıyorlarsa mutlaka RTE'nin her konuşmasını anında vermeleri gerek bu aralar. Aynı şekilde ilerde ciddi bir haber kanalına dönüşebilmek için de bunu yapmaları gerek.

Son derece rahatsız olarak kapıyorum televizyonumu , günlerdir olduğu gibi .

İlk konuşması olmamıştı!

Bu da olmadı !

Zaten bence bu konuşmayı bu gece yapmamalıydı da .Sadece kendi kitlesinin önünde konuşmak yerine yarın Türkiye geneline bir açıklama yapmalıydı .

İşte bunlar büyük koltukların ''insani'' bazı egolarından sıyrılması gerektiği noktalar . Bir umut bekliyoruz , bir gün olacak .

[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/portal/wp-content/uploads/2013/06/tazefasulye-500x500.jpg[/ımg]

dokunma !​

22 yaşındayım üniversite öğrencisi ve anneyim!! Yemin ederim hiç bir partiye zerre itimad etmiyorum bu saatten sonra heleki bu konuşmadan kesinlikle rte düşmanı atatürk genciyim

Son düzenleme:
ciddi anlamda gerginim şuan.

başlığa bakar mısın? '' onbinlere sağduyu çağrısı yaptı'' burada ''onbinler'' resmen bazı kesimin bilinçaltına mesaj...
bu medyanın fecii bir yalakalığı

Ben kendimin bu ülkenin üvey evladı gibi hissediyorum şu an sırf Atatürkçü olduğum ve eylemi desteklediğim için. Halbuki amacım bir zamanlar muhafazakar kesime yapılanların şimdi bize yapılıyor olmasını istemediğim için.

Sözüm hakaret içermiyor bu yüzden banlanır mıyım bilmiyorum. Herhangi bir partiyi de tutmuyorum dediğim gibi sadece Atatürk aşığı biriyim. Bir de şunu biliyorum ki BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ı Sev-mi-yo-rum.... Bu yumuşaltılmış hali varın siz anlayın.

22 yaşındayım üniversite öğrencisi ve anneyim!! Yemin ederim hiç bir partiye zerre itimad etmiyorum bu saatten sonra heleki bu konuşmadan kesinlikle rte düşmanı atatürk genciyim

Ben daha yumuşak yazmıştım ama daha iyi tercüman oldun hislerime

ben yayınlamasına değil; başlıklara takıldım açıkçası...
bilinçaltı mesaj gibi.

Bende Akp liyim bunu hiç gizlemedim ama takım tutar gibi parti tutmak çok saçma geliyor bana. Yanlış varsa üstünü örtmenin işimize geldiği gibi yorumlamanın bi anlamı yok.Herkes için gecerli bu.havaalanındaki toplananlarda taksimdekiler gibi demokratik haklarını kullanıyorlar bunda sasırılıcak bir durum yok birde cok tahrik edildi diye düşünüyorum koyun gibi evinizde oturun tabirleri.Biraz gövde gösterisi gibi oldu bu yuzden %50 burda gibisinden..Kanalların hepsnin derdi reyting öyle halkın sesiyiz biz felan palavra zaten.ve artık cok sıkıldım gercekten günlerdir olan bıtenden ölüm bile durduaramıyorsa bu kargaşayı ne durdurabilir ki

sağcı, solcu kavramı asla olmamalı!
bir başbakan olacaksa hepimizin fikirlerine hitap etmeli...
din asla kullanılmamalı, asla!

sağcı, solcu kavramı asla olmamalı!
bir başbakan olacaksa hepimizin fikirlerine hitap etmeli...
din asla kullanılmamalı, asla!

Bunu bi kaç sayfa önce bende dedim. Parti farketmiyor sen başbakansan sana oy veren vermeyen herkesin başbakanısın. Bu tehdit niye sen kimi kime kışkırtıyorsun? Senin düşüncelerine ters gelebilir ancak eylemdekiler de -provakatörler hariç- bu ülkenin vatandaşı neden onları bir kerecik bile dinlemedin daha ılımlı olmadın ? Parti başkanı olarak değil Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına soruyorum senin amacın ne?

Bir kişide sormuyor kimse gelmesin demiş

- bu ses sisteminin orada ne işi var ?
- metro neden sabaha kadar açık ?

metronun neden açık oldugunu zaten biliyoruz, başbakanın amacına hizmet için...
ses sisteminin amacı değerli başbakanımızın sesi daha gür çıksın dıye, değil mi?
neden 'kimse gelmesin' demiş:26: sırf gelsınler dıye mı?
etkıye tepkı meselesi.

halk tv zerre umurumda değil para ve reyting onları satın aldı bu kadar basit..
Iç savaş için uğraşılıyor resmen aklım almıyor bir başbakan ülke bu haldeyken nasıl ulusa sesleniş konuşması yapmak yerine miting yapar ya
onuda geçtim polisimize içim yanıyor onlar ekmeğinin peşinde ama sen nasıl bir başbakansın ki bu kaosta ölen gencecik evlatlarını hiçe sayarsın!
Bu saatten sonra allah polisimizinde eylem yapan gençlerimizinde yardımcısı olsun 5gündür iki tarafta mahvoldu neden???
Diktatör bi başbakan yüzünden!
5gündür polisimizde ailesini göremiyor uykusuzlar yorgunlar yemek bile yiyemiyorlar herkes ekmeğinin derdinde herkes fikirlerinin derdinde herkes reel demokrasinin derdinde!

Ama maalesefki başımızdakiler bu vatanın derdinde bu vatanı bölme derdinde.kardeşi kardeşe kırdırma derdinde!

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…