- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
halk tv : objektif haber kanalız, diğer kanallara örnek olmak için yayınlıyoruz
ahhh reytıng ve para aşkı, nelere kadirsin
hepimiz halk tv'yı tanıdıgımıza göre çekilebiliriz.
dokunma !
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/portal/wp-content/uploads/2013/06/tazefasulye-500x500.jpg[/ımg]
dokunma !
ciddi anlamda gerginim şuan.
başlığa bakar mısın? '' onbinlere sağduyu çağrısı yaptı'' burada ''onbinler'' resmen bazı kesimin bilinçaltına mesaj...
bu medyanın fecii bir yalakalığı
22 yaşındayım üniversite öğrencisi ve anneyim!! Yemin ederim hiç bir partiye zerre itimad etmiyorum bu saatten sonra heleki bu konuşmadan kesinlikle rte düşmanı atatürk genciyim
Ayrıca ayşe kadın bu.
Taze fasulye değil, anlamıyorsun demek ki kazen
Halk tv'yi çok seviyormuşum, meydanlardan, ya da diğer illerden yayınlar yapmak yerine ısrarla bin defa yayınladıkları o konuşan resimlere, ya da şu ulusalcı setlerinin reklamlarına çok hastaymışım gibi olmasın ama ben özellikle bekledim Recep Tayyib'in konuşmalarını yayınlamalarını, sonuçta direnişle ilgili sıcak haber hazırlıyorlarsa mutlaka RTE'nin her konuşmasını anında vermeleri gerek bu aralar. Aynı şekilde ilerde ciddi bir haber kanalına dönüşebilmek için de bunu yapmaları gerek.
Ben kendimin bu ülkenin üvey evladı gibi hissediyorum şu an sırf Atatürkçü olduğum ve eylemi desteklediğim için. Halbuki amacım bir zamanlar muhafazakar kesime yapılanların şimdi bize yapılıyor olmasını istemediğim için.
Sözüm hakaret içermiyor bu yüzden banlanır mıyım bilmiyorum. Herhangi bir partiyi de tutmuyorum dediğim gibi sadece Atatürk aşığı biriyim. Bir de şunu biliyorum ki BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan'ı Sev-mi-yo-rum.... Bu yumuşaltılmış hali varın siz anlayın.
Beddua etmekten yoruldum bu gece....
Allah korusun herkesi valla bu konuşmadan sonrası daha da korkutuyor beni
sağcı, solcu kavramı asla olmamalı!
bir başbakan olacaksa hepimizin fikirlerine hitap etmeli...
din asla kullanılmamalı, asla!
Allah korusun herkesi valla bu konuşmadan sonrası daha da korkutuyor beni
Bir kişide sormuyor kimse gelmesin demiş
- bu ses sisteminin orada ne işi var ?
- metro neden sabaha kadar açık ?
bu taze olanı ayşe kadın daha incesi olmuyormuydufasulye tartısması cıkcak şimdide
bende çok korkuyorum hatta evinize gidin dedi ama geziye gitmesinler?!!!:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?