Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte tek başına iktidar ya tabi kimse gelmesin
sıkıysa gelmesin

Bu konuşmasını tüm halkın önünde yaptığını düşünebiliyor musun

Benim %50im sizin %50 nizi döver mesajı çok yerinde bir tavırdı gerçekten.

Bu konuşmayı görmeyecekler ama, yarın olaylar iyice kötüye gittiğinde, gene gelip burada halktan dem vuracaklar.
Bak gör

bir nasıl insanlarız ?
azgınız, çapulcuyuz, kendimizi bilmiyoruz...
başbakan cahil insanı çok seviyor o yüzden bize bu denli düşman; körü körüne bağlanmadığımız için.

( yanlış anlaşılmasın, asla akp'li insanları kastetmıyorum, bu benim düşüncem değil Erdoğan'ın düşüncesi)

Havaalanındaki insanlara mikrofon uzatıldı, kimi Amasya, kimi Kastamonu'dan gelmiş, sırf Başbakanı görmek için, Allah Allah hani bir tören yoktu, kendi geldi demeyin inanmam, kim getirdinin cevabını aramaya gerek var mı?

Diğer taraftan bu gece yanlı emellere alet edildi yine penguenler
Başka bir kanalda da penguen eti yemek caiz midir twitleri okunuyor, okunan soruya sunucu alaycı bir üslupla cevap veriyor, bir tv kanalı bu şekilde alay edilmesine müsade ederse bunun adına ne denir?

Etraflıca düşününce halkı bilerek isteyerek bölmeye çalıştıkları sonucu çıkıyor.

Taze fasulyelere sahip çıkan, konserve fasulyelerle kuru fasulyeleri ötekileştirenler

ağlıyorum çaresizliğimden değil hırsımdan!
nasıl bu kadar kör bu insanlar ya !
umutlarımın yerini sadece öfke aldı..
yarın kıyamet kopacak...eminim ya..

Saat epey ilerledi o yüzden mi anlamıyorum acaba ?

Yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra aşağıdaki parantez içinin bir anlamı kalmıyor.

Asla kastetmeyeceğimiz şeyleri hiç kastetmesek , sanki bu ortamda hepimize lazım olan bu .

Elbette canım, kayıtsız şartsız itaat etmeyenler derhal tokatlanıyor.
Bu gece gezi parkının ne denli haklı sebeplerle eylem yaptığı bir kez daha teyit edildi.

Bir günlüğüne Eskişehire gittim dün, orada gördüğüm manzara çok güzeldi öğrenciler çadırlarını kurmuşlardı dev ekranda taksim yayını vardı herkes hep beraber kandil kutlaması yapıyordu. Mutlu olmuştum gördüğüm manzaraya ve olayların dindiğine. Hatta fotoğraflarını çektim size göstermek için.

Ama şimdi? Halkını bütünleştirmek yerine karşı kesimi daha çok gaza getiren ve halkı birbirine düşürmek isteyen bir başbakan gördüm. 24 saatin 10 saatini yolda 5 saatini uyuyarak kalanını koşturarak geçirdim. Eve geldin nete sarıldım son gelişmeler için ve ve ve... Bu gece çok ağır geldin be Tayyip

İyi geceler hepinize kızlar Allahım sonumuzu hayır etsin inşallah:26::26:

şu an "taksim'i ezelim" diyenlere "gel ezme kardeşim, oturalım birbirimizi anlayalım" diyen
Biz hiçbir zaman yakmayacagiz yıkmayacagiz sana inat seni destekleyenlere saygı duyacak, önce insanlığımızdan sonra yolumuzdan caymayacagiz

yazan twitler okuyorum düşünün ne kadar sağduyulu orda ki insanlar

Bu gece gezi parkının ne denli haklı sebeplerle eylem yaptığı bir kez daha teyit edildi.

çapulcuyuz,anarşistiz,azgınız,vandalız,faşistiz herşeyiz ama tek birşey değiliz

BEYNİ SAMANLA DOLDURULMUŞ KOYUNLAR DEĞİLİZ...

Son düzenleme:
Taze fasulyelere sahip çıkan, konserve fasulyelerle kuru fasulyeleri ötekileştirenler

Çıkaralım bi isyan diyorum ses etmiyosun

ağlıyorum çaresizliğimden değil hırsımdan!
nasıl bu kadar kör bu insanlar ya !
umutlarımın yerini sadece öfke aldı..
yarın kıyamet kopacak...eminim ya..

Yarın kıyamet kopacağından ben de eminim.
Ama şimdi amaç ne olacak?
Bundan önce bir amacımız vardı, şimdiki ne olacak?

İşte amaçsız direniş tehlikelidir.
Diyorum ya, resmen iç harbe sebep oluyor.

bize lazım olan tek şey adalet!

aynen.......................

Son düzenleme:

Çıkıcam dayanamıyorum ya

Çapulcu olarak bizim amacımız neydi onların amacı ne dimi?

#direnkk hesabı oluştur o zaman, bu gece eylem var

Rüzgar eken fırtına biçer..
Şuan sosyal medya yıkılıyor, başbakanı tutanlar ıle tutmayanların yazıları ağza alınmayacak cınsten..
Neden böyle yaptın ki,
Çok mu zordu iyi guzel bır konuşma yapmak..

Daha Ankara, Adana , Antakya durulmamışken tekrar taksımı karıstıracaklar..

Resmen bu konusmasıyla %50'yi sokağa salmış oldu başbakan..

çapulcuyuz,anarşistiz,azgınız,vandalız,faşistiz herşeyiz ama tek birşey değiliz

BEYNİ SAMANLA DOLDURULMUŞ KOYUNLAR DEĞİLİZ...

Bir akp li olarak her iki tarafında aynı hosgorüsüzlükte oldugunu görüyorum.sizinle aynı düşünmemem sizin aydın benim cahil oldugum anlamına gelmıyor.koyun felanda değilim bahsettiğiniz gibi.sizinde çapulcu oldugnuzu düşünmüyorum ama provakatörler için tüm hakaretlerimiz ortak sanırım dimi.Daha fazla tahrik etmeyelim bence birbirimizi yeteri kadar ediyorlar zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…