- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
Umarım öyle bi sacmalık yapmazlar Ülke savaşa gider resmen her iki tarafta iyce bilenmiş durumda :18::18::18::18:
halk tv zerre umurumda değil para ve reyting onları satın aldı bu kadar basit..
Iç savaş için uğraşılıyor resmen aklım almıyor bir başbakan ülke bu haldeyken nasıl ulusa sesleniş konuşması yapmak yerine miting yapar ya
onuda geçtim polisimize içim yanıyor onlar ekmeğinin peşinde ama sen nasıl bir başbakansın ki bu kaosta ölen gencecik evlatlarını hiçe sayarsın!
Bu saatten sonra allah polisimizinde eylem yapan gençlerimizinde yardımcısı olsun 5gündür iki tarafta mahvoldu neden???
Diktatör bi başbakan yüzünden!
5gündür polisimizde ailesini göremiyor uykusuzlar yorgunlar yemek bile yiyemiyorlar herkes ekmeğinin derdinde herkes fikirlerinin derdinde herkes reel demokrasinin derdinde!
Ama maalesefki başımızdakiler bu vatanın derdinde bu vatanı bölme derdinde.kardeşi kardeşe kırdırma derdinde!
Bu konuşmasını tüm halkın önünde yaptığını düşünebiliyor musun
Benim %50im sizin %50 nizi döver mesajı çok yerinde bir tavırdı gerçekten.
Bu konuşmayı görmeyecekler ama, yarın olaylar iyice kötüye gittiğinde, gene gelip burada halktan dem vuracaklar.
Bak gör
bir nasıl insanlarız ?
azgınız, çapulcuyuz, kendimizi bilmiyoruz...
başbakan cahil insanı çok seviyoro yüzden bize bu denli düşman; körü körüne bağlanmadığımız için.
( yanlış anlaşılmasın, asla akp'li insanları kastetmıyorum, bu benim düşüncem değil Erdoğan'ın düşüncesi)
bir nasıl insanlarız ?
azgınız, çapulcuyuz, kendimizi bilmiyoruz...
başbakan cahil insanı çok seviyoro yüzden bize bu denli düşman; körü körüne bağlanmadığımız için.
( yanlış anlaşılmasın, asla akp'li insanları kastetmıyorum, bu benim düşüncem değil Erdoğan'ın düşüncesi)
Abdullah Gül ne diyecek acaba adam kimseyi umursamıyor ya!!!
Elbette canım, kayıtsız şartsız itaat etmeyenler derhal tokatlanıyor.
Bu gece gezi parkının ne denli haklı sebeplerle eylem yaptığı bir kez daha teyit edildi.
Taze fasulyelere sahip çıkan, konserve fasulyelerle kuru fasulyeleri ötekileştirenler
ağlıyorum çaresizliğimden değil hırsımdan!
nasıl bu kadar kör bu insanlar ya !
umutlarımın yerini sadece öfke aldı..
yarın kıyamet kopacak...eminim ya..
bize lazım olan tek şey adalet!Saat epey ilerledi o yüzden mi anlamıyorum acaba ?
Yukarıdaki cümleyi yazdıktan sonra aşağıdaki parantez içinin bir anlamı kalmıyor.
Asla kastetmeyeceğimiz şeyleri hiç kastetmesek , sanki bu ortamda hepimize lazım olan bu .
Elbette canım, kayıtsız şartsız itaat etmeyenler derhal tokatlanıyor.
Bu gece gezi parkının ne denli haklı sebeplerle eylem yaptığı bir kez daha teyit edildi.
Çıkaralım bi isyan diyorum ses etmiyosun
Yarın kıyamet kopacağından ben de eminim.
Ama şimdi amaç ne olacak?
Bundan önce bir amacımız vardı, şimdiki ne olacak?
İşte amaçsız direniş tehlikelidir.
Diyorum ya, resmen iç harbe sebep oluyor.
#direnkk hesabı oluştur o zaman, bu gece eylem varÇıkaralım bi isyan diyorum ses etmiyosun
Yarın kıyamet kopacağından ben de eminim.
Ama şimdi amaç ne olacak?
Bundan önce bir amacımız vardı, şimdiki ne olacak?
İşte amaçsız direniş tehlikelidir.
Diyorum ya, resmen iç harbe sebep oluyor.
çapulcuyuz,anarşistiz,azgınız,vandalız,faşistiz herşeyiz ama tek birşey değiliz
BEYNİ SAMANLA DOLDURULMUŞ KOYUNLAR DEĞİLİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?