Cincom tespitlerin çok yerinde balım.
Arkalarda kalmasını istemedim.
Liberaller genelde dönek olur ama bu şahısların eylemi desteklemelerinin ardında farklı durumlar olabilir.
yalnız başbakanın gelmesi bir miting değildi
o bir miting konuşması da değildi. diyorsunuz ya her parti kendini savunur. o savunmalar seçim zamanında yapılır ülkenin bu halinde yapılmamalı
zaten biz buna kızıyoruz olay parti meselesi değildi ve sanırım siz de bunu anlayamamışsınız.
miting dedim çünkü bazilari "başbakan miting düzenledi" diye yazmiş
bu dönemde miting yapan yok
siyasetciler şu an bile şehirlerde gezmeye başladi nedenacaba...
Ben de bekliyodum kim yazacak diye; MOSSAD ya da CIA in işleri bunlar
"biz şehit veriyoruz, başbakan uyuyor, nerde bu devlet, neden Recep T Erdogan birşey yapmiyor" eminim bu cümleleri biryerlerden taniyorsundur,
burda demek istediguim bizim millet hem terörün durmasini yani şehit vermememizi istiyor, hem barişin saglanmasini istiyor, huzur istiyor
stratejik olarak bakildiginda, birşeyin düzelmesi için, illaki birşeylerden vazgeçmek gerekir (bunun üzerinde araştirmalar ve raporlar yazan biri olarak bu cümlemden eminim), ee şimdi ya şehit vermeye devam edecektik, yada o lanet terör örgütüyle görüşeketik, yani Erdogan cahil degil, stratejinin ne oldugunu biliyor, bu yüzden bu lanet insanlarla görüştü, işe yaradimi peki? evet yaradi, bundan sonra ben susarim...
parkçılar teröristlerden daha masum
bence de canım kesinlikle birşeyler var. ahmet altan arada muhalif kesilirdi ama muhalefet ederken bile başbakana övgüler yağdırırdı ama bu seferki yazısı öyle değil
parkçılar teröristlerden daha masum
kesin mossad,ben biliyodum zaten
Dokunmaya kiyamadigim BAYRAGIMI 100 lerce kişinin gözünün önünde yakan, borca girip aldigim arabami yakan, iş yerimi yakip yikan, TERÖRISTTIR
Dokunmaya kiyamadigim BAYRAGIMI 100 lerce kişinin gözünün önünde yakan, borca girip aldigim arabami yakan, iş yerimi yakip yikan, TERÖRISTTIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?