Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cincom tespitlerin çok yerinde balım.
Arkalarda kalmasını istemedim.

Liberaller genelde dönek olur ama bu şahısların eylemi desteklemelerinin ardında farklı durumlar olabilir.

bence de canım kesinlikle birşeyler var. ahmet altan arada muhalif kesilirdi ama muhalefet ederken bile başbakana övgüler yağdırırdı ama bu seferki yazısı öyle değil

miting dedim çünkü bazilari "başbakan miting düzenledi" diye yazmiş

bu dönemde miting yapan yok

siyasetciler şu an bile şehirlerde gezmeye başladi nedenacaba...

Ben de bekliyodum kim yazacak diye; MOSSAD ya da CIA in işleri bunlar

miting dedim çünkü bazilari "başbakan miting düzenledi" diye yazmiş

bu dönemde miting yapan yok

siyasetciler şu an bile şehirlerde gezmeye başladi nedenacaba...

bakın ben ne diyorum size?
bu bir parti meselesi değil ama hepsi aynı şeyi yaptı olaydan nemalanmaya basladılar
şu durumda zaten buradaki herkes hemfikir zaten siz neden böyle soruyorsunuz hala ben anlayamadım da

Son düzenleme:
neyse arkadaşlar ben soruma cevap alamadım ama gazi mah. bir grup karakola yürümeye çalıştı molotof ve havai fişek atılar ardından karakolun arka parmaklıklarını söktüler. eğer genç onlardansa sapla samanı ayıralım arkadaşlar.

parkçılar teröristlerden daha masum

parkçılar teröristlerden daha masum

bence ikisi aynı cümlede bile kullanılmamalı. direnişçiler sanki terörisler gibi ülkeyi bölmeye mi çalıştılar da hala yazanlar yazıyor ya hu
neyseee

Ben 83 lüyüm yani taze fasulyeyim neyse hala tazeymişim barii

Gerçekten baktığımızda bu gençlik 90 çocukları bebeleri ama yaptıkları iş çok büyük. Bizim Eskişehir öğrenci şehri iki üniversite var el kadar şehirde nüfus eğitim öğretim döneminde oldukça artar çalışan çoğu işçi memur üniversite elemanıdır. Gidiyorum çadır kurulan yerlere hepsi apolitik hiçbir politik slogan yok kardeşlik, dayanışma var yer yatağı var mesela kız erkek aynı yerde yatıyor, kütüphane yaptılar şimdi tahtalardan gidip cumhuriyet kitabımı bağışlıcam bizim yapamadığımızı yaptıkları için tebrik edicem. Oysa ben kızardım bu gençlere saygısızlar, sinemada bile teli ellerinden bırakmazlar, duyarsızlar, vayhalimize... Ama o gençlik aynı zamanda korkusuz, gözü kara, istediğini söyleyebilecek kadar yürekli, açık sözlü, mizah yönü çok kuvvetli, ne biber gazı ne tazyikli su ne dayak yıldırmadı onları başbakan bile geldiğimde bitmiş olur derken daha bir kalabalık oldular. Ben hiçbir eylemde direnişte bulunmadım bulunamadım da çünkü böyle bir grubumuz olmadı asıl silik olan bizim nesilmiş meğer. Bu çocuklar olmazı başardı taksimi açtı sendikalar bile toplandı 1 mayısta oraya çıkamayan orta yaşlılar o çocuğu yaşındakilerin sayesinde bir araya geldi. Ve b bir araya gelmenin, sesini duyurmanın, birşeyler için çabalamanın hazzını öyle bir aldılar ki hiçbirşeye aldırmadılar aksine tomalarla, biberle dalga geçtiler. Helal olsun bu gençliğe artık kimse gençlik bitmiş demesin.

kesin mossad,ben biliyodum zaten

Bence de :)

Dokunmaya kiyamadigim BAYRAGIMI 100 lerce kişinin gözünün önünde yakan, borca girip aldigim arabami yakan, iş yerimi yakip yikan, TERÖRISTTIR

Biraz yavaş! Ağır!

Arabanızı mı yaktılar? Gözünüzün önünde bayrak mı yaktılar, yoksa yandaş medyada izlediğiniz eski görüntüleri ciddiye mi aldınız?

Dokunmaya kiyamadigim BAYRAGIMI 100 lerce kişinin gözünün önünde yakan, borca girip aldigim arabami yakan, iş yerimi yakip yikan, TERÖRISTTIR

pardon direnişciler sizin arabanızı mı yaktı?
yine aynı direnişçiler Türk bayragını mı yaktı ve siz de gördünüz hani eminsiniz ya??

Bayrak videosu 2010 dolapdere pkk videosudur şekerim.
Direnişçilerin bayrak yaktığı falan yok.
Böyle kandırmayın kendinizi.

Son düzenleme:
rte ciler otobüs kaldırmışlar dün akşam karşılamaya gidilsin diye parti binamaları önünden. banlıydıyda yeni söyleyebildim ohhhhhhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…