Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dokunmaya kiyamadigim BAYRAGIMI 100 lerce kişinin gözünün önünde yakan, borca girip aldigim arabami yakan, iş yerimi yakip yikan, TERÖRISTTIR

arkadaşım onlarlamı görüşsün dedik, gerçek eylemcilerden bahsettik. ayrıca biraz önce terörsitler görüşmesi ülke içn mübahtır demiştin. gene aynı kapıya çıktık

hala bayrak yakmış,araba yakmış ortalığı talan etmiş terörist deniliyor..bana müsade arkadaşlar..anlatmaktan yoruldum ben..

bu eski videoları trt nin kullanması ayrıca enteresan, biride tutmuş yunanistanda, düşen polise hızla sopa indirmek üzere olan bi adamı koymuş, taksim göstericisi diye, yunanistan emarelerini photoshop sil bari

sana düşman, bana düşman,.
düşünen insana düşman,.
vatan ki bu insanların evidir,.
sevgilim, onlar vatana düşman

demek istiyorum

Son düzenleme:

Şimdi oldu konserve fasulye yiz ama ev konserveside var patron analarımızın hazırladığı ev yapımı konservelerle büyümüş bir nesiliz bizdee ..

gezi parkı eylemlerinin benim açımdan sonuçları :

Türklerin orta asyadan beri hem inanç sistemlerinden hem de göçebe yaşamalarından mıdır bilinmez doğa sevgilerinin kaybolmadığının göstergesi :)( suyun,ağacın,toprağın eski inanç siteminde kutsallığının geleneksellmiş olması )

eylemin içinde hiç eylem kültürü olmayan insanların bile barikat kurmada, biber gazının etkilerini geçirmek için bu konuda profesyonellemede :), bu kargaşaya rağmen aradaki birkaç bir provokatör hariç kimseye zarar vermeyen medeni bir halk olduğunu ispatlamada ve daha sayamadığım birçok şeydeki üstün başarıyı görmem :)

başbakanın küçümsediği tencere-tava eylemlerinin ve ışık söndürme eylemlerinin zamanında susurluk olayında da yapldığını ve o dönemin aydınlatılmasında ( tam olarak aydınlatılamadı o ayrı) etkisi olduğunu başbakana birilerinin söylemesi gerektiğini düşünmem

zaman zaman davranışları beğenilmeyen bilgisayarın başından kalkmıyor bu nasıl gençlik bu ne rehavet dediğimiz gençlerin herkesi zekalarıyla dövdüklerini görmem :) bunlar ne yedi içti de bu yeni nesil böyle bir zekaya sahip diye hayret etmem :)

kısaca benim açımdan türkiye ile yeniden tanışmam gibi oldu bu durum.

başbakanı zaten tanıyor gibi bişeiz onun hakkında fikirlerim değişmedi :),

ha kendi açımdan bi ara aklımdan ' acaba babam yaşasaydı beni eylemde görüp kendisi mi tutuklardı ya da gaz sıkardı yoksa memurlarına mı gaz sıktırırdı ' diye düşüncelerin kafamda dolaşması oldu :) ikimiz de öyle bir duruma düşmediğimiz için şanslıyız belki de babam ve ben.

şu andaki düşüncem ise direnişten faydalanmaya çalışan yazarları, siyasetçileri, sanatçıları ( bazı şarkıcı,oyuncu vs. onlar kendilerini belli ediyor zaten gerçek sanatçıları bu işin içine katmıyorum ) gezi' yle ilgili yorum yaparken görmek istemiyorum gezi' den nemalanmalarını insanların aklında soru işareti bırakıp ( benim bıraktılar örneğin ) eylemi itibarsızlaştırmalarını istemiyorum. sizlere de görmezden gelmenizi tavsiye ediyorum.

uzun oldu biraz ama aklıma geldikçe ve vakit buldukça yine yazıcam :)

Son düzenleme:
arkadaşlar farklı yönlerden çok fazla yalan yanlış haberler çıktı. önemli olan bunlarla gaza gelmeyip birbirimize düşmemek.

biz buralara ne haber koyduysak yalan olanları koyduktan sonra da ayrıştırdık sabaha kadar uyumadık gercekleri yazmaya çalıştık
yok yere galeyana gelmeyelim diye bulamadıgımız gercekliğin altında not düştük emin değiliz diye
ama sen kalkmış araştırmadan bayrak yaktı direnişçiler arabamı yaktı direnişçiler deyip bana kanıt göstermezsen benim sözüm tükenir
şuan çıkmazsam da kendi açımdan iyi olmaz elimin ayarı kaçmaya başladı.

Son düzenleme:
Efendice gidersin gösterini yaparsın......... Sonra çekilir evine gidersin...........

Geri kalanı millet izliyor zaten...........poliste de suç var ama direnişçiler suç yok mu...........

Kendilerini sütten çıkmış ak kaşık diye yutturamazlar...........polislere nasıl tepki verildiğini de gördük............

Başbakan bize çapulcu dedi diye sokağa dökülüyolar kes sesini tayyip diye pankart açıyolar.............

Bu millet yemez bunları............. Kendilerine muhalefet edince defol git formdan diyolar............

Banlanmıyacak olsalar ağzına geleni söyliceklermiş............ Yesinler sizin demokrasi taleplerinizi............

3 can gitmiş muhalefetin ağzı kulağında gösteri yapıyorlar diye...............

Milletini seven bu işi bitirir........... Ekonomimiz daha fazla kötüye gitmesin..............

Yazık değil mi bu ülkeye..........taksim platformu talep listesi yayınlıyor.............

Ben gelecek seçimde adaylar zannettim..........

Istediklerinin bir çoğunun çevre duyarlılığıyla ne ilgisi var..................

Herkesin samimiyetini görüyor bu millet.............

Seçim demokrasi için yeterli değildir birisi bunu anlatsın artık!! Hitler de yüksek oyla seçimle gelmişti yani

Son düzenleme:
Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.

Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...

ne kadar güzel konuşmuşsunuz
tebrik ediyorum sizi
biber gazını yiyen yada yaralanan herkes bilerek gitti oraya
hepsinin kendi tercihiydi
peki ya polis?
dışarıdan suçlamak ne kadar kolay
kim sordu bu güne kadar polise halini, durumunu
hangisi isteyerek gittii oraya
hangisi anasına bacısına isteyerek küfür ettirdi
tek ricam lütfen kimse oturduğu yerden ahkam kesmesin
kimse kimsenin halini dışarıdan bilemez
rabbim ailesine sabır versin
eşi hamileymiş
o yetimin hakkı kimin boynuna şimdi??

Ben size olacakları söyleyeyim mi? elmayra ca

Cemaat RTE den desteğini cekti, bu secimden sonra aday olamayacak zaten. Başkanlık sitemi askıya alınacak.

Cemaat yeni bir parti kuracak ve Gül başına gececek. Büyük bir ihtimalle de yeni başbakan o olacak. Ilımlı tavrı ile insanların sempatisini toplayacak. Kabadayı üslubu yüzünden başbakandan soğuyan halk gülden medet umacak.

Ama hicbirsey göründüğü gibi değil.

Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.

Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...
Polise Allah rahmet eylesin.Ölen 3 kişiye de çok çok üzüldüm.

Neden savunmayacakmışız?Tabi DİRENİŞÇİ!ler insan değil çünkü.Onlar başka millettenler ayrıca.Biri Başbakanın Polisi diğeri bu gençler.

aynen de böyle olacak ben bu yüzden nazlı' nın ahmet altan' ın başbakana böyle atarlandıklarını düşünüyorum zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…