aynen de böyle olacak ben bu yüzden nazlı' nın ahmet altan' ın başbakana böyle atarlandıklarını düşünüyorum zaten.
ben size olacakları söyleyeyim mi? Elmayra ca
cemaat rte den desteğini cekti, bu secimden sonra aday olamayacak zaten. Başkanlık sitemi askıya alınacak.
Cemaat yeni bir parti kuracak ve gül başına gececek. Büyük bir ihtimalle de yeni başbakan o olacak. ılımlı tavrı ile insanların sempatisini toplayacak. Kabadayı üslubu yüzünden başbakandan soğuyan halk gülden medet umacak.
Ama hicbirsey göründüğü gibi değil.
Ben size olacakları söyleyeyim mi? elmayra ca
Cemaat RTE den desteğini cekti, bu secimden sonra aday olamayacak zaten. Başkanlık sitemi askıya alınacak.
Cemaat yeni bir parti kuracak ve Gül başına gececek. Büyük bir ihtimalle de yeni başbakan o olacak. Ilımlı tavrı ile insanların sempatisini toplayacak. Kabadayı üslubu yüzünden başbakandan soğuyan halk gülden medet umacak.
Polise Allah rahmet eylesin.Ölen 3 kişiye de çok çok üzüldüm.
Neden savunmayacakmışız?Tabi DİRENİŞÇİ!ler insan değil çünkü.Onlar başka millettenler ayrıca.Biri Başbakanın Polisi diğeri bu gençler.
Bugün istanbulda bir ilçeye bağlı akp ilçe başbakanın ağzından birebir duyduklarımı size aktarmak istiyorum. Forum kuralları gereğince ayrıntı veremicem çok ama bir kaç cümle aktarmak istedim.. Gerçi devlet sırrı falan da değil, hepimizin bu başlıkta kırk kere yazdığı şeyler de işte insan 1. ağızdan duyunca daha da sinirleniyormuş bakış açısına.
aynen görüşler şu şekilde :
-sokaktaki halk, özellikle taksimdekiler zengin kesim olarak nitelendiriliyor. hatta 'solcular da zengin falan olmaz ama bunlar başka tür' denilip kahkaha atılıyor
-cehaaape'nin gazıyla halkın sokaklara döküldüğü düşünülüyor
-eylemlerin akp oyunu arttırdığına inanılıyor, bir sonraki seçimde % 70 garanti deniliyor.
müthiş bir ego var, bağlı olduğu ilçede bile partinin 50bin üyesi olduğu, bu gençlerin boşuna konuşup durduğu düşünülüyor.
cemaati çok ii bilen birisi olarak söylüyorum asla aktif siyasete girmezler dah global ve eğitim eksenli düşünürler.......
Yok, Cumhurbaşkanı makamına oturmuş birini Başbakan yapmazlar ki zaten Başbakan olmuştu, kim olur derseniz Bülent Arınç derim.
Yok, Cumhurbaşkanı makamına oturmuş birini Başbakan yapmazlar ki zaten Başbakan olmuştu, kim olur derseniz Bülent Arınç derim.
varsın öyle düşünsünler. herkes bişeyler düşünüyo zatenBugün istanbulda bir ilçeye bağlı akp ilçe başbakanın ağzından birebir duyduklarımı size aktarmak istiyorum. Forum kuralları gereğince ayrıntı veremicem çok ama bir kaç cümle aktarmak istedim.. Gerçi devlet sırrı falan da değil, hepimizin bu başlıkta kırk kere yazdığı şeyler de işte insan 1. ağızdan duyunca daha da sinirleniyormuş bakış açısına.
-sokaktaki halk, özellikle taksimdekiler zengin kesim olarak nitelendiriliyor. hatta 'solcular da zengin falan olmaz ama bunlar başka tür' denilip kahkaha atılıyor
-eylemlerin akp oyunu arttırdığına inanılıyor, bir sonraki seçimde % 70 garanti deniliyor.
müthiş bir ego var, bağlı olduğu ilçede bile partinin 50bin üyesi olduğu, bu gençlerin boşuna konuşup durduğu düşünülüyor.
Omrumde boyle bagnaz acimasiz dusunce gormedim.
Yaziklar olsun!
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin.
Dogmamis yetimine saglik sihhiyat versin rabbim.
Ben size olacakları söyleyeyim mi? elmayra ca
Cemaat RTE den desteğini cekti, bu secimden sonra aday olamayacak zaten. Başkanlık sitemi askıya alınacak.
Cemaat yeni bir parti kuracak ve Gül başına gececek. Büyük bir ihtimalle de yeni başbakan o olacak. Ilımlı tavrı ile insanların sempatisini toplayacak. Kabadayı üslubu yüzünden başbakandan soğuyan halk gülden medet umacak.
Bugün istanbulda bir ilçeye bağlı akp ilçe başbakanın ağzından birebir duyduklarımı size aktarmak istiyorum. Forum kuralları gereğince ayrıntı veremicem çok ama bir kaç cümle aktarmak istedim.. Gerçi devlet sırrı falan da değil, hepimizin bu başlıkta kırk kere yazdığı şeyler de işte insan 1. ağızdan duyunca daha da sinirleniyormuş bakış açısına.
ŞU kısmını okuyunca böyle yumusacık oldum ya
elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?