Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda boşu boşuna birbirinizi kırıyorsunuz, yok yere birbirinizi suçlayıp ötekileştiriyorsunuz.
Bayrak mı yakıldı?
Anıtkabir için kötü sözler mi sarf edildi?
Kanıt var diyorsunuz değil mi?
Neyse iddianız bölünmek, suçlamak yerine gidin şikayetçi olun.

Siz vatandaşsınız, vatandaş olarak kamu davası açma hakkınız var, suç duyurusunda bulunma hakkınız var,
madem bayrak yakıldı burada kimseyi suçlamayın, dava edin.

aynen de böyle olacak ben bu yüzden nazlı' nın ahmet altan' ın başbakana böyle atarlandıklarını düşünüyorum zaten.

Ahmet Altan konusunda nötrüm ama nazlı konusunda haklısın. Duyumlarını coktan almıştır.

her can çok onemlidir ayrım yapılmamalı eyleme katılıpda hayatını kaybetmiş olanında hayatının degeri aynı polisinde..Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin..keşke kimsenin canı yanmasaydı sanmıyorum kimsenin bunu isteyebilcegini hepimiz Allahın yarattıgı canlarız hepimizin hayatı degerli ılımlı olalım

Son düzenleme:
Gösterilere müdahale etmek tercih değildir, emir gelir sen yaparsın. Gaz bombası atmak tercih değildir amirin söyler sen yaparsın. AMA; 250 gr. ağırlığındaki gaz bombasını lazer Pointer ile göstericinin tam kafasına denk getirmek tercihtir. Bir kadını 10 kişi yerlerde sürükleyerek dövmek tercihtir. Panzerden tazyikli suyu göstericinin göğsüne 30 derece açıyla 10 metre yakınlıktan sıkmak tercihtir. Akp gençlik kolları birliğiyle duvar kenarına sıkıştırılan bir insanı yüzünü tekmeleyerek dövmek tercihtir. Onlarca insanı kör, sakat bırakmak, panzerle ezmek, öldürmek tercihtir. Döverken keyif almak tercihtir.

Bakın burdaki polis de tercihini kullanmış.

Gel, Gel Bir Şey Yapmayacağız Diyen Polis - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Her can değerlidir.Neden kendileri tercih edip gittiler diye ölümü ya da yaralanmayı hak etsinler ki?

Bugün istanbulda bir ilçeye bağlı akp ilçe başbakanın ağzından birebir duyduklarımı size aktarmak istiyorum. Forum kuralları gereğince ayrıntı veremicem çok ama bir kaç cümle aktarmak istedim.. Gerçi devlet sırrı falan da değil, hepimizin bu başlıkta kırk kere yazdığı şeyler de işte insan 1. ağızdan duyunca daha da sinirleniyormuş bakış açısına.

aynen görüşler şu şekilde :

-sokaktaki halk, özellikle taksimdekiler zengin kesim olarak nitelendiriliyor. hatta 'solcular da zengin falan olmaz ama bunlar başka tür' denilip kahkaha atılıyor

-cehaaape'nin gazıyla halkın sokaklara döküldüğü düşünülüyor

-eylemlerin akp oyunu arttırdığına inanılıyor, bir sonraki seçimde % 70 garanti deniliyor.

müthiş bir ego var, bağlı olduğu ilçede bile partinin 50bin üyesi olduğu, bu gençlerin boşuna konuşup durduğu düşünülüyor.

cemaati çok ii bilen birisi olarak söylüyorum asla aktif siyasete girmezler dah global ve eğitim eksenli düşünürler.......

Yok, Cumhurbaşkanı makamına oturmuş birini Başbakan yapmazlar ki zaten Başbakan olmuştu, kim olur derseniz Bülent Arınç derim.

Omrumde boyle bagnaz acimasiz dusunce gormedim.
Yaziklar olsun!
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin.
Dogmamis yetimine saglik sihhiyat versin rabbim.

Egoya bak yaa ahahah

elit kesim konusunu ben de burda bircok kişiden duydum demek ki biz de elitmişiz haberimiz yok

cemaati çok ii bilen birisi olarak söylüyorum asla aktif siyasete girmezler dah global ve eğitim eksenli düşünürler.......

:) nasıl girmez. Girdiler ya işte maşalarıyla beraber. Zaten onların amacı aktif olarak icinde olmak değil, işin icinde olacakları yetiştirmek.

Yok, Cumhurbaşkanı makamına oturmuş birini Başbakan yapmazlar ki zaten Başbakan olmuştu, kim olur derseniz Bülent Arınç derim.

Ablacım, onun isteği cumhurbaşkanlığı değildi ki, devlet başkanlığı ya da basbakanlıktı. Ankarada protokolde cbaşkanlığı önde olsa bile fors her zaman basbakandadır.

Arınc olmaz abla. Yapamaz o.

varsın öyle düşünsünler. herkes bişeyler düşünüyo zaten

Omrumde boyle bagnaz acimasiz dusunce gormedim.
Yaziklar olsun!
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin.
Dogmamis yetimine saglik sihhiyat versin rabbim.

Bu benim fikrim değil ki bizzat Balbakan kendisi söyledi. Ölen bu genöler kadar benim polisimin de değeri var.Kim dedi zaten değersi olduğunu.Ölen eylemcilerin canı hiçe sayılıyor ben ona üzülüyorum.Ne demek yani kendi tercih etti diye ölümüne yaralanmasına üzülmeyecek miyiz?

ŞU kısmını okuyunca böyle yumusacık oldum ya

elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
Başbakan el versin bak nasıl oluyor.

Son düzenleme:

egolarını yesinler

Ama şunu çok ii biliyorm tayyip bu işten karlı çıkacak asla yaş tahtaya basmaz..........

Hiç oy vermeyi düşünmeyenler bile inatla oy verck daha seçimlere çok var türkiye bu neler olmaz ki ama kaybedilenler için üzgünüm............

Cemaattede her kesimden insan vardır.........direkt akp ile bağdaştırılamaz...........

Ya şu siyaset ne kötü şey kardeşi kardeşe düşürüyor...........

ŞU kısmını okuyunca böyle yumusacık oldum ya

yumuşak yumuşak

elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.

Valla bir arkadaşım ekolüyle duyumlarım bunlar.

Arınc ağlar sızlar vs ama bürokratlar tarafından tutulmayan bir isim. Gülün, tecrübeli oluşu, dışişleri yakından bilmesi, erbakanın en sevdiği öğrencisi olması onu yeniden başbakanlık koltuğuna oturtacak ahanda yazıyorum buraya armakyalayansmiley:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…