Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başbakan sanki biraz daha yumuşak konuştu. taleplerin bildirilmesini istedi.

Beni yanlış anlamayın o parti ile birleştirmedim. Sadece cemaatin bir dönem desteğini almıştı o anlamda söyledim. Yoksa her cemaatci akplidir denilemez.

RTE bitti. O da farkında. Zaten bu son göreviydi, kuralları gereği yeniden secilemeyecek, böyle bir durumda da başkanlığı geciremez. Geçirmesin de.

Cemaat de hçbir zaman kendi faaliyetlerini kısıtlamayan kesmdan desteğini çekmez...........

Iki grup da fikir ayrılına düşer ama sandıkta birleşirler.............

Muhafazar grp ayrışsa bile seçimde birleşmeyi bir düstur görür..........

Bir memlekette namuslu insanlar en az namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memleket için kurtuluş yolu yoktur..

elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
Başbakan el versin bak nasıl oluyor.

Müdürüm,hiç zannetmiyorum ılılmlı söylemleri olduğunu ..
Sürekli ağlak dolaştığı için duygusal demiştir onları..
Mehter marşını isteyen onuncu yıl marşını istemeyen bürokrattan başbakan olmaz olmasında zaten..

Nasil okumak isterseniz oyle algilarsiniz
Burada kimse yitip giden canlari birbirinden ayirmiyor dikkatinizi cekerim.
Siz polise rahmet diyip ama soyle yaptilar boyle yaptilar vs. Diye devam edersebiz tepki gormeniz cok dogal.
O tartismanin konusu zaten burasi degil.

Polis de bilerek gidiyor oraya.İsteselerdi bu olaylar hiç bu kadar büyümezdi.Onlar insanlara gavura saldırır gibi saldırdıkça halk daha da hiddetlendi.Bile bile sırf hıncını almak için kaç kişiyi yaraladıklarını biliyor musunuz?
Ölen polise allah rahmet eylesin geride kalan ailesine de sabır versin.

Aktif siyaseti kastediyorum..........cemaat başka bir şey bugün en laik kurumlarda bile destekçileri var ılımlı tavırları ve eğitim hizmetlerinden dolayı........

Sedece türkiyeylede degl dünyayı hedef alan bir oluşum.........birde mensupları hedefleri uğrunda hayatlarndan bile vazgeçiyorlar bu da siyasetle açıklancak bişey değil zaten..........

Neyini anlamadınız ki?
Avm yapacak.
Üstüne müze koyacak.
Kat çıkıp opera binası yapacak.
Üstüne birazcık kışla koyacak.
En üste de barok şey

Evet Yeni Dünya Düzeni :)

Neyse bunlar derin işler

ölen polise nasıl üzüldüysek
ölen direnişçilerimize de aynen öyle üzüldük

tercih meselesine gelince bu kadar sığ bakamadığım için olaya cevap bile veremiyorum

evet uzun süredir zaten dünya genelinde neo-muhafazakarlık ideolojisinin yayılması var

İşinize gelmeyince çevir kazı yanmasın.
Alıntıladığım mesajı gördünüz mü yaralanan direnişçileri savunmayın diyor.Neden savunmayalım demişim ben de.Başbakanı söylediği gayet açıkken neden işime geldiği gibi anlayayım ki
Kim böyle böyle yaptı demiş ben onu anlamadım.Tercih ve emir meselesini anlatmışım orada bir alıntıyla.
İşinize geldiği gibi anlayan asıl sizsiniz.
Neyse bu zihniyetle tartışmaya girmemeyi öğrendim ben
selametle...

öyle ama başbakanın ifade ediş tarzı önemli.............. Egosu yüksek biri.... Bence göstericiler polisi de hedef alarak yanlış yaptı.........

Halk polisi askeri hep sever..............suç onlara emir verenlerde tabi istisnaları da vardır..............

Tepki polis üzerinden olunca karşı taraf da refleks halinde........... Ya ben sol görüşlü insanları severm aslında biçok muhafazakar insandan daha dürüst bulurum böyle arkadaşlarımı ama şu kamplaşma işi karışırıyor........

Herkesin önce kendini muhasebe etmesi lazm............ Bir taraf tutmaktır gidiyor............

Aslında birlik olmak daha iyidir...........

Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.

Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...

Evet türk halkını savunuyorum.
Polısın orda bulunmama gıbı bı lüksü yok demışsınız, kısmen doğru olabılır
ama ortada bırşey yokken bıber gazı sıkması kendı tercıhıdır, sert müdahalede bulunmak kendı seçımıdır,

Enıştem de polıs, sırf kendı oğluna, karısına, arkadaşlarına müdahale etmek zorunda kalmamak ıçın, ış arkadaşları gıbı halkı gaz ıle zehırlememek,
onlarla karşı karşıya gelmemek ıçın geçen hafta Gezı Parkı dırenışı yüzünden ıstıfa ettı
Onun seçme lüksü vardı, ıyıkı de vardı

ölen herkes insan evladıdır
böyle bakmak lazım konuya
ve evet emir ve tercih meselesi
DİRENİŞÇİ tercihen gitti, tercihen yaralandı vs.
polis ise zorunlu olarak gitti
emren gitti, emren vurdu. kırdı..
belki abarttı ama tarafsız düşünmek lazım
günlerce kaldırımlarda yattı
hükümete karşı olan DİRENİŞÇİ polisin anasına bacısına sövdü
hangi adam kaldırabilir bunu söyleyin bana

elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
Başbakan el versin bak nasıl oluyor.

Aman lidefasulye, ağzını hayra aç. Allah muhafaza.

Ajdara el versin daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…