bu arada tekrar ediyorum abi diyeni banlarım, yaş saplantım yokta ama bazıları yok o abi değil abla diye tepki veriyor : ))))
Ama şunu çok ii biliyorm tayyip bu işten karlı çıkacak asla yaş tahtaya basmaz..........
Hiç oy vermeyi düşünmeyenler bile inatla oy verck daha seçimlere çok var türkiye bu neler olmaz ki ama kaybedilenler için üzgünüm............
Cemaattede her kesimden insan vardır.........direkt akp ile bağdaştırılamaz...........
Ya şu siyaset ne kötü şey kardeşi kardeşe düşürüyor...........
elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
Başbakan el versin bak nasıl oluyor.
rte ciler otobüs kaldırmışlar dün akşam karşılamaya gidilsin diye parti binamaları önünden. banlıydıyda yeni söyleyebildim ohhhhhhhh
Bu benim fikrim değil ki bizzat Balbakan kendisi söyledi. Ölen bu genöler kadar benim polisimin de değeri var.Kim dedi zaten değersi olduğunu.Ölen eylemcilerin canı hiçe sayılıyor ben ona üzülüyorum.Ne demek yani kendi tercih etti diye ölümüne yaralanmasına üzülmeyecek miyiz?
Aktif siyaseti kastediyorum..........cemaat başka bir şey bugün en laik kurumlarda bile destekçileri var ılımlı tavırları ve eğitim hizmetlerinden dolayı........
Sedece türkiyeylede degl dünyayı hedef alan bir oluşum.........birde mensupları hedefleri uğrunda hayatlarndan bile vazgeçiyorlar bu da siyasetle açıklancak bişey değil zaten..........
Aktif siyaseti kastediyorum..........cemaat başka bir şey bugün en laik kurumlarda bile destekçileri var ılımlı tavırları ve eğitim hizmetlerinden dolayı........
Sedece türkiyeylede degl dünyayı hedef alan bir oluşum.........birde mensupları hedefleri uğrunda hayatlarndan bile vazgeçiyorlar bu da siyasetle açıklancak bişey değil zaten..........
Nasil okumak isterseniz oyle algilarsiniz
Burada kimse yitip giden canlari birbirinden ayirmiyor dikkatinizi cekerim.
Siz polise rahmet diyip ama soyle yaptilar boyle yaptilar vs. Diye devam edersebiz tepki gormeniz cok dogal.
O tartismanin konusu zaten burasi degil.
Eyleme katılmak kişinin kendi seçimidir. Ama burda ölen polisin orda bulunmamayı seçmek gibi bi lüksü yoktu.
Durup durup gösterilerde yaralanan DİRENİŞÇİ(!)leri savunuyosunuz.
Yazıklar olsun...
elmayra_,
ablam söylediydi dersin, her gergin anda ortaya çıkıp ılımlı söylemleri olan kim?
Birini boşuna konuşturmazlar.
Başbakan el versin bak nasıl oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?