Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen bende ya ...
buarada ankarada altınparkta başbakan izleyici topluyor şuan ne için topluyor duyamadım ama miting arabası gibi arabalar duyuru yapıyo bilgisi olan var mı? izleyici topalnıyor ya yazık

Konuşma yapacakmış ama yine bütün "halk"a değil de kendi "taban"ına yapıyor. Yine adam yerine konulmadık anlayacağınız.

Çarşı sayfasına ilan verdim zaten.

Çarşıdan koca aranıyor diye

Ama red biraz sakat be canım, nasıl ulaşcan adamlara:26:

Bilgisayarıma mektuplar yazıcam, onlar bana ulaşcaklar Hackle beni Red dicem Parçala Behcet gibi bişi

Site yönetimine talepte bulunacağım, siteyi evlenme programına çevirenler olunca penguen belgeseli yayınlansın.
Gündem değiştiriyorsunuz, hani kuru fasulyelerin demokratik hakları...

#direnkurufasulye

Bilgisayarıma mektuplar yazıcam, onlar bana ulaşcaklar Hackle beni Red dicem Parçala Behcet gibi bişi

Hahaha maniec kadın
Direkt düğün davetiyesi hazırla pcne, yer saat mekan belirt onlar gelir, özellikle dünkü sözcüyü talep et yalnız

Biri yazmışta o senmiydin kız:) hahaha

Söylemem ki

Ama biz taze fasulyelerin de hakkı değil mi keman dinleye dinleye kuru fasulyeliğe terfi etmek? Bu mu hak hukuk mune

#direntazefasulye #yetişcarşı #hackleredhack

Tamam çıktım konudan özür

Son düzenleme:
Güzel açıklamış...ama yemezler.Herkes gördü neyin ne olduğunu.Uykusuzluğa at suçu,üstlerine at eee senin kullandığın insiyatif ne olacak?Sana gaz bombası at dedilerse karşı gelemiyorsan tamam at da eylemcinin kafasına nişan almak tamamen senin tercihindir.Etkisiz hale gelen eylemcinin ağzını burnunu kıran 1-2 kişi değil ki.Üniversitede günlerce uykusuz kaldığım oldu ama ne yaptığımı hatırlamayacak hale gelmedim hiç.Uykusuzluk kafası değil bu.Ayrıca gördüğü baskılardan şikayet ediyor da oradaki eylemciler polis de dahil hiç kimse daha fazla baskıya maruz kalmasın diye direniyor zaten.

AK parti 15 ve 16 haziran tarihlerin de Ankara ve İstanbul da iki büyük miting yapma kararı almışş

AK parti 15 ve 16 haziran tarihlerin de Ankara ve İstanbul da iki büyük miting yapma kararı almışş

Haber doğruysa bu miting hemde şu sıralar doğru bir tavır değil. Eylemciler İstanbul'da Ankara'da hala sokaktayken yeni olayların çıkmasına mitinglere gidenlerle eylemciler arasında olay çıkmasına neden olmayacak mı?
Sağduyu diye bas bas bağırıyoruz, bu sağduyu mu? İyice kızıştırma mı?
Ki henüz seçim yok, birşey yok, niye miting?

Bende katılıyorum sana doğrudur haber sitelerinde yayınlanmış şu durum da çok gereksizdir yani

Ben de çok merak ediyorum tarafsız arkadaşların bu konudaki yorumunu.
Ben taraflı olduğum için yorum yapmıcam

Bende katılıyorum sana doğrudur haber sitelerinde yayınlanmış şu durum da çok gereksizdir yani

O zaman olay çıkarsa şöyle mi açıklama yapılacak: -Biz bize kucak açan %50 kesime sokağa çıkın demedik, miting yaptık, birtakım çapulcular ve provokatörler durumdan nemalanmak için benim masum gençlerime saldırdı, kışkırtma yok, onlar mitinge gelmişti

Derler valla Herşey bitti miting eksikti bi tek zaten!!!

Son düzenleme:
Ben de çok merak ediyorum tarafsız arkadaşların bu konudaki yorumunu.
Ben taraflı olduğum için yorum yapmıcam

Ben taraflı değilim, a ya da b partisi sempatizanlığımda yok, dışardan bakıyorum, miting olur tamam ama zamanlama uygun değil, insanlar eylemciyle provoke edenleri aynı kefeye koyarken ve hala insanlar sokaktayken olmaz, bu hareket insanların içindeki öfkeyi körükler, sadece eylemciler değil, mitinge katılacak insanlar içinde konuşuyorum, düne kadar yanyana gezen insanlar birbirini bir kaşık suda boğacak miting yapılırsa.

Öngörülü olduğunu düşündüğüm, gözlemlediğim bir başbakan bu mitingi yapmamalı. En azından şimdi değil.

AK Parti MKYK toplantısından Ankara ve İstanbul'daiki büyük miting yapma kararı çıktı. Ankara ve İstanbul'da yapılacak 'Birlik ve Beraberlik' mitingleri 15 Haziran cumartesi günü Ankara'da, 16 Haziran pazar günü İstanbul'da Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin en üst karar alma organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bugün İstanbul'da bir araya geldi. Toplantıdan iki büyük miting yapma kararı çıktı. Ankara ve İstanbul'da yapılacak olan mitinglerle 'Birlik ve Beraberlik' mesajının verilmesi amaçlanıyor.

Ben de parti bazında taraflı değilim fasulyem.
Hani çok zorlarsanız hepar derim. O da zaten artık yok.

Benim tarafım halk ve direniş.

Hani direnişçilerin direnişi başlattığından ve devam ettirdiğinden dem vuruldu ya bu konuda çok kere, hani kaousun büyümesinin sorumluları sadece halk ilan edildi, hani güzel ülkemin selameti için direnişin bitirilmesi gerektiği söylendi.
Ben o arkadaşların yorumlarını merak ediyorum şu an.

O otobüsün tepesinde yapılan konuşmayla, halk zaten ikiye bölündü, ayrıştırıldı.
Bir tarafta "yol ve gidelim, taksimi ezelim" naraları, (bir ara şaşırıp "tayyip şaşırma sabrımızı taşırma" dediler ama olsun, uygularından kalkıp gittiler, hoşgördük biz.)
Diğer yanda "yol ver gelsin insanlık görsün" sloganları.

Bu mitinglerin, yangına körükle gidilmesinin tek bir amacı var. İç harp.

Hayır yani aklı selim hiç mi danışmamanı yok anlayamıyorum.
Ne yapmaya çalışıyor?
İç savaş çıkarıp kaçmayı falan mı düşünüyor, nedir yani amaç?

Yahu Allah için, bir kaç adımla halkı karşısına değil yanına alması o kadar kolay ki, nedir bu inat?
Neyin peşinde?
Aklım almıyor.

Son düzenleme:

İç savaş çıakrıp anayasaya müdahale edebilmek
Ama halkta bu düşünce olmadığı için fos çıktı

İç savaş çıakrıp anayasaya müdahale edebilmek
Ama halkta bu düşünce olmadığı için fos çıktı

Ben artık yorumlayamıyorum bu hareketleri

Bu arada bugün çarşı,fb ve gs tüm taraftarlar ve ciddi bir çoğunluk taksime yürüdü.
Takip edemedim haberleri bilgisi olan var mı:44:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…