Ankara'da trafik mi kitlenmiş?
İstanbul'da da Kadıköy-Beşiktaş vapur seferleri iptal edilmiş diye duydum
Yiğit Bulut: Taksimde adam kalmayinca taraftar gruplarini cagirdilar...Bu da bitecek...Sabirla sevgiyle herkesin gercegi gormesini bekleyecegiz..
diye twit atmış sanki taraftar gruplarını zorla topluyorlar!!!!
Kameralar bencede ıncelensın orantısız guc kullanan halka zulmeden kask numarlarını gızleyen polısler polıs olmayıpta unıforma gıyıp sokaklarda ınsanlara ıskence edenler cezalandırılsın
Ankara'da trafik mi kitlenmiş?
İstanbul'da da Kadıköy-Beşiktaş vapur seferleri iptal edilmiş diye duydum
Eylemcilerin basina kalmamasi icin: Meşrutiyet'teki Simit Dünyası'nın camları TOMA tarafından su sıkılarak patlatıldı.#direnankara
Taksim bayram havasında ama Ankara hala savaş halınde haberlerı gelıyor ..
Taksimin bu durumu cok yanlıs gelıyor bana..
Eylemcilerin basina kalmamasi icin: Meşrutiyet'teki Simit Dünyası'nın camları TOMA tarafından su sıkılarak patlatıldı.#direnankara
Taksim bayram havasında ama Ankara hala savaş halınde haberlerı gelıyor ..
Taksimin bu durumu cok yanlıs gelıyor bana..
Şu anda Taksim de Ankara için dayanışma çağrısı yapılıyor zaten tv den de takip ediyorlarmış
Şu anda Taksim de Ankara için dayanışma çağrısı yapılıyor zaten tv den de takip ediyorlarmış
Dayanışma çağrısından fazlasına ihtiyacı var Ankara'nın..
Artık durmaları gerekiyor eylemlerin şekli değişmeden..
Taksim de insanlar gıtar calıp, yoga yapıp kıtap okuyor , Ankara da gaz ve pılastık mermı yıyor ..
Çok tezat bir direniş..
Ben de çok merak ediyorum tarafsız arkadaşların bu konudaki yorumunu.
Ben taraflı olduğum için yorum yapmıcam
demokrasi tum vatandaslar ıcın gecerlı oyle degıl mı? Ben taraflı bır bırey olarak sunu soylemeden gecemıyecegım...12 gundur suren isyan da hukumet yanlısı hıcbır vatandasımızın taskınlıgı olmamıstır.eylemseverlere taskınlık gostermedık....olgunlukla karsıladıgımız bu gosterılere şayet mıtıng olursa tarafsız eylemseverlerın tarafsızlıgını koruyacagını dusunuyorum.onlar da olgunluk gostermelıler...bu bır haksa hepımız ıcın gecerlı olmalı...kaldı kii meydandakıler dogrudan basbakanı ıstemedıgnı belırtme ozgurlugune sahıpse bız neden basbakanı ıstedıgımızı destekledıgımı gösterme ozgurlugune sahıp olmayalım...basbakanımızı neden yalnız bırakalım...bız gıdınce neden sagduyu gostermıs olmuyoruz onu anlayamadımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?