Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu olayın bu kadar uzaması kime yarıyor, isteseler bitiremezler mi?, kim nemalanıyor bu olaylardan?

Ankara'da trafik mi kitlenmiş?
İstanbul'da da Kadıköy-Beşiktaş vapur seferleri iptal edilmiş diye duydum

Havalimanına karşılamaya gelenleri gece 12 de seferleri biten metro sabaha kadar fazla mesai yaptırılıp gelenlerin evlerine ulaşımı sağlandı bu gece de Kadıköy- Beşiktaş seferleri iptal edilmiş öylemi

Arkadaşlar yazılanları okuyorum da saatlerdir yani ne bekliyordunuz. Siz eylem yapınca istediğiniz olacak mı. Yani siz istemiyorsunuz diye istifa mı edecek. Onu isteyen sizin kaç katınız insan var. Yok eğer mesele o değil biraz terbiye ederiz devam edelim ise mesajınız alındı. Hala bu neyin kavgası. Ortalığ yakıp yıkıp kaos çıkarınca karşınızdaki sesinizi duyabilir mi? Yani gidin sandıkta koyun tepkinizi. Bu topluma yazık değil mi? Az mı bedel ödedik yetmedi mi? Üstelik görüyorum ki taraflı ve ideolojik düşünenler çok fazla. Atatürkle ne ilgisi var. Neden hep Atatürk mesellesini gündeme getiriyorsunuz. Kıyaslamak komik olmuyor mu? Adam dindar diye Atatürk düşmanı mı olmak zorunda. Ama sizin kafanızdaki önyargılar gitmedi, gitmez kolay kolay . Biz biraz güzel günler görmeye başladık bunu yediremeyenler oldu ve harekete geçtiler. Biraz sağduyulu olalım. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Aynı 12 Eylül öncesine benziyor ortam. Kazanan olmayacak bu kaostan

Yiğit Bulut: Taksimde adam kalmayinca taraftar gruplarini cagirdilar...Bu da bitecek...Sabirla sevgiyle herkesin gercegi gormesini bekleyecegiz..
diye twit atmış sanki taraftar gruplarını zorla topluyorlar!!!!

taraftar guruplarını öyle kimse yönlediremez canım zorla kimsede toplayamaz herşeye bir cevapları var işte bu kezde adam kalmayınca taraftarları toplamışlar gibi bir cümlenin arkasında sığınıyorlar...kendisi ismi lazım değil bir numaralı yanlı tv kanalının yayın yönetmeni normal bu şekilde bir çıkış yapması havalimanındaki karşılamayı saatler öncesinden kendisinin moderatörlüğünü yaptığı programla canlı yayınladı alttaki başlıkta şu MUHTEŞEM KARŞILAMA...yani az bile yazmış

Kameralar bencede ıncelensın orantısız guc kullanan halka zulmeden kask numarlarını gızleyen polısler polıs olmayıpta unıforma gıyıp sokaklarda ınsanlara ıskence edenler cezalandırılsın

okadar genc öldü onlar neden yazilmiyor,polisin siddeti yüzünden komada yatan gencler var, hayati sönenler ,
hem her isin bi zorlugu vardir , insan gibi yaklassaydilar millet de karsilik vermezdi,durum ortada, polis yaksin yiksin sonra direnisciler yaptti oluyor öldür hastanelik yap aman onlara bisey olmasin.oh ne dünya, magdem inceleniyor sokakta hakkini arayan genclerin siddet magruz kaldi bariz ortada o suclularda bulunsun cezalandirilsin gerci masal da olsa

Arkadaşlar bir de şu meşhur %50 üzerine yazmak istiyorum günlerdir dilinde herkesin bu aslında bir kelime oyunu dümdüz bakarsak sanki milletin yarısı demek gibi anlama geliyor ve oooooo ne çok yandaşı var gibi düşündürüyor...Aslında öyle değil Türkiye yaklaşık 76 milyon nüfusa sahip ve 21 milyon vatandaşımızın oyunu aldı en son seçimlerde yaklaşık rakamlar bunlar bu da demek oluyorki %50 oy kullanabilen kesimin yarısı demek tüm Türkiyenin yarısı demek değil...Bu arada %50 nin yani çoğunluğun hakkını azınlığa yedirmem ifadeleri kullanıyor benmi yanlış biliyorum %50 ne zamandan beri diğer %50 den daha fazla oldu kaldıki %50 bile değil %49 dur o...yuvarlayıp düz hesap yapmamak lazım...

Eylemcilerin basina kalmamasi icin: Meşrutiyet'teki Simit Dünyası'nın camları TOMA tarafından su sıkılarak patlatıldı.#direnankara
Taksim bayram havasında ama Ankara hala savaş halınde haberlerı gelıyor ..

Taksimin bu durumu cok yanlıs gelıyor bana..

Şu anda Taksim de Ankara için dayanışma çağrısı yapılıyor zaten tv den de takip ediyorlarmış

acaba karnaval havasında haberleri varmıki Ankaranın halinden haberleri olsa asla duyarsız kalmaz heleki taraftar gurupları bunlar bence bilgileri yok

Ankara'da taksiciler tomaların sokaklara girmesini engellemek için araçlarını sokakların girişine bırakıyor !

Şu anda Taksim de Ankara için dayanışma çağrısı yapılıyor zaten tv den de takip ediyorlarmış

Dayanışma çağrısından fazlasına ihtiyacı var Ankara'nın..
Artık durmaları gerekiyor eylemlerin şekli değişmeden..
Taksim de insanlar gıtar calıp, yoga yapıp kıtap okuyor , Ankara da gaz ve pılastık mermı yıyor ..
Çok tezat bir direniş..

halk tv...taksimde Ankaradaki müdahale kınanıyor ve Ankara için dayanışma çağsırı yapılıyor...
haberi var alt yazıda...ne güzel başlamıştı neden bu hale getirdiler yine trafik bu saatte olmaz ki trafiği engelliyorlar diye müdahale etsinler... ben Ankarada yaşıyorum memur şehridir ve trafik belli saatlerde yoğundur sadece...

yerel yönetimle ilgili bu durum canım...
İstanbul Kadir Topbaş ı ben duruşu ve konulara ılıman yaklaşımı bakımından çok takdir ediyorum yalnız Ankara için aynı şeyi söylemem mümkün değil istesek sizi bir kaşık suda boğarız biyen bir zihniyetin emri altında polis onlarda emir kulu işte...

Bu topik ölen polisimiz için açıldı, başsağlığı dilekleri dışına çıkılmasın lütfen...

Ben de çok merak ediyorum tarafsız arkadaşların bu konudaki yorumunu.
Ben taraflı olduğum için yorum yapmıcam

demokrasi tum vatandaslar ıcın gecerlı oyle degıl mı? Ben taraflı bır bırey olarak sunu soylemeden gecemıyecegım...12 gundur suren isyan da hukumet yanlısı hıcbır vatandasımızın taskınlıgı olmamıstır.eylemseverlere taskınlık gostermedık....olgunlukla karsıladıgımız bu gosterılere şayet mıtıng olursa tarafsız eylemseverlerın tarafsızlıgını koruyacagını dusunuyorum.onlar da olgunluk gostermelıler...bu bır haksa hepımız ıcın gecerlı olmalı...kaldı kii meydandakıler dogrudan basbakanı ıstemedıgnı belırtme ozgurlugune sahıpse bız neden basbakanı ıstedıgımızı destekledıgımı gösterme ozgurlugune sahıp olmayalım...basbakanımızı neden yalnız bırakalım...bız gıdınce neden sagduyu gostermıs olmuyoruz onu anlayamadımm..

Son düzenleme:

Görkemli karşılamada atılan sloganları savunmuyorsun sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…