Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık yorumlayamıyorum bu hareketleri

Bu arada bugün çarşı,fb ve gs tüm taraftarlar ve ciddi bir çoğunluk taksime yürüdü.
Takip edemedim haberleri bilgisi olan var mı:44:

Ben de dünden beri takip etmiyorum kafam çok doldu ama buraya da göz atmadan olmuyor.
Erkek arkadaşım taksimde fotoğraf çekiyor, hava serin olmasa burda yatarım çok güzel bi ortam var insanlar çok eğlenceli, komik dedi. Ki kendisi nasıl bir ev kuşudur öyle sokağa çıkmak için milyon kere düşünen tiplerden

AK parti 15 ve 16 haziran tarihlerin de Ankara ve İstanbul da iki büyük miting yapma kararı almışş

gövde gösterisinin de tam sırasıydı zaten
tarafları birbirine kırdırmak için süper bir çözüm.
hani sağduyu, hani empati???!!!
gel de sus, konuşma...
asap falan bırakmadılar insanlarda
resmen dalga geçiyor..

Gelsin de sana da anlatsın, sen de bize

İzmirde de meşaleler yakılmış

Bazılarına 24 saat yayın yapan medya bu birlik beraberliği neden vermiyor acaba

Sinirlenme amonram, bak bize, sinirlerimiz alınmış gibi

Hem taksim meydanında 100 bin kişi var şu an, en güzel cevap bu birlik ve beraberliktir.

Yiğit Bulut: Taksimde adam kalmayinca taraftar gruplarini cagirdilar...Bu da bitecek...Sabirla sevgiyle herkesin gercegi gormesini bekleyecegiz..
diye twit atmış sanki taraftar gruplarını zorla topluyorlar!!!!

Olaylar sırasında İzmir'de sahilde oturan yada sadece yürüyen kızların saçını çekip coplayan 3 polisin ceza olarak görev yeri değiştirilmiş! Şaka gibi!!!!

İktidarın direnişe tavrı baştan beri şaka gibi. Ciddiye alana kadar direnişe devam.

aynen bende ya ...
buarada ankarada altınparkta başbakan izleyici topluyor şuan ne için topluyor duyamadım ama miting arabası gibi arabalar duyuru yapıyo bilgisi olan var mı? izleyici topalnıyor ya yazık

Fas gezisinden sonra Ankara'ya hoş geldin karşılaması için toplanıyorlar.

CNN türk canlı yayın veriyor kızılay da müdahale başlamış 50 bin kişi toplanmış nerdeyse

Olayları lehine çevirme yeteneğine güveniyor olabilir.
Oysa kabul etmek istemese de ''Bu başka, bambaşka bir şey.''

Son düzenleme:
Ankara'da trafik mi kitlenmiş?
İstanbul'da da Kadıköy-Beşiktaş vapur seferleri iptal edilmiş diye duydum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…