Ben artık yorumlayamıyorum bu hareketleri
Bu arada bugün çarşı,fb ve gs tüm taraftarlar ve ciddi bir çoğunluk taksime yürüdü.
Takip edemedim haberleri bilgisi olan var mı:44:
AK parti 15 ve 16 haziran tarihlerin de Ankara ve İstanbul da iki büyük miting yapma kararı almışş
Ben de dünden beri takip etmiyorum kafam çok doldu ama buraya da göz atmadan olmuyor.
Erkek arkadaşım taksimde fotoğraf çekiyor, hava serin olmasa burda yatarım çok güzel bi ortam var insanlar çok eğlenceli, komik dedi. Ki kendisi nasıl bir ev kuşudur öyle sokağa çıkmak için milyon kere düşünen tiplerden
Birde bu açıdan bakın:))
Eki Görüntüle 730960
gövde gösterisinin de tam sırasıydı zaten
tarafları birbirine kırdırmak için süper bir çözüm.
hani sağduyu, hani empati???!!!
gel de sus, konuşma...
asap falan bırakmadılar insanlarda
resmen dalga geçiyor..
Eki Görüntüle 730961
İzmirde de meşaleler yakılmış
Bazılarına 24 saat yayın yapan medya bu birlik beraberliği neden vermiyor acaba
Olaylar sırasında İzmir'de sahilde oturan yada sadece yürüyen kızların saçını çekip coplayan 3 polisin ceza olarak görev yeri değiştirilmiş! Şaka gibi!!!!
aynen bende ya ...
buarada ankarada altınparkta başbakan izleyici topluyor şuan ne için topluyor duyamadım ama miting arabası gibi arabalar duyuru yapıyo bilgisi olan var mı? izleyici topalnıyor ya yazık
Olayları lehine çevirme yeteneğine güveniyor olabilir.Haber doğruysa bu miting hemde şu sıralar doğru bir tavır değil. Eylemciler İstanbul'da Ankara'da hala sokaktayken yeni olayların çıkmasına mitinglere gidenlerle eylemciler arasında olay çıkmasına neden olmayacak mı?
Sağduyu diye bas bas bağırıyoruz, bu sağduyu mu? İyice kızıştırma mı?
Ki henüz seçim yok, birşey yok, niye miting?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?