demokrasi tum vatandaslar ıcın gecerlı oyle degıl mı? Ben taraflı bır bırey olarak sunu soylemeden gecemıyecegım...12 gundur suren isyan da hukumet yanlısı hıcbır vatandasımızın taskınlıgı olmamıstır.eylemseverlere taskınlık gostermedık....olgunlukla karsıladıgımız bu gosterılere şayet mıtıng olursa tarafsız eylemseverlerın tarafsızlıgını koruyacagını dusunuyorum.onlar da olgunluk gostermelıler...bu bır haksa hepımız ıcın gecerlı olmalı...kaldı kii meydandakıler dogrudan basbakanı ıstemedıgnı belırtme ozgurlugune sahıpse bız neden basbakanı ıstedıgımızı destekledıgımı gösterme ozgurlugune sahıp olmayalım...basbakanımızı neden yalnız bırakalım...bız gıdınce neden sagduyu gostermıs olmuyoruz onu anlayamadımm..
Bir yumurta dışarıdan bir güç ile kırılırsa hayat sona erer !
Bir yumurta içeriden gelen bir güç ile kırılırsa bu sefer yeni bir hayat başlar !
Muhteşem şeyler içeriden olur ve vakti, zamanı gelince açığa çıkar...
tebrikler hoşgörülü açıklama yapanlar(!)...
Buyrun Adana'da 2 farklı parti seçmenleri birbirine girdi ...
Adana da sehit olan polisi kendilerinin attigini söyleyen eylemcileri dinleyene kadar bende sagduyu diyordum ama artik bosver diyorum.
Bir insanin ailesini, yakinlarini, sevdiklerini, sevenlerini düsünmeden öldürebiliyorlarsa bosver.
Dedikleri gibi olsun.
Ya devlet basa ya kuzgun lese diyorlardiya.
Bakalim nolacak.
Enteresan, halbuki ondan önce 3 can verdik.
Yüzlerce de yaralı var hala.
Tüm bunlarda sağduyunuzu korumuş olmanız büyük başarı.
Evet can kayiplari oldu.
Kimi eylemcilerden kacmak isteyen kisinin arabasini son gaz sürmesi sonucu, kimi faili mechul.
Ama hicbiri o polisin katili gibi " sergen polisi kafasinin üstüne asagi attii... hahaha... sergen kac oglum kurtar g.tünü" diye konusma yapmadi.
Bilerek ve isteyerek bir insani öldürmek baska sey, kaza sonucu ölmesi baska sey.
Evet artik sagduyu demiyorum, cünkü sagduyuyu 5 metreden asagi attilar!!!!
o ses kaydinin gercek eylemcilere ait oldugunu nerden biliyoruz peki?meraktan soruyorum ben dinlemedom de bu yonde bi kanit var miEvet can kayiplari oldu.
Kimi eylemcilerden kacmak isteyen kisinin arabasini son gaz sürmesi sonucu, kimi faili mechul.
Ama hicbiri o polisin katili gibi " sergen polisi kafasinin üstüne asagi attii... hahaha... sergen kac oglum kurtar g.tünü" diye konusma yapmadi.
Bilerek ve isteyerek bir insani öldürmek baska sey, kaza sonucu ölmesi baska sey.
Evet artik sagduyu demiyorum, cünkü sagduyuyu 5 metreden asagi attilar!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?