Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hanımefendi belki siz oturduğunuz yerden eylemseverlere taşkınlık göstermemiş olabilirsiniz ama kendi adınıza konuşun bence,çünkü sokaklarda akp gençlik kolları polislerle beraber vatandaşlarımızı dövdü bunu da unutmayın olurmu!!!

sağduyu göstermiş olmuyorsunuz çünkü başbakanı havalimanına karşılaya giden halk dilinde tek slogan vardı Ya allah izin ver taksimi yıkalım bu ne demek oluyor peki? siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz onu bilemem....

valla ben buğün taksimdeydim ,çoluk çocuk panayır alanına dönmüş orası ,ayrıca pkkda halkın içinde apo sloganları atıyordu ,bugün bu durum beni çok rahatsız etti,çapulcuların eylemlerine destek veriyordum,ama bu dönüşümden hiç hoşlanmadım,neler oluyor ?galiba biraz daha düşünmemiz gerekir,sevgiler.kaos yaratmayalım son olarak gaza gelmeyelim diyorum,sevgiler.

Bir yumurta dışarıdan bir güç ile kırılırsa hayat sona erer !
Bir yumurta içeriden gelen bir güç ile kırılırsa bu sefer yeni bir hayat başlar !
Muhteşem şeyler içeriden olur ve vakti, zamanı gelince açığa çıkar...

dışardan kıırlıp peynirle falan karıştırılıncada omlet olup ham diye yutulur

tebrikler hoşgörülü açıklama yapanlar(!)...

Buyrun Adana'da 2 farklı parti seçmenleri birbirine girdi ...

Son düzenleme:
adana diye geçiyo ama yanlışlıkmı var iki şehirde de mi oldu böyle bir durum .aynı anda:44:

Adana pardon : (

Adana Ak parti lehine slogan atan kişiler direnişçilere taşla, sopayla, bıçakla saldırıldığı söyleniyor!!

halk tv olayı hükümeti düşürme olayına mı çevirdi banamı öyle geliyo:44:

ben yandaş medyayı 25 senedir tanıyorum. yenimi çıktı bu yandaş medya. galiba hükümetler iş başına gelirken, bir grup yandaş medya , bir kaç hakim, iş adamı kadrosyla geliyorlar

tebrikler hoşgörülü açıklama yapanlar(!)...

Buyrun Adana'da 2 farklı parti seçmenleri birbirine girdi ...

Adana da sehit olan polisi kendilerinin attigini söyleyen eylemcileri dinleyene kadar bende sagduyu diyordum ama artik bosver diyorum.
Bir insanin ailesini, yakinlarini, sevdiklerini, sevenlerini düsünmeden öldürebiliyorlarsa bosver.
Dedikleri gibi olsun.
Ya devlet basa ya kuzgun lese diyorlardiya.
Bakalim nolacak.

Son düzenleme:

Enteresan, halbuki ondan önce 3 can verdik.
Yüzlerce de yaralı var hala.
Tüm bunlarda sağduyunuzu korumuş olmanız büyük başarı.

Enteresan, halbuki ondan önce 3 can verdik.
Yüzlerce de yaralı var hala.
Tüm bunlarda sağduyunuzu korumuş olmanız büyük başarı.

Evet can kayiplari oldu.
Kimi eylemcilerden kacmak isteyen kisinin arabasini son gaz sürmesi sonucu, kimi faili mechul.
Ama hicbiri o polisin katili gibi " sergen polisi kafasinin üstüne asagi attii... hahaha... sergen kac oglum kurtar g.tünü" diye konusma yapmadi.
Bilerek ve isteyerek bir insani öldürmek baska sey, kaza sonucu ölmesi baska sey.
Evet artik sagduyu demiyorum, cünkü sagduyuyu 5 metreden asagi attilar!!!!

Son düzenleme:

Sizce o ses kaydı doğru mudur?
Bilmediğimden soruyorum.
Eğer doğruysa o insanlar gerçekten direnişçi halktan olabilir mi?

Weiss, kusura bakmayın ama yorumlarınız fazlasıyla taraflı.
Siz ne kadar aksini iddia etseniz de.

Bakın ben taraflı olduğumu söylüyorum, hiç sıkıntı yaşamıyorum. Tarafım direnişçi halk diyorum.
Polis şehidimize ilk rahmet dileyenlerdenim ayrıca.

Lakin objektif ve tarafsız olduğunu iddia edip te, her kıvılcıma tek taraflı bakanları zerre samimi bulmuyorum. Üzgünüm.

Ayrıca sağduyu, gaz bombaları havaya değil de, insanlara paralel mesafeden (öldürmek istermişçesine) atıldığında, "silahsız" halkla "silahlı" olarak tek taraflı savaşıldığında (düşmanla savaşır gibi) bitmişti.
Siz şehit polisimize gelene kadar biraz geç kalmışsınız.

Ha bu arada, yitip giden diğer canlarımızın hiç biri faili meçhul değil.
Kandırmayalım kendimizi.

Şimdi çıkıyorum, sabah okurum muhtemelen, iyi geceler.

Son düzenleme:
o ses kaydinin gercek eylemcilere ait oldugunu nerden biliyoruz peki?meraktan soruyorum ben dinlemedom de bu yonde bi kanit var mi

Bence samimi bulmadiginiz ikisileri okumayin hatta kaale bile almayin:)
Evet tarafliyim suan.
Yakip yikan, futursuzca bir insani ( üstelik bu insanin esi 5 aylik hamile) asagi atip öldüren ve ülkemi bunca ezayi reva gören saygisiz provakasyonculara karsi polisimi ve devletimi destekliyorum. ( siz diyorsaniz ki provakatör degilim sadece eylemciyim alinmayin)
Bunca zaman yaptiklari yakma yikmaya karsin sagduyu dedik ama onlar cana kiymaya basladi.
Sanki sizin duydukalarinizdan ve sizin düsüncelerinize uyan haberlerden gayrisi yalanmis gibi davranmaniz komik oluyor:)
Polisin elinde böyle bir kanit olmasi ve tüm Adana da o kisiyi ariyor olmasi SIR degil.
Evet zaten polis bu halkin düsmani, onun icin gaz bombalarini öldürmek amaci ile atiyor.
Ne deyim insallah birgün "imdat polis" demek zorunda kalmazsiniz.

Halk iyiki silahsizmis.
Silahsiz olduklari halde bu kadar ülke malina zarar verdiler, polis sehit ettiler, bir yigin polis arabasi yaktilar, kaldirim tasi koymadi söktüler, birde silahli olsalarmis ne olurmus cok merak ediyorum.

Eylemde ölen kimseyi önemsizlestirmiyoruz merak etmeyin.
Ekmek parasi icin emirleri uygulayan bir polisi " asagi attik aahahha" diyen insanlari hakli göremem.
Belki orda olmak bile istemiyordu, belki hamile esinin yaninda olmak istiyordu, sucu neydi? Emirleri uygulamak mi?

Kimseyle tartisacak degilim.
Bunlar benim düsüncelerim.
Aslinda evet gec bile kaldim.
Daha ilk gün yol ortasinda durdurduklari polis arabasinin icinde ki iki polisi linc ettikleri görüntüyü gördügüm an sagduyu demeyi birakmaliydim!!

Son düzenleme:
polis gorev aşkindan dolayi mi gaz bombasini kafaya nisan alip atesliyor yani?bu goreve bagliligi gercek suclulara karsi da gostereydi iyiydi

gunaydin herkese
dun haberlerde gordum inanmak istemedim coook uzucuydu(gerci daha oncede gostermis ben yeni gordum)
1.izmirde sahilde dolasan genclere saldiran polisler o nasil bir vahsilesmekti kizin sacina yapisiyor bir anda hele birde bir gencin suratina cop ile vurmasi vardi ki bir anne olarak ettigim ahlar insallah tutar
2.gonullu bir doktora uygulanan siddet kadinin her yeri koca koca morluklarla doluydu birde kolu kirilmis"kafasina gelen darbeyi engellemek"icin koluyla korunmus artik siz dusunun o darbe kafasina gelseydi doktorun durumunu
halbuki doktorda poliste insanlarin can guvenligini canini korumak icin bu meslekleri yapiyorlar ama BIR TARAF GOREVINI YANLIS ANLAMIS OLMALI ne dersiniz????

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…