Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu durum savaşlarda dahi suç teşkil eder.....insanlar görmek istemeyince bu kadar kör oluyorlar...........ya da şöyle diyelim bir grup ayrıcalıklarını kesinlikle kaybetmek istemiyor ondan bu vicdansızlıkları..........yoksa taraf tutmak işin hikaye kısmı biraz

Son düzenleme:
Günaydın herkese...
Bugün Taksim ve özellikle Ankara çok hareketli bir pazar yaşayacak...
Bir taraf sadece sesini duyurmak istedi diğer taraf duymuyoruz o sesi biz daha fazla ses çıkarırız derdinde...
Taraf demek zorunda bırakıldığım içinde ayrıca üzgünüm...
Olaysız birgün diliyorum...

Son düzenleme:
Kalabalık git gide büyüyecek heryerde direniş devam ediyor,gösterilmeyen illerde bile,yaşadığım şehir çok küçük ama devasal bir kalabalık direndi. Ben de taksimde olacağım yine inşallah,orada bunu yaşamak ayrı güzel oluyor!

Dün bu olaylar nasıl başladı diyerek takrar araştırdım. Hatta baya bir video mevcut.
Hatta yandaş dediğimiz kanallarda bile görülebiliyor ilk olaylar sonrası yok.
Herneyse şimdi diyoruz ya Avrupada Amerikada da alkol yasakları var,
İşte ben tüm samimiyetimle soruyorum, bilmiyorum çünkü,
böyle bir olayda oradaki halkın tepkisi hakları neler olurdu,
Reyhanlıyı ele alıcam çünkü hala çevremde o olayın Suriyede olduğuna inanlar var,
Bunun nedeni ise yayın yasağı SANSÜR,
Böyle bir sansür olsaydı diğer ülkelerde halk ne yapardı, hakları neler olurdu,
Reyhanlı patlamasının daha önce bilindiği ortaya çıkıyor, böyle bir durumda diğer ülkelerdeki tepki ve sonuç ne olurdu.
Bunu gerçekten merak ediyorum.

Bide şöyle bir şey var gözümüzün önünde Türkiye'nin her yerinde kıyamet koparken medya bu kadar sessiz ve yandaşsa biz bunca yıldır doğuyu da bu medyadan izledik ve çoğumuz görmediğimiz bilmediğimiz için sorgulamadık ne verdilerse onu aldık???

Dün taksimle ilgili yorum geliyor. Oldukça uzun, kendisi çok geveze olduğu için sağolsun hiç bir ayrıntıyı atlamadı Umarım sansürlemeyi unuttuğum argo yoktur

h0ly ..: nasıldı dün taksim
h0ly ..: kadınlarkulübüne yazıcam:X
O.: şöle diim sana
O.: fotolara baktın sanırım
O.: önce gezi parkına daldım
O.: millet çadırlarda kitap okio
O.: sohbet edio
O.: yer yer sahneler var
O.: dans eden
O.: şarkı söyleyen
O.: bale yapan
O.: yoga yapan
O.: aklına gelebilecek her şey
O.: bi bölümü revir yapmışlar
O.: acaip kalabalıktı
O.: bende ordan gidim dedim
O.: hemen uyardılar
O.: arkadaşım revir burası
O.: önünü boşaltalım
O.: bi de fotoğraf çekmezsen
O.: hatta çektiysen silersen biz çıkmayalım diye
O.: onun dışında gezi parkı asfalttan böle 80 90 cm yukarda, her yerde de merdiven yok
O.: merdiven yok
O.: yukarı çıkanlar
O.: aşağı inenler olio
O.: insanlar birbirine yardım edio
O.: her yerde marş
O.: her yerde şarkılar
O.: 28 senede
O.: kaç kere taksime gittiysem
O.: hep tedirgin olmuşumdur
O.: ellerim ceplerimde
O.: ulan çantamı biri kurcalar mı vs diye
O.: taa tünelden taksim meydana
O.: sonrada meydanın içinde
O.: dip dibe yürüdüm hiç çekinmedim
O.: sonra akm yi gözüme kestirdim
O.: millet tepesindeydi
O.: buldum yolu
O.: çıktım yukarıya
O.: sözde onaracaklardı
O.: akm nin içini bildiğin oymuşlar
O.: çürük diş gibi
O.: her yerden toz taş yağıyo
O.: üst katta biri yürüdüğü zaman taş düşüo falan
O.: çıktım neyse yukarı
O.: biri çıktı karşıma
O.: çıkma yukarı dedi
O.: niye dedim
O.: çürük tavan
O.: çok fazla kalabalığı kaldırmaz dedi
O.: dinlemedim çıktım
O.: ki bu kişi gönüllüydü
O.: üzerinde taksim platformu yazio
O.: insanları uyarıyo sadece
O.: çıktım
O.: bi kaç foto çektim
O.: hakikaten
O.: o meydana bakan kısımda
O.: tepede insanlar var ya
O.: hani gece de meşale yakanlar
O.: orası tamam
O.: ama onun briaz gerisi
O.: bildiğn çürük
O.: aşağı inebilir komplle tavan
O.: döndüm
O.: arka tarafa doğru gidio insanlar terasta
O.: gittim
O.: bi baktım
O.: dibim düştü
O.: boğazı bu kadar güzel gören bi nokta olamaz
O.: şok oldum
O.: kafayı yedim
O.: baya nutkum tutuldu
O.: boğaz değil sanki nehir
O.: bi de yani başka yerden baksan
O.: boğaz çok şey gelir
O.: işte binalar
O.: çarpık kentleşme falan
O.: burası bana acaip güzel geldi
O.: baya foto çektim
O.: işte geldiler yine uyardılar
O.: sizi görüyorlar çıkıyorlar diye
O.: saat oldu 8 i geçio
O.: o kadar durunca
O.: gece de bir iki poz çekmek istedim
O.: sonra orda adamlara da yardım ettim
O.: bi kaç turist geldi
O.: ingilizce bilmiolar
O.: görevliye sordular anlamadı
O.: noldu dedim gittim
O.: bişiler anlatıyorlar bize, ne diolar dedi
O.: dedim çatı sağlam değil
O.: o yüzden inmemizi mi istiyorlar dedi
O.: evet dedim
O.: teşekkür etti hemen indi
O.: türkler mesela böle değil :X
O.: eaah …. falan diip gidiolar
O.: sonra işte hava karardı
O.: akm nin içi bildiğin zifiri karanlık
O.: millet yukarı çıkıyo
O.: bende çıkmak üzereyim
O.: diorum ki bakın karanlık
O.: telefonun feneri ya da feneriniz yoksa çıkmayın
O.: çivi var, taş düşüo tehlikeli fena
O.: yine de millet çıktı
O.: sonra işte
O.: tam saat 9 da meydana çıktım
O.: o sırada asıl gösteri oldu
O.: tepeden havai fişek ve meşale
O.: baya eğlendim o an
O.: zıpladık bağırdık
O.: tekim bi de yani
O.: kimseyi tanımiosun
O.: acaip keyifliydi
....insanlarla olan gereksiz anıları, kızlarla muhabbeti falan ....
O.: beşiktaşa indik
O.: bi barikat yapmışlar
O.: bildiğin savaş olsa
O.: bu halk barikat yapmayı bilio :X:X
O.: böle sağlam
O.: böle güzel barikat olamaz
O.: hepsi mimar mühendisti herhalde
O.: ama yani ortam harbi müthiş ya
O.: baya keyifliydi
O.: ki ben normalde böle tek başıma olunca sadece
O.: hani alışverişse gider alır gelirim
O.: burda böle insanın kalası
O.: bakası gelio
O.: şeye şok oldum
O.: kızılkayalar diye şey var ya
O.: ıslak hamburger
O.: bağdat caddesinde
O.: onun asıl merkezi taksimde
O.: almamış ilk gün göstericileri
O.: benim odadan küçük bi dükkandır
O.: baya kapatmış
O.: sağındaki solundaki açık o kapalı
O.: bi de facete bişi yazmş sahibi
O.: ona da millet tepki göstermiş
h0ly ..: evet duymuştum
O.: sturbucks kapalı
O.: hafta içi de eve dönerken
O.: mado lar kapalıydı daha doğrusu boştu
O.: türk bayrağı asmışlar bi de
O.: tam ben akm nin önüne geldim
O.: gezi parkına girmeden
O.: o anda fenerliler geldi
O.: acaip büyük bi grup
O.: onbinler vardı yani
O.: onlar da baya eğlenceliydi
h0ly ..: akm yi zaten çürük diye yıkmayacaklar mıydı
O.: kesinlikle yıkılmalı bence
O.: şu hali bile tehlike arz edio
O.: ama ben içine girmeden
O.: böle olduğunu bilmiodum
O.: ama kesinlikle
O.: otel yapılıp
O.: rant sağlanmamalı
O.: müthiş bi manzarası var
O.: öyle böyle değil

Bahsettiği boğaz manzarası da bu

Bana en çok dokunan noktada bu zaten neden benim haber alma özgürlüğüm kısıtlanıyor günlerdir bu soruyu engeli koyanlara destek verenlere soruyorum ama bir cevap yok konu hep sapıyor başka yerlere çekilip laf kalabalığı yapılıyor ve ben her zamanki gibi sorumun cevabını alamıyorum...Doğu konusunda da çok haklısın ne verilirse onu aldık bugüne kadar ama şimdilerde sorguluyoruz medyanın bu yanlı tutumundan sonra çok geç kaldık belkide... bu gezi parkı eylemi günlük telaşlara kapılmış bizlerin bir çok konuda gözlerini açtı farkında olmadıklarımızı göremediklerimizi gösterdi bize..evet itiraz ettiğimiz sesimizi çıkardığımız noktalar oldu bu zaman zarfında ama çok açıdan bakmak bu günlerde nasip oldu...

Ses çıktıysa da bu kadar yüksek olmadı ve bu yüzden tabi bastırılması da kolay oldu... Anayasal haklardır bunlar en doğal en temel haklarımızdır bizim ama işte onları bile ihlal ediyorlar umarım herkesin bakış açısı biraz da olsa genişlemiştir herkesin ders çıkarması gereken çok şey var gezi parkından

Son düzenleme:
Bugün çok duygusalım günlerdir bir kesim sesini duyurmaya çalışıyor araya karışan çatlak seslere rağmen amacı belli olan bu ortak sesin bir dinleyeni bir anlayını yok evet mesaj alınmıştır diyoruz ama üslupta hala katı hala otoriter bir duruş var adana konuşmasında daha önceki ruh halimle dinlesem gerilir sinirlenir ona göre yazardım ama bugün ne gerginim ne sinirli sadece üzgünüm inadına davranışlar görmezden gelen cümleler hala çapulcular kelimeleri havada uçuşuyor ben halktım sadece bir ses verseydi bana anlaşabilirdik hiç bir zaman istifa etmesini istemedim kendi adıma milletimin çıkarları doğrultusunda düşündüm istifanın şu aşamada hiç kimseye bir faydası olamaz dedim.Cumhurbaşkanımız dahil bir çok önemli ses sağduyulu ılıman yaklaşırken neden hala halkı böler tutum içindeler...15-16 haziran Ankara-İstanbul mitingleri yapılacakmış neden peki ben daha fazla kalabalık toplarım gövde gösterisisin alasını yaparım demek içinmi.Kardeşime beni yuhalatmak içinmi...Tabiki desteğim her daim olacak masum sade vatandaşıma ama ben hala beni duymak istemeyenlerden umudumu kestim bugün itibariyle...

Son düzenleme:
mersindeki konuşmasında hala başörtüsünden bahsediyor zamanında biz çektik sıra sizde üslubuyla ben zaten bu duruşun geçmişin bir hesap görme şekli olduğunu düşünüyorum...

Ölen polis memurunun yakın görev arkadaşının ''yorgundu, dikkatsizlik sonucu düştü'' diye açıklama verdiğini okumuştum. Bunun sorumlusu yine polisleri kaç gün üst üste uykusuz çalıştıran hükümettir. Ayrıca o ses kaydının doğruluğuna da inanmıyorum. 2010'da Pkk'lıların yaktığı Türk bayrağını göstericiler yakmış gibi 2013'te gösteren kanallara inancım yok. Karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim şikayetçi olduğum durumu günlerdir söylüyorum. Polisini seven hükümet Pkk yandaşları gösterilerde polisini öldürürken, eziyet ederken neden izlemiş? Neden polisine sahip çıkmamış? Ee tabii onlar haklı kendilerine devlet istiyorlar. Onların haklı mücadelesine karışmamalı hükümet değil mi? Hem şehitler kelle ne de olsa önemli değil!!!

Polisimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Kalanlarına sabır...

mersindeki konuşmasında hala başörtüsünden bahsediyor zamanında biz çektik sıra sizde üslubuyla ben zaten bu duruşun geçmişin bir hesap görme şekli olduğunu düşünüyorum...

Hala CHP diyor ağlayacam valla!!!!
O 2 milyon ağaç nerde acaba biz niye görmedik az önce foto paylaştım durum belli gittikçe çölleşiyor hadi dikildi diyelim bugün sadece 3. körü için 1-5 milyon ağaç kesilecek bunun katliam olduğunu kendisi söyledi zamanında!!!
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Erdoğan, 3. köprü projesi ile ilgili olarak ise şu sözleri kaydetti:
"3. köprü İstanbul için cinayettir. İnşallah bu cinayet bitmeden hükümet değişir.
“Şimdi bunlar diyecekler ki vatandaş trafikte rezil mi olsun? Yahu bu işin köprü yapmaktan başka yolu yok mu? O zaman bütün boğazı kapatın komple köprü yapalım? İşte bunların vizyonu bu kadar değerli hemşerilerim. Benim şehrimde bana sormadan çevreyi katledeceksin, sonra da gelip bunun şovunu yapacaksın? Hadi bizden utanmadın, ‘ ormanlarımdan bir dal kesenin kellesini keserim’ diyen ecdadımızdan da mı utanmıyorsun? Utanmazlar değerli İstanbullular, bunlarda o tarihi şuur ne gezer? Anca yesinler içsinler ceplerini doldursunlar, keyiflerine baksınlar…

Son düzenleme:
2010 da pkk nın yaktığı barak diye iddia ettiğiniz olay daha bi kaç gün önce ankarada yaşanmıştır... ankarayaı kızılayı çok iyi biliyorum.... trt nin arşivine bkarsanız bunu ispatladığınıda görürsünz bayrağın bankadan nasıl alındığını ateşe atıldığını birirn ateşten alıp kaldırdığını sokak ismini hatta elektrik direğindeki iş ilanını dahi görmeniz mümkündür... orada eylem yapanlar farkında değiller mi acaba artık kendileride kullanılır hale geldiler.... uç gruplar ortalığı karıştırıp amacı sadece eylem eleştiri olan insanların arasına dalıyorlar................. bu görüntüler bnka güvenlik kamerasından mobeseden yanılmıyorsam bide taksi durağı kamerasından alınmıştı ama taksi durağı kamerasından emin değilim....

atatürk düşmanı zaten. İki ayyaş ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…