gunaydin herkese
dun haberlerde gordum inanmak istemedim coook uzucuydu(gerci daha oncede gostermis ben yeni gordum)
1.izmirde sahilde dolasan genclere saldiran polisler o nasil bir vahsilesmekti kizin sacina yapisiyor bir anda hele birde bir gencin suratina cop ile vurmasi vardi ki bir anne olarak ettigim ahlar insallah tutar
2.gonullu bir doktora uygulanan siddet kadinin her yeri koca koca morluklarla doluydu birde kolu kirilmis"kafasina gelen darbeyi engellemek"icin koluyla korunmus artik siz dusunun o darbe kafasina gelseydi doktorun durumunu
halbuki doktorda poliste insanlarin can guvenligini canini korumak icin bu meslekleri yapiyorlar ama BIR TARAF GOREVINI YANLIS ANLAMIS OLMALI ne dersiniz????
Bide şöyle bir şey var gözümüzün önünde Türkiye'nin her yerinde kıyamet koparken medya bu kadar sessiz ve yandaşsa biz bunca yıldır doğuyu da bu medyadan izledik ve çoğumuz görmediğimiz bilmediğimiz için sorgulamadık ne verdilerse onu aldık???
Bana en çok dokunan noktada bu zaten neden benim haber alma özgürlüğüm kısıtlanıyor günlerdir bu soruyu engeli koyanlara destek verenlere soruyorum ama bir cevap yok konu hep sapıyor başka yerlere çekilip laf kalabalığı yapılıyor ve ben her zamanki gibi sorumun cevabını alamıyorum...Doğu konusunda da çok haklısın ne verilirse onu aldık bugüne kadar ama şimdilerde sorguluyoruz medyanın bu yanlı tutumundan sonra çok geç kaldık belkide... bu gezi parkı eylemi günlük telaşlara kapılmış bizlerin bir çok konuda gözlerini açtı farkında olmadıklarımızı göremediklerimizi gösterdi bize..evet itiraz ettiğimiz sesimizi çıkardığımız noktalar oldu bu zaman zarfında ama çok açıdan bakmak bu günlerde nasip oldu...
mersindeki konuşmasında hala başörtüsünden bahsediyor zamanında biz çektik sıra sizde üslubuyla ben zaten bu duruşun geçmişin bir hesap görme şekli olduğunu düşünüyorum...
2010 da pkk nın yaktığı barak diye iddia ettiğiniz olay daha bi kaç gün önce ankarada yaşanmıştır... ankarayaı kızılayı çok iyi biliyorum.... trt nin arşivine bkarsanız bunu ispatladığınıda görürsünz bayrağın bankadan nasıl alındığını ateşe atıldığını birirn ateşten alıp kaldırdığını sokak ismini hatta elektrik direğindeki iş ilanını dahi görmeniz mümkündür... orada eylem yapanlar farkında değiller mi acaba artık kendileride kullanılır hale geldiler.... uç gruplar ortalığı karıştırıp amacı sadece eylem eleştiri olan insanların arasına dalıyorlar................. bu görüntüler bnka güvenlik kamerasından mobeseden yanılmıyorsam bide taksi durağı kamerasından alınmıştı ama taksi durağı kamerasından emin değilim....Ölen polis memurunun yakın görev arkadaşının ''yorgundu, dikkatsizlik sonucu düştü'' diye açıklama verdiğini okumuştum. Bunun sorumlusu yine polisleri kaç gün üst üste uykusuz çalıştıran hükümettir. Ayrıca o ses kaydının doğruluğuna da inanmıyorum. 2010'da Pkk'lıların yaktığı Türk bayrağını göstericiler yakmış gibi 2013'te gösteren kanallara inancım yok. Karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Benim şikayetçi olduğum durumu günlerdir söylüyorum. Polisini seven hükümet Pkk yandaşları gösterilerde polisini öldürürken, eziyet ederken neden izlemiş? Neden polisine sahip çıkmamış? Ee tabii onlar haklı kendilerine devlet istiyorlar. Onların haklı mücadelesine karışmamalı hükümet değil mi? Hem şehitler kelle ne de olsa önemli değil!!!
Polisimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Kalanlarına sabır...
Arkadaşlar yazılanları okuyorum da saatlerdir yani ne bekliyordunuz. Siz eylem yapınca istediğiniz olacak mı. Yani siz istemiyorsunuz diye istifa mı edecek. Onu isteyen sizin kaç katınız insan var. Yok eğer mesele o değil biraz terbiye ederiz devam edelim ise mesajınız alındı. Hala bu neyin kavgası. Ortalığ yakıp yıkıp kaos çıkarınca karşınızdaki sesinizi duyabilir mi? Yani gidin sandıkta koyun tepkinizi. Bu topluma yazık değil mi? Az mı bedel ödedik yetmedi mi? Üstelik görüyorum ki taraflı ve ideolojik düşünenler çok fazla. Atatürkle ne ilgisi var. Neden hep Atatürk mesellesini gündeme getiriyorsunuz. Kıyaslamak komik olmuyor mu? Adam dindar diye Atatürk düşmanı mı olmak zorunda. Ama sizin kafanızdaki önyargılar gitmedi, gitmez kolay kolay . Biz biraz güzel günler görmeye başladık bunu yediremeyenler oldu ve harekete geçtiler. Biraz sağduyulu olalım. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Aynı 12 Eylül öncesine benziyor ortam. Kazanan olmayacak bu kaostan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?