Hala CHP diyor ağlayacam valla!!!!
O 2 milyon ağaç nerde acaba biz niye görmedik az önce foto paylaştım durum belli gittikçe çölleşiyor hadi dikildi diyelim bugün sadece 3. körü için 1-5 milyon ağaç kesilecek bunun katliam olduğunu kendisi söyledi zamanında!!!
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Erdoğan, 3. köprü projesi ile ilgili olarak ise şu sözleri kaydetti:
"3. köprü İstanbul için cinayettir. İnşallah bu cinayet bitmeden hükümet değişir.
Şimdi bunlar diyecekler ki vatandaş trafikte rezil mi olsun? Yahu bu işin köprü yapmaktan başka yolu yok mu? O zaman bütün boğazı kapatın komple köprü yapalım? İşte bunların vizyonu bu kadar değerli hemşerilerim. Benim şehrimde bana sormadan çevreyi katledeceksin, sonra da gelip bunun şovunu yapacaksın? Hadi bizden utanmadın, ormanlarımdan bir dal kesenin kellesini keserim diyen ecdadımızdan da mı utanmıyorsun? Utanmazlar değerli İstanbullular, bunlarda o tarihi şuur ne gezer? Anca yesinler içsinler ceplerini doldursunlar, keyiflerine baksınlar
2010 da pkk nın yaktığı barak diye iddia ettiğiniz olay daha bi kaç gün önce ankarada yaşanmıştır... ankarayaı kızılayı çok iyi biliyorum.... trt nin arşivine bkarsanız bunu ispatladığınıda görürsünz bayrağın bankadan nasıl alındığını ateşe atıldığını birirn ateşten alıp kaldırdığını sokak ismini hatta elektrik direğindeki iş ilanını dahi görmeniz mümkündür... orada eylem yapanlar farkında değiller mi acaba artık kendileride kullanılır hale geldiler.... uç gruplar ortalığı karıştırıp amacı sadece eylem eleştiri olan insanların arasına dalıyorlar................. bu görüntüler bnka güvenlik kamerasından mobeseden yanılmıyorsam bide taksi durağı kamerasından alınmıştı ama taksi durağı kamerasından emin değilim....
Evet tarafliyim suan.
Yakip yikan, futursuzca bir insani ( üstelik bu insanin esi 5 aylik hamile) asagi atip öldüren ve ülkemi bunca ezayi reva gören saygisiz provakasyonculara karsi polisimi ve devletimi destekliyorum. ( siz diyorsaniz ki provakatör degilim sadece eylemciyim alinmayin)
Tayyip Erdoğan ı karşılayan 40 kilometrelik konvoyu gördünüz inşallah. Millet doğruları görüyor her şeye rağmen.
kamu dairelerinde çalıaşanlara mesaj çekildiğinden ayrıca gelmeyenler hakkında yasal işlem başlatılıcağından haberiniz yok herhalde hanımefendi.millet napsın başbakanı savunmasalar bile ekmek parası deyip gidiyor işte ahhh ahhhhh......
Görkemli karşılamada atılan sloganları savunmuyorsun sanırım.
ttlım ben onları da savunmuyorum tabıkı.. basbakan da kalkıp gıdın ezın demedı.
Yiğit Bulut gündemi değerlendiriyor 05-06-2013 (02) - YouTube
Yiğit Bulut gündemi değerlendiriyor 05-06-2013 (03) - YouTube
vaktınız varsa dınlemenızı onerırım...sız yazın ben takıp edıyorum..sımdı yatıyorum ıyı uykular cnm..
kamu dairelerinde çalıaşanlara mesaj çekildiğinden ayrıca gelmeyenler hakkında yasal işlem başlatılıcağından haberiniz yok herhalde hanımefendi.millet napsın başbakanı savunmasalar bile ekmek parası deyip gidiyor işte ahhh ahhhhh......
Tayyip Erdoğan ı karşılayan 40 kilometrelik konvoyu gördünüz inşallah. Millet doğruları görüyor her şeye rağmen.
Bugün çok duygusalım günlerdir bir kesim sesini duyurmaya çalışıyor araya karışan çatlak seslere rağmen amacı belli olan bu ortak sesin bir dinleyeni bir anlayını yok evet mesaj alınmıştır diyoruz ama üslupta hala katı hala otoriter bir duruş var adana konuşmasında daha önceki ruh halimle dinlesem gerilir sinirlenir ona göre yazardım ama bugün ne gerginim ne sinirli sadece üzgünüm inadına davranışlar görmezden gelen cümleler hala çapulcular kelimeleri havada uçuşuyor ben halktım sadece bir ses verseydi bana anlaşabilirdik hiç bir zaman istifa etmesini istemedim kendi adıma milletimin çıkarları doğrultusunda düşündüm istifanın şu aşamada hiç kimseye bir faydası olamaz dedim.Cumhurbaşkanımız dahil bir çok önemli ses sağduyulu ılıman yaklaşırken neden hala halkı böler tutum içindeler...15-16 haziran Ankara-İstanbul mitingleri yapılacakmış neden peki ben daha fazla kalabalık toplarım gövde gösterisisin alasını yaparım demek içinmi.Kardeşime beni yuhalatmak içinmi...Tabiki desteğim her daim olacak masum sade vatandaşıma ama ben hala beni duymak istemeyenlerden umudumu kestim bugün itibariyle...
Katılıyorum. "Halk" ile hükümet arasında olması gereken bir şeyin, AKP'ye oy verenler ve vermeyenler bölücülüğüne getirilmesinden çok mutsuzum. Halkın bir kısmı mutsuzuz, memnun değiliz diyor, başbakan seçmenlerini öne sürüyor. Onlar da biz memnunuz diğerleri olmasa da olur diyorlar. Başbakan, biz bunu yaptık şunu yaptık diyor, "elimizdeki bu, umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyeceksiniz" demek gibi bir şey aslında. Benim başbakandan umudum zaten yoktu da, seçmenlerinden de umudumu kestim artık. Biz zaten hiç bir millet olmayı becerememişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?