Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zaytung - '3.köprü cinayettir'' Diyen Büyük_ehir Belediye Ba_kan1 Tayyip Erdoan'a, Ba_bakan Tayyip Erdoan'dan Sert Yan1t: "Senin 0stanbul'a ne hayr1n dokunmu_?"

Seviyorum ben zaytung'u

Bence bu durumu parti olarak, görüş olarak ayırmak çok yanlış.
Herkesin kendi görüşü var ve buna saygı duymak zorundayız.
Ama olay başka bir boyut aldı.
Bu ülkenin başbakanı halkla orta yolu bulmak varken aksine ayrımcılığa gidiyor.
İç savaşa ortam hazırlanıyor gibi.
Bazı şeylerden vazgeçmek varken inatlaşmak niye?
Anlamıyorum anlamayacağım da. Anlaşılmaz bu yaptığı çünkü..

Ben de izledim ve montaj olduğu çok belli. Size göre değildir tabii. Yakılmadan önceki ve yakılan sıradaki görüntülere bir bakın. Her neyse bunu geçelim hadi sizin dediğiniz gibi olsun. Türk bayrağı zaten yıllardır yakılıyor. Kimseden de çıt ses çıkmıyor. Gösterilerde Pkk yandaşlarını polis de dahil olmak üzere herkes izliyor yakarken. Buna ne diyeceksiniz?

Yav bayrak çok umurunda sanki bazı kişilerin. Şimdi geldi akıllarına. Bayrak yıllardır yakılıyor zaten. Önce yapılan anlaşmalara bir göz atın. İşlerine gelince bayrak, işlerine gelmeyince aman canım barış ne olacak sanki. Ayrıca yıllardır bayrak yakanlar aktivist canım ne olacak yakabilirler (!)...

Tarafınızı belirlediğinize sevindim.
Daha fazla "ben tarafsızım ve objektifim" söylemlerinize gelemediğim için yazma gereğini duydum.
Zira baştan beri sergilediğiniz dayatmalarla tarafınız zaten belliydi.

Ben de bombalayan, tazyikleyen, vuran polise ve bu emri veren devlete karşı insanımın yanındayım.

Elbette alınırım, çünkü siz provakatör değil devamlı "eylemci" diyorsunuz söylemlerinizde.
Amaç neyse artık.

Provakatörlere sizden fazla karşıyız.
Siz evinizde provakatörlerle eylemcileri bir tutarak atıp tutarken, direnişçi halk meydanda o provakatörleri ayıklama ve yaptıklarını toparlarma çabasında.

Polisinize ve devletinize söyleyin de temizlesin aralardan o provakatörleri.
Her şeyi halktan beklemeyin yahu

Ayrıca, acitasyon yapacaksak eğer, giden diğer canlarımız da henüz çocuk denecek yaştaydılar.
Ana-baba evladıydılar.

En azından vicdanımız tarafsız çalışsa keşke.

Daha iyisini yapıyorum diyerek Şehirlerinmizin kimliğini değiştiren Başbakanın,
Gezi parkından sonraki yenilikçi hedefi neresi acaba?

Tayyip Erdoğan ı karşılayan 40 kilometrelik konvoyu gördünüz inşallah. Millet doğruları görüyor her şeye rağmen.

Tayyip Erdoğan ı karşılayan 40 kilometrelik konvoyu gördünüz inşallah. Millet doğruları görüyor her şeye rağmen.

kamu dairelerinde çalıaşanlara mesaj çekildiğinden ayrıca gelmeyenler hakkında yasal işlem başlatılıcağından haberiniz yok herhalde hanımefendi.millet napsın başbakanı savunmasalar bile ekmek parası deyip gidiyor işte ahhh ahhhhh......

yapmayın allah aşkına bu kadar basite indirgemeyin ordaki insanlarda belli bir düşünce amaç için oradalar asıl sorun ne biliyormusunuz insanlar ikiye bölündü ve bundan herkez kendi payına düşeni alacak malesef üzülerek endişe ile görüyorum ki olan bu millete olacak

Görkemli karşılamada atılan sloganları savunmuyorsun sanırım.

başbakan a edilen küfürler unutuldu mu ?????

ben eklemiştim ama izleyen olmamış sanırım.....

artık bu eylem durmalı.ülkeyi birbirne katacaklar.daha geçen gün yurtdışından birileri yönlendirmiş diye haberler çıktı.birkaç tane ajan yakalandı deniliyordu.

Allah bilir üç beş ağaç diye yola çıkılırken başbakan geri adım atsa "buraya hiçbirşey yapılmicak eylem bitsin " dese bile bu sefer de hükümet istifa diye dağılmayacak.olaylar yine devam edicek.

kusura bakmayın akp lilere koyun derken koyun resimleri koyarken sizler nasıl davrandınız?yalan haberlere kandınız.birbirinizi ayaklandırdınız.

artık bu eylem ülkeyi birbirine katmaktan başka bir işe yaramicak.tadında bırakmak gerekirdi.

açın gözlerinizi lütfen geri dönüşü olmayan yollara girilirse herkesin canı yanacak.şurada herkes internet üzerinden soruşturuluyor kimler örgütlemiş ne msjlar atmış derken geleceğinizi de düşünün.hata üstüne hata yapmayın.

rica ediyorum arkadaşlar dikkatli olun.olanları ve olacakları düşünün.

başlıkta hep aynı şeyler ben ve benim gibi düşüncelerini yazmaya çalışanları hep dışlama çabası.fikirlere saygı yok hep tartışma havası.

başınızı iki elinizin arasına koyun ve düşünün gerisi ne olacak ?birde konuyla ilgili kapatılan başlıkları baştan sona okuyun neler yazılıyordu söyleniyordu şimdi neler yazılıp konuşuluyor.

evet uyan Türkiye ....

siz herhalde benim bilmediğim farklı bir ülke de yaşıyorsunuz.Türkiye de bugün pazar.kamu daireleri kapalı oluyor pazar günleri.biraz destekli olsa iyi olur.kimin gidip gitmediğini kim takip edecek.

Şuanki gösteriyi bilemezyiz ne oldu ne bitti ama geçen gün ki mesajlar yayınlandı her yerde. gelmezseniz yasal işlem uygulanıcaktır diye.

Ahhh ahhh ne kadar önyargılı olduğunuzu tahmin ediyordum ama şimdi ispatladınız. Hemen atın kafadan. Sıkıştığınız her an iftira uydurma haber işte oldu bitti. Arkanızda da zaten önyargılarla size inanmaya hazır bir kitle...bi kere bugün pazar. İkincisi dediğiniz gibi olsa bile oradaki kalabalığın coşkusunu izliyorsunuzdur umarım. Bu zoraki taklit bir coşkumu yani. Neyse sandıkta her şey çıkacak ortaya

bi video var yayınlayamıyorum röpörtaj yapılmış gezide başörtülülerin bu ülkede yaşamasın tahammülüm yok diyor marmara ünv öğrencisi bi kız.... hani herkes el ele kolaydı hai başörtülülere ordaydı artık aklıma öyle geliyo ki o kız gibi düünenler bi örtü takıp sanki berebermiş gibi gösteriyorlar.... ne deyim canlı photoshop herhalde.... bi de şöyle bi düşünceye sahip sanırım ordakilerin geneli kapalıysan a... lisin var mı böyle bi saçmalık yaaaa..............

Son düzenleme:

40 km lik konvoyun nasıl oluşturulduğu yandaş medya bile alenen anlattı bende inanamadım ama söyledilerhalk kendi imkanları ile hareket etmedi tabiki edenlerde vardır aralarında ama genel olarak o kalabalık nasıl oluşturuldu herkes daha doğrusu görmek isteyenler görüyor duyuyor biliyor...Bakış açısı diyelim...

Son düzenleme:

Katılıyorum. "Halk" ile hükümet arasında olması gereken bir şeyin, AKP'ye oy verenler ve vermeyenler bölücülüğüne getirilmesinden çok mutsuzum. Halkın bir kısmı mutsuzuz, memnun değiliz diyor, başbakan seçmenlerini öne sürüyor. Onlar da biz memnunuz diğerleri olmasa da olur diyorlar. Başbakan, biz bunu yaptık şunu yaptık diyor, "elimizdeki bu, umduğunuzu değil bulduğunuzu yiyeceksiniz" demek gibi bir şey aslında. Benim başbakandan umudum zaten yoktu da, seçmenlerinden de umudumu kestim artık. Biz zaten hiç bir millet olmayı becerememişiz.

benim hala umudum varmış demek bugün o ufacık umudumuda yitirdim...
bugün içinde Adana,Mersin,Ankara olmak üzere 3 ilde yaptığı konuşmaları dinledim dinliyorum her defasında aynı sözler aynı tutum değişen ufacık birşey yok maalesefseçmenlerinden umudu kesme derim ben ve ailem son seçimlerde oy verdik kendisine ve artık vermeyi asla düşünmüyorsak umut var demektir

bişey rica etcem o kamululara gönderilen mesajları bu sayfadan paylaşmanız mümkün mü.... bide tüm kamu çalışanlarına mı gönderilmiş.... sıksık elektrik kesintisinden dolayı haberlere vs bakamadım netten de denk gelmedim hiç şimdi....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…