Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mesele oy verip vermemek değil ki, veren versin yine ben ona karışamam. Yeter ki biz oy verdik memnunuz, siz başınızın çaresine bakın tavrı takınmasınlar.

onlar çatlak sesler asla bu düşüncede olamam ben ve benim çevrem aradan çıkabilir bir kaç kişi bu da genele fatura edilmemeli bence bardağın dolu tarafından bakın iyi niyetle bakarsanız o kalabalığın bu şekilde düşünceye sahip olmadığını çok rahat anlarsınız...

akp.ye oy vermeyecekmişsiniz,o yüzden onu ayrı tutarak soruyorum.şu anki ortamda halkın yüzde yüzünü mutlu edebilecek bir parti olduğuna dair bi umudunuz varmı peki merak ediyorum.

hep o nun gibi GİBİ......düşünenler dedim sanırım bu genelleme yapmadığımı gösterir........

Mesele oy verip vermemek değil ki, veren versin yine ben ona karışamam. Yeter ki biz oy verdik memnunuz, siz başınızın çaresine bakın tavrı takınmasınlar.

sürekli sandığı adres gösteren birileri olunca iş oy verip vermemekten geçiyor yorumlarımız bile o yönde oluyor...
kesinlikle aynı fikirdeyiz benim yandaşlarım başımın üstüne diğerleri ne halleri varsa görsünler adam yerine koyup dinlemem bile tavrı...

Evet o tavır zaten insanları rahatsız eden ve üzücü olan.

bende onu anlamıyorum bu baslık eylemi desteklemeyenlerde fikrini söyleseyebilsin diye açıldı ama bakıyorum yine diger başlıklarda oldugu gibi, akp şöyle böyle, sen taraflısın diye tavırlar yapılıyor ve desteklemeyenler yine dışlanmaya çalışılıyor...

arkadaşımın arkadaşının çektiği şu kareden sonra bu gösteri benim için tüm masumiyetini kaybetmiştir...
Burası Taksim...

Burasıda

Burası Dortmund

Yine Taksim

ben dicektim sen aldım lafımı :):):):) tlfdan yakın çekip eklese de olur.birde msj kimden?

birde dün yada önceki gün tvde kocaoğlu eylemi destekleyen otobüs şoförleri hakkında gereken yapılacaktır dedi.kılıçdaroğluna ise bu yöneltiğinde olur mu demokratik haklarını kullanıyorlar dedi.

buyrun buradan yakın.

eylemcilerden yüz göremeyince başbakan a "halk seni de beni de istemiyorlar " dedi.ee sen nemalanıcaksın diğerleri gibi bu eylemcilerin sorunu. sen gelip benim kesimim diye sahipleniceksen eylemciler de sana dur der

BULAMDIM KAMULULURA GÖNDERİLEN MESAJLARI YANLIŞ YERLERE Mİ BAKIYORUM ACABA ARKADAŞLARDA YORUM OLARAK YAZMIŞLAR AMA Bİ KOPYALAYIP YAPIŞTIRMADILAR.... SANIRIM ARANIZDA KAMU ÇALIŞANlarında vardır onlarda yazabilirler....

Teşekkürler holy.
İzmir ve ankaraya ait te çok güzel ve umut verici kareler var.

50 kere bahsettik bu direnişten nemalanmaya çalışan bir takım gruplardan.
Ama nafile.

akp.ye oy vermeyecekmişsiniz,o yüzden onu ayrı tutarak soruyorum.şu anki ortamda halkın yüzde yüzünü mutlu edebilecek bir parti olduğuna dair bi umudunuz varmı peki merak ediyorum.

hayır yok.
olaylar sadece ortalık yerde içki içilmiyecek bi kaç yerde kısıtlanacak diye çıktı.
bizlerinse diğer iktdar partilerinde başları açıldı, namaz kılmaları engellendi, ordu evinde oturan arkadaşının evine bile gidemedin.
başı kapalı diye derece alan öğrenciler ödüllerini alamadı.
namaz kılanlar ordudan ihraç edildi. adamın evini bile kamusal alan yaptılar.
yanımızda roman götüremedik okula çünkü ingilizce hocamız el koyuyordu bunları okuyamazsınız diye.
daha gerilere gitmeyeyim ki iyice karışır. Kuranların yasaklandığı ezanların bile düzgün okunamadığı yıllara hiç gitmeyelim.

okulumda bir çok arkadaşım var açık, sol görüşlü..
dinsiz olanlar da var içlerinde.
hiç birinin başını kapattığını zorla Kuran okuduğunu ya da görüşünden vazgeçtiğini görmedim.

bu korkunun nedenini hiç anlayamıyorum.
korkacaksa yine 28 şubatta madur olanlar korkmalı.
halkı yok sayan bi düşünce sistemi asla iktidar olamaz bunu aklından kimse çıkarmamalı.
anca zorla darbe yapılırsa ya da yine tek partili demokrasiye(!) dönülürse anca..

son seçimlerde akp ye oy verirken bu bakış açısıyla çıkıp oy verdim aslında aklıma pek yatmamıştı ama kararsız seçmen kitlesindendim ben.... bu şekilde o dönem çok oy aldı çevremden biliyorum...karşınıza şu an işte bu diyebileceğim birini çıkaramamış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum...daha önce bu sebeple akp tercihim oldu evet ama bu saatten sonra bu üslup ve halkın kendine oy vermemiş kesimini görmezden gelen bir tavırla devam eden birisine oy vermem mümkün değildir..o meşhur balkon konuşmasında herkesi kucaklar şekilde konuşmasını gözlerim dolu dolu izlemiştim ben o başbakanı isterdim karşımda halkını ayrıştıran değil....parti meselesi değil bu... benim meselem şahsi...

hep o nun gibi GİBİ......düşünenler dedim sanırım bu genelleme yapmadığımı gösterir........

tabiki genelleme yapmadığınızı gösterir ama eğer o kadar insanın içinden cımbızla kötü bir örneği buraya taşırsanız örnek olarak bende o kalabalıktan biri olarak savunma gereği duyarım...çünkü ben o fikirde değilim ve dek gelmedim bu tarz zihniyete...aslada tasvip etmiyorum..bir amacıda özgürlükler içinse bu hareketin özgürlük herkes için olmalı demokrasi denen şey hepimiz için eşit olmalı...

Son düzenleme:
dedıklerımde gercekten ne kadar da haklıymısım........
VAY ANASINI ARKADAS....
OBJEKTIF YORUM BEKLIYORUMM.....
MASUMCA BSLAYAN CEVRECI EYLEMINI SIRRI SUREYYA ONDER IN ATESLEMESIYLEE BU HALE GETIRENLERI VE HALAA DESTEKLEYENLERI KINIYORUM..IYINIYETLI GUZEL INSANIMIN GORMEESINI ISTIYORUUMM.OLAYLAR NERELERE GELDII....BASBAKANIN CAPULCU DERKEN KIMLERI KASTETTIGINI BIZLER COOOK IYI ANLADIKK..SIZ DE ANLAYIINN.UZERINIZE ALINMAYIN GUZEL KARDESLERIIMM..

BASTAN BERI O KADAR COK SEY YAZDIM KII...DAHA NE DIYECEGIMI BILMIYORUUMMM

ADAM TAKSIMDEKI ÖZGURLUK MUCADELESINI HRANT DINK E BORCLUYUZ ..BURAYI HRANT DINK CADDESI ILAN EDIYORUUZ DEDIII YAAAAAAAAAAAAAA
OOOOOOOOOOOOOOOOOFFF GUZEL ULKEMIN GUUZEEEL INSAANLAARIII(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gezi Parkında Eylemci Ermeniler Türkiye'ye Kin Kustular! - YouTube

çok güzel bi konuya parmak basmışsın.
başbakan herkesi rahatlatan bi konuşma yapmalıydı.
neyse bu olaydan sağı solu ortası herkes ders alır inşallah.

teşekkür ediyorum cevabınız için.bende aynı fikirdeyim.en azından seçmenin yarısını mutlu etmeyi başarabilmiş bir partiye oy vermeyi tercih ediyorum sadece...buda bişeydir...ötekilerden aynı sizin gibi hiç umudum yok zira.

çok güzel bi konuya parmak basmışsın.
başbakan herkesi rahatlatan bi konuşma yapmalıydı.
neyse bu olaydan sağı solu ortası herkes ders alır inşallah.

Herkesin derdi bu zaten. Hala da yapmıyor. Hala gövde gösterisi derdinde, bir çocuk gibi "benim kalabalığım senin kalabalığını döver" deme derdinde. Derdi, sıkıntısı, isteği olan, konuşmasıi dinlemesi gereken halk Kızılay'da, Altınpark'ta değil.

Bu görüntüler fotomontaj değil gerçektir elbette.
Ne kadar inandırıcı olabilir bilmiyorum ama senin, benim rahatsızlığımdan çok daha fazlasıyle samimi direnişçileri rahatsız etmektedir.
Onların apolitik direnişine gölge düşürmektedir.

bu nedir yahu pess pess

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…