çok güzel bi konuya parmak basmışsın.
başbakan herkesi rahatlatan bi konuşma yapmalıydı.
neyse bu olaydan sağı solu ortası herkes ders alır inşallah.
teşekkür ediyorum cevabınız için.bende aynı fikirdeyim.en azından seçmenin yarısını mutlu etmeyi başarabilmiş bir partiye oy vermeyi tercih ediyorum sadece...buda bişeydir...ötekilerden aynı sizin gibi hiç umudum yok zira.
bu nedir yahu pess pess
hayır yok.
olaylar sadece ortalık yerde içki içilmiyecek bi kaç yerde kısıtlanacak diye çıktı.
bizlerinse diğer iktdar partilerinde başları açıldı, namaz kılmaları engellendi, ordu evinde oturan arkadaşının evine bile gidemedin.
başı kapalı diye derece alan öğrenciler ödüllerini alamadı.
namaz kılanlar ordudan ihraç edildi. adamın evini bile kamusal alan yaptılar.
yanımızda roman götüremedik okula çünkü ingilizce hocamız el koyuyordu bunları okuyamazsınız diye.
daha gerilere gitmeyeyim ki iyice karışır. Kuranların yasaklandığı ezanların bile düzgün okunamadığı yıllara hiç gitmeyelim.
okulumda bir çok arkadaşım var açık, sol görüşlü..
dinsiz olanlar da var içlerinde.
hiç birinin başını kapattığını zorla Kuran okuduğunu ya da görüşünden vazgeçtiğini görmedim.
bu korkunun nedenini hiç anlayamıyorum.
korkacaksa yine 28 şubatta madur olanlar korkmalı.
halkı yok sayan bi düşünce sistemi asla iktidar olamaz bunu aklından kimse çıkarmamalı.
anca zorla darbe yapılırsa ya da yine tek partili demokrasiye(!) dönülürse anca..
sorduğum soruya cevap alamdım... iddia edenlerde cevap vermeye tenezzül etmediler sanırım bene ankaranın çeşitli yerlerindeki akadaşlarımı aradım kamululuara böyle bi mesaj geldi mi diye hepside gelmedi dedi küçük i köyde yaşıyorum buradakilerede gelmemiş mesaj falan.... eğer aksi oldu ise mesaj gelen arkdaşlar varsa onlarda foto çekip yayınlasınlar ki bi umut diyenlerde bi gerçeği daha görsün!!! objektiflik adına....
aslında çok ta tuhaf bir görüntü değil zaten dağdan indiler diyalog kuruldu artık içimizdeler meclisteler vs...meydanda olmalarıda çok garip gelmemeli bundan sonra doğal hale getirenler açılım süreci içinde olanlardır...
dip not: benim için katlanılmaz bir görüntü.. deli oldum ....benim bildiğim bu guruplar uzaklaştırılmış...
KIMSENIN KIMSEYI ZORLA TAYYIP ERDOGAN I KARSILAMAYA CAGIRDIGI FALAN YOK..BASBAKANIMIZI COOOK SEVIYORUZ SIZISTESENIZDE ISTEMESENIZ DE O HEPIMIZIN BASBAKANI...NASIL EYLEMSEVERLER BIRBIRLERINE BU SIKLDE HABER VERDILERSE BIZ DE BU SEKILDE TOPLANDIK...GUVERCINLE HABERLESSEYDIK EYIYDI ASLINDA:d YADA DUMANDA:d
Eskiden olsa ordakiler toplanır içeri alınırdı.Onların elebaşlarıyla masaya oturanlar benim oyumla gelmedi oraya.
Ermenilerle ilgili olarak ayrı bi grup toplanmış.Gezi parkı direnişiyle alakalı bi konu yok.
Taksim'de Ermeni olaylarında ölenler anıldı - Sabah - 09 Haziran 2013
.....................
İmza
Konserve
Paylaşılanlar bunlar. Bunların doğruluğunu bilemiyorum ancak karşılama için belediyenin otobüslerini kapatıp üzerlerine Akp bayrakları asıp insanları almaya gittiklerini kendim gördüm. Belediyenin otobüsleri babalarının malı tabi bunu geçtim, Başbakanlarını çok seven o insanlar eylemcilerin yaptığı gibi neden kendi imkanlarıyla gitmiyorlar da otobüsle toplanıyorlar bu da epey aklımı karıştırdı benim.
İnsanların birbirine haber vermesi sizce garip mi? Bizim akrabalarımız da gitti ama otobüsle falan değil kendi imkanlarıyla gittiler geldiler.
Bir fotoğraf dolaşıyor internette bi ilçe başkanı mesaj atmış gelmeyenler hakkında suç duyurusu yapılacak diye. Bunu diyen neyin kafasını yaşıyor bende bunu merak ediyorum.
kamu dairelerinde çalıaşanlara mesaj çekildiğinden ayrıca gelmeyenler hakkında yasal işlem başlatılıcağından haberiniz yok herhalde hanımefendi.millet napsın başbakanı savunmasalar bile ekmek parası deyip gidiyor işte ahhh ahhhhh......
Paylaşılanlar bunlar. Bunların doğruluğunu bilemiyorum ancak karşılama için belediyenin otobüslerini kapatıp üzerlerine Akp bayrakları asıp insanları almaya gittiklerini kendim gördüm. Belediyenin otobüsleri babalarının malı tabi bunu geçtim, Başbakanlarını çok seven o insanlar eylemcilerin yaptığı gibi neden kendi imkanlarıyla gitmiyorlar da otobüsle toplanıyorlar bu da epey aklımı karıştırdı benim.
Fasülye yaklaşımıma umarım kırılmadınız...
İmza
Sırık Fasülye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?