Kays isimli üye ısrarlı istediği için paylaştım neden herkes bana yükleniyor?!
Okuduysanız eğer mesajla haberleşme değil belediyenin otobüslerini kendi malları gibi kullanıp insanları getirmeleri garip geliyor yazdım. Evet garip geliyor.
İnsanların birbirine haber vermesi sizce garip mi? Bizim akrabalarımız da gitti ama otobüsle falan değil kendi imkanlarıyla gittiler geldiler.
Bir fotoğraf dolaşıyor internette bi ilçe başkanı mesaj atmış gelmeyenler hakkında suç duyurusu yapılacak diye. Bunu diyen neyin kafasını yaşıyor bende bunu merak ediyorum.
kızlar bir reklam var twix reklamı orada bile sağ sol işlenmiş pes dedim insanlar nereden ne çıkaracaklarını şaşırmış
ben bu iddia yı istiyorum ....
bu o gece istanbul havaalanına başbakan ı karşılamak için atılmış msj lar ayrıca zorla çıkarılmış gibi de görünmüyorlar.eminim partiye üye olanlara gönderilmiş msjlar.herkese yollanmış msjlardan değil....
biz bugün kü miting için atılan ve hakkında yasal işlem uygulanacak diye atılan msjlar nerde onları istiyoruz.
sizin için önemi var mı bilmiyorum ama ben kırıldım ....
........
sizin için önemi var mı bilmiyorum ama ben kırıldım ....
bu gün bu reklamı izlerken aynı şeyi düşündüm:) ama kötü bişey gelmedi aklıma . neticede ikiside aynı
Hayır ben size yüklenmiyorum. Siz bir fikir sundunuz bende cevap verdim. En azından otobüslerle ulaşım sağlanmış otobüsler yakılıp yıkılmamış.
O zaman bende gezi parkı eylemcilerine soruyorum o otobüsler babanızın malımı da yakıp yıkıyorsunuz? Bana garip gelen de bu.
Fasülye yaklaşımıma umarım kırılmadınız...
İmza
Sırık Fasülye
datlucadum burada karşılaştık bize de bekleriz
bu olaylardan sonra algıda seçicilik galiba dikkatimi çekti.
ben mi fesatım ne öyle düşündüm
bu konuda yorumları çok merak ediyorum ...
Hayır ben size yüklenmiyorum. Siz bir fikir sundunuz bende cevap verdim. En azından otobüslerle ulaşım sağlanmış otobüsler yakılıp yıkılmamış.
O zaman bende gezi parkı eylemcilerine soruyorum o otobüsler babanızın malımı da yakıp yıkıyorsunuz? Bana garip gelen de bu.
ya ben de lafın üzerine aklıma geldi merak ettim.
o giden belediyeden otobüsler kimin otobüsüymüş????
belediyenin mi yoksa şahısların mı?
yoksa aynı lafı bende orası için kullanıcam.
merakımı yenemeyip ankarada oturan kamuda çalışan akrabamı aradım sordum ..yok öyle bi mesaj almadım dediBULAMDIM KAMULULURA GÖNDERİLEN MESAJLARI YANLIŞ YERLERE Mİ BAKIYORUM ACABA ARKADAŞLARDA YORUM OLARAK YAZMIŞLAR AMA Bİ KOPYALAYIP YAPIŞTIRMADILAR.... SANIRIM ARANIZDA KAMU ÇALIŞANlarında vardır onlarda yazabilirler....
sorma o konuda mahcumbum çünkü tembelim
hatta ben olumlu düşündüm. ikiside aynı ama bir inat için ayrılmışlar keşke insanlarda bu inattan vazgeçse diye geldi aklıma
Bu gün yapılacak mitingler için izin alındı mı ?
bu konuda yorumları çok merak ediyorum ...
Zaten o laf kullanıldı geç kaldınız ben o lafa cevap olarak yazdım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?