Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır ben size yüklenmiyorum. Siz bir fikir sundunuz bende cevap verdim. En azından otobüslerle ulaşım sağlanmış otobüsler yakılıp yıkılmamış.

O zaman bende gezi parkı eylemcilerine soruyorum o otobüsler babanızın malımı da yakıp yıkıyorsunuz? Bana garip gelen de bu.

Garip olan AKP'li belediyelerin davet edip otobüs kaldırıp o insanları oraya götürmesi.Sonra kendilerine oy verenler kendi kendine toplanmış gibi bi hava yaratılması,sanki benim seçmenim böyle tepki verdi dermiş gibi olanlara.
Kendi düşünüp kendi isteğiyle kendi imkanıyla gitmekle aynı şey değil,kimse kusura bakmasın.

kızlar bir reklam var twix reklamı orada bile sağ sol işlenmiş pes dedim insanlar nereden ne çıkaracaklarını şaşırmış

bu gün bu reklamı izlerken aynı şeyi düşündüm:) ama kötü bişey gelmedi aklıma . neticede ikiside aynı

Son düzenleme:

Arkadaşım resmi bile var ben gördüm Ama nedense sadece resmi var biri çıkıp mesaj bana/bize geldi demiyor. Sadece resim. Çok zor değil başka bi telefondan kendi telefonuna öyle bir mesaj atmak.

bu gün bu reklamı izlerken aynı şeyi düşündüm:) ama kötü bişey gelmedi aklıma . neticede ikiside aynı

datlucadum burada karşılaştık bize de bekleriz
bu olaylardan sonra algıda seçicilik galiba dikkatimi çekti.
ben mi fesatım ne öyle düşündüm

Bu gün yapılacak mitingler için izin alındı mı ?

Tartışma çıkmasını kesinlikle istemiyorum ama hala eylemcilerle provokatörleri ayırmıyorsunuz. Polis bile ayıklamak için özel ekip kurmuş. Ben otobüs yakan eylemci görmedim. Benim burada gördüğüm eylemciler, kendi halinde insanlardı, eylemlerini yapıp akşam evlerine döndüler.
Bir de "en azından" demek bir savunma biçimi değil.

Fasülye yaklaşımıma umarım kırılmadınız...

İmza
Sırık Fasülye

Estağfurullah.

Bilakis, "İnsanın kendini bilmesi en büyük erdemdir." gerçeğiyle birlikte, çıtırlar, tazeler ve kuruların ihtiyaç bırakmadığı konserveden, stepne olarak arkalarında olduğuna dair bir imza bulunsun istedik...

datlucadum burada karşılaştık bize de bekleriz
bu olaylardan sonra algıda seçicilik galiba dikkatimi çekti.
ben mi fesatım ne öyle düşündüm

sorma o konuda mahcumbum çünkü tembelim
hatta ben olumlu düşündüm. ikiside aynı ama bir inat için ayrılmışlar keşke insanlarda bu inattan vazgeçse diye geldi aklıma

bu konuda yorumları çok merak ediyorum ...

ulkemizde devlet degilse de, kurtlere ve ermenilere soykirimi destekleyen o kadar insan var ki, bu da azinliklara dusmanligi artirmak icin yapiliyor olabilir.

soykirim degilse de gecmisimizde azinliklara yapilan bazi muameleler malumdur, ancak katil devlet hesap verecek de ne demek oluyor. hrant dink caddesi falan cok utopik dusunceler bunlar. muhtemelen provakatorler. tayyip istifa sloganina katilmamalarindan dolayi akp tarafindan bile ayarlanmis olabilirler
diye dusunuyorum

ya ben de lafın üzerine aklıma geldi merak ettim.
o giden belediyeden otobüsler kimin otobüsüymüş????
belediyenin mi yoksa şahısların mı?
yoksa aynı lafı bende orası için kullanıcam.

ya ben de lafın üzerine aklıma geldi merak ettim.
o giden belediyeden otobüsler kimin otobüsüymüş????
belediyenin mi yoksa şahısların mı?
yoksa aynı lafı bende orası için kullanıcam.

Zaten o laf kullanıldı geç kaldınız ben o lafa cevap olarak yazdım onu

merakımı yenemeyip ankarada oturan kamuda çalışan akrabamı aradım sordum ..yok öyle bi mesaj almadım dedi

sorma o konuda mahcumbum çünkü tembelim
hatta ben olumlu düşündüm. ikiside aynı ama bir inat için ayrılmışlar keşke insanlarda bu inattan vazgeçse diye geldi aklıma

hımmm çok mantıklı bir açıdan bakmışsın
evet haklı olabilirsin
sanırım ben fesatım.
ne mahcubiyeti boş ver kitaplar yerinde duruyor okursun
özletme kendini

Bu gün yapılacak mitingler için izin alındı mı ?

şimdide Ankara da devletin her türlü imkanı kullanılıyor...ayrıca niye izin alsınlarki bizzat izin verecek merciler katılıyor mitinge...

Son düzenleme:
Yalnız Pursaklar mitingi çok zayıf söylemedi demeyin ...

Gezi parkında eylem yapan protestocular
Başbakan'a bir dizi soru yönelttiler.

Protestocuların soruları şöyle;

1) Atatürk Havalimanı miting alanı mı?
2) Atatürk Havalimanında gerçekleştirile.n miting için Valilik’ten yazılı izin alındı mı?
3) Eğer izin alınmadıysa AKP’lilerin düzenlediği gösteri yasa dışı değil midir?
4) Kanunsuz gösteriye Twitter’dan ve SMS yoluyla çağrı yapan AKP’liler de gözaltına alınacak mı?
5) Gösteri yasa dışı ise neden polis anons yapıp tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etmedi ?
6) Başbakan hazretlerini havalimanından her zaman otobüs mü alır?
7) İstanbul Belediyesi izinsiz bir mitinge destek vererek metro çalışma saatlerini dün akşama özel olarak neden saat 04:00`e kadar uzatmıştır?
8) İzinsiz bir mitinge yardımcı olan belediye görevlileri ve AKP yetkilileri hakkında gerekli yasal işlem yapılmakta mıdır?
9) Havalimanında herhangi bir deve kesme girişimi olmuş mudur?
10) Başbakan "Yol ver gidelim, Taksim'i ezelim" vb. bölücü sloganlara neden müdahale etmemiştir?

ALINTIdır bi yerde okudum paylaşmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…