Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada bir sonucunu daha yazayım, yine sevgilimden öğrendim.
Kendisi İstanbul'da yaşıyor ve oralarda komşuluk ilişkileri yokmuş pek. İnsanlar hep şüpheyle yaklaşırlarmış birbirine.
Bir kaç gündür inanılmaz bir anlayış ve dayanışma içerisinde olduklarını söyledi. Bizim mahallede park kavgası çok yaşanırdı hele arabaların bribirlerine yol verdiklerini görmedim. Kaç gündür herkes birbirine yol veriyor, herkes birbirine gülüyor, herkes çok anlayışlı diyor..
Buyrun burdan yakın

Son düzenleme:
Bu anektodu paylaşmam lazım.

Başbakanı karşılmaya giden topluluğa Gökçekin kanalı olan beyaz tv muhabiri mikrofon tutuyor ve teyze diyor ki;

-Kılıçdarıng arkasındayık :)

koptum yemin ederim. Garibim teyzemi tolayıp gelmişler :) Kimi karşıladığından haberi yok.

İnsanlar geçmişten ibret alabilselerdi tarih tekerrürden ibaret olmazdı.

İnşallah canım İnşallah Türkiye hep burdan yakar.

işte bu sözde gövde gösterisinin özeti neyin peşindeler ciddi bir kesim farkında değil

Ağzına, diline, beynine sağlık.

işte bu sözde gövde gösterisinin özeti neyin peşindeler ciddi bir kesim farkında değil

Resmen Allah söyletmiş Ayarlasan olmaz bu kadar. İnanın derdim kılıcdaroglu falan da değil devlet bahceli de dese yine gülerdim

İnsanlar geçmişten ibret alabilselerdi tarih tekerrürden ibaret olmazdı.

haklısın bu eylem i devam ettirenler geçmişten ibret alsaydı üç can ve onca yaralı olmazdı herşey tadında bırakılırdı ....

aaaaa esnaf ın dükkanları zarar görmezdi ,araçlar kullanılmaz hale gelmezdi.yağmalama olamazdı

ankaranın bazı semtlerine 24 de kadar çalışması gereken belediye otobüsü saat 22 den sonra çalışmıyor ? dün bu yüzden eve gidemedim. 2 saat dışarıda kaldım. nasıl bir zihniyetse engellemeye çalışıyorlar.

Ben insanlar dedim ama, eylemciler demedim. Geçmişten herkesin ibret alması gerekir başbakanı bundan tenzih edemeyiz.
Misal kendisi de gelmiş geçmiş liderleri inceleyebilir. Uzun süre liderlik yapmış insanların nasıl diktalaştığını ve sonlarının ne olduğunu görebilir, ona göre davranabilir.

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Arık köyünden de destek var. İlginç olan köyün nüfusunun sadece 52 olması, çok şirinler

aşk olsun eylemcileri insandan saymıyor musun ?

Resmen Allah söyletmiş Ayarlasan olmaz bu kadar. İnanın derdim kılıcdaroglu falan da değil devlet bahceli de dese yine gülerdim

tabiki mesele teyzenin kimi söylediği değil kimi söylemediği

başka alanlara kaydırıldılar işleri güçleri var bi de senimi taşıyacaklar hayret bişi
şaka bir yana istesek sizi bir kaşık suda boğardık zihniyeti bu çok normal bir durum yani...

Söylediğimden bu sonucu çıkartıyorsan sen de başbakanı insandan saymıyorsun demektir

Ben insanlar dedim ama, eylemciler demedim. Geçmişten herkesin ibret alması gerekir başbakanı bundan tenzih edemeyiz.
Misal kendisi de gelmiş geçmiş liderleri inceleyebilir. Uzun süre liderlik yapmış insanların nasıl diktalaştığını ve sonlarının ne olduğunu görebilir, ona göre davranabilir.

ben ilk msj ımda eylem yapanlar diyorum. bu senin msj ın "insanlar "dedim diyorsun .ağzımdan başbakan a dair bir söz çıkmadı sen insandan saymıyorsan o senin görüşün .

Canım esenboğa-merkez arası 25 km yalnız

sana çooook teşekkür ediyorum bazı gerçekleri yazmaktan yayınlamaktan o kadar yoruldum ki ispatlasamda anlamak istediklerini görmek istediklerini görüyorlar o nedenle bıraktım peşini neyseki sen varsın:13::13::13: bence bununda bir açıklaması vardır

Taksim'de 'PKK dışarı' sesleri
Taksim'de düzenlenen mitingde, terörist Abdullah Öcalan'ın posterlerini açan grup tepki topladı. Meydanı dolduran kalabalık "PKK dışarı" sloganları attı.
Taksim Dayanışması tarafından meydanda düzenlenen miting, geniş katılımla başladı. Hafta sonu havanın güneşli olmasını fırsat bilen çok sayıda İstanbullu Taksim'e akın etti. Terörist Abdullah Öcalan'ın posterini açan bir grup, alandaki diğer eylemcilerin tepkisi ile karşılaştı. Gruba pet şişe atan eylemciler, "PKK dışarı" şeklinde slogan attı. Yaşanan gerginlik, miting görevlilerinin araya girmesiyle büyümeden engellendi.

İZMİR
Gezi Parkı protestolarına deskek veren eylemcilerin Gündoğdu Meydanı'ndaki toplanmaları başladı. Yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu meydana, Alsancak Limanı yönünden yaklaşan 20-30 kişilik bir grup, Kürtçe şarkı söyleyip, sloganlar atınca gerginlik yaşandı. Bölücü terör örgütünü simgeleyen bir flama açmaya çalıştıkları öne sürülen bu gruba alandaki eylemciler tepki gösterip müdahale etti. Yaşanan gerginlik sırasında taraflar birbirlerine taş attı.

Havalimanı yolu üzerinde oturan arkadaşımla konuştum, protokol yoludur adı. Akan trafiği kesip, yığılmasını bekleyip otoüsten foto cektiler, gözlerimle gördüm dedi. :)

Cok üzülüyorum inanın, her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetinin basbakanıdır o. Ben gidersem herkesi yakarım diyerek son cırpınıslarını verse de inanın cok ama cok üzülüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…