işte bu sözde gövde gösterisinin özeti neyin peşindeler ciddi bir kesim farkında değil
Havalimanı yolu üzerinde oturan arkadaşımla konuştum, protokol yoludur adı. Akan trafiği kesip, yığılmasını bekleyip otoüsten foto cektiler, gözlerimle gördüm dedi. :)
Cok üzülüyorum inanın, her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetinin basbakanıdır o. Ben gidersem herkesi yakarım diyerek son cırpınıslarını verse de inanın cok ama cok üzülüyorum.
Konuşmasını dinlemedin mi?
Kendini kaybetmiş
Havalimanı yolu üzerinde oturan arkadaşımla konuştum, protokol yoludur adı. Akan trafiği kesip, yığılmasını bekleyip otoüsten foto cektiler, gözlerimle gördüm dedi. :)
Cok üzülüyorum inanın, her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetinin basbakanıdır o. Ben gidersem herkesi yakarım diyerek son cırpınıslarını verse de inanın cok ama cok üzülüyorum.
Yalnız Pursaklar mitingi çok zayıf söylemedi demeyin ...
seçimlerdede farkında olmadan ampule basmışlardır kesin :)
yada tehdit altında oy kullanmışlardır mutlaka,
yok yahu bu seçim topyekün hilelidir diye düşüneyimde içim rahatlasın bari
evet farkında olmayan bir kesim var, ama neyseki ciddi çoğunlukta değil.
Eki Görüntüle 731284
Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Arık köyünden de destek var. İlginç olan köyün nüfusunun sadece 52 olması, çok şirinler
ben gezi parkı' nda değil ama gezi parkı harici eylemlere bir süre ara verilmesini uygun buluyorum şu ortamda. iş öyle bir noktaya geldi ki ilk günlerdeki masum direniş ve desteğin yerini etik olmayan bazı yönelndirmeler bile yapılmaya başlandı '' kızıma başı açık olduğu halde başını kapat da öyle eyleme git madem iktidar bizi dinle kandırıyor biz de onu kandıralım'' gibi absürt bir mesajın halk tv' de yayınlanması gibi. bu mesajı veren kişinin kızının eylemlere katıldığını falan da sanmıyorum tamamen itibarsızlaştırma ve suyunu çıkarma amaçlı yazılmış birşey. ama halk tvnin bunu nasıl yayınladığına akıl erdiremiyorum. direnişin ilk birkaç günü amaca uygundu ama artık amacı aşılmış ve saptırılmış durumda. gezi parkında gençler dayanışma ve paylaşımla komün yaşantısına atıfta bulunurken buna karşılık başbakan mitingler yapıyor, olay amacından iyice sapıyor .iş partiler boyutuna taşındı bu noktada iktidar muhalefet herhangi bir siyasi oluşuma fırsat verilmeden gezi parkındaki nöbet tutma vs. ye devam edilip diğer eylemlere son verilmesini gerektiğini dşünüyorum. olay yüzlerce ağacın kesilmesine karşı koyma kamuya ait alanın kamunun olduğunu hatırlatma eylemiyken neyi idüğü belirsiz ideolojilerce ve bazı siyasetçilerce kullanılmaya başlandı.
istanbul valisi dün gece direnişçilere tweet atmış okumuşsunuzdur '' yanınızda olmak isterdim '' diye tweet atmış samimiyetine inanmadım ama eğer samimiyse bu valiyi oraya gençlerin yanına gitmekten alıkoyan şey nedir bir yanda '' polis müdahalesi olmayacak '' ddiye defalarca yazan vali, diğer yanda bülent arınç .( ki başbakan geçen gece havaalanında konuşurken endişeyle bakıyordu başbakanın her sözüyle) bir yandan da gezi parkı ile ilggilenmeyen sadece eylemcilerle ilgili konuşmalar yapan başbakan olayı kişiselleştiriyor bütününe bakmıyor bu ortamda sağlıklı hiçbir adımın atılamaycağını düşünüyorum.
bu direniş çok ses getirdi evet başbakan her ne kadar aynı söylemlerine devam etse de bundan sonra başbakan için değil ama bakanlar kurulu ve mkyklarda öyle herşeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum. herşeyden evvel ağaçlarına sarılan kendilerini siper eden yaralanan dövülen gaza suya maruz kalan gençlerin başlattığı ağaçları kurtarmak için verdikleri kendilerince kurtuluş mücadelesi ( testisi yırtılan genç arkadaş gibi ) gibi adlandırdıkları direnişin bu hale gelmesinden ötürü üzüntülüyüm açıkçası.
baştan beri yazıp çizdiğim özet
İstanbul Valisi mi ?
İstanbul Valisi diye birşey yok artık.
Okul bahçesinde bi köşede tek başına oturup oyun oynayan abilerini izleyen esamesi okunmayan küçük bir çocuk o artık.Yazık.Vasfını,kimliğini,mevkiini,oturdugu koltuğu bile taşıttırılamayan bir adam o.Yanınızdayım dese nolacak ??
Neyse...Basbakanın bugünkü eyleminde ! miting değil çünkü o insanları yine en hassas yerinden vuruyor.Belaltı çalışıyor.Yapabildiği tek şey bu.Maksat gerilim artsın.
Benim anlamadığım bir de Başbakanın kendisi takip edemez bütün olayları da bu danışmanları ne iş yapıyor yani cami de içki içildi diyor hala imam çıktı yalanladı bir sürü video fotoğraf çıktı, ABD de 17 kişi öldü dedi büyük elçilik yalanladı, gerçi kendisi de AVM yapacam da yapacam da dedi onu da kendisi yalanladı...Bir araştırın yani danışmanları araştırmadan etmeden bilgi veriyor heralde!!!
Kimse inanamıyor Vali Mutlunun öyle twitlerine bi gönül kırdıysam bin özür dilerim falan yazmış insanlar hacklendiğini düşünüyor valla:)))
çok güzel bir özet katılıyorum fakat çapulcu nun türkçe sözlükteki anlamı çapul yoluyla başkasının malını alan ,talan eden ,yağmacı demek.hiç uymamış.
ayrıca başbakan ın eylemcilere değil eylemci sıfatıyla orada bulunup mala zarar verenlere dediğini düşünüyorum.
Vallahi açıkça söylemem gerekirse, ben de günlerdir Sayın Başbakan'ın her bir şeyi telaffuz etmesine rağmen, artık aşikar olan tenzih edilecek her şeyi telaffuz etmesine rağmen, bütün tenzihler veya suçlamalar sonuçta kendileri üzerinden yapılan "asıl kitleyi" niye bir türlü düşünemediğini veya niye biraz da o kitleden bahsetmediğini düşünüp duruyorum halen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?