Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

işte bu sözde gövde gösterisinin özeti neyin peşindeler ciddi bir kesim farkında değil

seçimlerdede farkında olmadan ampule basmışlardır kesin :)

yada tehdit altında oy kullanmışlardır mutlaka,

yok yahu bu seçim topyekün hilelidir diye düşüneyimde içim rahatlasın bari

evet farkında olmayan bir kesim var, ama neyseki ciddi çoğunlukta değil.

Konuşmasını dinlemedin mi?
Kendini kaybetmiş

Konuşmasını dinlemedin mi?
Kendini kaybetmiş

Dinledim cnm, cok üzülüyorum.

Şahsen onu dinlemiş, aynı mecliste bulunmuştum, o kadar zeki o kadar hitap yetenegi gelişmiş bir adamdı ki bitirdi kendini. Gerçekten bitirdi. Aynı politik görüşe sahip değilim kendisiyle ama sonucta hepimizin başbakanıy-dı.

buna benzer şeyler banada geliyor hepsini paylaşsak ne ifade eder bilmiyorum ama dediğin çok doğru ne gerek vardı bu duruma herkesin elinde bir örnek bayraklar ama haberler insanlar evlerinden getirdikleri türk bayraklarıyla başbakanı karşılıyor diyor gözümemi inanayım haberleremi...bu gösteriler tamamen egosunu tatmin etmek üzerine gerçekleştirilmiştir...Başbakanı otobüsün üzerinde anons eden sunucu diyim kimse işte ooo diyokiii beşiktaşlılar burdaaaa galatasaraylılar burdaaaa fenerliler burdaaaa diye parçaladı kendini dünkü taraftar ayaklanması nasıl bir etki bıraktıysa artık düşün ona bile karşılık verme gereği duyuluyor...

Son düzenleme:
Yalnız Pursaklar mitingi çok zayıf söylemedi demeyin ...

çok özür dilerim ama sizin bu sitedeki açılan konularda yada yapılan tartışmalarda bu kadar taraf olmanız doğrumudur.elbette görüşleriniz olacaktır ama şahsen bu sitede böyle ayrılıkların olup insanların yazılarında birbirlerine kin kusması,nefretle bakarak hakarete varacak yazılar yazması bana göre üzücü..çünkü bu sitenin amacı ayrıştırıcılık değil birleştirici olmalı diye düşünüyorum.sizde konu açıp ,tartışmayı başlatıp sonra işin boyutu değişince cezalandırıp tartışmayı sonlandırıyosunuz.oysaki başlangıcında böyle olaylara mahal verilmemesi daha doğru olur.umarım eleştiriye açıksınızdır.tekarar özürdilerim.iyi günler.sadece fikrimi beyan etmek istedim.

ben gezi parkı' nda değil ama gezi parkı harici eylemlere bir süre ara verilmesini uygun buluyorum şu ortamda. iş öyle bir noktaya geldi ki ilk günlerdeki masum direniş ve desteğin yerini etik olmayan bazı yönelndirmeler bile yapılmaya başlandı '' kızıma başı açık olduğu halde başını kapat da öyle eyleme git madem iktidar bizi dinle kandırıyor biz de onu kandıralım'' gibi absürt bir mesajın halk tv' de yayınlanması gibi. bu mesajı veren kişinin kızının eylemlere katıldığını falan da sanmıyorum tamamen itibarsızlaştırma ve suyunu çıkarma amaçlı yazılmış birşey. ama halk tvnin bunu nasıl yayınladığına akıl erdiremiyorum. direnişin ilk birkaç günü amaca uygundu ama artık amacı aşılmış ve saptırılmış durumda. gezi parkında gençler dayanışma ve paylaşımla komün yaşantısına atıfta bulunurken buna karşılık başbakan mitingler yapıyor, olay amacından iyice sapıyor .iş partiler boyutuna taşındı bu noktada iktidar muhalefet herhangi bir siyasi oluşuma fırsat verilmeden gezi parkındaki nöbet tutma vs. ye devam edilip diğer eylemlere son verilmesini gerektiğini dşünüyorum. olay yüzlerce ağacın kesilmesine karşı koyma kamuya ait alanın kamunun olduğunu hatırlatma eylemiyken neyi idüğü belirsiz ideolojilerce ve bazı siyasetçilerce kullanılmaya başlandı.

istanbul valisi dün gece direnişçilere tweet atmış okumuşsunuzdur '' yanınızda olmak isterdim '' diye tweet atmış samimiyetine inanmadım ama eğer samimiyse bu valiyi oraya gençlerin yanına gitmekten alıkoyan şey nedir bir yanda '' polis müdahalesi olmayacak '' ddiye defalarca yazan vali, diğer yanda bülent arınç .( ki başbakan geçen gece havaalanında konuşurken endişeyle bakıyordu başbakanın her sözüyle) bir yandan da gezi parkı ile ilggilenmeyen sadece eylemcilerle ilgili konuşmalar yapan başbakan olayı kişiselleştiriyor bütününe bakmıyor bu ortamda sağlıklı hiçbir adımın atılamaycağını düşünüyorum.

bu direniş çok ses getirdi evet başbakan her ne kadar aynı söylemlerine devam etse de bundan sonra başbakan için değil ama bakanlar kurulu ve mkyklarda öyle herşeyin eskisi gibi olmayacağını düşünüyorum. herşeyden evvel ağaçlarına sarılan kendilerini siper eden yaralanan dövülen gaza suya maruz kalan gençlerin başlattığı ağaçları kurtarmak için verdikleri kendilerince kurtuluş mücadelesi ( testisi yırtılan genç arkadaş gibi ) gibi adlandırdıkları direnişin bu hale gelmesinden ötürü üzüntülüyüm açıkçası.

Son düzenleme:

baştan beri yazıp çizdiğim özet

Eki Görüntüle 731284

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Arık köyünden de destek var. İlginç olan köyün nüfusunun sadece 52 olması, çok şirinler

Çok hoşlar gerçekten... :)

Hemi de toplam nüfusun % 50 sinden fazlası bir arada.

Eh bu nüfusun henüz oy verebilmek için yaşı tutmayanlarının olacağı gözönüne alındığında oran çok daha yüksek... :)

Sağolun paylaştığınız için, mizah ve tebessüm olmasa keman teli gibi gerilmiş sinirlerin zaptedilmesi çok daha zor olur hakikaten ...

Benim anlamadığım bir de Başbakanın kendisi takip edemez bütün olayları da bu danışmanları ne iş yapıyor yani cami de içki içildi diyor hala imam çıktı yalanladı bir sürü video fotoğraf çıktı, ABD de 17 kişi öldü dedi büyük elçilik yalanladı, gerçi kendisi de AVM yapacam da yapacam da dedi onu da kendisi yalanladı...Bir araştırın yani danışmanları araştırmadan etmeden bilgi veriyor heralde!!!

Son düzenleme:

İstanbul Valisi mi ?
İstanbul Valisi diye birşey yok artık.
Okul bahçesinde bi köşede tek başına oturup oyun oynayan abilerini izleyen esamesi okunmayan küçük bir çocuk o artık.Yazık.Vasfını,kimliğini,mevkiini,oturdugu koltuğu bile taşıttırılamayan bir adam o.Yanınızdayım dese nolacak ??

Neyse...Basbakanın bugünkü eyleminde ! miting değil çünkü o insanları yine en hassas yerinden vuruyor.Belaltı çalışıyor.Yapabildiği tek şey bu.Maksat gerilim artsın.

]

baştan beri yazıp çizdiğim özet

çok güzel bir özet katılıyorum fakat çapulcu nun türkçe sözlükteki anlamı çapul yoluyla başkasının malını alan ,talan eden ,yağmacı demek.hiç uymamış.

ayrıca başbakan ın eylemcilere değil eylemci sıfatıyla orada bulunup mala zarar verenlere dediğini düşünüyorum.

Kimse inanamıyor Vali Mutlunun öyle twitlerine bi gönül kırdıysam bin özür dilerim falan yazmış insanlar hacklendiğini düşünüyor valla:)))

Çünkü bütün basın yayın organları,yerel,özel bütün kanallar bu konusmayı veriyor.
Gerçek olup olmasada bu o anda ağzından çıkıyor ve o anda bütün Türkiyeye ulaşıyor ve sonra tvler kapatılıyor.
İnsanların aklında bu kalıyor ve Basbakan soyledıyse dogrudur diyen kitle iyice bileniyor.
Ve sonuc : Hedefe ulaşıldı.Mission completed:Camide içki içildi.
Basit alicengiz oyunları...
Yalan dolan belaltı..
Yakışmıyor bir başbakana böyle söylemler demiyorum.
Yakışıyor .

Kimse inanamıyor Vali Mutlunun öyle twitlerine bi gönül kırdıysam bin özür dilerim falan yazmış insanlar hacklendiğini düşünüyor valla:)))

adamlar özür dilese, ılımlı yaklaşsada olmuyor esip gürlese olmuyor : ))))

bizim facebookta paylaşım yapmıyorsunuz yandaşlar yorumuna döndü : )))

Facebook üzerine bu konuda yorum yapmayacağız bunu tekrar ifade ediyorum. İçinizden kimse de orada acımasızca yapılan eleştirilere bak şurada ne var aç gözlükleri de demedi.

Dedim ya olay çıkması hoşuMuza gidiyor, kötü bir şeyler olsun da nasıl olursa olsun, olay çıksın yeter

Vallahi açıkça söylemem gerekirse, ben de günlerdir Sayın Başbakan'ın her bir şeyi telaffuz etmesine rağmen, artık aşikar olan tenzih edilecek her şeyi telaffuz etmesine rağmen, bütün tenzihler veya suçlamalar sonuçta kendileri üzerinden yapılan "asıl kitleyi" niye bir türlü düşünemediğini veya niye biraz da o kitleden bahsetmediğini düşünüp duruyorum halen...

bunu başbakan a sormalısın.asıl kitle dediğin gerçek anlamda çapulcular ise yorum yapamam.ilk eylem yapanlar yerini başka kitlelere bıraktı.sesleri duyulmuyor artık.

mesela daha demin tvde duydum başbakan hala konuşma yapıyor. "ne sağcıyız ne solcu çapulcuyuz çapulcu"....bi slogan

başbakan da " hayırlı olsun" dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…