Basbakanın capulcu kelımesını neden uzerınıze alınıyorsunuz?
Bırkac capulcu derken vatanını seven fakat farklı partıden olan vatandaslarını kastetmedı.,.
Bunu bızler anlayabılıryorken sızın neden anlamadıgınıza sasıyorum......
Bence bu kadar da hakkını yemeyın adamın...
"İzni birkaç çapulcudan alacak değilim" CNN TÜRK Video
Eylemler başladıktan 3-4 gün sonrası.Ben kimseyi tenzih ettiğini duymadım.
Hınca hınç dolu Taksim'deki binlerce kişiye dendi 3-5 çapulcu.
Dinledim cnm, cok üzülüyorum.
Şahsen onu dinlemiş, aynı mecliste bulunmuştum, o kadar zeki o kadar hitap yetenegi gelişmiş bir adamdı ki bitirdi kendini. Gerçekten bitirdi. Aynı politik görüşe sahip değilim kendisiyle ama sonucta hepimizin başbakanıy-dı.
Bir şeyi merak ediyorum ne zamandır.
Taksim eylemini bir çatışma gibi gösterenler acaba gidip görerek mi yorum yapıyorlar yoksa basından duydukları kadarıyla mı?
İstanbul'da yaşamadığım için soruyorum.
Çünkü son bir kaç gündür orada bulunanların yorumu çok barışçıl bir ortam olduğu yönünde, festival havası diyorlar. Bir kısım ise tam tersi söylemde. Aynı mekan hakkında bu kadar zıtlık bana garip geliyor.
Bakılan aynı görülen farklı.
bunu da o eylemcilere sormalısın.eyleme sonradan dahil olanlar belli.
pencereni açtın mı ?pencerenin önünden dışarıyı izlemekle dışarı da nasıl bir hava olduğunu anlamak mümkün değildir.
ama bu konuda da hiç unutmam şöyle bir mesaj yazdım ve bu konuyu açtım ;
http://www.kadinlarkulubu.com/turki...i-parki-eyleminin-sonuclari.html#post30686941
çok özür dilerim ama sizin bu sitedeki açılan konularda yada yapılan tartışmalarda bu kadar taraf olmanız doğrumudur.elbette görüşleriniz olacaktır ama şahsen bu sitede böyle ayrılıkların olup insanların yazılarında birbirlerine kin kusması,nefretle bakarak hakarete varacak yazılar yazması bana göre üzücü..çünkü bu sitenin amacı ayrıştırıcılık değil birleştirici olmalı diye düşünüyorum.sizde konu açıp ,tartışmayı başlatıp sonra işin boyutu değişince cezalandırıp tartışmayı sonlandırıyosunuz.oysaki başlangıcında böyle olaylara mahal verilmemesi daha doğru olur.umarım eleştiriye açıksınızdır.tekarar özürdilerim.iyi günler.sadece fikrimi beyan etmek istedim.
Çarşı Beşiktaşdaki kedileri zor tutuyor..
Seyyancığım merhaba,
Ben kendi adıma yorum yaptığın için bir özür dilemen gerektiğine katılmıyorum.
Öyle veya böyle hepimize özgürce ve saygı çerçevesinde yorum yapabilme imkanı ve hakkı tanıyan, birbirimizle kimi zaman kardeş ötesi olma imkanı sağlayan, her bir şeyimizi önce hem insan hem kadın olmak yönümüzle paylaşabildiğimiz bir yerden ziyade, hepimiz kendimizi gözden geçirebilsek, karşılıklı olarak neyi? neden? o veya bu şekilde düşündüğümüzü birbirimize güzel güzel izah edebilsek, sonuçta bazı ortak paydalarda mutlaka buluşabiliriz diye düşünmüşümdür çoğu zaman, sadece bu konuda değil forumdaki tüm başlıklarda...
Biz hepimiz insanız, hepimizin yanılgıları olabilir. Hepimizin farklı değerleri değer yargıları olabilir. Hepimizin birbirimizden öğreneceği ne çok doğrular olabilir, vardır da mutlaka...
Ve çoğunluğu artık erişkin olmuş forumdaşları birilerinin kontrol etmesine, birilerinin bir şeyler empoze etmesine, birilerinin onlara taraf veya bitaraf olmasına hiç ihtiyaç duymadan bu oto kontrolü direk kendi başına yapabiliyor olması gerekmez mi?
Kör topal da olsa bunu biraz da sağlayabilmek yine hepimizin elinde. Bence buradaki her yorumda asıl üzerinde durmamız gereken nokta bu olmalı.
Tüm bu yazdıklarım tamamen kendim de dahil, olması gerekeni ifade edebilmek içindi. Yoksa bu anlamda öyle veya böyle davrananlar var gibi bir manada anlaşılmasın lütfen, eğer kendimi eksik ifade etmişsem herhangi bir olumsuzluk düşüncesine kapılan bir arkadaş olursa, asla istemem ve üzülürüm buna. Çünkü aklımdan geçen hali öyle değil. "Ne kadar farklı düşünürsek düşünelim, hepimizin olabildiğince birbirimizle doğrularımızı paylaşabilmek, istifade edebilmek, en doğruda buluşabilmek adına" anlatmak istediğim şey...
Gestalt'ı parça-bütün ilişkisini bilirsiniz. Der ki "Bütün; parçaların toplamından fazlasıdır. Parçalara tek tek bakarak bütünü anlayamazsınız". Önemli olan parçaların arasındaki dinamik ve örgütlenme ile oluşturdukları bütündür.
Çamaşır makinenizin nasıl çalıştığını sadece deterjan haznesine bakarak anlayamayacağınız gibi bu büyük eylemi de sadece bir gruba odaklanarak yanlış yorumlamanız olasıdır.
Biraz tebessümün zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?