Allah aşkına hala insanlar %50 oy aldıklarına inanıyormu gerçekten?seçim demokratik değildi arkadaşlar oy pusulalarının yani başka partiye verilmiş oyların çöpe atıldığını gören birsürü insan var.Örneğin İzmir de yaşamıyor adam Atıyorum akp nin oy oranının fazla olduğu illerden buralara yerleştiriyorlar insanları.Kömür makarna yardımlarını zaten sağır sultan duydu.Bir şey diyeyimmi size rte geldiğinde karşılasınlar diye 100tl vermişler insanlara arabaları olanlara benzin parası,kamuda çalışanlar katılmaya mecbur bırakılmış hatta Ankara belediyesinde de karşılamaya katılan olsun diye katılmayanlar hakkında işlem yapılacak denmiş.Lütfen ya kör olmasın kimse herşeymi yalan arkadaş hepmi bu hükümete laf edenler haksız yalancı vs?
İki konuya dikkat çekmek istiyorum.
1.si IMF ile ilgili cevabımı yukarıda görsel olarak paylaştım, kovulan bir şey yok. Dış borcumuz katlandı vs... Araştırılabilir.
2.si ise %50 oy aldı evet ama bu demek değildir ki Türkiye'nin yarısı onu destekliyor. Ülkemizde oy kullanmayan %30 civarı(daha fazla da olabilir) insan var.
Sızın cıddı bır kesım degıl dedıgınız ınsan kac mılyon ınsan bılıyor musunuz? 2011 de kac mılyon ınsan oy verdı..akp kac mılletvelılı cıkardı bılıyor musunuz??
Şu videoyu bir izlesen.
o kadar yazdıklarımdan bır ona takılmana sasırmamak lazım hatun..:)
bır de vıdeoyu eklesen eyıydı:)
Ben diyorum videoyu izle, sandıktan oy nasıl çıkmış gör, senin verdiğin cevaba bak.
Böyle gözü kapalı devam et kardeşim.
O kadar yazdığında bir anekdot olsa yüreğim gam yemeyecek.
Vallahi makro ölçüde ekonomi değerlendirmesi yapabilecek yeterlilikte değilim, aklım o kadarına çalışmıyor.
Ama etrafımda tanıyıp bildiğim kim varsa ve yolda belde rastladığım her kesimden, her meslekten insanların bir çoğunun dilinde olan bir şeyi merak ediyorum sadece.
- Şu anda bu ülkede neredeyse en son yapmış olduğu market alışverişini bile "içinde bulunduğu dönem veya bir sonraki ekstre dönemine" borçlanmayan kaç kişi var?
Artı,
- Beyaz eşya, ev eşyası, kılık kıyafet vb. küçük mutfak eşyası da dahil olmak üzere aylarca,
- Konut, emlak ve tüketici kredisi olarak yıllarca borçlanmış olmayan kaç kişi var? acaba.
Ben bunun cevabını hakikaten çok ama çok merak ediyorum gerçekten...
Yeni biri gelicekse;bütün bu olayların sonucunda tayyip gitsinde ne olursa olsun milletin derdi bu. o giderse ülkenin başına kim geçecek önemli değil yeterki gitsin.
Vallahi makro ölçüde ekonomi değerlendirmesi yapabilecek yeterlilikte değilim, aklım o kadarına çalışmıyor.
Ama etrafımda tanıyıp bildiğim kim varsa ve yolda belde rastladığım her kesimden, her meslekten insanların bir çoğunun dilinde olan bir şeyi merak ediyorum sadece.
- Şu anda bu ülkede neredeyse en son yapmış olduğu market alışverişini bile "içinde bulunduğu dönem veya bir sonraki ekstre dönemine" borçlanmayan kaç kişi var?
Artı,
- Beyaz eşya, ev eşyası, kılık kıyafet vb. küçük mutfak eşyası da dahil olmak üzere aylarca,
- Konut, emlak ve tüketici kredisi olarak yıllarca borçlanmış olmayan kaç kişi var? acaba.
Ben bunun cevabını hakikaten çok ama çok merak ediyorum gerçekten...
Abdullatif Sener : Dis politika / ic politika felaket ekonomi felaket ekonomi yazarlari iktidarin verdigi rakamlar uzerinden yorum yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?