Doğru valla, bırakın kredi çekmeyi, kart talebi bile kolay kolay onaylanmıyor, adıma hesabım var diyerek bankaya gittim k. kartı talep ettim, cevap ev kadınısınızyav aktif bir hesabım var nasıl olur x hanım, bordro vs gösteremezseniz kart veremiyoruz.
Eh peki iyi günler, beni kaale almadılar yahu
İşte herkese şeker dağıtır gibi kart ve kredi vermiyorlar, bir gelirin olmalı, banka geçmişin araştırılıyor, kart ve krediler AB süreciyle alakalı olabilir mi?
Hani ekonomimiz iyi, insanların gelir durumu iyi diyebilmek için, bilmediğimden soruyorum:44:
reklam o reklam.
Adamın 3-5 dk sı var yaptığı dolandırıcılığı mı anlatacak?
Ayrıca en basitinden rimel reklamında ki modelin gözünde at kuyruğu gibi takma kirpik var ama ne hikmetse rimel yapmıştır onu.
Ha bir de eğer yakalarsan aşağıdan uçan süpürge hızında not geçer modelimizin kullandığı takma kirpik sonucuna göre diye.
Tabii yakalarsa
Olaya bankalar millette para olduğu için kredi kartı veriyodan daha geniş bi açıyla bakmak lazım.
10 sene önce millet cebinde ne varsa onu harcıyodu,gerekirse eşten dosttan alıyodu,ayağını yorganına göre uzatıyodu.
Bankalar kredi kartı dağıtmaya başladı.Çevremde maaşının 5-6 katı limiti olan 3-5-10 kredi kartına sahip insanlar mevcut.Belki herkeste böyledir.Bu banka senin ödeyip ödemeyeceğini hesaplamaz.Aksine ödeyemezsen,faizdi ücretti işletir de işletir.5-6 katına çıkan borçlar biliyorum.
Uzun hikaye gece gece toparlayamıcam ama kapitalist sistem borçlandırır.Sistem böyle döner.
Doğru valla, bırakın kredi çekmeyi, kart talebi bile kolay kolay onaylanmıyor, adıma hesabım var diyerek bankaya gittim k. kartı talep ettim, cevap ev kadınısınızyav aktif bir hesabım var nasıl olur x hanım, bordro vs gösteremezseniz kart veremiyoruz.
Eh peki iyi günler, beni kaale almadılar yahu
kredi kartı ile kredi çekerken sözleşme imzalıyorsunuz.reklamlardaki aldatmacaya kanmamak için o zaman üşenmeden bi nüshasını alıp evde okuyacak öyle kredi çekiceksiniz.
Merhaba
Bu bilgiye teşekkür ederim, özellikle araştırmadığım için bilmiyordum...
Fazlasıyla yeterli zaten, çok da uzaklara gitmeye veya çok karmaşık iktisat formüllerine kafa yormaya da gerek yok gibi görünüyor durum.
Sadece yakın çevremiz, tanıdıklarımız, arkadaşlarımız ve hısım akrabamızı, kendimizi bile gözden geçirmek doğru bir fikir vermesi bakımından yeterli sanırım.
İş bulmakta (şartları veya gelirleri ayrı bir konu olsa da) sıkıntı yaşanmayan iki meslek grubu; Doktorluk ve Avukatlık...
Bu durum, aynı zamanda "ülkemizde sağlık ve hukuk konusunda çok iyi olmaktan ziyade, ne kadar çok sorunumuz olduğunun da göstergesi değil midir?" bence öyle...
yok cnm kredi kartıyla birlikte evine bankanın görevlisiyle birlikte gelir kapı da imzalarsın bu kredi kartı için tabi:44::44::44:
eeee hani hemen veriyorlardı???
cepten mi yolluyorlar nüshayı????
:44::44::44:
eeee hani hemen veriyorlardı???
cepten mi yolluyorlar nüshayı????
yok cnm kredi kartıyla birlikte evine bankanın görevlisiyle birlikte gelir kapı da imzalarsın bu kredi kartı için tabi
sen ev hanımısın mune sende para yok.işini biliyor onlardünyanın hangi ülkesindeki hangi banka ev hanımına kredi kartı yada kredi verir.
kredi kartı ile kredi çekerken sözleşme imzalıyorsunuz.reklamlardaki aldatmacaya kanmamak için o zaman üşenmeden bi nüshasını alıp evde okuyacak öyle kredi çekiceksiniz.
bankalar önce dağıtmıyordu da niye şimdi dağıtıyor ????
bu da güzelmiş.eve kadar kapıda hizmet :):):):):):)
Ama o zaman niye reklamlarda herkesi kapsıyormuş gibi anlatıyorlartc kimlik numarasını yaz anında kredi diyorlar, cebimi arayıp kart verelim diyorlar, ev kadınları siz oturun oturduğunuz yerde desinler o zaman
Bak ek kartım var benim, ödeniyor her ay, bunu da öderim diyorum niye bana kart vermiyorlar, hislerimle oynadılar
bu da güzelmiş.eve kadar kapıda hizmet :):):):):):)
Ama o zaman niye reklamlarda herkesi kapsıyormuş gibi anlatıyorlartc kimlik numarasını yaz anında kredi diyorlar, cebimi arayıp kart verelim diyorlar, ev kadınları siz oturun oturduğunuz yerde desinler o zaman
Bak ek kartım var benim, ödeniyor her ay, bunu da öderim diyorum niye bana kart vermiyorlar, hislerimle oynadılar
muneee hani bi reklam vardı yaa :):):) aliler ,ahmetler ,mustafa lar için ayşeler de tadabilir
hep paraya hizmet hep paraya hizmet:26:
neden sadece cebimizde ki paralarla ilgileniyorlar??????
biraz da eğitimimizle ilgilensinler.
mesela daha az harcama yapıp daha fazla okul açabilirler.
ya da sağlık alanında yenilikler yapabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?