Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sen talep ettiğinde pek bi kıymetli oluyor kredi kartları.
Yıllarca onayım olmadan kapıya gelen kredi kartlarını geri çevirdikten sonra
Bir gün bankamatik kartı zannederek aldığım zarftan kredi kartı çıktı.
Kızımın ilk maaşı bankaya yattığı gün hem cepten, hem sabit hattan arayarak
kredi kartınız hazır şubeye bekleriz diye aradılar.
Ayrıca cep telefonuma, kefilsiz uzun vadeli krediniz hazır mesajı gelir sık sık.
Hiç teşebbüs etmediğim için kurallarını bilmiyorum.

Türkiye vatandaşını sadece tüketici olarak görüyor ve yönlendiriyorlar.
Dikkatli olmak gibi bir zorunluluk doğmuştur.
Tüketim özgürlüğüm bile yok yahu. diren gezi parkı

BANKALAR hem 2012’nin son çeyreğinde, hem de yılın genelinde adeta kâr patlaması yaşadı. İş Bankası, 3.2 milyar lira ile rekor kâr elde ederken, Vakıfbank, 1.5 milyar lira karla tarihinin en iyi bilançosunu açıkladı. Ziraat Bankası, 2.6 milyar, Yapı Kredi 2.1 milyar lira kâra ulaştı.

kaynak : hürriyet

millet ödeyemezse zaten bankalar bu kadar rekor kar açıklayamaz.

sen ev hanımısın mune sende para yok.işini biliyor onlar dünyanın hangi ülkesindeki hangi banka ev hanımına kredi kartı yada kredi verir.

kredi kartı ile kredi çekerken sözleşme imzalıyorsunuz.reklamlardaki aldatmacaya kanmamak için o zaman üşenmeden bi nüshasını alıp evde okuyacak öyle kredi çekiceksiniz.

bankalar önce dağıtmıyordu da niye şimdi dağıtıyor ????

Tabi aldığınız bankaya da bağlı devlet bankaları biraz daha zor veriyor kartı ve krediyi özeller ise daha kolay daha evraksız veriyorlar.. öğrenciye bile verilirken hemde 2-3 tane ev hanımına verilmemesi de saçma yani

Son düzenleme:

O kadar çok artık kredi kullanamayacak durumda olan insan var ki, dosyalar hukuka intikal etmiş olan, tahsili bu şekilde yapılan ve uzun süre kredi kullanamayacak olan...

Bankalara da "bildirecek iyi bir geliri olan ve bolca kendilerinden kredi kullanabilecek olanlar lazım" galiba artık... :)

Muhtemelen o yüzden "aman bir de şimdi eşinden habersiz harcama yapar, ev hanımından da neyinden tahsil ederiz ki sonrasında, bu bize yaramaz uğraşmaya da değmez" gibi bencil bir düşünce sistemiyle hareket etmişlerdir. :))

kredi kartı ile kredi çekerken sözleşme imzalıyorsunuz.reklamlardaki aldatmacaya kanmamak için o zaman üşenmeden bi nüshasını alıp evde okuyacak öyle kredi çekiceksiniz.

:44::44::44:
eeee hani hemen veriyorlardı???
cepten mi yolluyorlar nüshayı????

Aynen öyle canım. Dünyanın en büyük adalet sarayı da, sorunlarımızın boyumuzu aştığının simgesi olarak, tüm ihtişamıyla bizleri selamlamakta.

:44::44::44:
eeee hani hemen veriyorlardı???
cepten mi yolluyorlar nüshayı????

cebine msj geldikten sonra parayı almak için bankaya gidiyorsun önüne bir sözleşme koyuyorlar imzalaman için :):):):) ondan sonra parayı alıyorsun sana para verdiklerini kanıtlamak için :):):):)

Ama o zaman niye reklamlarda herkesi kapsıyormuş gibi anlatıyorlartc kimlik numarasını yaz anında kredi diyorlar, cebimi arayıp kart verelim diyorlar, ev kadınları siz oturun oturduğunuz yerde desinler o zaman

Bak ek kartım var benim, ödeniyor her ay, bunu da öderim diyorum niye bana kart vermiyorlar, hislerimle oynadılar

bu da güzelmiş.eve kadar kapıda hizmet :):):):):):)

Bende öyle oldu valla int. başvurdum aradılar kimlik fotokobimi fakslamamı istediler bi 15 gün sonra falan da kart evime geldi sözleşmeyi de kapıda imzaladım daha sonra şifremi almak için şubeye gittim o kadar:)

muneee hani bi reklam vardı yaa :):):) aliler ,ahmetler ,mustafa lar için ayşeler de tadabilir

bu da güzelmiş.eve kadar kapıda hizmet :):):):):):)

hep paraya hizmet hep paraya hizmet:26:
neden sadece cebimizde ki paralarla ilgileniyorlar??????
biraz da eğitimimizle ilgilensinler.

mesela daha az harcama yapıp daha fazla okul açabilirler.

ya da sağlık alanında yenilikler yapabilirler.

Başka bir bankadan denedin mi özel bankalardan bazıları çok kolay veriyor öğrencinin de hiç bir geliri yok ama bazıların da 3 tane falan kart var yani

bankalar sosyal hizmet kurumları değildir :):):):) kar amacı güder onlarında sahipleri ve ortakları vardır :):):)nasıl bakkal amca dükkandaki malları hayrına dağıtmıyorsa banka da parayı hayrına dağıtmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…