Ama o zaman niye reklamlarda herkesi kapsıyormuş gibi anlatıyorlartc kimlik numarasını yaz anında kredi diyorlar, cebimi arayıp kart verelim diyorlar, ev kadınları siz oturun oturduğunuz yerde desinler o zaman
Bak ek kartım var benim, ödeniyor her ay, bunu da öderim diyorum niye bana kart vermiyorlar, hislerimle oynadılar
Ama o zaman niye reklamlarda herkesi kapsıyormuş gibi anlatıyorlartc kimlik numarasını yaz anında kredi diyorlar, cebimi arayıp kart verelim diyorlar, ev kadınları siz oturun oturduğunuz yerde desinler o zaman
Bak ek kartım var benim, ödeniyor her ay, bunu da öderim diyorum niye bana kart vermiyorlar, hislerimle oynadılar
bankalar sosyal hizmet kurumları değildir :):):):) kar amacı güder onlarında sahipleri ve ortakları vardır :):):)nasıl bakkal amca dükkandaki malları hayrına dağıtmıyorsa banka da parayı hayrına dağıtmaz
bankalar sosyal hizmet kurumları değildir :):):):) kar amacı güder onlarında sahipleri ve ortakları vardır :):):)nasıl bakkal amca dükkandaki malları hayrına dağıtmıyorsa banka da parayı hayrına dağıtmaz
yuvanı yıkmak istemiyorlar mune
eeee sen kredi kartı aldın ev kadını halinle harcadın harcadın sonra?
ödeyemezsen kocayla papaz oldun eeee sonra???
kim 3 çocuk yapacak???
Aaaaaa ! Ya gerçekten böyle mi yapmışlar ?!
Ben bilmem rte bilir
acaba muhteşem yüzyıl ekibi taksime gidince boşta kalan grafikerleri mi kullandılar????:26::26::26:
halbuki onlar iyi iş çıkarıyorlardı.
Allah iyiliğini versin emi, konuya hiç bu yönden bakmamıştım, yok ama bizden 3 tane çıkmaz, bir tane var, maddi manevi düşününce, bu zamanda ancak birtane oluyor
Bilmem ki:26:.....
Aslında kendi ağzınla söylüyosun bikaç mesajdır.Türkiye'deki bankaların karlarından da bahsettin.
Ben şimdi kredi kartı aldım,harcadım harcadım ay sonunda harcadığımı aynen ödedim.Banka benden zırnık alamaz.
Ben ödeyemezsem banka kar eder.
Ben ödersem hayrına bana parasını 1 aylığına kullandırmış olur,ödeyemezsem para kazanır.
Tabi aldığınız bankaya da bağlı devlet bankaları biraz daha zor veriyor kartı ve krediyi özeller ise daha kolay daha evraksız veriyorlar.. öğrenciye bile verilirken hemde 2-3 tane ev hanımına verilmemesi de saçma yani
Evet elbette öğrencilere vermek şöyle dursun dayatıyorlar.
Oğlum öğrenciyken yıkanacak pantolonundan kart çıkınca deliye dönmüştüm.
Derhal ilgili bankada soluğu alıp extre bilgilerini istediğimde veremeyiz dediler.
Maaşı, varlığı olmayan öğrenciye kredi kartı veriyorsunuz okey de, extreler ödenmediğinde
ne şekilde tahsil ediyorsunuz dedim. Anne babanın varlıklarından dedi.
Benden onay almadan benim varlığımı ipotek altına mı alıyorsunuz? Sistem böyle dedi.
extre bilgilerine telefondan nasıl ulaşabileceğimi açıkladı ve bunu söylemekle suç işliyorum dedi .
Pek çok öğrenci ve ailesi de bu şekilde maduriyet yaşıyor maalesef. Of ooff...
ama bu çok büyük bir dolandırıcılık.
anne baba habersiz ama çocuklar harcıyor.
bence tam mahkemelik bir olay
Aslında kendi ağzınızla söylüyosun bikaç mesajdır.Türkiye'deki bankaların karlarından da bahsettiniz.
Ben şimdi kredi kartı aldım,harcadım harcadım ay sonunda harcadığımı aynen ödedim.Banka benden zırnık alamaz.
Ben ödeyemezsem banka kar eder.
Ben ödersem hayrına bana parasını 1 aylığına kullandırmış olur,ödeyemezsem para kazanır.
banka alışveriş yaptığımız yerden de alıyor bildiğim kadarıyla parasını.
yani herhalükarda kazanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?