Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşim sigortalı olmasına ve kredi kartı istediğimiz bankada yüklü bir paramız olmasına rağmen eşimede vermediler kart :)

neymiş maaşını bankadan alması gerekiyormuş :26::26:

yuvanı yıkmak istemiyorlar mune
eeee sen kredi kartı aldın ev kadını halinle harcadın harcadın sonra?
ödeyemezsen kocayla papaz oldun eeee sonra???
kim 3 çocuk yapacak???

eeee sen demedin mi bak reklamda cepten hemen alabiliyon diye?????

o zaman ziraat versin o devletin.
hayır kurumu dğilse bile devlet kurumu

yuvanı yıkmak istemiyorlar mune
eeee sen kredi kartı aldın ev kadını halinle harcadın harcadın sonra?
ödeyemezsen kocayla papaz oldun eeee sonra???
kim 3 çocuk yapacak???

Allah iyiliğini versin emi, konuya hiç bu yönden bakmamıştım, yok ama bizden 3 tane çıkmaz, bir tane var, maddi manevi düşününce, bu zamanda ancak birtane oluyor

Mesela maaşlarınızı bankalardan alıyorsunuz ve 15 inde çekiyorsunuz fakat o para bankaya devlet tarafından 10-11 gibi yatar ve banka o parayı 4-5 gün kullanıyor ve sadece o 4-5 günlük sürede çok yüksek kar elde eder

Son düzenleme:

Aslında kendi ağzınızla söylüyosunuz bikaç mesajdır.Türkiye'deki bankaların karlarından da bahsettiniz.
Ben şimdi kredi kartı aldım,harcadım harcadım ay sonunda harcadığımı aynen ödedim.Banka benden zırnık alamaz.
Ben ödeyemezsem banka kar eder.
Ben ödersem hayrına bana parasını 1 aylığına kullandırmış olur,ödeyemezsem para kazanır.

Son düzenleme:

banka alışveriş yaptığımız yerden de alıyor bildiğim kadarıyla parasını.
yani herhalükarda kazanıyorlar.

Evet elbette öğrencilere vermek şöyle dursun dayatıyorlar.
Oğlum öğrenciyken yıkanacak pantolonundan kart çıkınca deliye dönmüştüm.
Derhal ilgili bankada soluğu alıp extre bilgilerini istediğimde veremeyiz dediler.
Maaşı, varlığı olmayan öğrenciye kredi kartı veriyorsunuz okey de, extreler ödenmediğinde
ne şekilde tahsil ediyorsunuz dedim. Anne babanın varlıklarından dedi.
Benden onay almadan benim varlığımı ipotek altına mı alıyorsunuz? Sistem böyle dedi.
extre bilgilerine telefondan nasıl ulaşabileceğimi açıkladı ve bunu söylemekle suç işliyorum dedi .
Pek çok öğrenci ve ailesi de bu şekilde maduriyet yaşıyor maalesef. Of ooff...

ama bu çok büyük bir dolandırıcılık.
anne baba habersiz ama çocuklar harcıyor.
bence tam mahkemelik bir olay

Dün gece çok geç saatlere kadar, hatta sabaha kadar da diyebilirim, gezi parkındaydım. İlk kez hem gündüz, hem gece bulunma imkanı buldum.

Gördüğüm çok saçma sapan şeyler var cidden. Gündüz neyse de, gece deli gibi alkol tüketiliyor. Yani tüketilmesine bir şey demiyorum da, miktarı gerçekten fazla abartı. Zaten tuvalet sıkıntısı inanılmaz var, ve buna rağmen nasıl onca bira içiliyor anlamadım.

Parkın akm'e bakan tarafında yoğun bir idrar kokusu var. Çözüm bulmak lazım

Biraz saçma bir hal aldı, müze gibi olmuş sanki, turistik alan, millet geliyor geziyor bakıyor inceliyor falan.

Seyyar satıcıların köfteci dumanından geçilmiyor.

Bir de artık öyle bir hal almış ki, amacından tamamen uzak sadece sosyalleşme yeri gibi gözüküyor.

Değişik. Saçma sapan bir hal almış direnişin ana noktası.

ama bu çok büyük bir dolandırıcılık.
anne baba habersiz ama çocuklar harcıyor.
bence tam mahkemelik bir olay

Üniversite öğrencilerine 18 yaşından büyüklere olduğu için dava açılabileceğini zannetmiyorum okul için de yarım saat dil dökerek veriyorlar malesef

banka alışveriş yaptığımız yerden de alıyor bildiğim kadarıyla parasını.
yani herhalükarda kazanıyorlar.

Aynen öyle ehlimanacım. Satıcılardan komisyon alıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…