EYLEMCİLER YA DA DİRENİŞÇİLER,
molotoflu grubun eylemcilermiş gibi gösterilmesinden ve eylemciler yine polise saldırdı haberlerinin yayılmasından korkuyor ve üzülüyorlarsa;
neden hala o kendini bilmezlerin, türk polisine, kamu malına, halk otobüslerine zarar verdiğini göre göre ve hatta türk bayrağımızı yaktıklarını bile bile nasıl oluyor da hala onlarla, aynı safta olmaktan vazgeçmiyorlar!
polis orda olan suçsuz günahsız insanlar, belki öğrenciler için gereği gibi müdahale etmiyor
ve ne yazıkki dünya basınında itibarımız böyle düşürülüyor
uynanın artık !!!
BU HAREKET ÇOKTAN AMACINDAN SAPMIŞ, BAMBAŞKA BİR HALALMIŞTIR
arkadaşım biz ne zaman o yakıp yıkanların yanında yer aldık ki şimdi onlarla birlik olmaktan vazgeçelim rica ediyorum biraz tarafsız bakın olup bitene...
canım arkadaşım emin olun düşüncelerinize saygılıyım
aynı anda haber kanallarından taksimi canlı izliyorum ve sözüm meydan yakıp yıkılırken onları seyreden eylemcilere
gezi parkına dokunmamak değilmiydi ilk istenen
eylemciler neden hala orda onlara seyirci olarak olayların devam etmesine katkıda bulunuyorlar
inanın bunun için üzülüyorum
vatanımı milletimi bölmeye çalışan bi grubun yanında sessiz durursam, onların ekmeğine yağ sürmekten başka bi işe yaramayacaktır
kimlerle neye destek verdiğinin farkında mı acaba hala orda bulunanlar?
hıh tam da buna değiniyorum sade vatandaş oyunun bi parçası olmasıngünlerdir bunun gibi gurupları ayıklamakla o kadar uğraştıki sade vatandaş sürekli eyleme gölge düşürmek için çabalar vs..zaten parktan bu guruplar uzak tutuluyor bunlar meydanda olanlar ayrıca polisin görevi bu gurupları ayıklamak savuşturmayacaklar direk içeri alacaklar kim bunlar deşifre edecekler ..gerçek eylemcilerin şiddetle bir işi olmadı başından beri burdan kendimizi parçaladık günlerdir...şu an olup bitene bence eylemciler asla müdahale etmemeli polis gerekeni yapmalı...çiçek sular gibi su sıkmamalı hani sade vatandaşa suyu sıktımı havada uçuruyor ya o tazyikle sıkmalı...bu danışıklı bir iştir bence sade vatandaşımda hiiiçççç ellemesin karışmasın oyunun bir parçası olmasın...
Başbakan daha ılımlı konuşuyor sanki. Samimiyetine ne derece inanılır tartışılır, ama konuyu gene 'biz yol yaptık, havaalanı yaptık' olaylarına getirmeseydi iyiydi.
DEZENFORMASYONU VALİ AÇIKLADI...
Vali Mutlu:
Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. O SDP'li bir eylemci.
Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu.Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum,bilginize..
Eki Görüntüle 732602 Eki Görüntüle 732602
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?