arkadaşım inanmayalım diye anlat diyoruz işte alatda öğrenelim...
ya tamam bak biz seni anladık azcık çalış sende bizi anla.... montaj kolay evet bunu bende biliyorum kesin montaj olduğunu nasıl anladınz nasıl kanaat ettinz onu soruyorum anlatırsanınz bidaha bizde yalan haberlere kanmayız....
gezi parkı değil ama kızılaı gördüm.... yarın bir gün o sokaklarda şurdan şu taşı fırlattım şurda şu otobüsü yaktım diye anlataır heralde o kadar ileri gidenler.... ondan sonra polis bana gaz attı..... her mesajımda yazmam a gerek yok sanırım sadece efendi efendi sesini duyurmak isteyenler değil kastım....zarar ziyan vermeden...
bende burdaki çoğu rkadaş gibi ulusal ve halk tvden öğreniyorum olayları zaten.... gerçi ulusal gitti bi kaç gündür ama hayat tv de var bakın yani aynı tv bize bilgi akışını sağlıyo ordan gördüm ortalığı ateşe verdiklerini
İşte siyasetçilerin ülkemizi getirdiği durum.
Ülke menfaatlerini düşünmek yerine halkı oy potansiyeli olarak gördükleri için bu durumdayız.
Hayatın içinde birbiriyle sorunu olmayan insanlar, sempatizanı oldukları partiler söz konusu olunca cengaver kesiliyor.
Siyasetçiler halkı kutuplaştırıp, kardeşi kardeşe düşman ediyor.
Hayatımın hiç bir döneminde fanatik olmadım. Ülkemin hayrına olacağına inandığım partiye oy verdim.
İhtiraslarını tabulaştırdıklarında yönümü değiştirdim.
Karıncayı incitmekten imtina eden insanların kan dökülen bir ortamda, zafer çığlıkları mıdır kulağıma gelen?
Ülkemi bu duruma getirenler (geçmişteki ve şimdiki iktidarlar) memnun, mutlu musunuz?
Görmüyor musunuz? Banknotlar arttıkça, insani değerlerimiz azalmakta.
İnançlarımızı, milli değerlerimizi kullanarak sandığı gösterenler için siyasi malzemeden başka neyiz ki?
Farkında olsakta olmasak da yok birbirimizden farkımız. Çünkü yok başka seçeneğimiz .
isyanbulu evet tvden gördüm ama kızlıaly kuğulu burnumun dibi canlı gördüm yani tuzluçayırı da çok ii biliyorum...orada o uç gruplar bulunduğu müddetçe sizin düşünceniz inanın duyulmz ben diyorum ortalığı yakıp yıkanlara sözüm diye ama şu you tube açıp yorumları face deki yorumları okursanız insanlar o uçlara takılıp kalmış durumda.. sizn gidiş amaccınz duyurmak istediğinz mesajlar kayboldu kaybolacak... kezenin paylaştığı yazıyı okursanız daha iyi olur zannımca.... aynı görüşte değilim ama arakadaşların çoğu ile dinleyebiliyorum tahammülsüzlük etmeden o soysuzun resminin o saçma sapan bayrakların oradan kalkamasında bulşada biliyoruz.... neyse herkese hayırlı geceler.... inşşaalah diner bu fırtına da....
bu yazıyı okumuştum daha önce çok beğenerek belirtmek isterimki herhangi bir partı yada örgüte üye değilim
Başka yerde okumuş muydun?
Az önce yüreğimden dökülüverenleri.
Hatta geç saatte hissettiklerimi yansıtabildim mi endişesi yaşıyorken.
Daha önce okumuş olmanız ilginç :44:
Başka yerde okumuş muydun?
Az önce yüreğimden dökülüverenleri.
Hatta geç saatte hissettiklerimi yansıtabildim mi endişesi yaşıyorken.
Daha önce okumuş olmanız ilginç :44:
Petrol hakkı sahipleri, 1980'den sonra keşfettikleri petrol sahalarında ürettikleri ham petrol ve doğalgazın kara sahalarındaki yüzde 35'ini ve deniz sahalarında yüzde 45'ini ihraç edebilecekhttp://www.kadinlarkulubu.com/turki...626894-olur-cok-gec-olmadan-uyan-turkiye.html
Şu konuyu açtığım andan itibaren görmeyen varsa diye son mesajımı buraya da kopyalıyorum...
Vee beklediğim son tam da beklediğim zamanda gerçekleşiyor...
Sular yavaş yavaş durulacak elbet,zaten herkesin isteğide artık bu yönde değil mi?
Bülent Arınç Başbakanın eylemcilerle görüşeceğini açıkladı TAM DA BUGÜN....
VE TAM DA BUGÜN KAÇ GÜNDÜR ENGEL OLALIM DİYE ÇIRPINDIĞIM ŞEY GERÇEKLEŞTİ...
TAM DA BUGÜN6491 SAYILI PETROL KANUNU CUMHURBAŞKANI ONAYLADI...
T.C. Cumhurbaşkanlığı : 6487, 6488, 6489, 6490, 6491 Sayılı Kanunlar
Hala farkında değilsiniz değil mi?
Ama normaldir, medya haberlerde Cumhurbaşkanının onayladığı torba kanunlar paketinden alkol yasasındaki düzenlemelemeleri anlatıyor sadece...
Yazık evletlarımızın geleceğine....
Çok şey var içimde ama artık bir şey söylemenin anlamı yok değil mi?
Sadece;
Bu kanun tasarısını meclise getirenlerede...
Bu kanun tasarısını meclisten geçirenlere de...
Bu kanunun muhalefetini bile yapmayanlarada...
Onaylayan ve yürürlüğe girmesini sağlayan Cumhurbaşkanınada...
Gördüğü halde görmezden,duyduğu halde duymazdan bildiği halde bilmezden gelen diğer herkesede...
Hakaret, beddua etmiyorum belki ama HAKKIMI DA HELAL ETMİYORUM!!...
HADİ SİZE İYİ UYKULAR TÜRKİYE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?