Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayır ne bekliyordu ki? mecburen yapacak. Eğer sen bu ülkenin başbakanıysan yapacaksın. Sanki babasının parasıyla yapıyor, benim verdiğim vergiler bana yol su elektrik olarak geri dönmeyecekse istifa etsin.

Zaten olayı gene evirip çevirip türban meselesine getirdiğinde bütün samimiyetini bitirdi.

Zaten olayı gene evirip çevirip türban meselesine getirdiğinde bütün samimiyetini bitirdi.

Hepimizi sarmalasa, biraz alttan alıp yumuşatsa, ben sizin basbakanınızım istekleriniz nedir dese. Bu kadar mı zor, amac ülkeyi kaosa sürüklemek mi? Cok umutsuzum ben.

mune bak gene banlama valla sakince soruyorum hiiiç polemik yok valla bak:92:

siz ne olsun istiyorsunuz hanımefendi eylemciler şiddet yanlısı değil medyada bas bas bağrılıyo provakatörler ellerine molotof kokteyline kadar almış polise saldırıyo o kadar vahşileşmişler aman dur polis ben seni korurum mu dicek ya anlayamıyorum insanlar bunu ne çabuk unuttu ^^polis halkı korur^^ .bende birçok eyleme katıldım burdaki arkadaşlarım bilir yaralananlara koştururken bizzat bi amcanın evet resmen amca (söylemezsem içimde kalır orda yaşlı çok insan vardı) 15-16 yaşlarında bir genç tek başına polise taş atarken tuttu yakasından attı kenara .bunun gibi binlerce olay oldu polise kamumalına zarar vermeyelim diye bas bas bağırdık burda.
şimdi gerçekten şunları merak ediyorum;
-siz gerçekten provakatörlere susulduğuna mı inanıyorsunuz?(eğer öyleyse en basit yolu bu olaylarla ilgili yorumlarımıza bakabilirsiniz)
-ordaki eylemciler şitt yapma dese dahi adamlar saldırcak kıvamda gerçek eylemciler çoluk çocuk sahibi kimisi evli kimisi nişanlı kimisi öğrenci yani hayatlarında birsürü önemli ayrıntı olan insanlar hayatlarını neden kaybetmeyi göze alsınlar siz yandaş olduğunuz bir düşünce için göze alırmıydınız bunu aklı başında kim alır yapmayın Allah aşkına!)
-vatanın milletin bölündüğünümü düşünüyorsunuz bu eylemlerle cidden ? bunu görmemek için kör falan olunmalı heralde ama aksine insanlar tek bir fikir için birbirine tutundu mezhep,siyaset,inanç,uyruk farketmeden bir olmayı hatırladılar.sizce bölmek isteyen gerçekten bu grup mu yoksa:
ergenekon diyip ülkenin aydınlarını alan,
kürt meselesi deyip yalandan açılım yapan
demokratik özerklik kisvesi altında TC uyruklu vatandaşlarımızı siz ayrısınız konumuna sokmak mı bölücülük bi düşünün olur mu?

hanımefendi günlerdir anlatıyoruz bir kez daha söyleyeyim o zaman gezi parkına dokunulmasın evet amaç bu ama bununla beraber amaç 'gerçek demokrasinin,milli bayramlarımızın,ATAMIZI ANDIĞIMIZ GÜNLERİN,ONUN YASINI TUTTUĞUMUZ GÜNLERİN' geri dönmesini sağlamak .

Son düzenleme:
Hepimizi sarmalasa, biraz alttan alıp yumuşatsa, ben sizin basbakanınızım istekleriniz nedir dese. Bu kadar mı zor, amac ülkeyi kaosa sürüklemek mi? Cok umutsuzum ben.

Veya bir konuşmanın içine dini katmasa.. Başbakan o meşhur cümleyi kendisi için de söylemiş olabilir 'tencere tava, hep aynı hava'

"camilere ayakkabıyla girdiler, içeride içki içtiler, müezzini tehdit edip yalan ifade verdirdiler, türbanlı kızlarımız yıllarca okullarına gidemedi"...

ooff ki ne of

E madem müezzin tehdit edildi adamı ne diye aldın görevden?

Offf ben de cok sıkıldım cidden, bahceli bile daha sempatik kağıttan okuyo ya :)

Nedense kendimi Sayın Başbakan'ın yurt dışından döndüğü gece yaptığı konuşması nedeniyle hissettiğim duyguların aynısını yaşarken buldum...

Habire camide içki içtiler diyor ya, şunu hatırlatasım geliyor kendine;

Bir zamanlar Irak'ta ABD askerleri camilerin içinde bir çok şey yaptılar yazmayayım şimdi buraya. Sen de onlara alkış tutup, evlerine sağsalim dönsünler diye dua ediyordun.

Yalan, tutarsızlık dolu. Allah görmüyor mu sanıyorsun?

evet yine yaptığı mağdurum da mağdurum ya.hep aynı konuları konuşup duruyor konuyu dönüp dolaştırıp türbana getiriyor.taksim gezi parkı dayanışması isteklerini sıralamıştı hani;hak ve özgürlük istiyorlardı bunu istiyorlarsa sadece kendileri için istemiyorlar ki Türkiye Cumhuriyeti nde yaşayan herkes için istiyorlar bunu neden anlamak istemiyorlar.ayrıca istediği kanunu oy çoğunluğu ile geçiren parti kendisinin neden iş başörtüsüne gelince tıkanıp kalıyor onuda bir gece de geçirirdi.oysa ki o meydanlarda binlerce başı kapalı insan vardı kendisine karşı çıkan onlar dile getirseydi mağduruz diye.yine cami ye getirdi konuyu müezzin açıklama yapmadımı başbakanın açıkladığı gibi bir şey olmadı diye.neden hep aynı şeyleri anlatıyor?bir de dediki bıraksak eylemciler orda ki ağaçları yıkıcaklardı offff offff

Son düzenleme:
Ergenç, "Biz Çarşı grubu olarak içki satışını seyyar satıcılara yasaklamıştık.

Siz kimsiniz allah aşkına..Var mı böyle bi saçmalık ya? Kendinizi ali kıran baş kesen sanan tayfasınız altı üstü.
Devletin koyduğu kanuna uymayan adam sana mı uyacak..Bu kadar medeniyiz işte, medenilikten ölüyoruz.

Peki ya diğerleri, profesyonel bir şekilde barikatın arkasında saklanan cebi telsizliler?

Aynı şekilde...
SDP bürosunun görüntülerini az önce izledim.Savaşa hazırlanır gibi ele geçirilenlerle beraber .Telsiz elde etmek ne ki bunun yanında.

Hayır şunu anlamıyorum , samimi olarak soruyorum.
Gezi parkı eylemcileri bu provakasyona dahil olmadı , meydanda olanlar bu işi kendi çıkarlarına dönüştürebilir miyiz acaba düşüncesindeki leş kargaları derken ?
Neden ısrarla bunu polisin yaptığı izlenimi oluşturulmaya çalışılıyor?
Şuanda aynı taraflara düşman , yanı fırsatçıları bertaraf etme amacında değil miyiz hepimiz ?
Cevap evetse , bırakalım tek tek şu resimdeki şahıs gibi ait oldukları yeri bulsunlar.

Polisin bu tür senaryolar hazırlayıp oynadığı alenen ortadadır. Polis kardeşi olarak söylüyorum bunu. Hadi biraz da siz tarafsız olun.

oooo bi dakika! siz beni tamamen yanlış anlamışsınız ya da ben yanlış anladım

sade vatandaşlar hayatlarını kaybetmeyi neden göze alsın demişiniz, öyle bişeyi neden göze alsın, allah korusun!

diğer yazılarımda da demiştim, sade ve iyi niyetle eyleme giden vatandaşın orda yakıp yıkanları engel olmaya gücü yetmez ki! heralde yani aklıselim olan hayatını tehlikeye atmaz

benim dediğim bu değil ki! hala orda bulunmakla,,, bi takım kendini bilmez çatışma çıkarmaya çalışırken orda kalıp direnmenin anlamından bahsediyordum ben

çoktan bu eylem başka bi hal almışken, yakıp yıkanı göre göre aynı safta durmakla kendi kendiyle çelişmiyor mu çevreci direnişçiler ?

'vatanın milletin bölündüğünü mü düşünüyorsunuz bu eylemden cidden' diye sormuşsunuz; ilk günkü eylemden değil, çevreci duyarlı insanların eyleminin arkasına sığınıp, çevre felaketi yapan, yakıp yıkan, kaldırım taşlarını söken, halk otobüsü ve sivil araç yakan, polise sapanlarla misket atan, atatürk heykelinin üstüne bile bilmem ne bayrakları asan, taksimimizi içler acısı hale getirenler bölücülük yapmaya çalışıyor

ve hala orda kalarak bireysel engel olmaya çalışarak -ki siz de dediniz bas bas bağırarak engel olmaya çalışsakta engel olunamıyor diye- destek verilmeye devam mı edilmeli olanlara!

Son düzenleme:
Vazgeçtim bu başlıkta yazmayacağım, bu ruh halini çözemediğim insanlara mantıklı açıklama yapmaya çalışmak, mantıklı sorular da sormak istemiyorum.

Sevgili Kazen,

Doğal olarak üzerime alınıyorum bu yorumunuzu. Aslında mail ile sormak isterim, polemik yaratmak değil isteğim, ama çok meşgulsünüz, araya kaynasın istemedim.

Günlerdir konuyla ilgili başlıkları takip ediyorum, genel olarak hiçbir konuda cevap yazmadan, silent follower olarak takip ettiğim için mesaj yazmadım hiç.

Ancak özellikle son 2-3 gündür bu forumda Gezi Parkı dışında başka konuların tartışılması ve bu topiğin de genelde olaylara iktidarın gözünden bakan yorumcularca karşı taraf olmak zorunda bırakılan insanların savunmacı pozisyona düşmesi nedeniyle bir yorum yazdım.

Tüm samimiyetimle de ruh halimin hangi kısmını çözemediğinizi öğrenmek isterim.:26:Buradan cevap vermek de zorunda değilsiniz, dediğim gibi sadece meraktan soruyorum şu an.

Kolay gelsin.

Yalnız bunu polis yapmadı, yapmaya mecbur bırakıldı. Sdpliler de var akm yakınlarında. Ama diğerleri sivil polis, habertürk muhabiri bile yanlışlıkla polis dedi

kesinlikle öyle bir şey olmadı türbanlıları bağrımıza bastık

canım öyle bişey olmadığın ben biliyorum başbakanın ya da yanındakilerin böyle söylediği doğru mu

eğer öyle söyledilerse bayağı şok edici çünkü

(şaka şaka şok falan olmam, gayet beklendik bi açıklama olurdu benim için)

Niye hatırlattın ki bunları şimdi bitlim
Sünger çekilmişti bunların üzerine.

Bugün elazığ eski akp millet vekilinin anlattıklarını yayınlayacağım burada.
Madde madde abd-erdoğan ilişkileri.

Nasıl bir ihaneti desteklediklerini görsün insanlar.
İşlerine gelirse tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…