hayır ne bekliyordu ki? mecburen yapacak. Eğer sen bu ülkenin başbakanıysan yapacaksın. Sanki babasının parasıyla yapıyor, benim verdiğim vergiler bana yol su elektrik olarak geri dönmeyecekse istifa etsin.
Zaten olayı gene evirip çevirip türban meselesine getirdiğinde bütün samimiyetini bitirdi.
canım arkadaşım emin olun düşüncelerinize saygılıyım
aynı anda haber kanallarından taksimi canlı izliyorum ve sözüm meydan yakıp yıkılırken onları seyreden eylemcilere
gezi parkına dokunmamak değilmiydi ilk istenen
eylemciler neden hala orda onlara seyirci olarak olayların devam etmesine katkıda bulunuyorlar
inanın bunun için üzülüyorum
vatanımı milletimi bölmeye çalışan bi grubun yanında sessiz durursam, onların ekmeğine yağ sürmekten başka bi işe yaramayacaktır
kimlerle neye destek verdiğinin farkında mı acaba hala orda bulunanlar?
Hepimizi sarmalasa, biraz alttan alıp yumuşatsa, ben sizin basbakanınızım istekleriniz nedir dese. Bu kadar mı zor, amac ülkeyi kaosa sürüklemek mi? Cok umutsuzum ben.
Zaten olayı gene evirip çevirip türban meselesine getirdiğinde bütün samimiyetini bitirdi.
Veya bir konuşmanın içine dini katmasa.. Başbakan o meşhur cümleyi kendisi için de söylemiş olabilir 'tencere tava, hep aynı hava'
"camilere ayakkabıyla girdiler, içeride içki içtiler, müezzini tehdit edip yalan ifade verdirdiler, türbanlı kızlarımız yıllarca okullarına gidemedi"...
ooff ki ne of
sosyal medya da okudum doğru mu:
Tayyip grubunda konuşuyolar : bu çapulcular türbanlı kadınları kızları yerlerde sürüdüler.. eziyet ettiler..
ben dinleyemiyorum çünkü
Ergenç, "Biz Çarşı grubu olarak içki satışını seyyar satıcılara yasaklamıştık.
DEZENFORMASYONU VALİ AÇIKLADI...
Vali Mutlu:
Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. O SDP'li bir eylemci.
Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu.Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum,bilginize..
Eki Görüntüle 732602 Eki Görüntüle 732602
Peki ya diğerleri, profesyonel bir şekilde barikatın arkasında saklanan cebi telsizliler?
mune bak gene banlama valla sakince soruyorum hiiiç polemik yok valla bak:92:
siz ne olsun istiyorsunuz hanımefendi eylemciler şiddet yanlısı değil medyada bas bas bağrılıyo provakatörler ellerine molotof kokteyline kadar almış polise saldırıyo o kadar vahşileşmişler aman dur polis ben seni korurum mu dicek ya anlayamıyorum insanlar bunu ne çabuk unuttu ^^polis halkı korur^^ .bende birçok eyleme katıldım burdaki arkadaşlarım bilir yaralananlara koştururken bizzat bi amcanın evet resmen amca (söylemezsem içimde kalır orda yaşlı çok insan vardı) 15-16 yaşlarında bir genç tek başına polise taş atarken tuttu yakasından attı kenara .bunun gibi binlerce olay oldu polise kamumalına zarar vermeyelim diye bas bas bağırdık burda.
şimdi gerçekten şunları merak ediyorum;
-siz gerçekten provakatörlere susulduğuna mı inanıyorsunuz?(eğer öyleyse en basit yolu bu olaylarla ilgili yorumlarımıza bakabilirsiniz)
-ordaki eylemciler şitt yapma dese dahi adamlar saldırcak kıvamda gerçek eylemciler çoluk çocuk sahibi kimisi evli kimisi nişanlı kimisi öğrenci yani hayatlarında birsürü önemli ayrıntı olan insanlar hayatlarını neden kaybetmeyi göze alsınlar siz yandaş olduğunuz bir düşünce için göze alırmıydınız bunu aklı başında kim alır yapmayın Allah aşkına!)
-vatanın milletin bölündüğünümü düşünüyorsunuz bu eylemlerle cidden ? bunu görmemek için kör falan olunmalı heralde ama aksine insanlar tek bir fikir için birbirine tutundu mezhep,siyaset,inanç,uyruk farketmeden bir olmayı hatırladılar.sizce bölmek isteyen gerçekten bu grup mu yoksa:
ergenekon diyip ülkenin aydınlarını alan,
kürt meselesi deyip yalandan açılım yapan
demokratik özerklik kisvesi altında TC uyruklu vatandaşlarımızı siz ayrısınız konumuna sokmak mı bölücülük bi düşünün olur mu?
hanımefendi günlerdir anlatıyoruz bir kez daha söyleyeyim o zaman gezi parkına dokunulmasın evet amaç bu ama bununla beraber amaç 'gerçek demokrasinin,milli bayramlarımızın,ATAMIZI ANDIĞIMIZ GÜNLERİN,ONUN YASINI TUTTUĞUMUZ GÜNLERİN' geri dönmesini sağlamak .
Vazgeçtim bu başlıkta yazmayacağım, bu ruh halini çözemediğim insanlara mantıklı açıklama yapmaya çalışmak, mantıklı sorular da sormak istemiyorum.
Aynı şekilde...
SDP bürosunun görüntülerini az önce izledim.Savaşa hazırlanır gibi ele geçirilenlerle beraber .Telsiz elde etmek ne ki bunun yanında.
Hayır şunu anlamıyorum , samimi olarak soruyorum.
Gezi parkı eylemcileri bu provakasyona dahil olmadı , meydanda olanlar bu işi kendi çıkarlarına dönüştürebilir miyiz acaba düşüncesindeki leş kargaları derken ?
Neden ısrarla bunu polisin yaptığı izlenimi oluşturulmaya çalışılıyor?
Şuanda aynı taraflara düşman , yanı fırsatçıları bertaraf etme amacında değil miyiz hepimiz ?
Cevap evetse , bırakalım tek tek şu resimdeki şahıs gibi ait oldukları yeri bulsunlar.
kesinlikle öyle bir şey olmadı türbanlıları bağrımıza bastık
Habire camide içki içtiler diyor ya, şunu hatırlatasım geliyor kendine;
Bir zamanlar Irak'ta ABD askerleri camilerin içinde bir çok şey yaptılar yazmayayım şimdi buraya. Sen de onlara alkış tutup, evlerine sağsalim dönsünler diye dua ediyordun.
Yalan, tutarsızlık dolu. Allah görmüyor mu sanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?