Vazgeçtim bu başlıkta yazmayacağım, bu ruh halini çözemediğim insanlara mantıklı açıklama yapmaya çalışmak, mantıklı sorular da sormak istemiyorum.
Yalnız bunu polis yapmadı, yapmaya mecbur bırakıldı. Sdpliler de var akm yakınlarında. Ama diğerleri sivil polis, habertürk muhabiri bile yanlışlıkla polis dedi
Gezi eyleminin sonucu: Sonunda, ortaklaşa eylemin b..kunu çıkardılar
Iste eylem artik bu kisilerin eylemi!!
Kendileri gibi eylem yapmayip, yemegini yiyen adama yapilan baskiya bakin.
Adam hala aldiris etmeyince iyice cildiriyorlar.
Attiklari slogansa " BU DAHA BASLANGIC"
Özgürlükler icin eylem yaptiklarini söyleyenlere bakin.
Gercekten bunlarin istedigi olsa, kendileri gibi düsünmeyen insanlara neler yaparlar acaba?
Gezi Park Eylemcilerinden Mahalle Basks
Gercekten bunlarin istedigi olsa, kendileri gibi düsünmeyen insanlara neler yaparlar acaba?
birde adamın masasına vurup tahrik ediyorlar,bunlarla aynı özgürlüktenmi bahsediyoruz biz ? bu insanlar özgürlüğü nasıl bişi olarak algılıyo cidden merak ediyorumbunlarınki rabbena hep bana özgürlüğü demekki
Aynen bende artik birseyleri aciklamaya calismak, insanlarin sakinlesmesini istemek ve gecmisle birlikte bugünün degerlendirilmesini anlatmaya calismaktan yoruldum.
Alkol yasagi diye basbas bagirilan seyin yasak degil düzenleme oldugunu,
bircok ülkede bu düzenlemelerden daha sert düzenlemeler oldugunu anlatmaya calismak.
Dikkatinizi cekerim bu ülkeler dini islam olan ülkeler degil.
Rusya, isvec, norvec, fillandiya, hollanda, danimarka, ingiltere, italya, ispanya, litvanya ve daha bircok ülke.
22:00-06:00 arasinda alkol satisi yasak bircogunda, bircogunda sokaklarda icki icmek yasak, kimisinde cocuklarinda icinde oldugu faliyetlerde alkol satici ve tüketimi yasak.
Yani Türkiye nin müslüman bir ülke olmasi ve hükümetin muhafazakar olmasi bu düzenlemeleri özgürlük kisitlamasi yapiyorsa, diyecek sözüm yok benim.
" Basbakan daha ilimli olmaliydi" diyenler, olamazdi.
Eger sadece kanuni eylem hakkini kullanan ( yani aksama kadar eylemini yapip, aksam olunca evine dagilan) insanlar olsaydi sokaklarda, o zaman " evet ilimli olmaliydi".
Fakat yakip, yikan, proveke eden, " saldiracagiz ve hükümeti düsürecegiz, hükümet istifa" diyen insanlara ilimli yaklasmasi demek, bu isin cigrindan cikmasi demektir.
Basbakanin " rica ediyorum bitirin bu eylemi" demesini bile firsat bilip, akillara zarar istek maddeleri dizenler, eger Basbakan ilimli olsaydi ne isterleri acaba?
Gercekten hisr, kin, öfke insanin gözünü kör etmemeli.
Herkes sapkasini önüne koyup, olan biteni ve amacin ne oldugunu iyice bir düsünmeli.
Yüzbinlere müdahale eden polis bu molotofçuları bulmalıdır. Kimliklerini açıklamalıdır.
En ufak bir iz yok mu yahu bu insanlardan
Günlerdir 3 maymunu oynayan medya, aynı anda molotofçulara canlı yayında.
Molotofçuların bellerinde silah.
Pffff..Hep aynı tiyatro.
Hep aynı oyunlar.
canım arkadaşım emin olun düşüncelerinize saygılıyım
aynı anda haber kanallarından taksimi canlı izliyorum ve sözüm meydan yakıp yıkılırken onları seyreden eylemcilere
gezi parkına dokunmamak değilmiydi ilk istenen
eylemciler neden hala orda onlara seyirci olarak olayların devam etmesine katkıda bulunuyorlar
inanın bunun için üzülüyorum
vatanımı milletimi bölmeye çalışan bi grubun yanında sessiz durursam, onların ekmeğine yağ sürmekten başka bi işe yaramayacaktır
kimlerle neye destek verdiğinin farkında mı acaba hala orda bulunanlar?
Belki gerçekten molotof atanlarda silah yoktu, kime hangi amaca hizmet ediyorlar bilemeyiz, o yüzden molotofçu şunların tetikçisi, bunların maşası diyemem.
Ama ben tek bir soru soruyorum kendi kendime ve bunun cevabını almayı ümit ediyorum yetkili merciilerden.
Eyleme taş, sopa, şiddet bulaştıran polise saldırdı denilen, twitter'dan insanları kışkırttığı söylenenler adalet karşısına çıkarken, anıtkabiri yıkarım, izmirin ...lerinin ağzını burnunu kırarım, eylemcilerle görüşürüz ama bana solcu ve alevi olmayan birini bulun diyenlerde yargı karşısına çıkartılacak mı?
Bu söylemler insanları kin ve öfkeye, bölücülüğe sevk etmiyor mu? İnsanların dini inanışlarına hakaret değil mi söylenenler?
Eyleme şiddet ve bölücülük bulaştıran herkes ama herkes yargılansın o zaman en önde ellerim patlayana kadar alkışlayacağım.
Sanırım sorumu doğru soramıyorum ben ;
O yaptı ya da bu yaptı değil sorum aslında. Hani polisin yapmadığı ile ilgili bir haber duyduğumuzda sevinerek paylaşıyoruz ya , bu ülkenin polisi diyerek sahipleniyoruz ya ; bir kısım insan neden bunun tam tersi bir kaynak bulduğunda çölde su bulmuş gibi nasıl kullanacağını şaşırıyor.Hani yapmışsa bile üzülmek yok tam aksine sevinç var , zafer var , bulduk diye...
Bunu cidden anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?