kardeşim bahçeli alakamız yok desin ülkücülerde meydanda hatta çok komedi resimleri var bahçeliyi dinlememişler demek ki, chp öyle dedi diye bayraklı olan chpli oldu öylemi kafa güzel böyle devam, bizim ev bayrak dolu ama ben chpli değilim benim içimide bi okusana
Polis engel tanımadı :
http://s7.directupload.net/images/130611/6z7zvv5s.swf
şu 10 saniyelik video asıl bütün özet.. Yazık
Keşke izleseydin, çünkü müdahale olmayacak dendi onu da duymuş olurdun.
Müdahale yoksa toma neden var?
Engelli vatandaşın hakları yok yani, buyrun bu da düşünceniz...
Bu zamana kadar polisi hep korudum hala taşkınlığa kızarım, ama artık görün bazı şeyleri, medya bile artık dayanamadı açık açık yapıyor yayını...
sen istediğini söyle sana en basit örneği kendi face listemden vereyim ne kadar chpli arkadaşım varsa orada. paylaşımlarından belli. sen yinede o adam chpli değil de buda senin görüşün saygı duyarım..
evet şimdi izledim gerçekten üzücü bir görüntü ama hala suyun neden sıkıldığını bilmiyoruz tabi ki engelli bir vatandaşa su sıkılmasının bir gerekçesi olamaz bu konuda polisin hatalı olduğunu ben de söylüyorum ama müdahelenin olma gerekçesi vardır mutlaka. Taksimdeki ilk olaylardan sonra emniyetten tüm birimlere yazı gelmiş halk kışkırtılmayacak diye eylem yerlerinin yakınlarına polis pusu kuruyor taşkınlık olduğunda ortaya çıkıyor o yüzden su neden sıkıldı , müdahele edilmeyecek dendi neden müdahele edildi onu da bilmek lazım. Tekrar söylüyorum polisin gösterdiği şiddeti asla savunmuyorum ama taşkınlık yapan ve polisi kışkırtan art niyetli göstericileri de savunamam. Hala ısrarla vurguluyorum bu konunun tarafları polis ve halk değildi , hükümet ve halk tı. Polise talimat iç işleri bakanlığından geliyor ve bakanlık hükümete bağlı . Halkı durdur , gösteriye engel ol diye polise talimat veren hükümet polisi ortada bıraktı , bozuk kumanyalar, uykusuz günler layık gördü, ek görev için izin ve ücret verilmeyecek. Gece geçirmek için bir polis evi, polis okulu bile ayarlanmadı sokaklarda yatırdı polisini. Bu polisin hükümeti ne kadar sevebileceğini sanıyorsun?
Hımm kendi face listene göre olayları değerlendiriyorsun. Tabii böyle bir bakış açısından böyle bir sonuç çıkardı zaten. Oradaki herkes CHP'li, hepimiz CHP'liyiz
yaklasık 20 mılyon secmenı satılık olmakla kor beyınsız olmakla sucluyan zıhnıyetı kınıyorum ....ne kadar agır konusuyorsunuz...İzmir in göbegınde dogmus yetısmıs bırıyım ben...kımse gelıp makarna komur vs teklıf etmedıı...ne kadar asagılıyorsunuz mılletıı...muhalefet her ıssıze 600 tl maas baglayacagını soyledı yıne de ıktıdar olamadıı...daha ne dıyeyım...ınsanların fıkırlerıne saygı duymuyorsunuz ve demokrasıden bahsedıyorsunuz...demokrasının anlmını bılmıyorsanız bır zahmet sozlukten bakın barıı
secme secılme hakkı ne demek secmen olmak ne demek bılıyorum ben...ınsan ıstedıgıne oy verır..sızın komsunuz akrabanız arkadasınız hıc mı yok AKP ye oy veren....hukumetı dusurme cabalarını alkıslayanlara yazıkk....mıllı ıradeye de saygı yok...
Eevet direnen arkadaşlarım suan taksim meydanına bakınca ne görüyorsunuz ?
Direnişinizin aldıgı boyuta bakın...Mutlu musunuz mesela ?
Madem konu demokrasi
Buyrun başbakanın demokrasiden ne anladığından bahsedin.
Mesela başbakan demokrasi adına ne yaptı?
Bütün bunlar zaten özgürlük kısıtlamasından doğmadı mı?
Bu arada parti falan tutmuyorum, derdim özgürlük kısıtlanamaz ve Atatürke kimse ayyaş diyemez...
valla ben özelden genele varan bir örnekle anlatmak istedim. tabi sen istediğin kadarını alırsın. orada chpli çoğunlukta eminim sizlerde farkındasınız. ama tabi parti bazına indirgememek için bu tarz bir yaklaşım normal.
hıı bide olayların içinde hep chp milletvekillerini gördük :) hatta hakaret etsin diye para bile verenler vardı. hangi partilerden millet vekilleri vardı gezi olaylarında kimi gördünüz en çok ?
Bizim köyde çeyrek altın karşılığı oy vereni BİZZAT gördüm.yaklasık 20 mılyon secmenı satılık olmakla kor beyınsız olmakla sucluyan zıhnıyetı kınıyorum ....ne kadar agır konusuyorsunuz...İzmir in göbegınde dogmus yetısmıs bırıyım ben...kımse gelıp makarna komur vs teklıf etmedıı...ne kadar asagılıyorsunuz mılletıı...muhalefet her ıssıze 600 tl maas baglayacagını soyledı yıne de ıktıdar olamadıı...daha ne dıyeyım...ınsanların fıkırlerıne saygı duymuyorsunuz ve demokrasıden bahsedıyorsunuz...demokrasının anlmını bılmıyorsanız bır zahmet sozlukten bakın barıı
secme secılme hakkı ne demek secmen olmak ne demek bılıyorum ben...ınsan ıstedıgıne oy verır..sızın komsunuz akrabanız arkadasınız hıc mı yok AKP ye oy veren....hukumetı dusurme cabalarını alkıslayanlara yazıkk....mıllı ıradeye de saygı yok...
mutsuzum ya da mutluyum bu mudur bu sorunun cevabı
ne diyelim şimdi
elmayla armut baska şeyler nasıl aynı sey gibi cevap verelim
Eli limonlu genc kiza 20 coplu polis dusen ulkemde molotof atan 2 kisiye su tabancasiyla su sıkıyorlar... Bu kadar mi salak gozukuyoruz...
iftira günahtır önce bunu hatırlatayım sonra da sorayım
siz para verilirken orda mıydınız yoksa iftira mı atıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?