Bizim köyde çeyrek altın karşılığı oy vereni BİZZAT gördüm.
He beni ilgilendirmez isteyen oyunu satar,isteyen seve seve verir, isteyen başka parti yok diye verir banane.
Ama işte o oyunu bir çeyrek altına satan insan var ya o gelip de bana siyaset yapınca işte o zaman komik oluyor. 23 Nisan'a türk bayrağı diye akp bayrağı getiren insanlardan bahsediyorum. Siz belki normal şartlar altında oy vermişsinizdir, düşünmüşsünüzdür ama akp bayrağını türk bayrağından üstün tutan zihniyete benim hakaretlerim bile bal şeker kalır.
direk atatürk ayyaş mı dedi yoksa iki ayyaşın yaptığı anayasa mı dedi? alkol düzenlemesinin atatürkün ölümünden 4 yıl sonra yapıldığından haberiniz yok sanırım. bizzat başbakan söyledi bunları. özgürlük kısıtlaması nedir? sana kapanacaksın mı dedi yoksa o kapalılar bir yere girerken açılmak zorunda kalmayacak mı dedi.
özgürlük kısıtlamasına katılmıyorum. ama açık biri olarak bizim kapalılara yaptığımız baskı onların özgürlüklerini elindenn almak adına yapılan düzenlemelerinde sonuna kadar arkadasındayım
o zaman ben söyle diyeyim...Oyumuzu hükümete verecegiz..Sagolun arkadaşlar gözümüzü açtınız :))
Niye hani orada duranlar tek yürek bir sesdi ? elma ile armut ne zaman oldu ?
Madem konu demokrasi
Buyrun başbakanın demokrasiden ne anladığından bahsedin.
Mesela başbakan demokrasi adına ne yaptı?
Bütün bunlar zaten özgürlük kısıtlamasından doğmadı mı?
Bu arada parti falan tutmuyorum, derdim özgürlük kısıtlanamaz ve Atatürke kimse ayyaş diyemez...
o zaman ben söyle diyeyim...Oyumuzu hükümete verecegiz..Sagolun arkadaşlar gözümüzü açtınız :))
Açık olup olmadığımı bilmeden, o konuda fikrimi bilmeden nasıl yorum yapıyorsun hayret...
2 ayyaşı açıklar mısın bana kimdir???
Peki bir başbakanın kalkıp çapulcu, alkolik deyimlerini kullanması doğru mudur?
Peki halkla konuşmak yerine, ulusa seslenmek yerine tehdit etmek doğru mu????
Bu arada 2 dakikada beni türbanlı arkadaşlara düşman ettin ya, tebrikler :)
ben son seçimlerde hükümete verdim oyumu bu seçimlerde vermeyecem gözüm açıldı diyorum e o zaman hangimizin gözü açıldı
Hey Maşallah, girmişsiniz birbirinize, e kavgayı göze alanlar sonuçlarını da düşünmüştür sanırım...
Tebrikler :)
haksızsınızzzz....ülkenin üretken dediğin fabrikaları ddiğin ne bi arastır istersen bizzat o fabrikalrıonda birinin ağzından cıkanı yazayım ''basbbakn ülkeyi satıyor özelleştiryor diyorlar ama adam doğruyu yapıyor neden çünkü bende orada çalışıyordum aylık gelirim 2-3 milyardı ama sor iş yapıyordum oradakiler gibi sadece gidip geliyordum bilsiyarda oyun oynuyordu herkes...aldığımız maaşı devlet verince zarara giriyordu hem iş yapma hem para al...özelleştrince alanlar maaşı veriyor ülke para kaznıyor zaten üretken bi iş yeri değil anlandım mı....
adamlar sucsuz yere hapse atılmış acaba basbakan hapse atılmadı mı onun ne sucu vardı şiir okudu diye hadi onu geçtim üniversiteye basörtülü girdi diye kaç milyan kişiyi aldılar bunu niye savunmadı bu insanlar ....suçsuzsa zaten cıkıyor merak etme...
bir çok kapalı arkadaşımızı dini vecibeleri yerine getiren insanları kandırdıkandırmadı ve dediklerini yapmaya calışıoyor ama engelleniyor hadi diyelim dini kullanıyor o zman diğer partilerde ne yapıyor chp atatürkçülğün arkasına sığınıyor mhp milliyetçiliğin vs hepsi kullandığı bi sey değil mi tek değil ki basbakanın dini kullannıdığına inanmiyorum...
kendisinden olmayanı dışladı ayrıştırdı....bu aşamaya sizler getirdiniz 30 yıl önce aman irtica gelir basörtülüler okumasın onlar yobaz onlar öcü onlar gerici vs diye bu ayrıştırma değil mi o zamn neden ayaklanmadı bu millet
daha denecek cok sey varda bi ardakasımızın burada yazdığı gibi artık anlatmak sıkıldıkkkk görmek istemiyorsunuz istediğinizi görüyorsunz....
asıl şimdi özgürlük yasanıyor zamanda imam hatipli diye etiketlenmiş insanlar var astsubaylar eşin basörtülü ise boşan eşinden denilecek kadar ayrımcılardı bizzat akrabam 2 kişi ustsubay eşleri başlarını açmak zorunda kaldı biri bi sokakta biri başka sokakta yürüyorlardı evlerine girilip kuran var mı namz kılıyorlamı diye seccade varmı diya arama yapıldığından bahsetmeyeyim bunlar özgürlük mü sorarım size ...namaz kılıyor diye sürülmüş öğretmen var bunlardan biri benim eşim her anlattığın ağlar şimdi ikimizde öğretmeniz kendisi müdür ama hiç bir öğretmenine yaşadıklarını yaşatmıyor sen alevşisin sen solsucun demiyor herkese yardım ediyor kimse bu partiyi desteklemiyor diye sürülmüyor... daha ne anlatılacak seyler acın biraz yakın tarihi okuyun bizzat ceveednizdeki halkkla konuşun da eski zamnalrla bu zamanları bi kıyaslayın sonra özgürlük deyin şahsıma müdahale ediliyor diyin ...doldum doldum kaç gündür edilen küfürleri hiç haketmiyor basbakan ve onu buraya tasıyan halk...
Muharrem İnce
''Sümeyye Erdoğan 2002′de girdiği ÖSS sınavında 134,5 puan aldı. Yani 120 olan dört yıllık üniversite tercih barajı düşünülürse Sümeyye Erdoğanın bu puanla Türkiyede dört yıllık bir üniversiteye girmesi mümkün değildi. Üstelik orta öğretim başarı puanı 42,6 idi. Okul başarısını gösteren bu puan Sümeyye Erdoğanın ortalamanın altında bir öğrenci olduğunu gösteriyor.''
Benim kızım başörtülü olduğu için Üniversite'de okuyamadı diyen Başbakan; "Senin kızın başörtülü olduğu için değil, Puanı yetmediği için Türkiye'de üniversite okuyamadı"
dip not:rica ediyorum Başbakanın kızını gündeme getirmeyin aileyi ortaya sürmeyin gibi sözler okumak istemiyorum gereksiz alınganlık olur zira benim kızım diyerek meydanlarda her yerde aile fertlerini dile getiren kendisidir...
Bilmem...Belki sen açtın belki de ben..Ama ben de asla oy vermeyip oyumu vermeyi düşünenlerdenim..
Hey Maşallah, girmişsiniz birbirinize, e kavgayı göze alanlar sonuçlarını da düşünmüştür sanırım...
siyasi bir parti bayrağını türk bayrağından üstün tutmamız mümkün değil. türk cumhuriyeti herşeyin üstündedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?