Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vay arkadaş sabah elinde molotof kokteyli olanların iki metre yanına su fışkırtan ıskalayan toma, tekerlekli sandalyedeki adama tam isabet atış yaptı, ne diyim, kelimelerin anlamsızlaştığı durum budur

siyasi bir parti bayrağını türk bayrağından üstün tutmamız mümkün değil. türk cumhuriyeti herşeyin üstündedir.

Açık olup olmadığımı bilmeden, o konuda fikrimi bilmeden nasıl yorum yapıyorsun hayret...

2 ayyaşı açıklar mısın bana kimdir???

Peki bir başbakanın kalkıp çapulcu, alkolik deyimlerini kullanması doğru mudur?
Peki halkla konuşmak yerine, ulusa seslenmek yerine tehdit etmek doğru mu????

Bu arada 2 dakikada beni türbanlı arkadaşlara düşman ettin ya, tebrikler :)

Hey Maşallah, girmişsiniz birbirinize, e kavgayı göze alanlar sonuçlarını da düşünmüştür sanırım...

tatlımmm özgurluk kısıtlaması derken neden bahsedıyorsun..basbakanın demokratık olmadıgı kanaatıne sızı ne yonlendırdı?.bunedır yaaa onceden ne guzel dertlerımızı konısuyorduk canın-m cıcım hos sohbetlerr...suna bak ne halee geldıkk...
özgurluk kısıtlandı ne oldu ..bunu gercekten samımıyetle soruyorumm..dıktator oldu da ne yaptı..eger suan da sızın basınızı zorla orteceksınız dese bu gercekten dıktatorluge ornekk..aynen zorla basınızı acıp okula gonderılmenız..unıversıtelere alınmamanız gıbıı...
ayrıca AKP lılerın vatan hayını bayrak dusmanı Ataturk dusmanı olarak gosterılemsınden de bıktım...

Şuanda gösterilere sadece radikal, araçları yakan, polise havai fişekle saldıran ve asla iyi niyetli olmayan marjinal gruplar destek veriyor. Burada hala o kişileri destekleyenler de onlardan farklı düşünmüyor. Burada neler neler paylaştıkları belli. Yalan yanlış haberlerle milleti kandırıyorlardı. Bunları umarım tespit edip gerekli cezayı verir emniyet. Umarım o sayfalar silinmemiştir.

sahsen ben arkadasın yazdıgında herhangı bır dusmanlık sezmedım kapalı bırısı olarak..MEDENICE tartısıyoruzzz

Hey Maşallah, girmişsiniz birbirinize, e kavgayı göze alanlar sonuçlarını da düşünmüştür sanırım...

ben bişey yapmadım valla hatta itidal çağrısında bile bulundum hoşgörü patlaması yaşıyorum zaten bende anlamadım noldu bana

dolduğun zaten belli arkadaşım...yazış şeklinden hitap şeklinden ne kadar dolduğun gayet net şekilde ortada... ben baş örtülü arkadaşlarımıza yapılanları savunduğumu hatırlamıyorum..kaldı ki şuan baş örtülü bayanlar için bir eylem yapılsın en önde gidenlerden olurum çünkü benim gözümde özgürlük demek herkesin dilediği dini dilediği şekilde yaşayabilmesi kısıtlanmaması. ama benim sizde gördüğüm hatta kendini senin gibi bu şekil ifade edenlerde gördüğüm bir şey var o da şu : hepiniz aynı cümleleri kuruyorsunuz, hepiniz diyorsunuz ki baş örtümüz için neden ayaklanmadı millet biz de özgürlüğümüzü istemiştik... sizin bu yaptığınız tam olarak şu oluyor ohhhhhhhhhh diyorsunuz biz yaşadık bunlar da yaşasın..affına sığınarak söylüyorum ben de müslümanım ama benim yaşadığım dinde zulüme zulümle karşılık vermek yok.

açın biraz tarih okuyun demişsin, ben tarihimi türkçe'de ingilizce de( başkalarınca acaba biz nasıl anlatılıyoruz diye) okudum, bu yaşıma da kendimi geliştirerek geldim ve öğrendiğim şu hayatta nadir şeylerden biri ben bana kötülük yapan birine kötülükle cevap vermem.

demişsin ki kurumlar zarar ediyordu, ben ekonomistim 4 yıl ekonomi okumuş üstüne 2 yıl da yüksek lisans yapmış biriyim. hangi kurumun ne kadar zarar ettiği ne zaman zarar edip hangi şartlarda özelleştirilmeye çalışıldığının ve çoğunun özelleştirildiğinde emin ol çok ama çok farkındayım.

burdaki tüm arkadaşlar için söylüyorum burası bir tartışma, paylaşma alanıysa herkes önce ama önce karşısındaki insana SAYGILI olucak

Son düzenleme:
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Daha önce hiç akp ye oy vermemiştim. Artık bende kesin kararımı verdim son olaylardan sonra.
Tüm yabancı devletler bu kadar olayları abartıp " Türk baharı" başlıklarını zorla da olsa attırıp hükümeti yıpratmaları boşuna değil. Demekki iyi giden bişeyler var ve onlar bundan rahatsız.

Yüreğine sağlık. 3.5 yaşındaki torununun dedesi lehine slogan attığını bile söyledi.

Mune sen neden 24 saat burada değilsin bak kötü içeriğe basmışlar sen müdahale etmemişsin, bende dışarıdaydım. Sen nasıl hemen müdahale etmezsin. Hemen müdahale etmediğin içinde taraf tutuyorsun değil mi ? uyumak bile yok kötü içeriğe basıldığı anda müdahale senin benim hiç özel hayatımız olmayacak. Basıldı mı kötü içeriğe müdahale yapmalıyız, çok ayıp ediyoruz....

hemen müdahale etmediğimiz içinde tarafız...

ayıp, el insaf ....

siyasi bir parti bayrağını türk bayrağından üstün tutmamız mümkün değil. türk cumhuriyeti herşeyin üstündedir.

Siz tutmazsınız başkaları tutar.
Bu insanlar türkiye cumhuriyeti değil akp cumhuriyetinde yaşadıklarını zannediyorlar mesela.
Yani oyunu böyle bilinçsizce kullanan bir sürü insan biliyorum ben köylerde çalıştığım için.
Bir kaç yıl önce cesaret edemezlerken şimdi el kadar çocuk çıkmış Atatürk'e hakaret ediyor, "canı cehenneme" dedi karşımda. Sınıfına sordum siz ne öğreniyorsunuz diye sınıftan gelen cevap "öğretmenim biz Atatürk'ü pek işlemiyoruz, öğretmenimiz sevmiyor". Öğretmen geliyor bana "osmanlıya dönüş" ütopyaları anlatıyor. Buyrun hadi bunu yapan da öğretmen.

Mesele siyasi parti meselesi değil insanların fikirlere can simitiymiş gibi sarılması. Az bilip şiddetle savunması.
Ben şu anki hükümetin hiç bir sözünü haklı bulmuyorum. Ben sınıfımdaki çalıp çırpan çocuklara, onu bunu döven çocuklara en ufak imada bulunsam veliler soluğu kapımda alıyor ve hesap soruyor ama bir başbakan halkına hakaret edince hesap sorulamıyor.

heryer resimlerle fotograflar ve belgelerle yıkılıyor gezide ki marjinal gruplar denilen kesimin gene polis olduğu yazılıyor buna ne diyorsunuz
acıkcası bu kadarını ben bile düşünmemiştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…