Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslında dusunulurse İsrail Rusya Almanya Fransa nın destekledıgı bır ısyansa ortadakıı olaydan kesınlıkle uzak durulması gerektıgını gosterır... onlar desteklıyorsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hıc bılmeyen bır ınsan bıle bu ıste bır ıs oldugunu anlar...

Son düzenleme:
heryer resimlerle fotograflar ve belgelerle yıkılıyor gezide ki marjinal gruplar denilen kesimin gene polis olduğu yazılıyor buna ne diyorsunuz
acıkcası bu kadarını ben bile düşünmemiştim

O marjinal grubun polis olduğunu söylediklerinde inananlar varmı hala ?? Yapmayın lütfwn! Bu senaryolar hiç yabancı değil. Kanmayın lütfen.
Orada aponun resmini dalgalandıranlara ne diyeceksiniz?? Onlarla aynı safta durmaktan haya ederim.

Uyuduğum için, bir eşim ve kızım olduğu için, yemek yemek için vakit ayırdığım için özür diliyorum, ben etten kandan değildim değil mi?
Robotiktim unuttum, devrelerim yanmış sanırım ondandır, sende erkek evlat babası bir adam değilsin, bir yazılım harikasısın, düşünen ve taraf tutmayı bilen yazılım, hakikaten tüh ikimize de.
Bas bağırdığımız halde taraflı mıymışız:44: biri bana söylesin zira cidden bilmiyorum, ben kimden tarafım:44:

kotu ıcerık butonuna basılınca hemen uyelerı forumdan uzaklastırıyor musunuz? bılmedıgım ıcın soruyorum...uyelerı derken ıkı tarafı da mı yoksa kım bastıysa onun karsı gorusunde olanı mı? neden dıyorum sahsen ben burada kımseyı cocuk gıbı sıkayet etme geregı duymadım ..hallolabılır dıe..tabı kı gerıye donuk konusmaları takıp etmenız mumkun degıl ama burada sey durumu var olen mı suclu ölduren mı?

Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Sümeyye Erdoğan düşük puan aldı mı almadı mı bilemem ama yıllardır başörtüsüyle üniversitelere girilmediğini farkedemediniz sanırım. Lütfen biraz da kendi dışınızdakilerin özgürlüğüne önem verin

Başbakan ona sayın derken ne düşündünüz peki?
Bir laf vardır imam o.....a cemaat s....r diye. Yani başbakanı bir katile sayın derse halk da böyle yapar normaldir

Şaka bir yana işte o dalgalanan resimler barış ile bunun çözülemeyeceğinin ispatıdır. İstediğin kadar barış yap adamlar en ufak bir kargaşada mantar gibi bitiverirler.

valla kızlar ben işin gerçeğini söyliyim size kendi adıma tabiki...
ben tüp bebekle 8 yıldır anne olmaya çalışıyorum ve tüp bebek pahalı bir işlem...
devlet bir kısmını karşılıyor bundan da herkes faydalanamıyor belli şartlar var rapor hakkı sadece 2 kez kullanıyor karşıladığı kısmı çok değil ayrıca devletin..tüp bebek masrafları yüzünden tedavi olamayanlar var çocuk olmayınca yuvası yıkılanlar biliyorum bu arada tüp bebeği bedava yapan biri çıkarsa oyumu alır sayın başbakanımız 3 çocuk yapın dedi kendime hakaret yapılmış saydım e ben bir tane bile yapamadım 3 tane nerdeeee...bir sürü insan var anne baba olamayan bir çocuğa hasretiz kaldıki 3 çocuk yapcaz...hal böyleyken sorarlar 3 çocuk diyonda bir tane yapamayanlar var tüp masrafları nedeniyle hiç onu düşünmüyon demek istiyorum..gerekli mercilere dileklerimizi bildirdik bir sürü mail vs.. yaptık ama kimse bize dönmedi sadece bu yüzden hükümet istifaaa dermişimmm

Ntv'de canlı yayınla gösteriyorlar ve muhabirde söylüyor, 'gezi parkının içine toma su sıkıyor' diye. ve anlatıyor 'gezi parkının içinde tahrip olmuş çadırlar var' diyor.

En kısa zamanda kucağının dolması dileğiyle...

konu dısı ama ınsallah Allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın canımm

Kim hakaret etmişse, kim polemiğe girmişse onları banlıyoruz, kiblerin kimin tarafından yapıldığı önemli değil, kib yapılan yorum site kurallarına aykırı mı değil mi ona bakılır, biz hakim değiliz kimin haklı kimin haksız olduğunu tayin etme mercii değiliz, ki haklılıkta kişilere göre değişir.
Banlama işlemi kişilerin karakterine, savunduklarına, düşüncelerine değil, site kurallarına uygunsuzluk sebebiyle yapılır.

Bu eylemi ilk tüp bebek yapan bir doktordan duydum ben, embriyolog daha doğrusu. 40 yaşında kadın ne işin var otur çocuğunla ilgilen demiştim ama "olmaz yazıktır günahtır" diyerek masum bir şekilde gitmişti eyleme. Sonradan işler değişince sadece evini açmış gazdan kaçanlara. Tüp bebekten bahsedince aklıma geldi

ben 1 tane ücretsiz tüp bebek vermiştim buradan !

Başbakan yanlışlıkla söyledi, döne döne aynı şeyleri ezberleyip yazıyorsunuz.
Akp ile bdp herzaman seçimlerde kapışmıştır. Bdp nefret eder akp den. Çünkü kaybettikleri belediyeler akpye geçiyor. Chp ile farklı ilişkileri var. Chp rahat bi şekilde hakkaride gösteri yaptı ama akp, tehditlere ve halkın engellenmesine rağmen yapabildi mitingi. Bunları unutmayın lütfen. Yanlışlıkla "Sayın" demekle, apo bayrağı altında eylem yapmanın farkını düşünün bi bakalım.

Olay o boyuta kadar uzandı demek.....

Ne kadar meraklıyız ınsanları bır tarafta görmeye..

Hemen yazdığı ıkı kelımeyle degerlendırıp sen şucumusun bucumusun...O taraftan mısın bu taraftan mısın demeye.......

Ben Türkiye 'nın bır çok bolgesınde öğretmenlık yaptım....Öğrendığım tek şey var.

İnsanların kıyafetlerıne ırklarına dillerine dinlerıne vs vs bakmadan sadece insan oldugu ıcın sevip saygı duydugunuzda ortada bır sorun kalmıyor...........
Karşınızdakı ınsan bır muddet anlamıyor sızı ama zaman gecınce ve siz işinizi adaletlı bır şekılde yapınca saygı duyuyor...

Tuttugumuz takım hata yapar...Tuttugumuz partı hata yapar...Polis hata yapar........Çunku ınsanız...

Ya sevınce tam sevıyoruz hıc hata kabul etmıyoruz..Ya sevmeyınce hıc bır güzelliği görmüyoruz....

Demokrasıden özğürlükten bahsediyoruz.....Başkasının özğürlügünü ve demokrasıne engel oluyoruz...

Fikirlerini herkes rahatca sözlemeli diyoruz ama söyleyincede başlıyoruz hakarete.....

Mune ve sizin işiniz zor....

sivil polis olduklarından şüphem olmayan bu kişiler sabah saatlerinde farkındaysanız yelekleri, maskeleri hep aynı 'haydi arkadaşlar bir yerden giyiniyoruz' demediklerini düşünüyorum. bunlar molotof attılar

bu foto yeterince açık, avukatlarımızın gördüğü muamele

gerçeği çekmek isteyen muhabire polisin tavrı

ilk resimdeki sivil polislere uygulanan su tazyikiyle normal vatandaşımıza uygulanan tazyik arasındaki fark

fotolar bana kalırsa çok açık, ama açık gelmeyen arkadaşlara da saygım sonsuz

Taksim dayanışması davet almadıklarını açıklamıştı gün içinde.
Başbakanın kimlerle görüşeceği konusunda hiç emin değilim artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…