kendi adıma zaman içerisinde gözümün açıldığını düşünüyorum senin zaten açıkmış gözler bence geri kapatmış olcaksın kapatma arkadaşım yapma etme
.))) Zaman gösterecek artık bakalım...Ama inadım pistir
heryer resimlerle fotograflar ve belgelerle yıkılıyor gezide ki marjinal gruplar denilen kesimin gene polis olduğu yazılıyor buna ne diyorsunuz
acıkcası bu kadarını ben bile düşünmemiştim
Mune sen neden 24 saat burada değilsin bak kötü içeriğe basmışlar sen müdahale etmemişsin, bende dışarıdaydım. Sen nasıl hemen müdahale etmezsin. Hemen müdahale etmediğin içinde taraf tutuyorsun değil mi ? uyumak bile yok kötü içeriğe basıldığı anda müdahale senin benim hiç özel hayatımız olmayacak. Basıldı mı kötü içeriğe müdahale yapmalıyız, çok ayıp ediyoruz....
hemen müdahale etmediğimiz içinde tarafız...
ayıp, el insaf ....
yok yok sen yapmazsın öyle bişey aldım ben o ışığı olaylar durulsun akli salim düşün lütfen inatla olmaz bu işler (akıl vermiyorum temenni ediyorum yanlış anlaşılmasın lütfen) :13::13::13:
O marjinal grubun polis olduğunu söylediklerinde inananlar varmı hala ?? Yapmayın lütfwn! Bu senaryolar hiç yabancı değil. Kanmayın lütfen.
Orada aponun resmini dalgalandıranlara ne diyeceksiniz?? Onlarla aynı safta durmaktan haya ederim.
valla kızlar ben işin gerçeğini söyliyim size kendi adıma tabiki...
ben tüp bebekle 8 yıldır anne olmaya çalışıyorum ve tüp bebek pahalı bir işlem...
devlet bir kısmını karşılıyor bundan da herkes faydalanamıyor belli şartlar var rapor hakkı sadece 2 kez kullanıyor karşıladığı kısmı çok değil ayrıca devletin..tüp bebek masrafları yüzünden tedavi olamayanlar var çocuk olmayınca yuvası yıkılanlar biliyorum bu arada tüp bebeği bedava yapan biri çıkarsa oyumu alırsayın başbakanımız 3 çocuk yapın dedi kendime hakaret yapılmış saydım e ben bir tane bile yapamadım 3 tane nerdeeee...bir sürü insan var anne baba olamayan bir çocuğa hasretiz kaldıki 3 çocuk yapcaz...hal böyleyken sorarlar 3 çocuk diyonda bir tane yapamayanlar var tüp masrafları nedeniyle hiç onu düşünmüyon demek istiyorum..gerekli mercilere dileklerimizi bildirdik bir sürü mail vs.. yaptık ama kimse bize dönmedi sadece bu yüzden hükümet istifaaa dermişimmm
ben tüp bebekle 8 yıldır anne olmaya çalışıyorum ve tüp bebek pahalı bir işlem...
devlet bir kısmını karşılıyor bundan da herkes faydalanamıyor belli şartlar var rapor hakkı sadece 2 kez kullanıyor karşıladığı kısmı çok değil ayrıca devletin..tüp bebek masrafları yüzünden tedavi olamayanlar var çocuk olmayınca yuvası yıkılanlar biliyorum bu arada tüp bebeği bedava yapan biri çıkarsa oyumu alırsayın başbakanımız 3 çocuk yapın dedi kendime hakaret yapılmış saydım e ben bir tane bile yapamadım 3 tane nerdeeee...bir sürü insan var anne baba olamayan bir çocuğa hasretiz kaldıki 3 çocuk yapcaz...hal böyleyken sorarlar 3 çocuk diyonda bir tane yapamayanlar var tüp masrafları nedeniyle hiç onu düşünmüyon demek istiyorum..gerekli mercilere dileklerimizi bildirdik bir sürü mail vs.. yaptık ama kimse bize dönmedi sadece bu yüzden hükümet istifaaa dermişimmm
kotu ıcerık butonuna basılınca hemen uyelerı forumdan uzaklastırıyor musunuz? bılmedıgım ıcın soruyorum...uyelerı derken ıkı tarafı da mı yoksa kım bastıysa onun karsı gorusunde olanı mı? neden dıyorum sahsen ben burada kımseyı cocuk gıbı sıkayet etme geregı duymadım ..hallolabılır dıe..tabı kı gerıye donuk konusmaları takıp etmenız mumkun degıl ama burada sey durumu var olen mı suclu ölduren mı?
Mune sen neden 24 saat burada değilsin bak kötü içeriğe basmışlar sen müdahale etmemişsin, bende dışarıdaydım. Sen nasıl hemen müdahale etmezsin. Hemen müdahale etmediğin içinde taraf tutuyorsun değil mi ? uyumak bile yok kötü içeriğe basıldığı anda müdahale senin benim hiç özel hayatımız olmayacak. Basıldı mı kötü içeriğe müdahale yapmalıyız, çok ayıp ediyoruz....
hemen müdahale etmediğimiz içinde tarafız...
ayıp, el insaf ....
ya başbakan yarın taksim dayanışması' yla görüşmeyecek miydi bu ne şimdi böyle ? dha' dan izleyin arkadaşlar taksim meydanını ayrıntılı gösteriyor havali fişekler yerlerde patlıyor arabalar yanıyor :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?