Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz. Sümeyye Erdoğan düşük puan aldı mı almadı mı bilemem ama yıllardır başörtüsüyle üniversitelere girilmediğini farkedemediniz sanırım. Lütfen biraz da kendi dışınızdakilerin özgürlüğüne önem verin
Başbakan yanlışlıkla söyledi, döne döne aynı şeyleri ezberleyip yazıyorsunuz.
Akp ile bdp herzaman seçimlerde kapışmıştır. Bdp nefret eder akp den. Çünkü kaybettikleri belediyeler akpye geçiyor. Chp ile farklı ilişkileri var. Chp rahat bi şekilde hakkaride gösteri yaptı ama akp, tehditlere ve halkın engellenmesine rağmen yapabildi mitingi. Bunları unutmayın lütfen. Yanlışlıkla "Sayın" demekle, apo bayrağı altında eylem yapmanın farkını düşünün bi bakalım.
ben 1 tane ücretsiz tüp bebek vermiştim buradan !
Uyuduğum için, bir eşim ve kızım olduğu için, yemek yemek için vakit ayırdığım için özür diliyorum, ben etten kandan değildim değil mi?
Robotiktim unuttum, devrelerim yanmış sanırım ondandır, sende erkek evlat babası bir adam değilsin, bir yazılım harikasısın, düşünen ve taraf tutmayı bilen yazılım, hakikaten tüh ikimize de.
Bas bağırdığımız halde taraflı mıymışız:44: biri bana söylesin zira cidden bilmiyorum, ben kimden tarafım:44:
konu dısı ama ınsallah Allah en kısa zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın canımm
En kısa zamanda kucağının dolması dileğiyle...
Vali Mutlu, "Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı.O SDP'li bir eylemci. Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum,bilginize" mesajını twetter hesabından paylaştı.
ben açıklıyorum;
mune benden taraf.
taksimdekilerin hepsi amerika, italya ve yunanistan vatandaşı.
yükselenimiz penguen burcu.
dünyanın zaten en süper ülkesiyiz her konuda, eğitim desek ohoo 4+4+4lük maşallah
adalet? vuu-huuu avukatlar sevinçten kayıp merdivenlerden düşüyor, o kadar çok adalete sahibiz. söz konusu merdiven için "tez söküle yerine yenisi kona" emri verildi.
engelli vatandaşlarımız yorulmasın diye arkasından tazyikli su sıkılıyor ki, kolu yorulmasın, kendi kendine ilerlesin.
türkçe öğrenen amerika, italya ve yunanistan vatandaşları ntv canlı yayındayken "çapulcular polise saldırıyor" derken, "yalan yalan" dediler. ilerlemişiz vesselam, ilk önce küfür öğretilirdi hep turistlere.
Vali Mutlu, "Taksim'de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı.O SDP'li bir eylemci. Kişinin adı Ulaş Bayraktaroğlu. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi.Polis diyenlere duyuruyorum,bilginize" mesajını twetter hesabından paylaştı.
Herşeyi anlayabilirim ama meydandaki Öcalan posterlerine hükümeti destekleyen kesimlerce aşırı tepki gösterilmesini anlamıyorum. Hükümet değil mi hem barış sürecini başlatan, hem de Öcalan'ı Kürtlerin lideri olarak muhattap alan, yine BDP Öcalan'ın ağzından çıkanlara göre siyaset yapan yasal bir parti değil mi? Ve gerçekten de Kürtler arasında eğitimli olsun eğitimsiz olsun Öcalan'ı lider kabul eden geniş bir kitle yok mu?
Durum böyleyken bu gerçek mecliste dahi kabul edilmişken gezidekilerden beklenen ne tam olarak? Eğer orda baskın bir görüş yoksa sadece hükümetten bunalmış, seslerini duyurmak isteyen kitleler varsa çok marjinal bir azınlık olmayan resmi temsilcileri dahi olan Abdullah Öcalan'ı destekleyen Kürtlerin orda bulunmaya hakkı yok mu?
vali mutlu gibi bir adamın ne kadar yalancı olduğu attığı tüm twitlerden ayan beyan ortadaydı eğer diğer twitlerini de takip ettiysen, kendisi saldırı olmayacağını kaç gündür söylüyordu Valimutlu:' Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu?Aranızda olmak isterdim." bunu demiş bir adam...dolayısıyla her şey kılıfına uydurulur. bu adamın yanındaki yeşil kareli gömlekli adamla kırmızılı adam telsizle dolaşıyordu yan yana bu da fotosu Eki Görüntüle 732977 [/QU evet okudum mesajlarını tv lerde verdi.... adamın sabıka kaydıda yalan olaz herhalde neyse düşününki eylemciler o gruplardan ayrılar hatta onları dışarı çıkarmaya çalışıyorlar öle olduunu burda bi iki arkadaş anlatmıştı zaaten sonra o uç gruplardan birisi ortalığı karıştırıyo ve ortalık karışıcnca valinin geziye girmeyecez dediği eylemcilerin yanına dalıyorlar eylemciler ne yapsın polis ne yapsın???? onlar oraya dalıp fitne çıkarıken polis siz bi dışarı çıkın oraya girmezsinz biizm sizi burda yakalamamız lazım diyemezki zatem arada ne kadar mesafe varrrr..... ordaki kitap okuyan ders çalışan ortalığı temizleyen gençler var ya hani akranlarımız onların içinde hebaaa olıyorlar.....
vali mutlu gibi bir adamın ne kadar yalancı olduğu attığı tüm twitlerden ayan beyan ortadaydı eğer diğer twitlerini de takip ettiysen, kendisi saldırı olmayacağını kaç gündür söylüyordu Valimutlu:' Gençler,Gezi parkında kuş sesleri,ıhlamur kokusu ve arı vızıltısıyla huzurlu bir sabah varmış doğru mu?Aranızda olmak isterdim." bunu demiş bir adam...dolayısıyla her şey kılıfına uydurulur. bu adamın yanındaki yeşil kareli gömlekli adamla kırmızılı adam telsizle dolaşıyordu yan yana bu da fotosu Eki Görüntüle 732977 [/QU evet okudum mesajlarını tv lerde verdi.... adamın sabıka kaydıda yalan olaz herhalde neyse düşününki eylemciler o gruplardan ayrılar hatta onları dışarı çıkarmaya çalışıyorlar öle olduunu burda bi iki arkadaş anlatmıştı zaaten sonra o uç gruplardan birisi ortalığı karıştırıyo ve ortalık karışıcnca valinin geziye girmeyecez dediği eylemcilerin yanına dalıyorlar eylemciler ne yapsın polis ne yapsın???? onlar oraya dalıp fitne çıkarıken polis siz bi dışarı çıkın oraya girmezsinz biizm sizi burda yakalamamız lazım diyemezki zatem arada ne kadar mesafe varrrr..... ordaki kitap okuyan ders çalışan ortalığı temizleyen gençler var ya hani akranlarımız onların içinde hebaaa olıyorlar.....
ortalık karışıyor polis ne yapsın diyorsun..peki bu olayların ilk başladığı 31 mayısa gelelim direnişçilerden hiç kimse hiçbir şey yapmamışken polis ne yaptı? söyliyim, biber gazı sıktı, çadırları yaktı, insanları yerde sürükledi...sence ?
destek gelmiş
Eki Görüntüle 732981
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?