Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu gün bi arakadaş paylaşım yapmıştı rumuzunu hatırlayamaıyorum ortada polis vs yokken hatta 31 mayıstan bi kaç gün önce eylemcilerin küfre varan sloganlar attıklarını hükümet istifa diye bağırdıklarını vs dedimya rumuzu tam hatırlayamıyorum ama öğle saatlerinde yapılmıştı paylaşım geriye doğu bakarsanız daha net olur... çıkmak zorundayım eğer paylaşım yaparsaız okumaya çalışırım....hayırlı akşamlar....

bunun da ispatı yok işte canım..orda insanlar kitap okuyorlardı hatta polise de okuyorlardı...ayrıştırılmaya çalışıyoruz, birbirimize düşman edilmeye..birbirimizi anlamamak için elimizden geleni yapıyoruz ben buna karşıyım...paylaşımların için de, düzgün yorumların için de teşekkürler..sana da hayırlı akşamlar

Vali'nin "parktakilerin ordan çıkmazlarsa can kaybı riski var" açıklaması devlet ağzıyla "öldüreceğiz sizi" denmesidir.

REDHACK:…”

İşin özeti ;
-Pankartları kaldıracağız gibi bir bahane ile Taksim'e gir
-Eyleme ve Gezi Parkına müdahale etmeyeceğiz diye masum rolü yap
-Polis ve Tomaları eylem alanının merkezine kadar sok, SDP’yi kuşat
-Önceden ayarlanmış Molotofçular öne çıksın
-Günlerdir meydanda olmayan haber yapmayan medya sabahın köründe aynı yerde iş başı yapsın
-Medya Molotofçuları uzun uzun gösterebilsin diye biber gazı sıkılmasın, etkisiz hale getirme tutuklama olmasın
-Böylece halk da eylemcilerin ne kadar pis ve tehlikeli olduğunu düşünüp hükümeti desteklesin

İşte ucuz hesaplarla yapılan devlet tiyatrosu

Polis gezi parkında mı şimdi?
Artık bişileri algılamakta zorlanıyorum. :44:

Burada her şey yazıldı, videolar, canlı yayınlar izlendi.

15 gündür kör sağır medyanın, molotofçulara olan yoğun ilgisi tartışıldı.

Direnişçilerin arasına karışmış, direnişten nemalanmak isteyen provakatörler, örgüt üyeleri defalarca yazıldı.

Başbakanın ayrıştırıcı tavrı tartışıldı.
Kendini kaybetmişçesine yaptığı açıklamalar yorumlandı.

Her şey, tüm detaylarıyla yazıldı, konuşuldu.

Ben herkesin net olarak, tüm gerçekleri gördüğünü düşünüyorum.
Zira olaylar gözlerimizin önünde yaşandı.

Bir arkadaşımın dediği gibi, ayrıcalıklar uğruna şiddeti ve faşizmi mübah kılanlar olduğunu gördüm.

O nedenle ne kadar tartışılırsa tartışılsın, bir noktaya varılamayacağını düşünüyorum artık.
Çünkü karşımızdakiler de en az bizler kadar gerçeklerin farkındalar.

Son düzenleme:
Polis gezi parkında mı şimdi?
Artık bişileri algılamakta zorlanıyorum. :44:

Ben de canlı yayında izlemiyorum ama evet oraya girmişler.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugün dördüncü açıklama yaptı ve "Değerli yavrularımıza ve ailelere şu andan itibaren bölgeden ayrılmalarını ve ayrılmaları için müdahil olmanızı rica ediyorum. Can güvenliği sorunları konusunda ciddi istihbaratlar var" dedi.

Komik... Birde neden Sdp... Sdp yahu! :)
SDP bayrağını sallaya sallaya molotof atılıyor birde...:) Senaryo berbat! Gerçi daha iyisini beklemiyordum.

Şu videoyu iyi izleyin...

[video=youtube;UjHv_aeXAcU]http://www.youtube.com/watch?v=UjHv_aeXAcU[/video]

gecen eşimin akp den aday bile olmus kuzeni ile konusuyorduk
üniversite mezunu yasca bizden büyük
ya o kadar bomboş konustu ki
5 yasındaki cocuk daha net konusur
cok da iyi bir insandır ama güldüm içimden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…