- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
farklı yönlerden bakmamıza rağmen bu yorumunuzu çoook beğendim,aman aman istemez desteklerini kendilerine saklasınlar bizim iç meselemiz karışmasınlar hele israil asla...
başbakanda benim polisimde benim onlara karşı her daim yanlarında olurum kimse bizi eleştirme hakkına sahip değil...
milliyetçi ruhum kabardı
Komik... Birde neden Sdp... Sdp yahu! :)
SDP bayrağını sallaya sallaya molotof atılıyor birde...:) Senaryo berbat! Gerçi daha iyisini beklemiyordum.
Şu videoyu iyi izleyin...
[video=youtube;UjHv_aeXAcU]http://www.youtube.com/watch?v=UjHv_aeXAcU[/video]
sanırım bir kaşık suda boğarım seni demiştir melih
hangi kanal şu an tv izleyemiyorum ama bileyim yinede
SDP bayrağını sallaya sallaya molotof atılıyor birde...:) Senaryo berbat! Gerçi daha iyisini beklemiyordum.
kol kırılır yen içinde kalıraman aman istemez desteklerini kendilerine saklasınlar bizim iç meselemiz karışmasınlar hele israil asla...
başbakanda benim polisimde benim onlara karşı her daim yanlarında olurum kimse bizi eleştirme hakkına sahip değil...
milliyetçi ruhum kabardı
Taksim'de kaybolan çocukları bulduğunuz takdirde, Divan Oteli'nin lobisine götürün lütfen. Bir çoğunun ailesi orada!
İnsan hakları mahkemesine başvurulacakmış
AİHM'e "Olağanüstü Hal" Başvurusu - Bianet / Bianet - Bianet
Lütfen bunu twitter üzerinde paylaşır mısınız ?
Cami imamı doğru söylediği için açığa alındı, Avukatlar hak'kı savunduğu için yaka paça götürüldü,en iyi Askerlerimiz zaten içerde,Sanatçılarımız tehdit altında olduklarını haykırıyor ee bu ülkenin asıl kurucuları zaten İki Ayyaştı. HAKKINI ARAYAN HERKESE ZARAR GELİYOR, BİR ŞEKİLDE SUSTURULUYOR... HALA DEMOKRATİK BİR ÜLKEDE Mİ YAŞIYORUM DIYORSUNUZ ??
Bunu ben de yazdım bugün, "neden yüzü gizleyip üye olduğu partinin ya da örgütün bayrakları afişe ediliyor, sallanıyor" dedim.
Gazdan etkilenmesin diye gizliyordur, hani öyleydi ya diye cevap geldi:44:
Kaldı ki sadece su tabancasıyla su sıkılıyordu o anda, gaz atılmıyordu
valla kızlar ben işin gerçeğini söyliyim size kendi adıma tabiki...
ben tüp bebekle 8 yıldır anne olmaya çalışıyorum ve tüp bebek pahalı bir işlem...
devlet bir kısmını karşılıyor bundan da herkes faydalanamıyor belli şartlar var rapor hakkı sadece 2 kez kullanıyor karşıladığı kısmı çok değil ayrıca devletin..tüp bebek masrafları yüzünden tedavi olamayanlar var çocuk olmayınca yuvası yıkılanlar biliyorum bu arada tüp bebeği bedava yapan biri çıkarsa oyumu alırsayın başbakanımız 3 çocuk yapın dedi kendime hakaret yapılmış saydım e ben bir tane bile yapamadım 3 tane nerdeeee...bir sürü insan var anne baba olamayan bir çocuğa hasretiz kaldıki 3 çocuk yapcaz...hal böyleyken sorarlar 3 çocuk diyonda bir tane yapamayanlar var tüp masrafları nedeniyle hiç onu düşünmüyon demek istiyorum..gerekli mercilere dileklerimizi bildirdik bir sürü mail vs.. yaptık ama kimse bize dönmedi sadece bu yüzden hükümet istifaaa dermişimmm
Kimi yorumlara baktığımda olayı ergenekona bağlayacaklarmış bu vesileyle
Hep beraber göreceğiz
Başrole Sdp seçilmiş. Seni seçtim pikaçu!
Molotof atıp aynı anda bayrağını sallayacak salak tanımıyorum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?