- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
Allahtan da korkuları yok bunların, ben bu yüzden bunların müslüman olduğundan bile şüpheliyim.YALAN İLE İMAN BİR ARADA olmaz boşuna dememişleRr
Eki Görüntüle 733004
Eki Görüntüle 733007
Sabah eylemcilerin kullandığı maskeyi Türkiye'de sadece polis kullanıyormuş. Özel tim biçimini bir maske olup, nefes almak için olan hava filtresi atışa ve nişan almamaya engel olmaması için ne ortada ne ikiyandadır sadece soldadır. Türkiye'deki tüm maske satan yerleri araştırabilirsiniz, bu tip maskeyi kesinlikle polisden başka bir yerde bulamazsınız diye bir bilgi okumuştum.
İşte Başbakan'la görüşecek heyet
Gezi Parkı olayları ile ilgili Başbakan'ın kabul edeceği heyet belli oldu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Taksim Gezi Parkı ile ilgili 20 kişilik heyetin yanı sıra Hasan Kaçan, Necati Şaşmaz ve Gökhan Özoğuz'u kabul edecek.
Gerçekler gözümüzün önünde... Hala sivil polis olmadıklarını iddia eden var mıdır acaba?
bu demek oluyorki polislerin içinde de bu eyleme destek verenler.Gerçekler gözümüzün önünde... Hala sivil polis olmadıklarını iddia eden var mıdır acaba?
Almanya ulusal kanalı ve ZDF haber geçiyor şu an taksimde "halka ve yabancı basına gaz bombası atılıyor" diye yarın Avrupa Parlamentosu Türkiye için toplanıyor
Red mi etmişleeeer? Gündeme yetişemez oldum.taksim dayanışması başbakanla görüşmeyi polisin müdahalesinden önce mi sonra mı reddetti arkadaşlar ?
Eki Görüntüle 733077 evet bencede tek dertleri kesilen ağaçlar....
Red mi etmişleeeer? Gündeme yetişemez oldum.
tiplerine bakarsanız provakator olduklarını şıp diye anlarsınız bence hanımefendi.
Gerçekler gözümüzün önünde... Hala sivil polis olmadıklarını iddia eden var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?