Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taksim Meydanı'ndaki müdahale sırasında Türkiye'yi ayağa kaldıran bir olay yaşandı.

Atılan gaz bombaları nedeniyle zor anlar yaşayan tekerlekli sandalyeli bir eylemciye TOMA'dan tazyikli su sıkıldı. Elinde Türk bayrağını kaldıran tekerlekli sandalyeli eylemci düşmekten son anda kurtuldu. Daha sonra ise gaz bulutu arasında kayboldu. Bu görüntüyü televizyondan görenlerler büyük tepki gösterdi. Sosyal medyada da en çok tartışılan bu olay oldu.

Şaşkın ördeğe döndüm, paranoyak oldum.
Öküzün altında buzağı arıyorum artık

Sabah eylemcilerin kullandığı maskeyi Türkiye'de sadece polis kullanıyormuş. Özel tim biçimini bir maske olup, nefes almak için olan hava filtresi atışa ve nişan almamaya engel olmaması için ne ortada ne ikiyandadır sadece soldadır. Türkiye'deki tüm maske satan yerleri araştırabilirsiniz, bu tip maskeyi kesinlikle polisden başka bir yerde bulamazsınız diye bir bilgi okumuştum.

Gerçekler gözümüzün önünde... Hala sivil polis olmadıklarını iddia eden var mıdır acaba?

Gerçekler gözümüzün önünde... Hala sivil polis olmadıklarını iddia eden var mıdır acaba?
bu demek oluyorki polislerin içinde de bu eyleme destek verenler.
o yüzden polise molatof atarken 1 kez daha düşünmekte fayda var ( eylme katılan her birey için söylemiyorum)
panayır tadında bi eylem olabilirdi sanki, 2 tarafta kendilerince haklıyken haksız konuma düşüyor.
ahhh bi de diğer ülkelere rezil olmasak
eylem en doğal hak ama nedense eylemcilerden çok fitnecilerin olduğunu düşünüyorum.
birlik olamaz mıyız???????
o kadar güçsüz müyüz?????????

Almanya ulusal kanalı ve ZDF haber geçiyor şu an taksimde "halka ve yabancı basına gaz bombası atılıyor" diye yarın Avrupa Parlamentosu Türkiye için toplanıyor

yorum yapamıyorum bile ...

vatan gazetesinde de taksim dayanışmasının başbakanla görüşmeyi reddettiği yazıyor :S hangi haber yanlış :S

izlediğim France24 europe diye bir haber kanalı var. Sürekli taksimi gösteriyorlar ve yapılan yalan dolan olaylardan bahsediyorlar.
Adamın biri tek tek anlatıyor. İnsanları kalabalık gibi gösterdikleri fotoshopdan tutun, sabah tiyatro sergileyen polise kadar, yakapaca sürüklenin avukatlardan tutun, isyan eden sanatçılara kadar, dayak yiyen gazeteciden tutun, valinin halka kurduğu tuzağa kadar ne var ne yok hepsini tek tek resimlerle anlattılar.
, ahanda resimde çektim canlı canlı.
Bu kadar şeye rağmen, bütün dünyanın gördüğü şeyleri inkar edip, hala bişeyleri iddia etmeye çalışan insan!
Yorumsuzdur....

Olay ağaçlardan çıktı. Bakan Ağaçlar başka bir beldeye dikilecek dendi ve ertesi gün akp ye dönüldü.

Ve ben eminimki o grupların içinde chp nin mhp nin gibi partilerin para ile görevlendirdikleri gruplar var.

Arbede çoştu çoğaldı koltuk sevdasına dönüştü..

Ne oldu Chp erken seçim istedi..

Haahh şöyle! asıl amacınız buydu sizin.

Bakın herhangi bir partiye oy vermedim hiç bir zamanda vermeyeceğim.

Bu gün türkiye için yapılan şeyleri mhp chp yapsaydı onlarında haklı yanlarını savunurdum.

Evet yanlış konuşmaları oldu ama ben adamın yaptıklarına bakarım!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…